Herkku-puhelin
Etä-SMää4
Harraastelija-alistaja

Etä-SMää osa 4 Finaali

Tapasimme Minnan kanssa viikon päästä keskustan pubissa. Olin itse jo pubiin mennessäni kiihtynyt ja puolikova kulli hankasi kangasta vasten housuissani. Kävelin ravintolassa suoraan pöydän luo, jonka vieressä istui nainen yksin ja kysyin onko hän Minna. Kasvoiltaan sievä nainen nyökkäsi ja työnsi kättään tervehtiäkseen minua. Minna ei ollut niin hoikka kuin olin kuvitellut, mutta en ollut pettynyt päinvastoin ilahduin. Hän oli sopivan täyteläinen, leveälanteinen, avoimen jakun alla näytti vyötäröllä kiertävän hiukan ylimääräistä. Reidet näyttivät farkuissa vankoilta ja pikaisella silmäyksellä pyllykin naisellisen pyöreältä. En itsekään ollut huippuunsa trimmattu, vatsa kasvanut hiukan liikaa ja kasvotkin pyöristyneet iän myötä.

Hetken juteltuamme olimme kuin vanhat tutut. Juotuamme lonkerot poistuimme hänen asuntoonsa korttelin toiselle puolelle ja ilman kummempia sopimisia riisuuduimme nopeasti ja nussimme melkein yhtä nopeasti. Koska Minnalla oli kiire teatteriin sovimme tapaavamme pian ja hän järjestää paikan ja ilmoittaa mihin tulen, HÄNEN EHDOILLAAN.

Toimisto, johon hän minut kutsui oli kaupungin laidalla olevassa toimistoiksi muutetussa vanhassa teollisuushallissa. Punatiilinen talo oli aika idyllisen näköinen. Painoin oven summeria, jossa oli Minnan yrityksen nimi, Konsultointi ja markkinointi Minna... ky. Kokeilin ovea, se ei ollut lukossa, avasin sen ja astuin sisään. Oven kolahdus kuului takahuoneeseen saakka, josta Minna käski minua heti riisuutumaan alastomaksi ja siirtymään takahuoneeseen. Riisuin vaatteeni pois ja katselin toimistoa. Työpöytä, ovi takahuoneeseen, jossa oli valot sekä ilmeisesti keittiö, josta olin kuullut naisen äänen.

Kävelin alasti takahuoneeseen. Keskellä huonetta oli kuin lääkärin vastaanottopöytä. Sen päällä oli muovilakana. ”Käy pöydälle vatsallesi”, kuulin naisen sanovan keittiöstä. Asetuin pöydälle, ensin muovi tuntui kylmältä, mutta alkoi nopeasti hiostaa. Kuulin askeleiden lähestyvän pöytää. En katsonut naisen suuntaan. Tervehtimättä nainen tarttui hartioihini, tunsin hänen kumikäsineiden lämpimän kosketuksen. Hän alkoi määrätietoisesti tutkia vartaloani selkäpuolelta. Kylmä stetoskooppi painui ihoani vasten.

Nainen toi vuoteen päätypuolelle telineen, jossa oli verho. Hän asetti sen kaulani kohdalle ja käski minun kääntyä selälleni. Kaluni oli kohoamassa erektioon ja kääntyessäni tunsin paisuneen kullin vatsaani vasten. Taas stetoskooppi painettiin iholleni ja hän pyysi hengittämään syvään. Verhon takaa en nähnyt naista, käsivarttani vasten tunsin kuin hänellä olisi ollut ehkä lääkärin työtakki päällään.

”Hetken kuluttua alkaa luentoni miehen alatutkimuksesta, tänne tulee opiskelijoita seuraamaan tutkimusta ja myös osallistumaan siihen”, nainen sanoi kuin ilmoitusasiana.

Hetken päästä kuulin ulko-oven kolahtavan ja toisesta huoneesta vaatteiden kahinaa ja hiljaista puhetta, josta en saanut selvää. Kuulin askeleiden lähestyvän ja tunsin tulijoiden tuijotuksen vartalollani.

”Teemme perusteellisen tutkimuksen hänelle. Hän on meidän käytössämme ja voitte vapaasti tutustua miehen vartaloon”, Minna sanoi.

Useammat kädet alkoivat tutkia vartaloani varpaista lanteille, hipaisten nivusia ja siirtyen vatsalle ja rinnalle, pyöritellen sormien välissä nännejäni. Kuulin kolinaa sängyn molemmilta puolilta. Sitten toista jalkaani kohotettiin ja asetettiin telineeseen, jonka metallinen tuki tuntui kylmältä paljaalla iholla. Toinen jalka nostettiin varmaankin samanlaiseen. Seuraavaksi tunsin nilkkojen ympärille puristuvan pehmeän hihnan ja ranteissa samanlaiset. Olin satimessa tutkimuspöydällä.

Opiskelijat säätivät jalkatukia niin, että sääret kohosivat ylemmäksi ja jalkoja taivutettiin lantiosta niin koukkuun kuin oli mahdollista. Sen jälkeen he alkoivat levittää alaraajojani ja niin pitkälle kuin haarani antoivat periksi. Makasin selälläni jalat levitettynä, haarat avoimena naisten edessä. Hävetti karvainen persevakoni, mutta sille en nyt voinut mitään.

”Eikö jalkoja saa enempää levälleen”, joku kysyi ja yritti levittää tukia, mutta jalkani eivät antaneet enempää periksi.

”Ensin tämä karvaperse on parturoitava”, Minna sanoi ja lähetti jonkun hakemaan välinehuoneesta tarvittavat laitteet. Kylmä käsi tarttui perusasentoon kutistuneeseen kaluuni venyttäen sitä ja samalla tunsin partakoneen terän jo liukuvan ihoa pitkin esinahasta tyveen saakka.

”Hae videokamera niin kuvataan tämä opetuskäyttöä varten”, Minna sanoi ja samalla huoneesta joku lähti ja palasi hetken päästä. ”Ja tarvitaan lisää vajoa”, Minna jatkoi.

Erektioni alkoi voimistua. Naiset naurahtivat jopa tirskuivat, kunnes joku sanoi homman käyvän näin paremmin. Kalun varresta he siirtyivät kiveksille venytellen niitä saadakseen ihon kireällä ja voidakseen näin parturoida kurttuiset pussit puhtaiksi. Venyttelyä ja parturointia kesti pitkään. Välillä vaihdettiin oppilasta, koska kaikkien tuli oppia haarojen siistiminen toimenpiteitä varten.

Sitten partakone siirtyi alavatsalle vieden kaiken. Ajattelin miten voisin nyt kavereiden kanssa mennä saunomaan ja uimaan, kun alapäästäni tuli posliini. Viimeiseksi kiveksiäni nosteltiin jälleen ja terä alkoi liukua välilihaa pitkin kohti peräaukkoa. Minna neuvoi olemaan varovainen, koska alueella on paljon herkkiä pintasuonia. Pakaroitani levitettiin samalla kun toinen oppilas parturoi. Viimein homma tuli valmiiksi ja sukuelimeni sekä pakaroitten väli oli täysin karvaton.

Ilmeisesti Minna kävi tarkastamassa työn jäljen käännellen kulliani ja nostellen kiveksiäni sekä tunnustelleen mahdollisia sänkipaikkoja.

”Seuraavaksi meidän on suoritettava peräsuolen huuhtelu”, Minna sanoi neuvoen oppilaita hakemaan tarvittavia välineitä. Kuulin veden lorinaa jostakin kauempaa, joku huusi paljonko vettä tarvitaan ja Minnan ehdotti reilua litraa.

Kaikki kokoontuivat ympärilleni tai paremmin sanottuna tuijottamaan haaroihini. Kiveksiini tartuttiin voimakkaalla otteella. Kivespussieni ympärille kietaistiin panta, joka kiristettiin. Saatoin kuvitella miltä pussini näyttivät ihon kiristyessä kivesten ympärillä ja ohuiden verisuonten pullistellessa ihon alla. Tunsin kiveksiäni nostettavan, joka kiristi lisää pallejani. Nilkkojeni ympärille kierrettiin narut, jotka kiristettiin, jolloin kivekset kohosivat haaroistani. ”Näin saamme väljemmät tilat tutkia miehen pyllyä”, Minna sanoi. Jonkun kädet tunnustelivat kivespussejani.

Tunsin peräaukollani sormen, joka tunnusteli etsien aukkoa mihin huuhteluletkun työntäisi. Sormen tilalle tuli kova puikko, joka alkoi liukua sisääni ja hetken päästä tunsin miten lämmin vesi virtasi sisääni. Välillä ulos pyrkivää puikkoa työnnettiin takaisin syvemmälle sisääni. Paine kasvoi suolessani ja vesi alkoi jo pyrkiä ulos, kunnes letku vedettiin ulos suolestani ja naisten kehotuksesta annoin nesteen purskahdella ulos suolestani viimeistä desilitraa myöden. Minna käski jotakin apuhoitsua pesemään tutkittavan alapää.

Kyrpäni seisoi kun naiset aloittivat tutkimuksensa. Jokainen työnsi vuorotelleen sormensa tai kaksi liukastettuun peräsuoleeni ja hieroi eturauhastani saaden kiimani kasvamaan. Makasin avuttomana, olisin halunnut puristaa kyrpäni kouraani ja masturboida, mutta en sidottuna voinut ja kukaan naisistakaan ei koskenut elimeeni.

Seuraavaksi elimeni ympärille asetettiin jokin panta, ja kuulin puhuttavan jostakin mittauksesta. Kun panta oli paikoillaan tunsin voimakkaan sivalluksen pyllylläni, toisen ja kolmannen. Viiden iskun jälkeen naiset odottivat ja kirjasivat ylös vaikutuksia. Olin entistä kiimaisempi vaikka lyönnit pakaroillani saivat ihon kihelmöimään.

Minna ehdotti toista näytettä ja taas remmi läsähteli pakaroilleni ja ylemmäksi reisilleni. Yksi iskuista osui kiveksiini saaden keskivartaloni nytkähtämään kivusta. Loput sivallukset osuivat onneksi pakaroihin. Hiljaisesta muminasta päätelleen oppilaat ja Minna tutkivat tuloksia. Panta irrotettiin kyrpäni ympäriltä. Olisin toivonut jonkun runkkaavan kyrpääni, turhaan.

Kumihanskan verhoamat kädet kouraisivat lujasti rintaani kuin yrittäen saada sen näyttämään naisen rinnalta. Samalla joku toinen otti nännin sormiensa väliin ja puristi sitä kovaa. Kipu tuntui kulkevan pitkin rintakehääni johonkin syvälle sisääni. Ote rinnastani helpotti. Tunsin renkaan painuvat nännini ympärille ja hitaasti imun kasvavan nännissäni. Samalla tavalla toisen rinnan nänniä alettiin imeä. Imu oli jo niin kova, että se nipisteli nännin ympärillä.

Imut jäivät päälle, kun samalla tunsin viileän esineen peräaukollani, joka alkoi raivata tietään sisääni. Se syrjäytti peräaukon ryppyiset reunat ja liukui hitaasti sisääni yhä syvemmälle. Hetken päästä tunsin esineen laajenevan peräsuolessani. Kauhistuin, anustani avattiin levittimellä, joka avasi aukkoa yhä enemmän. Säälimättä nainen venytti peräaukkoani, yritin rentouttaa sulkijalihaksiani tehdäkseni avaamisen helpommaksi. Välillä sain refleksinomaisen sulkemisreaktion, joka sattui perseessäni.

Avausta jatkettiin nyt jo hitaammin. Kun Minna keskeytti venytyksen hän pyysi jotakuta ilmoittamaan aukon venytysasteen. Ilmeisesti reikää mitattiin, kun kuulin, että aukkoa on avattu 52 milliä. ”Sen horoperseeseen mahtuisi meidän jokaisen nyrkkikin”, Minna sanoi ja kaikki nauroivat. ”Mennään kahville”, joku sanoi ja puheensorina katosi viereiseen huoneeseen ja edelleen ilmeisesti keittiöön, josta aloin kuulla astioiden kilinää. Persettäni pakotti, nännejäni kivisti ja kyrpäni kaipasi tyydytystä, kouraa joka lypssäisi siitä spermat päälleni.

Ryhmä tuli takaisin. ”Otetaan nänneistä imut pois ja asetetaan nipistimet niihin”, Minna sanoi, kun samalla joku alkoi ruuvata levittäjää pienemmälle ja veti sen lopulta ulos. ”Katsokaa, tän perseen sulkijalihakset taisi venähtää, koska reikä jäi auki”, yksi naisista sanoi naurahtaen.

Tunsin käsivarrellani lämpimän ihon. Vieressäni oli alaston vartalo. Kuulin ympärilläni kiivasta hengitystä ja litinää kuten nussiessa syntyy. Oppilaat taisivat tyydyttää toisiaan ajattelin, samalla tunsin rinnoissani kirpaisevan nipistyksen, kun imuttamisesta aristaviksi tulleisiin, paisuneihin nänneihin puristettiin nipistimet. Seuraavaksi niihin lisättiin painoa, jotka venyttivät nännejä molemmilla sivuilla.

Minut unohdettiin hoitopöydälle ja ympärilläni lisääntyi vaatteiden kahina ja vastakkain syntyvien paljaiden vartaloiden äänet. Naiset nauttivat toisistaan ja olivat käyttäneet minua hyväkseen kiihottaakseen itseään ja toisiaan.

Kesti varmasti puoli tuntia, kun alkoi kuulostaa siltä, että naiset lähtivät tutkimushuoneesta, ulko-ovi kolahteli ja luulin olevani yksin edelleen hoitopöytään sidottuna. Tyydyttämätöntä kyrpääni pakotti, perse oli herkkä ja nännejä nipisteli edelleen. Ovi kolahti ja kuulin toimistohuoneesta kolinaa. Viimein joku tuli huoneeseen. Kuulin kuin ämpäri olisi kolahtanut lattiaan.

”Vittu täällähän on äijä perse levällään”, kuulin miesäänen sanovan ja askelten lähestyvän. Viileä koura tarttui sukuelimiini, kaluni alkoi nousta erektioon. Sormet liukuivat kohti peräaukkoani. ”Ja perse on liukas kuin neitsyen vittu”, mies jatkoi. Seuraavaksi tunsin painetta aristavalla peräaukolla. Tylppä esine alkoi liukua sisääni. ”Annetaan sille vähän harjan varresta”, mies sanoi ja alkoi nussia persettäni.

Varsi jäi sisääni kun kaluuni tartuttiin jälleen. Tunsin lämpimän suun ahmaisevan terskan sisäänsä ja kielen kiertyvän esinahkaa pitkin ympäri kullin. Suu poistui ja märkä kyrpäni lätkähti vatsalleni.

Harja vedettiin ulos suolestani. Vyön solki kilisi ja hetken päästä lämmin kyrpä asettui ryppyiselle peräaukolleni, johon se alkoi hitaasti avata väylää. Reikä antoi periksi ja terska kiilautui sulkijalihasten ohi peräsuoleen. Hitaasti, jokaisen työnnön jälkeen kullia vedettiin hiukan ulos ja jälleen se upposi sisääni entistä syvemmälle. Miehen käsi hyväili edelleen sidottuja kiveksiäni ja koura kiertyi kullin ympärille aloittaen hitaan runkkauksen. Mies nussi minua, kun tunsin suun jälleen ottavan terskani sisäänsä ja lämpimän ihon kosketuksen kyljelläni. Vieressäni oli alaston nainen ottamassa minulta suihin, kun samalla minua nussittiin peräaukkoon. Mies sai nopeasti orgasmin ja uskon hänen ruiskauttaneen spermat sisääni.

Luokseni tullut nainen irrotti ensin kivekset venytyksestä ja puristavasta pannasta. Hän siveli niitä hellästi ja suukotteli, taisipa kives upota hänen suuhunsakin. Seuraavaksi hän vapautti nännini venytyksestä, mutta jätti nipistäjät paikoilleen. Sitten olivat vuorossa jalkani, joiden tuet liukuivat alas ja pääsin oikaisemaan puutuneita jalkojani. Olin sidottuna, kun tunsin, että päälleni kiivettiin. Kyrpääni nostettiin ja se alkoi liukua lämpimän reiän kosteaan syleilyyn. Nainen ratsasti päälläni ja lypsi kaluani saaden nopean orgasmin. Vitun supistelu oli liikaa minullekin, sillä spermani lähtivät liikkeelle ja roiskahtivat naisen vaginaan. Nainen irrotti nännien nipistimet ja lyyhistyi hikisenä päälleni kulli edelleen hänen sisällään.

Sanoin: ”Minna, seuraavalla kerralla tehdään minun ehdoillani.” Huomasin naisen nyökkäävän pää rinnallani.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute