Herkku-puhelin
Yökylässä
tiia

Olen 18-vuotias perheen nuorempi tyttö ja kotoisin Pohjois-Suomesta. Syksyinen viikonloppu oli edessä ja hyvästelin kaverit koulun portilla toivottaen heille mukavaa viikonloppua. Vanhempani olivat maalanneet taloa sisältä, joten he lähtivät maalihajuja pakoon viikonloppulomalle 19-vuotiaan pikkusiskoni kanssa kylpylään Kuusamoon. Olin kysynyt yöpaikkaa kavereilta, mutta heidän viikonloppusuunnitelmat olivat jo täyttyneet mökkeilystä. Viikonlopun yöpaikan sainkin sitten tädin ja hänen miesystävän luota toiselta puolen kaupunkia. Pakkasin tavarani, kävelin ulos ja vilkutin vanhemmille ja ihanalle siskolleni. Istahdin tiukoilla farkuillani linja-autoon.

Olo oli kevyt ja raikas, oloni taisi olla myös hieman seksinnälkäinen. Toisaalta oli ihan kiva mennä tädin luo yöksi, olihan vierashuoneessa televisio ja elokuvakanavat. Mitähän kivaa ohjelmaa sieltä yöllä tuleekaan, ajattelin mielessäni.

Saavuin heidän omakotitalon ovelle, soitin ovikelloa ja astuin sisään. "Hei, kiva kun pääsit tulemaan", tätini sanoi. "Mukava tavata sinuakin pitkästä aikaan", sanoin Laura-tädille.

Minua pyydettiin sisään peremmälle ja Laura ohjasi minut vierashuoneeseen. Laura oli tullut juuri töistä ja oli pukeutunut kylpytakkiin suihkua varten. Hänen hajamielinen olemus tuli esille kylpytakista, sillä se ei ollut kunnolla edes kiinni, vaan hänen D-kupin rinnat näkyivät puolittain. Sanoin jääväni vähäksi aikaa huoneeseen katsomaan televisiota sillä aikaa kun hän käy suihkussa. Huomasin ikkunasta, että Laura asteli roskapussin kanssa ulos puoliavonainen kylpytakki päällä. Ajattelin, että on siinä naapurin isännille katselemista. Ajatus siitä, että kävelisin samalla tavalla ulkona, sai minut kiihottumaan. Katsoin omia C-kupin rintoja, haroin vaaleaa pitkää tukkaani ja ajattelin samalla, että taidan viuhahdella tänään täällä. Laura käveli suihkuun ja hänen miehensä tuli myös kotiin. Tervehdin häntä, mutta en kovin tuttavallisesti sillä en ollut nähnyt Lauran uutta miesystävää kuin muutaman kerran. Huusin huoneestani Markolle vielä, että Laura on suihkussa.

Jätin oven hiukan raolleen ja vaihdoin tahalleen paidan, jotta Marko näkisi minut rintaliiveissäni. Heitin paidan pois ja odotin hiukan. Juuri kun aloin hiplaamaan nänniä, Mako käveli huoneen ohi ja näki mitä tein. Katseemme kohtasivat sekunnin ajan ja Marko jatkoi kävelyään kohti keittiötä. Hymyilin ja puin paidan takaisin päälleni. Laura tuli suihkusta, laittoi meille ruokaa ja istuimme iltaa keittiössä ja olohuoneessa. Marko tarjosi meille viiniä ja siideriä. "Tämähän menee päähän rakas", sanoi Laura Markolle. "Kumpaan päähän", vitsaili Marko - meille molemmille ja vilkaisi minua sivusilmällään. Kello alkoi olemaan kohta jo melkein kaksitoista ja Laura sanoi: "jospa me lähdemme nukkumaan, niin jaksamme huomenna myös valvoa".

Toivotin hyvää yötä, menin huoneeseen ja aloin vaihtamaan yövaatteita päälleni. Laitoin päälleni pelkän pitkän t-paidan, jonka helma ylsi juuri ja juuri pillun alapuolelle. Aukaisin television ja asetin elokuvakanavan päälle. Ruudussa näkyi, että seuraavaksi alkaa elokuva nimeltään Teens and Old Men. Ihmettelin nimeä, mutta arvasin mitä se tarkoitti. Katselin elokuvaa ja kiihotuin siitä kun vanhemmat miehet opettivat nuoria tyttöjä. Tytöt olivat niin hoikkia, pieni- ja isorintaisia. Miehet hiukan lihavia ja kasvoiltaan selvästi vanhentuneita. Nuoret tytöt nuolivat vanhojen miesten mulkkuja, sylki valui pitkin munaa ja lotinan ääni kantautui korviini. Toinen mies nuoli nuoren tytön posliinipillua parvekkeella. Lotina ja voihkinta sai minut kiimaan. Tunnustelin sormillani pilluani ja huomasin sen olevan märkä.

Liikuttelin sormea hitaasti pitkin pillua, välillä työnsin sormen reikään ja välillä hieroin märällä sormellani klitorista. Aah, se tuntui niin hyvälle!

Kesken elokuvan huomasin tv-tason alahyllyllä jotain omituista. Pieni punainen valo paloi hyllyssä. Tarkastelin sitä kauempaa ja huomasin sen olevan videokamera. Hui, sehän nauhoittaa. Sydämeni alkoi sykkimään kovempaa enkä uskaltanut katsoa kameraan. Päätin lähteä käymään vessassa. Vessasta poiskävellessä huomasin Lauran huoneessa olevan liikettä ja pienen valon. Hiivin hiljaa kohti ovea. Kurkistin ovenraosta sisään ja näin heidän makaavan sängyllä selkä minuun päin. He katsoivat televisiota ja he makasivat kyljellään Lauran ollessa Markon takana.

Lauran käsi oli Markon etupuolella ja käsi teki pientä liikettä. Ajattelin heidän katsovan sitä samaa elokuvaa kuin minä. Laura liikahti sängyllä ja näin hänen kainalon alta television. Katsoin televisiota ja säikähdin. Sehän oli videokuva suoraan huoneestani. Tunnistin tv:stä jopa minun punaiset stringit, jotka lojuivat lattialla.

Vetäydyin nopeasti pois oven edestä ja lähdin kulkemaan kohti huonettani. Pysähdyin ovelleni ja mietin mitä tekisin. En uskaltanut mennä huoneeseeni. Mieleeni tuli kuitenkin elokuvan tapahtumat ja Lauran puuhailut Markon munalla. Kiimainen olo valtasi hiukan pelkotilaani. Ihollani oli kylmiä väreitä ja jalat vapisivat. Muistin yhtäkkiä että he olivat jo nähneet mut tv:stä, mutta eivät kuitenkaan kaikkea.

Astuin huoneeseen, suljin oven ja kävelin sängylle. Otin sängyn alta vieraspatjan ja vetäisin sen tv-tason eteen, jotta he näkisivät minusta kaiken. Elokuvakin pyöri televisiossa, joten päätin ottaa kaiken ilon irti. Istahdin patjalle kasvot kohti tv:tä ja videokameraa. He varmaan tiesivät mitä ohjelmaa televisiosta olin katsomassa.

Vetäisin hitaasti t-paitani pois päältä. He näkivät tv:stä kuinka c-kupin rintani paljastuivat paidan alta suoraan heidän silmien eteen. Mietin mitä Marko ajattelee ja kuinka kiimaiseksi hän näkemästään tulee. Hieroin rintojani jalkojeni ollessa vielä yhdessä. Vein oikean käteni jalkoväliin pitäen jalat vielä yhdessä. Levitin jalkojani hitaasti miettien samalla Markon märkää ja kiimaista munaa ja kuinka Lauran käsi sitä runkkaa. Levitin jalat avoimeksi käteni ollessa pillun edessä. Raotin kättäni hiukan pillun edestä ja nostin molemmat käteni hiuksille. Haprin hiuksiani ja lennättelin niitä kiimaisena puolelta toiselle rintojeni heiluessa ja pilluni näkyessä suoraan Laura-tädille ja Markolle.

Laskin käteni alas ja aloin molemmilla käsilläni hieromaan pillua. Työnsin sormet sisään ja työntelin niitä edestakaisin kiihtyvällä tahdilla. Pillun tuoksu valtasi huoneen samalla kun jatkoin pillun hieromista. Jatkoin hieromista melkein puolituntia välillä pyllistäen kameraan päin. Lopulta sain orgasmin ja heittäydyin sängylleni. Hetken päästä kuulin wc:n ääniä ja ajattelin heidän katsovan sen loppuun saakka. Kamera jatkoi nauhoittamistaan ja samalla nukahdin alasti kääriytyneenä peittooni.

Aamulla heräsin keittiön ääniin. Puin vaatteet päälle ja istahdin sängylle. Mietin miten uskallan mennä sinne. Ajattelin, että eivät he tiedä että minä tiedän kamerasta. Aukaisin oven ja kävelin keittiöön aamupalalle. Toivotin huomenta ja aloin syömään. Laura-täti kysyi, että nukuinko hyvin. Vastasin siihen, että: "Joo, nukahdin melkein heti kun pääsin iltapalan jälkeen huoneeseen... alkoi viini väsyttämään". Laura vastasi iloisella äänellä takaisin: "Vai niin se alkoi, no ei me myöskään kovin pitkään valvottu". Kiitin aamupalasta ja kävelin huoneeseeni. Marko tuli ovella vastaan kamera kädessä. Säikähdin kameraa hiukan ja kysyin: "Mitäs kameralla kuvaat?". Marko sanoi hakevansa kameran vaatehuoneesta ja lähtevänsä kuvaamaan lintuja. "Vai ihan oikeita tipuja", vastasin naurahtaen ja iskien silmää Markolle.

Marko häipyi talosta ja huusi vielä lähtiessä, että muistaisimme laittaa saunan päälle. Menin huoneeseen, enkä huomannut kameraa enää tv-tasolla. Mietin, että mihin Marko oli viemässä eilisiltaista videokuvaa.

Ilta koitti ja Laura-täti käski minun tulla hänen kanssaan saunaan. Laura meni edeltä ja saavuin pukuhuoneeseen samalla kun hän riisui paitaansa pois. Näin hänen D-kupin rinnat ja minusta ne olivat nätit noinkin suuriksi rinnoiksi. Otin omat vaatteeni pois ja kuulin Lauran sanovan: "Sinulla on nätit rinnat". Menin hämilleni sillä vasta olin ajatellut samaa hänen rinnoista. Kiitin kohteliaasta kommentista ja uskaltauduin sanomaan saman takaisin. Istahdimme saunan lauteille ja Laura alkoi puhumaan kauneudenhoidosta. Kohta hän mainitsi minun olevan hygieeninen ja mainitsi ajellun pilluni siinä yhteydessä. Lauralla oli pieni karvoitus ja hän sanoi, ettei hän saa kunnolla ajeltua kaikkia karvoja pois. Sanoin, että minullekin kaverini opetti. "Vai niin", Laura totesi iloisesti. "No näytä mullekin, jos vaikka oppisin", Laura kysyi.

Kävin hakemassa Lauran karvanpoistokoneen ja tulin takaisin saunaan. Laura sanoi:"Voinko katsoa tarkemmin sitä sun pimpsaa, jotta voin todeta jäljen olevan täysin posliini". "Tottakai", vastasin ja mietin että miten menisin istumaan, jotta hän voisi katsoa sitä. Hiukan nololta asia kuitenkin tuntui, koska olinhan tuntenut Laura-tädin syntymästäni saakka. Laura käski minun mennä makuulleen lauteille. Laura levitti hiukan jalkojani ja kosketteli ensiksi häpykummun päällä olevaa aluetta.

"Onpas sileä iho", Laura sanoi. Laura jatkoi tunnustelua häpyhuulien sivuilta aina reisien sisäpinnoille ja nivusiin saakka. Hänen hellä ja viaton koskettelu teki minut kiimaiseksi, vaikka se täti olikin. Laura silitti kädellään pilluani ja totesi sen olevan sieltäkin sileä. "Sinulla on nuorekkaan ja tiukan näköinen pimpsa", Laura sanoi ja jatkoi: "Tällainen se oli minullakin nuorena". Laura alkoi juttelemaan nuoruudestaan ja samalla hän hiplaili pilluani päältä varmaan ihan huomaamatta. Tunsin hyvänolontunnetta ja enkä sen vuoksi pystynyt keskittymään koko aikaa tarinaan. Laura yhtäkkiä lopetti kertomisen ja katsoi pilluani sanoen: "Sinähän vuodat kiimanestettä sormilleni". Vastasin olevani herkkä. Laura sanoi, että sinähän kiihotut hyvin ja kukapa ei oikeastaan kiihottuisi kun toinen hivelee pillua. Laura työnsi sormen häpyhuulien väliin ja kuulin lotinan äänen pillustani.

Laura veteli sormeaan edestakaisin pilluvaossa. Kuinka hyvälle se tuntuikaan. Kuulimme ulko-oven äänen ja Markon huutavan tervehdykset. Laura pinkaisi saunasta pukuhuoneeseen ja sanoi meidän olevan saunassa. Laura tuli takaisin ja käski meidän mennä vilvoittelemaan, jotta Marko pääsee saunaan.

Istahdimme pyyhkeet päällä pukuhuoneeseen juomaan siideriä. Marko tuli sisään ja alkoi riisuutumaan melkein edessäni. Yritin olla katsomatta häneen samalla kun yllätykseksi joku hänen kaverinsa astui sisään pieni musta kassi kädessään. Hän oli Seppo, jotain 45 vuoden ikäinen tätini tapaan. Miehet riisuutuivat alushoususilleen ja menivät suihkun puolelle. Seppo vei pienen mustan kassin mukanaan. Suihkun katkettua sieltä kuului pientä supinaa oven läpi. Ihmettelin että mitä siellä tapahtuu samalla kun join siideriä. Laura sanoi yhtäkkiä: "Mennäänkö saunaan?". Menin hämilleen ja vastasin että miesten kanssako? Laura nyökytti päätä ja sanoin että en ole ollut koskaan miesten kanssa saunassa. Laura sanoi, että tavallisia miehiähän he ovat ja olethan Markon tuntenut vuosia. "Mutta en nähnyt alasti, saati sitten se nähnyt mua", vastasin Lauralle. "Mutta nuoren tytön se on alasti joskus kuitenkin nähnyt ... 20 vuotta sitten ainakin", Laura vastasi.

Muistin, että onhan Marko nähnyt minut alasti yöllä kameran kuvaamana. Heitimme pyyhkeet penkille ja astelimme suihkun kautta saunaan. Seppo istui ihan peränurkassa ja Marko keskellä lauteita. Laura istahti Markon ja seinän väliin, joten minulle ei jäänyt muuta paikkaa kuin istua Sepon ja Markon väliin. Istahdin ja tunsin reisieni koskettavan heidän märkiä ja karvaisia jalkoja. Tunsin oloni hiukan orvoksi isojen miesten keskellä. Seppo oli myös hiukan hiljainen huomasin hänen peittelevän munaansa. Marko tarjosi hänelle alalauteilta oluen, joten Sepon peittely katkesi hetkeksi. Näin Sepon puolijäykän munan sivusilmällä, ajattelin sen johtuvan minusta. "Miltä se tuntuu istua kahden raavaan miehen välissä?", Marko kysyi minulta. "Mukavaahan tämä on, mutta hiukan ahdasta vain", vastasin. Seppo sanoi toiselta puolelta: "Suloisiahan nämä teinitytöt ovat ja ilo on tässä vieressä istua". Laura-täti sanoi: "vanhat miehet ovat vielä kaikenlisäksi kilttejä". "Eihän me mitään vanhoja vielä olla, toimiihan meille pelit ja rensselit kuin 20 vuotta sitten", Seppo sanoi ojentaen lantiota hiukan ylöspäin ja näyttäen puoliseisovaa munaansa. Laura-täti tokaisi sanoen: "no näyttää ne teinitytöt sinuun ainakin purevan". Seurasin nolona keskustelua ja Seppo jatkoi: "Et se Laura sinäkään hassumpi ole, rintasi ovat haluttua tavaraa". Mietin miten Marko siihen reagoi ja hän vastasi siihen: "Kokeile vain Lauran rintoja, kyllä niistä sullekin riittää".

Laura käski meitä siirtymään vasemmalle, jotta hän mahtuisi istumaan Sepon viereen. Laura istahti puoleksi Sepon syliin ja Seppo tarrasi käsillään Lauran rintoja. Katsoin sivusta hämmentyneenä. Huomasin Sepon munan jäykistyvän täyteen mittaan ja hän alkoi suudella kielisuudelmalla Lauraa. Seppo katsoi minua suoraan silmiin, otti kädestäni kiinni ja ohjasi sen hänen jäykälle munalle. Laura otti kädestäni puoleksi kiinni ja yhdessä vedimme Sepolta käteen. Muna tuntui kuumalle ja suonikkaalle. Katsoin taakseni ja huomasin Markon vetävän käteen. Hän hymyili minulle käänsi käsillään päätäni häntä kohti ja suuteli minua. Marko otti käsillään kiinni kyljistäni ja asetti minut polvilleen lauteille. Suutelin Markoa ja hän painoi päätäni sen jälkeen munalleen. Pyllistin suoraan Seppoon päin ja hän alkoi sormettaa pilluani. Työnsin hitaasti Markon munan suuhuni ja tunsin kielelläni hänen kiimatipan maun. Heilutin päätäni edestakaisin ja päästin sylkeä vähitellen hänen munalleen. Sepon sormettaminen tuntui kivalle vaikka se olikin puolihuolimatonta, sillä hän taatusti keskittyi Lauran rintoihin.

Kuulin Lauran ottavan suihin Sepolta. Seppo huokaili tyytyväisyyttään Markon tavoin. Imin Markon jäykkää munaa ja se sykki suussani tasaiseen tahtiin. Seppo nousi lauteille ja asetti munansa minun pyllyä vasten. Sepon muna vaelsi pyllyreiän ja pillun väliä. Tunsin pillunesteeni leviävän munan mukana koko takapuoleeni. Seppo asetteli munansa reiälle ja alkoi hitaasti työntämään sitä sisääni. Muna tuntui isolle joten keskeytin välillä suihin oton ja haukoin henkeä. Seppo työnsi yhä kovempaa munaansa sisälleni ja voihkin isolla äänellä. Yhtäkkiä muna upposi sisääni ja Seppo kaatui puolittain selkäni päälle ottaen roikkuvista rinnoistani kiinni samalla työntäen munaansa edestakaisin ahtaassa pillussani.

Jatkoin suihinottamista Markolta samalla kun Laura-täti siirtyi Markon toiselle puolella minun kanssa ottamaan Markolta suihin. Sepon työnnöt tuntuivat niin hyvälle. Seppo tunnusteli rintojani ja välillä hänen sormensa eksyi minun pyllyreikäänkin. Marko käski minun istua hänen syliin. Heitin toisen jalan Markon yli. Marko tunnusteli sormillaan märkää pilluani, nosti minut munansa päälle ja istahdin helponnäköisesti munan painuessa sisääni. Nousin ylös-alas -liikkeellä hitaasti ja tunsin munan painuvan pohjaan saakka. Marko suuteli ja hieroi rintojani. Laura otti Sepolta taas suihin kaataen hänen munalleen vettä ja nuoleskellen sitä kiihkeästi. Tunsin Markonkin munan sykkivän sisälläni ja tiivistin tahtia. Jatkoin liikettä yhä nopeammin ja kohta Marko laukesi sisääni.

Nousin Markon päältä ja samalla Seppo tarttui kovakouraisesti takapuolestani kiinni ja työnsi munansa spermaiseen reikääni. "Onpas lämmin reikä ja lämmintä spermaa", sanoi Seppo tiivistäen tahtiaan yhä nopeammaksi. Rintani heiluivat tahdissa ja tunsin hyvän olon tunnetta. Tällaista hyvän olon tunnetta en ollut koskaan tuntenutkaan. Seppo tuli sisälleni ja nyt pillussani oli kahdet spermat. Laura käski minun mennä makaamaan lauteille. Laura painoi päänsä minun jalkojeni väliin alkoi nuolemaan spermaista pilluani. Seppo asettui taas Laura-tädin taakse nussimaan häntä. Marko istahti naamani päälle ja työnsi munansa takaisin minun suuhuni. Laura nuoli ihanasti pilluani ja olin kohta tulollaan. Imin Markon munaa ja hetken päästä sain maailman ihanimman orgasmin. Marko tuli suuhuni ja Seppo myös oman munansa minun suuhuni. Vain muutama imu ja Seponkin spermat olivat suussani. Makustelin spermaa ja Laura tuli antamaan minulle kielisuudelman. Hänen suudelmansa oli niin lempeä ettei kukaan ole sellaista minulle sen jälkeen antanut. Laura-täti sai osan spermoista omaan suuhunsa.

Menimme vuorotellen suihkuun ja lähdimme syömään. Oli aika hyvästellä Laura ja Marko seuraavana aamuna. Pääsin kotiin, vanhempani ja siskonikin olivat tulleet sinne. Menin huoneeseeni, avasin kassini ja huomasin siellä olevan VHS-kasetin. Laitoin sen pyörimään ja tv:stä näkyi ku istuimme saunassa...me kaikki neljä: Laura, Marko, minä ja Seppo. Seppo peitteli omaa munaansa ja istuin kiltisti hänen vieressään. Mutta en kovinkaan kauaa, niin kuin tiedät jo ;) Huusin siskolleni: "tule äkkiä tänne, tätä et usko ikinä". Niinpä katsoimme video siskoni kanssa kahdestaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute