Herkku-puhelin
Parinvaihtoa - minä tahdoin kokea
Aistillinen vapautunut nainen

Olimme jo pitkään suunnitelleet parinvaihtoa tuttavapariskunnan kanssa. He ovat luotettavia ja terveitä - kuten luonnollisesti mekin. Heidän huvilansa on hivenen matkaa omaltamme ja nyt viikonloppuna oli loistava tilaisuus: Miehet jänis/sorsajahdissa ja me tytöt marjassa/sienessä. Illalla viiniä ja mahdollista paistia - ikään kuin esileikkinä... hmmmm.

Mieheni Juha on avioerojuristi, Heli on erikoissairaanhoitaja ja hänen miehensä Harri on kauppatieteiden maisteri. Itse olen iktyologi.

Lauantaipäivä meni ihanasti ja saalista tuli - luonto soi todellakin antejaan ja ilma oli upea. Peratessamme marja/sienisatoa pojat laittoivat riistaa uunikuntoon. Koirat pyörivät jaloissa ja kisailivat keskenään. Sovimme Helin kanssa, että tänä yönä se tehdään. Jännitys sai perhosia vatsaan ;D

Ilta eteni ihanasti sorsapaistin ja viinin merkeissä. Ilmassa oli jännitystä ja väreilyä. Vetäydyimme Helin kanssa tekemämme sopimuksen mukaan hieman omiin oloihimme "vaihdokkien" kanssa. Heli ja mieheni Juha siirtyvät ulos ja minä jäin Harrin kanssa sisälle.

Ilta eteni ja humalluimme - ehkä liikaakin. Vetäydyimme sopimuksemme mukaan aluksi siippojemme kanssa makuuhuoneisiin, mutta "sopivan ajan" kuluttua lähdimme "ulkona käymään". Kohtasimme Helin kanssa ulkona ja molempia jännitti ja kiihotti. Siirryimme sitten ristiin toistemme makuuhuoneisiin.

Yö oli ihana - rakastelimme koko pimeimmän ajan nukahtaen sitten toistemme syliin. Oli ihanaa saada vierasta miestä SYYYYYYYVÄLLE JA PIIIIITKÄÄÄÄÄN!

Aamulla heräsin hellään suudelmaan. Raotin raukeasti silmiäni ja odotin märkänä aamurakastelua - tuon miestäni paljon suuremman peniksen työntymistä sisääni. Järkytys oli hirveä - sylissäni oli oma mieheni!!!!

Pojat olivat tietämättämme tehneet samanlaisen vaihtosuunnitelman ja nyt kaikki menikin ristiin!!! Tästä ei ilman Vauva-lehden "terapeutteja" ja nutturapäisiä jeesussandaalinaisia selviä. Sängyissämme oli häirikkötilanne - miten voin kohdata katseen. Helin... Harrin... saatika sitten Juhan. Onneksi voin täällä avautua ja saan apua. Siis siskot...miksei myös veljet...miten tästä eteenpäin?-Järkyttynyt perhe

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute