Herkku-puhelin
Pikkujoulujuhlat :)
veckändä:)

Hei taas kaikki mukavat lukijat.

Nyt kerron tapahtumasta joka oli jokunen vuosi sitten. Pikkujouluista ja mitä kivaa voi sielläkin sattua. Tämä on todellakin tosijuttu:)

Olin aloittanut työni määräaikaisena työntekijänä. Homma oli tasaisen tappavan tylsää. Onneksi oli taot joissa sai jutella rauhassa duuni kavereiden kanssa. Olihan siellä pari oikein mukavaakin naisihmistä. Molempien kanssa välillä juttu meni levottomaksi kiltillä mielessä kumminkin. Tytöt olivat ihan tavallisen näköisiä. Toinen oli brunette nimeltään Sirpa. Pienet rinnat. Lyhyet hiukset. Nauravat silmät. Ja toinen oli Mervi. Pitkät hiukset vaaleat. Hieman pullea. Hän rakasti härskejä vitsejä.

No kun töissä olin 2kk jututtanut näitä naisia, niin tulikin jo marraskuu ja pikkujoulut. Itse valmistelin itseäni juhliin Koffin voimalla. Juhlat oli järjestetty työpaikan ruokalaan. Porukka oli jo aika nesteessä kun saavuin paikalle pari tuntia myöhässä. Mervi huomasikin minut heti ja tuli heti halaamaan minua. -Ihanaa kun sä oot täällä. Nyt saat jorata mun kanssa kunnolla. Onks sul juotavaa?

Pidin siinä kiinni naisesta, ja sanoinkin, että jano on. Lähdimme yhdessä hakemaan boolimaljasta väkeviä. Maljan vieressä istui Sirpa joka oli todella kypsän näköinen juttelemaan viereisen osaston pomon kanssa. Sanoinkin Sirpalle, että moi. Sirpa katsoi minua ja hymyili.

Otinkin kolme isoa mukia boolia ja pyysin naisia seuraamaan minua vähän rauhallisempaan paikkaan. Menimme miesten pukuhuoneeseen joka on oli erittäin rauhallinen ja hiljainen paikka. Istuin Sirpaa vastapäätä. Mervi istui minun viereeni ja leikki minun hiuksillani. Juteltiin hetken aikaa kolmistaan. En tiedä iskikö minuun pieni piru, kun nousin ylös ja otin molempia naisia kädestä ja vedin heidät minua kohti. Siinä minulla oli 2 naista sylissä samaan aikaan. Olimme ihan hiljaa. Jokainen varmasti tunsi jännityksen. Vedin ensin Sirpan pään eteeni ja suutelin ahnaasti häntä suulle. Sirpa vastasi tähän. Tämän jälkeen oli Mervin vuoro. Nyt jo rohkeasti hyväilin Mervin rintoja. Sirpakin hyväili Merviä siinä sivussa. Pyysinkin heitä hetkeksi keskittymään toisiinsa. Naiset oikein liimautuvat toisiinsa kiinni.

Itse revin nopeasti vaatteitani pois. Ja rupesin auttamaan parhaani mukaan naisia kuoriutumaan pois vaatteista. Kohta olimme kaikki alastomina ja minulla kunnon seisokki. Halusinkin heti päästä jommankumman naisen sisään. Sirpa halusikin , että hän saisi ekana. Sirpa asettui lattialle makaamaan ja minä tikkana päälle. Penikseni sujahti kuin nato ohjus sisään kosteaan ja lämpöiseen reikään. Ei tarvinnut montaa työtöä tehdä, kun jo tuli spermaa naisen kohtuun ja kunnolla. Mervikin halusi oman osansa ja tuli nuolemaan penistäni kunnolla. Voi luoja ajattelin. Nyt menee tänä iltana henki. Mutta ei voi mitään:)

Jonkun aikaa Mervi nuoli minua kun taas oli hyvä seisokki päällä. Mervi tuli päälleni ratsastamaan. Ja taas tuntui hyvälle. Sirpakin katsoi meitä vieressä. Pyysinkin Sirpaa tulemaan mukaan. Sanoinkin hänelle, että tuu istuu tähän mun naaman päälleni. Ja hän tuli. On muuten nautinnollinen tunne, kun 2 naista on päälläsi. Nuolin Sirpaa oikein perusteellisesti. Mervikin oikein hyppi ja tärisi penikseni päällä. Molemmat naiset huokailivat lähes yhteen ääneen. En kauaa pystynyt pidättämään, kun taas tuli hyvin tuttu tunne selkärangasta. Ja lasti lähti välittömästi kohti Mervin kohtua. Siinä lepäilimme lattialla kolmistaan, kun ehdotin että voisiko Mervi nuolla Sirpaa. Mervi kyllä vähän epäröi hiukan nyt, mutta teki työtä käskettynä. Sirpaa tilanne selvästi kiihotti. Siinä kaksi naista nautti toisistaan ja minulla taas oli hyvä seisokki.

Mervi oli mukavasti pylly pystyssä, suu Sirpan hävyllä. Minä työnnyin taas Merviin ja aloitin rauhallisen nainnin. Tunne oli mieletön pitää kiinni takaapäin naisesta ja samalla katsoa toista naista joka oli siinä edessämme jalat auki. Sainkin jonkun ajan päästä taas kunnon orgasmin. Naiset vain jaksoivat hyväillä toisiaan. Nyt he olivat jo menneet 69 asentoon. Itse hyväilin sormin ja kielin molempia naisia sen minkä pystyin. En tiedä kuinka kauan tätäkin jatkui, kun olimme hikisinä lattialla yhtä huohottavaa massaa. Lepäsimme jonkun aikaa ja menimme kolmistaan samaan suihkuun. Sainkin pestä molempien selän:) Nyt nainkin kumpaakin naista pitkään takaapäin ja nautin joka hetkestä oikein sydämeni kyllyydestä ja kunnolla. Lopuksi Sirpa vielä nuoli spermaisen penikseni oikein puhtaaksi. Tämän jälkeen suutelin molempia naisia kiitokseksi oikein kunnolla. Puimme päälle ja lähdimme takaisin juhliin jossa viereisen osaston johtaja oli saanut hetki sitten turpiinsa meidän osaston lähetti pojalta.

Kukin voi viettää pikkujoulu juhliaan miten haluaa vai mitä? :)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute