Herkku-puhelin
Festareilla
tosimies

Tämä juttu tapahtui kesän 2004 harvoina lämpiminä päivinä ja on totinen tosi. Kertoja on nelikymmeninen mies.

Oli niitä harvoja kertoja kesässä, kun meikäläinen lähtee ilman lapsia ja vaimoja liikenteeseen. Päivä meni lentonäytöstä seuratessa ja illalla eräille festareille keski-suomeen.

Olutta oli tullut otettua pitkin päivää ja olo oli villi ja vapaa jo valmiiksi. Luonnollisesti pillu oli mielessä noin joka 25. sekunti, mutta ajattelin, että eiköhän tuo kävele vastaan ilman ronkumistakin.

Siinä sitten seisoskelin, kuuntelin bändiä ja juttelin muuan porukan kanssa. Yksi porukan tytöistä sanoi sitten, että lähdetään kuuntelemaan bändiä vähän lähemmäs lavaa. Mikäpä siinä. Siinä bailattiin vähän (?) Hiprakassa tytön kanssa aika lailla sylitysten. Tyttärellä oli kiva, ohut kukkamekko. Kuinka ollakaan kyrpäni alkoi heräillä tytön hangatessa kivaa peppuaan minua vasten. Samalla kourin aivan luonnostaan tytön etupuolta, joka tuntuikin olevan mukavan valmis.

Tytär olikin sen verran aloitteellinen, että kysyi: minne mennään jatkamaan...sinä johdat. Eihän siellä ahtaalla kaupunkifestarilla muutakaan tilaa ollut, kuin vessa.

Sinne ahtauduttiin ja heti vaihdettiin muutama ahnas suukko. Painoin tytön kontilleen pöntölle ja tungin paksun ja painavan kaluni saman tien pienikokoisen tyttären pillun perille saakka. Mielikseni tytön pillu oli myös melkoisen karvainen. Jostain syystä se nimittäin sytyttää minut hurjaan menoon.

Tietenkään paikan ovi ei toiminut, ja jouduin vetämään sitä kiinni toisella kädellä muiden känniläisten pyrkiessä sisään.

Siinäpä ei juuri asentokirjaa kerinnyt selaamaan. Jonkin ajan kuluttua tunsin kuinka mälli alkaa purkautua palleista ja annoin mennä, minkä nivusista lähti. Tyttö huohotti kuin syötävä ja tätähän hän oli vaillakin.

Pyyhkäisin spermat ja eritteet kullistani ja kiirehdin junalle.

Tässä tarinassa on se hyvä puoli, että nimiä ei tarte muuttaa, koska en tullut kysyneeksi tytön nimeä. Mutta mukavaa oli. Palaute tervetullutta !

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute