Herkku-puhelin
Seksileluna
Male-xxx

Juhlat mökillä.

"Jussi puhelimeen!" kuulin äitini huutavan alakerrasta. Menin alakertaan ja vastasin puhelimeen. "Moi, Anneli täällä" kuulin äitini siskon äänen. "Joo... moi Anneli" vastasin hiukan hämmilläni. En ollut tavannut tätiäni moneen vuoteen. Tätini oli työskennelyt vuosikausia jossain EU-virassa ulkomailla. Olin vaihtanut vain pikaisia tervehdyksiä puhelimessa äitini ja tätini puheluiden lopuksi. "Onneksi olkoon ylioppilas lakista" kuului tätini iloinen ääni. Kiittelin, ja puhuimme niitä näitä kunnes Anneli sanoi "Kuule, olen palannut Suomeen ja ostanut talon maaseudulta. Olen järjestämässä kotiinpaluujuhlia uudella talollani ja kutsuin teidän koko perheen, mutta isäsi ja äitisi eivät ensi viikonloppuna kuulemma työkiireiden vuoksi ehdi. Juttelin jo äitisi kanssa ja sovimme että sinä voisit tulla auttamaan minua, saunan lämmitystä ja muuta missä miestä tarvitaan" sanoi Anneli naureskellen. Mietin tulevan viikonlopun juhlia kavereiden kanssa jotka menettäisin, mutta en kehdannut sano muuta kuin "joo,käyhän se". "Okei, nähdään viikonloppuna", sanoi Anneli ja sulki puhelimen.

Perjantai aamuna saavuin tätini talolle taksilla jonka Anneli oli luvannut maksaa. Astuessani ulos taksista Anneli tuli ulos maksamaan kyydin. Taksi lähti ja jäin pihalle kaksin tätini kanssa. "Tervetuloa Jussi, anteeksi että vaivaan tuoretta ylioppilasta näin viikonloppuna mutta tarvitsen tosiaan miehistä apua juhlien järjestelyissä. Erosin jo vuosia sitten ja elämä on niin hankalaa ilman miestä." sanoi tätini ilkikurisesti hymyillen. "Mennään sisälle, näytän huoneesi" Lähdin seuraamaan tätiäni talolle päin. Nyt vasta katsoin Annelia ensimmäisen kerran kunnolla. Herra jumala mikä ilmestys! Pitkät sääret, jalassa korkea korkoiset sandaalit, herkullinen pyöreä perse jota verhosi pienen pienet shortsit ja mahtavat rinnat joita piteli aloillaan tiukka rintojen alta yhteensidottu paitapusero. Ikää Anelilla oli 40 vuotta.

Asetuin taloksi huoneeseeni kun jo kuulin Annelin huudon keittiöstä "Jussi, pistäppä sauna lämpiämään. Vieraat tulevat kuudelta ja pitää ehtiä peseytyä ja laittautua sitä ennen" Lämmittelin saunaa ja ajattelin samalla Annelin persettä ja rintoja. Kullini oli puoli jäykkänä ja pelkäsin että Anneli huomaa sen. Onnistuin peittelemään seisokkini ja sain saunan kuumaksi."Jospa minä käyn saunassa ensin, naisilla kestää aina kauemmin" sanoi Anneli kävellessään ohitseni pelkissä olemattoman kokoisissa stringeissä, toisella kädellä koettaen peitellä mahtavan kokoisia rintojaan. Kyrpäni ponnahti pystyyn tästä herkullisesta näystä. Hetken Annelin katse viivähti pulloittavassa farkun etumuksessani. Annelin saunoessa minun oli pakko kaivaa kivikova kyrpäni esiin ja runkata huoneessani ajatellen miltä tuntuisi painaa kova kullini tuohon kiihoittavaan aikuisen naisen vittuun. Mieleeni juolahti että jos hiipisin saunan eteiseen, saattaisin nähdä tuon himoittavan vitun kunnolla.

Varovasti avasin saunan eteisen oven ja kurkistin raollaan olevasta pesuhuoneen ovesta saunan puolelle. Anneli oli juuri pesemässä hiuksiaan samalla levittäen vaahtoa ympäri vartaloa. Silmät kiinni tätini hitaasti vaahdotti rintojaan ja samalla nostaen toisen jalkansa saunajakkaralle, toinen käsi laskeutui jalkoväliin alkaen hitaasti sivellä pillua. Tästä riettaasta näystä huumaantuneena tartuin taas kyrpääni ja aloin vatkaamaan sitä pitkin nopein vedoin. Näin vieressäni pesuhuoneen penkillä tätini pikkuhousut. Otin ne käteeni ja nostin kasvoilleni nuuhkien aikuisen naisen kiimaista vitun hajua. Runkkasin kulliani kiimaisella vimmalla silmät kiinni samalla hieroen pikkuhousuja naamaani vasten. Tunsin kuinka pallini kiristyivät valmiina roiskimaan kuumaa spermaa. Täysin kiiman vallassa voihkaisin ja ammuin spermani suoraan eteenpäin.

Runkkasin vielä viimeisetkin spermatipat kyrvästäni ja laskin tätini pikkuhousut kasvoiltani. Olin pyörtyä pelästyksestä siihen paikkaan. Tätini seisoi pesuhuoneen ovella sperma roiskeita vatsallaan ja jaloillaan katsellen suoraan minuun tutkimaton katse kasvoillaan. Seisoin lamaantuneena spermainen kulli yhä kädessäni, toisessa kädessä tätini pikkuhousut. "Vai tälläisen pikku runkkarin olen saanut vieraakseni" sanoi tätini pahaa enteilevällä äänellä. "Mitä jos kerron tästä vanhemmillesi? Nyt menet pesemään sen likaisen runkkarin kyrpäsi ja sen jälkeen katsotaan katsotaan kuinka sinut saadaan opetettua tavoille..."

Tässä tämä. Katsotaanko loppuun asti?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute