Herkku-puhelin
Jatkoa: Alistajana-tarinaan
SwitchM-016

Edellinen tarina tuli julki syyskuussa -04 ja nyt siihen saan vihdoinkin jatkoa:) Toivottavasti kelpaa:))

Mietin hetken, että miten jatkan. Olet niin herkullisen näköisesti esillä. En puhu mitään, kävelen vain hiljaa ympärilläsi ja katselen ahdinkoasi. Pakarasi punoittavat kuuman piiskauksen jäljiltä ja katsoessani palvaa kynttilää pöydällä, saan ahaa elämyksen.

Otan kynttilän ja tipautan muutaman pisaran kuumaa steariinia pepullesi….hiljaa alan siirtämään valuvaa kynttilää ylläsi ja tunnet kuinka kuumia pisaroita tipahtelee molemmille pakaroillesi ja peppu vakoosi….tunnet kuinka steariini valuu hitaan kiduttavasta ja polttavasti anus aukkoasi kohden ja vinkaiset kivusta kun ensimmäinen pisara osuu reiän reunalle. Hitaasti lisään steariinia ja tuskasi helpottaa kun se peittää koko reiän.

Katson näkymää... punaiset pakarat, steariinilla kuorrutettu pylly reikä ja suorastaan kiimasta valu pillu ja katselee minua. Tunnen kuinka alan jälleen kovettumaan ja mietin, että mitä tekisin.

Hitaasti alan rapsuttamaan steariini reiältäsi pois ja katson kuinka se supistelee kosketukseni alla. Lisään liukastetta ja hitaasti työnnä peukaloa sisääsi. Liikutan sitä edes takaisin hitaasti, tunnen kuinka rentoudut ja inahtelet nautinnosta. Alan lisäämään toista peukaloa kaveriksi, haukot henkeä kun tunnet paineen kasvavan pepullasi, hitaasti mutta varmasti se painautuu sisääsi ja odotan hetken. Sormeni tarttuu pakaroihisi ja peukalot koukistuvat. Alan venyttämään anustasi niin kuin kirjaa ja tunnet kuinka lisään voimaa enemmän ja enemmän. Haluan saada sinut sanomaan koodi sana, ettei enää. Tunnet kuinka aukkosi venyy ja venyy, kipu raastaa persettäsi ja kuitenkin se tuottaa kummallista nautintoa….. inahtelet hiljaa nautinnon ja kivun sekaisista tuntemuksista, mutta et sano sanaakaan.

Tuhahdan ja irrottaudun sinusta ja jään katselemaan suloista pientä ryppyreikää joka supistelee odotuksesta.

Otan liukasteen ja tartun kovaan kaluuni ja voitelen sen huolellisesti, nautiskelen kun liukas käsi liikkuu kaluni vartta pitkin, puristaen sitä voimallisesti. Kuulet vaimeaa litinää ja odotat jännittyneenä.

Asetan kuuman ja sykkivän terskan pääni aukkosi suulle ja kiduttavan hitaasti alan työntymän sisääsi. Tunnet kuinka aukkosi venyy ja kuumaakin kuumempi kalu liukuu hitaasti mutta varmasti sisääsi. Katson kuinka kaluni venyttää aukkoasi ja painaudun sisääsi kahvaa myöten. Tunnen kuinka puristut ympärilleni ja huokaisen nautinnosta. Nyt kuitenkin on minun nautinnon aika….sinun on myöhemmin.

Alan liikkumaan yhä nopeammin ja rajummin sisälläsi ja tunnen tutun tunteen kun laukeamiseni alkaa lähestyä, menetän melkein malttini kun alan lykkimään yhä nopeammin ja nopeammin. Tunnet kuinka kaluni paisuu entisestään ja kuuma laavani purkautuu sisällesi voimallisesti. Huohotan helpottuneena ja orgasmista rentoutuneena. Odotan sisälläsi kunnes kaluni lupsahtaa sisältäsi ja sanon :"pidä sisälläsi kunnes saat luvan." Jännitän persettäsi, ettei mitään pääse karkuun ja alan irrottamaan siteitäsi.

Nostan sinut seisomaan ja jään hetkeksi katselemaan sinua. Ojennan vesi lasin ja sanon, juo kaikki mitä annan, juota lasin ja toisen ja kolmannen….juot melkein 2 litraa ahnaasti.

Nyt alkaa odotus. Käsken suma riisumaan. Katson sinua kun yrität silmät sidottuina avata asusi nyörejä, onnistuuhan se mutta hitaasti. Kysyn "kaipaatko kannustusta?", puistat päätäsi, mutta samalla nahkainen hihna läpsähtää perseellesi.

Vihdoin seisot alastomana edessäni ja käsken sinut kontalleen, kuuliaisesti polvistut eteeni ja ilman eri käskyä otat kaluni suuhusi. Läimäytän poskellesi ja kysyn "annoinko luvan?" Puistata päätäsi ja jatkan " kaipaat lisää siis... laske ääneen 30".

Aloitan varovasti, että kestäisit pitempään, olen siirtynyt taaksesi ja siinä polvillaan odotat tulevaa. Ensin 5 varovaista läimäisyä kämmenellä, sitten 5 voimakkaampaa vyöllä ja 5 lujaa kämmenellä, vavahtelet iskujeni alla ja tunnet jokaisella osumalla kuuman kivun aallon koko vartalossasi. Ajatuksesi ovat siirtyneet odottamaan vain seuraavaa iskua ja seuraavaa. Nyt alkaa kipu ottaa vallan kovia kokeneen peppusi alueella. Vaihdan ohueen vitsaan ja käsken sut kääntymään selällesi….aloitan varovasti, pieniä näpäisyjä rinnoillesi lisäten kokoajan voimaa, punaisia juovia ilmestyy ihoosi ja nännisi ovat kuin kivet. 5 lisää ja lisää viimeisten iskujen aikana äänesi sortuu monen monta kertaa, mutta urheasti kestät kaiken.

Nostan sinut ylös ja irrotan silmä siteesi hetkeksi. Katselet ympärillesi siristellen ja hieman häpeillen omaa olo tilaasi. Käsken sut kävelemään ympyrää. Odottelen, että juomasi vesi alkaisi vaikuttaa.

Sidon uudelleen silmäsi ja käsken nurkkaan seisomaan. Siirryt nurkkaan ja kävelen taaksesi, työnnän J mallisen anustapin sisääsi ja käännän sen niin, että se painaa rakkoasi, laitan värinän päälle ja sanon "tämä pysyy helpommin, mutta älä pudota, siellähän on kuitenkin mun henkilökohtaiset liukasteet"

Jäät seisomaan ja tunnet kuinka värinä saa sut hieman rentoutumaan, mutta samalla paine alkaa kasvaa rakossasi ja nautinnollinen tärinä muuttuu tuskalliseksi jännittämiseksi. Katson ahdinkoasi ja alat kiemurtelemaan epämukavan olon tilassa. Värähdät kun aina liikahduksesi jälkeen sivallan vitsalla selkääsi voimallisesti ja pian koko selkäsi on punaisia juovia täynnä.

Ohjaan sinut istumaan. Tunnet olosi hankalaksi kun anustappi työntyy syvemmälle, pieni värinä saa rakkosi pullistelemaan ja tunnet että et voi enää kauaa pidätellä. Riisun sulta saappaat pois ja lähden taluttamaan sinua kylpyhuoneeseen.

Ohjaan sinut ammeeseen makaamaan vatsallesi ja kiinnitän kätesi hanaan kiinni, olosi on suht epämukava asennosta johtuen ja valtaisasta paineesta rakossasi.

Katselen ahdinkoasi ja jään odottelemaan…. Alat vääntelehtimään enemmän ja enemmän kun tunnet että et voi pidätellä enää. Kysyn "onko hätä?" Nyökkäilen nopeasti ja annan luvan helpottaa oloasi. Mutta pidättelet vielä kun et voi täysin vapautua ajatuksesta, että laskisit allesi. Alan pyörittelemään tappia pepussasi ja tunnet kuinka paine vaan kasvaa ja kasvaa.

Vihdoin häpeäsi antaa myöten ja vapautat jännityksen ja keltainen suihku suorastaan ryöppyää haaroistasi ammeeseen. Katson keltaisen nesteen virtaa ja kysyn "sanoinko, että saat ammeeseen laskea?" Puistat vaimeana päätäsi. Jatkan "olkoon sitten häpeäsi täydellinen" ja Nousen yllesi hajareisin. Tunnet ensimmäisten kuumien pisaroiden iskeytyvän selällesi ja kohta kuuma kultainen suihku kastelee kokonaan selkäsi, peppusi ja reitesi... huokaisen helpotuksesta ja vetäisen tapin ulos reiästäsi ja se jään veikeänä tuijottamaan mua.

Irrotan kätesi, riisun sukkasi ja otan silmäsiteesi pois. Nostan sinut istumaan ja otan suihkun käteen. Totean "olitpa sinä kiltti ja kuuliainen", nyt on sinun nautinnon aika. Hellästi huuhtelen sinut, saippuoin kokonaan ja pesen sut aivan joka paikasta puti puhtaaksi. Nosta ylös ammeesta, kiedon kylpytakkiin ja talutan sängylle.

Käsittelet vielä tuntemuksiasi ja olet hieman nolona kun mietit edellisten tuntien tapahtumia ja kivun ja häpeän tuomaa outoa nautintoa.

Asetan sinut sängylle selälleen, avaan kylpytakkisi. Imeskelen hellästi varpaitasi, nilkkojasi, sääriäsi, siirtyen yhä ylemmäs ja ylemmäs kunnes hautaan kasvoni syliisi ja alan naimaan sua kielelläni. Tilanteen äkillinen vaihtuminen saa sut kiemurtelemaan nautinnosta ja himosta, tunnen kuinka selkäsi alkaa jännittymään lähestyvästä orgasmista ja kiihdytän tahtia ja laukeat nyyhkyttäen. Hidastan tahtia ja imeskelen klitoristasi hiljaa ja hellästi, tunnet kuinka nopeasti alat syttymään uudestaan ja vaadit mua sisääsi. Käännän sut kontalleen eteeni ja katson sun suloista peppuasi. Hitaasti ohjaan kovan kaluni häpysi suulle ja hitaasti työnnyn koko pituudeltani sisääsi ja tunnen sun kuumuuden ja kosteuden. Nautin tilanteesta kun katselen kuinka häpyhuulesi puristuvat kaluni ympärilleni. Jatkanen liikkumista sisälläsi hitaasti ja päättäväisesti kunnes tunnen kuinka puristuksesi alkaa lisääntyä.

Hieman kiihdytän tahtia ja peukaloni hakeutuu sun ryppyreiälle ja alkaa työntymään sisääsi, peukaloni tuntee kaluni liikkeet sisälläsi ja itsehillintäsi pettää kun toinen peukaloni tulee kaveriksi ja alkaa venyttämän tiukkaa reikääsi, tilanteen kiihottavuus on sinulle liikaa ja tunnen kuinka jokainen lihaksesi puristuu ympärilleni ja orgasmisi suorastaan räjähtää tulivuoren tavoin, tunnen kouristelusi kalullani ja omakin huippuni valmis…tunnen kuumaa kihelmöintiä kaluni päässä ja paine vaan kasvaa ja kasvaa kunnes laukean huohottaen sisääsi, voipuneena käänny selälleni sängylle ja kysyn. "Olikos kiva ilta? Uudemman kerran joskus?", nyökkäät hymyillen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute