Herkku-puhelin
Märkää Nahkaa VII
Nahka

Raskas viikko oli taas takana ja lähdimme Maijan kanssa jälleen mökkeilemään. Päätimme kuitenkin ensiksi ajaa moottoripyörällä niinsanotusti pitemmän kaavan mukaan, eli jotain maisemareittejä ja pikkuteitä pitkin. Olimme ajaneet jo tovin, kun Maija pyysi päästä taukoa pitämään. Oli suhteellisen viileä syysilma ja olimme pukeutuneet mukavasti lämpimiin nahkavaatteisiin. Molemmilla oli bombertakit päällä, sellaiset karvavuorelliset, että viima ei tunnu niin kylmältä. Jaloissamme oli oikeat nahkapuvun housut, ihanan pehmeät paksunahkaiset mustat, joissa oli korkea vyötärö ja nahkaiset mustat saappaat jalassa. Käsineinä molemmilla mustat tiukat villasormikkaat, joiden päällä pitkävartiset nahkahanskat. Minulla oli hanskojen varret takin päällä, Maijalla sisäpuolella. Naiselliset hanskat näyttivät alushanskojen kanssa tosi kireiltä. Matkanteko oli tosi miellyttävää nahkaisissa lämpimissä vaatteissamme.

Pysähdyimme kylätien varressa olevalle metsätien haaralle ja kysyin Maijalta mielipidettä seuraavasta suunnasta. Maija (niinkuin minäkin) halusi ajella metsäautotielle ja pysähtyä sen varrelle jonkin matkan päähän, pois ihmisten näkyvistä. Noin kilometrin ajettuamme heinikko alkoi kasvaa pitkänä tienvarrella ja keskellä. Tie erottui selvästi, mutta märkä pitkä heinä siveli nahkaisia jalkojamme.

Reilun kilometrin päässä oli kääntöpaikka, jonka lähellä oli pieni suomainen lampi. Lammen rannassa oli kantoja, joiden päälle päätimme istahtaa hetkeksi tupakalle. Nousimme ylös pyörän satulasta ja kävelimme kahden vierekkäisen kannon luo. Hetken juteltuamme sanoi Maija haluavansa pervoilla hieman. Kysyin tytöltä mitä hänellä oli mielessään ja hän kertoi haluavansa jotain lämmintä ja kovaa sisäänsä. Nousin ylös ja autoin Maijan seisomaan ja aloin suudella häntä. Olimme kokoajan olleet kaikki nahkavaatteet päällä, käsineitä myöden. Nahka natisi ihanasti, kun nostin tytön syliini ja puristin häntä mustasta pehmeästä nahkaisesta pepusta.

Kannoin Maijan kääntöpaikalla olevalle tasanteelle ja laskin hänet maahan. Maa oli hieman kostea ja Tytön nahkahousut saveentuivat hieman. En välittänyt asiasta vaan menin myös itse saviseen maahan tytön viereen ja aloin hieroa hänen housujensa etumusta. Maija avasi nahkahousujeni vetoketjun, nousi polvilleen ja kaivoi juhlakunnossa olevan kullini esiin. Mulkku ponnahti terhakkaana nahkahousujen sepaluksesta esiin ja ennen kun huomasinkaan oli Maijan pehmeät punaiset huulet jo imemässä omaansa. Tyttö osaa imutuksen ja hallitsee kielensä niin hyvin, ettei kauhean kauaa tarvittu, kun laukesin täydellä paineella Maijan suuhun. Nahkainen käsi hieroi lauennutta kyrpää ja maija pyyhki käsineillään loput spermat pois.

Hetken kuluttua, kun olin toipunut edellisestä, käänsin Maijan selälleen maahan. Menin itse kyljelleni Tytön viereen ja aloin hieroa hänen kiihkosta pullollaan olevaa pilluaan housujen läpi. Maija pyysi, etten avaisi housuja, koska olimme molemmat hieman kuraisia maassa pyörimisen jäljiltä. Hieroin Maijaa ja hetken kuluttu alkoikin tyttö täristä onnellisena ensimmäisten orgasmien pauloissa. -Pissataanko, kysyi Maija. Nyökkäsin hänelle ja jatkoin pillun hieromista.

Minulla oli ollut koko ajan nahkahanskat käsissäni ja niiden alla ne villaiset sormikkaat. Otin päällimmäiset käsineeni pois ja jatkoin Maijan lämpimän pillun hieromista pelkät villasormikkaat kädessä. Hetken kuluttua alkoi tyttö täristä todenteolla. Huomasin, kuinka hän oikein keräsi "isoa pamausta" ja eipä aikaakaan kun hän laukesi. Suuren huokauksen ja ynähdyksen seurauksena tyttö suoristi jalkansa maahan ja käänsi päänsä minua kohti. Tunsin, kuinka naiseni nahkahousujen etumuksessa alkoi tuntua jotain lämmintä ja arvasinkin, että tyttö laukeamisensa jälkeen laskee pissat housuihinsa. En sanonut mitään, vaan uudelleen jäykistyneestä kullistani huolimatta pinnistin myös itse pienen lirauksen nahkoihini.

Ihmettelin maijan nahkahousuja hetken aikaa, koska yhtään lämmintä nestettä ei valunut housujen saumoista, eikä muutenkaan läpi. Itselläni oli kyllä pikkulirautus jo tullut näkyviin noroina nahkahousujen päälle. Maija hieroi etumustani hetken ja huomasin kuinka hän pinnisti vielä viimeiset tipat housujensa sisään.

Nousin polvilleni ja nostin Tytön jalat koukkuun ylös. Hän makasi selällään savisessa maassa, mutta yhtään pissaa ei nahkahousujen läpi ollut tullut. Kysyin Maijalta, että minkälaiset alushousut hänellä oikein oli ja hän vastasi pukeutuneensa kumiin nahkapuvun alle. Tyttö hieman hymyili ja pyysi minua uudelleen vierelleen makaamaan. Kyljelleni päästyäni avasi hän nahkahousujensa vyön ja kaivoi housujensa sisältä jotain. -Letku ??, kysyin ja arvasin jo mistä oli kyse. Maijalla oli sellaiset kumihousut jalassa, joissa oli haaroissa kusipussi josta lähti tyhjennysletku alas.

Nahkahousujen välistä näkyi kireä kuminen alusasu. Maija ojensi letkunpään minulle ja pyysi painamaan varovasti pillun alapuolelta. Painettuani kumihousujen pussia hieman, alkoi pissaa tulla letkusta. Maija otti letkun kädestäni ja työnsi sen nahkahousujeni sisään alkaen painella omia housujaan. Lämmin neste valui housujeni sisään ja kiihotuin valtavasti.

Loppun kosteuden poistuessa maijan "pussihousuista" laski tyttö housunsa alas ja irroitti kumisen pussin alushousuistaan. Maija veti nahkahousunsa ja kumihousunsa terhakkaasti nilkkkoihinsa ja pyysi minua päälleen. -Nyt saat rakas pillua ja kunnolla, hän sanoi ja ohjasi nahkaisella kädellään nahkahousuistani uudelleen ulkona sojottavan kullini pehmeään lämpimään tiukkaan kosteaan pilluunsa. Aloimme rakastella kiihkeästi. Työnsin suonikasta kulliani Maijan kiimaisessa pillussa edestakaisin ja tyttö ynisi tyytyväisenä.

Vaatteemme natisivat kiihottavasti ja huomasin, kuinka tyttö nautti selvästi nahkaisesta asustaan. Hetken päästä laukesin Maijan sisään kovalla paineella. Noin kymmenen sekuntia taistelin tajunnan rajamailla ja kovasta käytöstä arkaa kulliani aristi. Makasimme hetken maassa ja nosimme ylös. Istuimme kannon-nokkaan ja poltimme tupakat. Maija hieroi vielä pilluaan nahkahousujen läpi. Hän sanoi minulle muutaman kauniin sanan ja kertoi kevyen masturboinnin antavan kivan sävärin orkun jälkeen.

Aika oli mennyt kuin siivillä ja päätimme lopuksi lähteä ajamaan mökin suuntaan. Ennen pyörän päälle nousua Maija vielä kokeili edestä märkiä nahkahousujani ja sanoi liittyvänsä märkähousujen seuraan myös hetken kuluttua. Pääsimme pois metsäautotieltä, takaisin kylätielle ja tunsin, kuinka pyörän penkkiä pitkin valuu takapuolelleni jotain lämmintä. Tyttö oli laskenut nahkahousuihinsa, tälläkertaa kastelevasti. Tiesin kaiken olevan kunnossa, kun Maija taputti nahkaisella kädellään nahkahousujeni sisäreittä ja sanoi nyt kuuluvansa siihen "kerhoon". Maijan haarat takapuoltani vasten tuntuivat mukavan lämpöiseltä, eikä kosteus haitannut lainkaan.

Matkalla tuli pieni sadekuuro, joka kasteli nahkavaatteitamme hieman. Mökkitie oli märkä ja kurainen ja nahkahousuni sotkeentuivat hieman. Mökin pihalla odotti yllätys. Maijan äiti (nuorekas anoppi) ja hänen uusi miesystävänsä olivat myös lähteneen moottoripyöräilemään ja olivat päättäneet poiketa meitä katsomassa. -Kastuitteko?, kysyi anoppi ja vastasin hänelle myöntävästi, sekä kerroin kuraantumisesta. Anoppi neuvoi meitä, ikäänkuin leikillään, menemään pesulle vaatteet päällä. Pesemään kurat pois. -Kyllä nahka kuivuu ja teillähän on vapaata pitkään, hän jatkoi. Hänellä itsellään oli punamusta hyvin istuva nahkapuku päällään ja sanoi myös hieman kastuneensa ja sotkeentuneensa matkalla. Hän kuulemma kaipaisi myös pesua. Villit ajatukset pyörivät päässäni kun katselin häntä. Maija tönäisi kyynerpäällään kevyesti minua ja pyysi mukaansa.

Lähdimme saunaa lämmittämään ja hieman siistiytymään. Maijan äiti oli huomannut tytön savisen nahkahousujen takamuksen ja kaiketi arvannut, missä olimme olleet ja mitä tehneet. Hän ei kuitenkaan sanonut mitään, hymyili vain. Vaihdoimme vaatteet, kaikki neljä, ja menimme mökkiin. Anopilla oli nahkapuvun lisäksi erikseen mustat nahkahousut, jotka hän veti vaatteiden vaihdossa päälleen. Maija pukeutui myös tottuneesti nahkaan. Tyttö oli ottanut varanahkat pyörän sivulaukkuun mukaan. Edessä oli pitkä ilta. Kaksi nättiä naista nahkoissaan ja mökkeilyfiiliksellä.

Myöhemmin anoppi ja Maija kävivät saunalla kaksin. Naisten tullessa takaisin, kuului tyttömäistä kikattamista ja naurua polulta. Ihmettelimme naurunpurskahdusta, mutta homma selvisi pian. Anoppi oli pukeutunut mustiin nahkahousuihinsa, vaaleaan paksuun Norjalaisvillapaitaan ja nahkahanskoihin sekä nahkasaappaisiin. Vettä saunalle hakiessaan ämpärillä oli hän koko komeudessaan tippunut laiturilta veteen ja kaikki nahkat olivat märkänä. Maija oli mennyt auttamaan äitiään ja hän oli samalla myös tippunut veteen. Siellä olivat naiset uineet hetken nahkavaatteet päällään ja märkinä he tulivat nyt pois rannasta. Anopin miesystävä hiukan ihmetteli asiaa ja varsinkin siinävaiheessa kun Maija ehdotti myös miehille nahkauintia ja kuran pois pesemistä housuista. Puin nopeasti kaikki nahkat päälleni ja suunnisti kädestä Maijaa kiinniottaen rantaan. Ilta alkoi mukavasti ja loppuu... ???

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute