Herkku-puhelin
Nuorimies, aikuiset ja kimppa
Kharim

"Keski-ikäinen pariskunta hakee kolmatta - miespuolista - pyörää yhteiseen kivaan. Olethan urheilullinen, raitis, savuton ja avoin kaikelle uudelle ja erilaiselle. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä".

"No joo, oonhan mä aika urheilullinen, enkä polta ja juon vain satunnaisesti", höpisin itsekseni samalla, kun mietin ilmaisjakelulehdestä noteeraamaani ilmoitusta. Olin jo pitkän ikää haaveillut mahdollisuudesta osallistua seksiaktiin enemmän kuin kahden ihmisen kesken. Kaksi kertaa viikossa ilmestyvä ilmaisjakelulehti, johon jouduin huonon rahallisen tilanteeni takia tyytymään, antoi aina toivoa paremmasta, sillä ilmoituksille tarkoitetuilla sivuilla oli usein kokeilunhaluisia pareja tai yksinäisiä seikkailijoita. Seksi yhden naisen kanssa sai kuitenkin hetkeksi riittää, sillä koin, että vaatimattoman seksielämäni aikana olin jo kokenut kaiken mahdollisen.

Kun haaveilin kimppakivasta, ajattelin aina itseäni useamman naisen kanssa. En koskaan uskonut haluavani ryhmäseksiä, niin että paikalla olisi ollut muita miehiä. Se ilta muutti kuitenkin kaiken. Vaikka ilmoitus oli melko yksinkertainen ja samanlainen kuin kaikki muutkin, päätin ottaa rohkeasti yhteyttä tähän "keski-ikäiseen pariskuntaan" ja kokeilla onneani.

Näppäilin numeron kännykkääni ja odotin vastausta. Ei vaustausta. Odotin vielä hetken. Yllätyksekseni puhelimessa vastasi matala miesääni.

"Ööö.. onkohan tää oikea numero?", sain sanotuksi yllättyneellä ja hieman vapisevalla äänelläni.

"Riippuu asiastasi", vastasi mies kylmän asiallisesti.

Kerroin puhelimessa kuinka olin törmännyt tähän ilmoitukseen ja kuinka olisin mahdollisesti kiinnostunut ottamaan osaa moiseen seksuaaliseen matkaan. Mies ehdotti tapaamista kaupungilla ihan varmuuden vuoksi, ettei tulisi hommattua ns. "sikaa säkissä", niin kuin oli kuulema joskus heille käynyt. Ehdot kuulostivat reiluilta, joten suostuin tapaamiseen keskustassa sijaitsevassa kahvilassa iltapäivällä.

Lopetin puhelun ja tunsin kuinka sydämeni vielä hakkasi kiivaasti jännityksestä. "Mitä olen menny tekemään?", mietin hiljaa itsekseni, mutta ajattelin, että nyt jos koskaan olisi huono hetki perääntyä. Onnekseni kello oli vasta noin 12, joten minulla olisi nelisen tuntia aikaa vielä valmistautua tapaamiseen. Olin niin hermostunut ja täynnä ylimääräistä energiaa, että päätin käyttää sen hyväkseni kuntosalilla. Kotiin palattuani kävin suihkussa ja pukeuduin valkoisiin kenkiin, farkkuihin ja vaaleanpunaiseen piké-paitaan. Avasin oven ja suuntasin kohti keskustassa sijaitsevaa kahvilaa.

Saavuin kahvilaan hieman suunniteltua myöhemmin, kiitos tökkivän julkisen liikenteen. Vilkuilin ympärilleni nähdäkseni olisiko tavattava mieshenkilö jo saapunut paikalle. Kelailin mielessäni miehen puhelimessa antamiaan tuntomerkkejä ja yritin sovittaa niitä kaikkiin kahvilassa istuviin mieshenkilöihin. Ei. Ei. Ei toi. Sitten huomasin nurkkapöytäyksessä istuvan noin 50-vuotiaan, mustaan nahkatakkiin ja farkuihin pukeutuneen miehen. Lähestyin hieman empien miestä ja onnekseni hän osoittautui juuri oikeaksi henkilöksi.

"Terve, mä oon Kai", mies esittäytyi

"Moi. Benjamin", esittäydin takasin

"Sä vaikutat näin ulkoiselta olemukseltas just sopivalta. Vieläks sua kiinnostaa?", mies kysäisi

"Tietysti.. tai siis joo, mikä ettei", sain sanotuksi ja yritin olla vaikuttamatta liian innokkaalta. "Odotetaaks me vielä sun vaimoas", kysyin kuitenkin malttamattomana.

"Sinähän innokas kundi olet. Pidetään kuitenkin pientä jännitystä yllä, eli saat nähdä vaimon vasta meillä. Mutta mä lupaan, ettet sä tuu pettymään", mies sanoi hymyillen.

Keskustelun päätteeksi mies antoi osoitteensa ja sovimme, että saapuisin klo 21 heidän asuntoonsa. Lähdin kotiin valmistautumaan tätä suurta iltaa varten.

Katsoin malttamattomana kelloa ja se oli vasta puoli kahdeksan. Pariskunnan kämppä sijaitsi kaupungin laitamilla, joten päätin varata hyvin aikaa, jotta ehtisin ajoissa. Yritin käydä melko nopeasti suihkussa, mutta vehjettäni pestessä huomasin kauhukseni kuinka häpykarvoitukseni oli päässyt rehottamaan. Päätin ajella koko alueen posliiniksi, mikä tuntuikin hyvältä ajatukselta, sillä peilistä katsottuna kaluni oli saanut muutaman sentin lisää pituutta. Nice! Pukeuduin muuten samoihin vaatteisiin, mutta hieman hieltä haisevan vaaleanpunaisen piké-paidan vaihdoin keltaiseen kireään t-paitaan. Vielä silaus vahaa vaaleisiin, puolipitkiin hiuksiini, niin kokonaisuus oli omasta mielestäni valmis. "Toivottavasti leidi tykkää", mietin.

Hyppäsin ulos bussista saamani osoitteen kohdalla. Varmistin vielä puhelimitse isännältä, että osoite oli varmasti oikea ja että olin tullut oikeaan paikkaan. Kävelin rappuset ylimpään kerrokseen ja lopulta, hetken epäröinnin jälkeen soitin ovikelloa. Hetken kuluttua tuttu mieshenkilö avasi oven ja toivotti minut sisään. Astuin eteiseen ja riisuin kenkäni.

"Ota vaikka bisse jääkapista ja tuu tonne partsille, niin tutustutaan", mies sanoi rennosti ja meni jo edeltä.

Nyökkäsin. Tässä vaiheessa tunsin jo kuinka kämmeni hikoilivat ja sydän tykytti hieman normaalia kiivaammin. Löysin nopeasti keittiön ja otin kylmän oluen jääkaapista. Laitoin kylmän olutpullon hieman hikistä otsaani vasten, kunnes keräsin kaiken rohkeuteni ja lähdin kohti olohuonetta ja parveketta. Katsoin varovasti olohuoneen läpi parvekkeelle, jossa oli Kai, hänen vaimonsa ja joku kolmas mieshenkilö. Kolmas mieshenkilö? Hetkinen, eikö tämän pitänyt olla vain kolmen kivaa? "No jaa", tuumin ja kävelin parvekkeelle.

"Terve", sanoi Kai uudemman kerran. "Sori, unohdin sitten kertoa, että tää mun hyvä frendi tuli vielä mukaan. Sen perhe on kato mökillä ja se ois jääny muuten ihan yksin. Ei kai sua haittaa?".

"Ei toki", sanoin ja kättelin miestä samalla esittäytyen Benjaminiksi. Kain kaveri ilmoitti nimekseen Vesan.

"Ja sit tässä ois vielä mun vaimo, jonka sä varmaan haluaisit tavata", sanoi Kai ja kohdisti katseensa vaimoonsa.

Jostain kumman syystä en ollut vielä parvekkeelle saapuessani kiinnittänyt suurempaa huomiota talon ainoaan naiseen, mutta kääntäessäni katseeni kohti häntä silmäni jumittuivat hetkeksi. Nainen oli noin 45-vuotias, hänellä oli varsin isot ja hieman riippuvat rinnat, ja todella pitkät ja tummanpunaiset hiukset, jotka hän oli laittanut ponnarille kuin pullapitkon ikään. Päällään hänellä oli koko ylävartaloaan peittävä ja aina alle puoleenväliin reisiä ylettyvä kireä ja ihonmyötäinen pantterikuvionen mekko. Jalassa hänellä oli avonaiset mustat korkokengät. Nainen nousi tuoliltaan ja ilmeisesti muutaman siiderin rohkaisemana tuli suoraan luokseni ja halasi minua.

"Mä oon Sirkku, hauska tutustua", hän kuiskutti korvaani ja tunsin kuinka hänen toinen kätensä jo siirtyi takapuolelleni samalla kun hän hellästi näykki korvaani. Olin kokovartalokipisissä tämän valioluokan naisen kiusatessaan minua, mutta Kaita ja Vesaa tilanne tuntui lähinnä huvittavan. Sirkku lopetti pitkän halauksensa ja alkoi mittailla minua silmillään.

"Vau, ootpa sä pitkä ja lihaksikas nuori vaalea ori", Sirkku kehui minua ja hymyili kauniisti samalla tunnustellen käsillään rintalihaksiani ja vahvoja käsiäni. "Istu vaan alas, niin jutellaan".

Istuin pöytään ja otin huikan oluestani. Mitä pidemmälle ilta eteni, sitä helpottuneemmalta oma olonikin alkoi tuntua. Juttelimme niitä näitä ja meillä oli oikein hauskaa hämärtyvässä illassa. Ja varsinkin Sirkulla, joka oli juonut melko hyvää tahtia siidereitään. Pidimme vähän väliä silmäpeliä toistemme kanssa ja välillä Sirkku kiusoitteli minua siirtämällä siron jalkansa haarovälini lähettyville. Illan viilentyessä Sirkku sanoi siirtyvänsä sisätiloihin. Kai ja Vesa jäivät vielä parvekkeelle juomaan oluensa loppuun ja minäkin päätin jäädä vielä hetkeksi miesseuraan.

"Jos sä pillua vielä haluut, niin pidä poika kiirettä. Siellä se Sirkku sua makuuhuoneessa jo varmaan venaa", sanoi Kai naureskellen.

"Saa nuorimies kokenutta tussua", jatkoi Vesa ja yhtyi kovaan nauruun.

Nousin tuolilta ja menin sisään. Etsin hermostuneesti makuuhuonetta tiedostaen, että saisin kohta nussia posliinikyrvälläni tuota seksiä tihkuvaa rouvaa. Löysin makuuhuoneeseen helposti sillä se oli aivan olohuoneen vieressä ja itse asiassa hyvän näköetäisyyden päästä parvekkeelta. Siellä Sirkku jo istuikin sängyn päällä jalat ristissä varsin odottava ilme päällä.

"No tulithan sä. Mä luulin jo ettetsä haluukaan tällästä vanhaa ämmää", Sirkku sanoi hieman itseään säälien.

Istuin Sirkun viereen, laitoin käteni rohkeasti hänen reidelleen ja kehuin: "Sä oot helvetin seksikäs mimmi! Haluisin nussia sua niin paljon".

Sirkku oli otettu kehuistani. Suutelimme voimakkaasti samalla kun Sirkun toinen käsi jo avasi vetoketjuani. Avitin hieman ja esiin ponnahti pitkä ja ohut posliinikalu. Riisuin kokonaan housuni ja nousin seisomaan. Sirkku siirtyi eteeni polvilleen otti nuoren kaluni hetimiten suuhunsa. Taitavasti tuo seksikäs punatukkainen miestennielijä yhdisti taitavan ja voimakkaan suu- sekä käsityöskentelyn. Kyrpäni oli täysissä mitoissaan tuon kiimaisen naisen kokeneissa, pitkissä ja punakyntisissä käsissään. Sirkun vapaat kädet vaeltelivat milloin perseelläni, milloin ne hieroivat täynnä lastia olevia pussejani, mutta mikä tärkeintä, Sirkun kokeneet huulet liikkuivat edestakaisin kiimanmahlaisen kaluni pinnalla, niin että minun täytyi sulkea vain silmäni ja nauttia. Säpsähdin kuitenkin melko nopeasti kolaukseen. Avasin silmäni ja huomasin, että Kai ja Vesa olivat tulleet makuuhuoneeseen. Molemmat istuivat tuoleilla kalut kädessä.

"Älä anna meidän häiritä", Vesa sanoi ja runkkasi hitaasti kyrpäänsä.

"Haluisitsä Sirkku-kulta tota nuorta kyrpää sisääs?", Kai kysyi hieman humaltuneella äänellä.

Katsoin polvieni juurella istuvaa Sirkkua kysyvästi silmiin ja sain vastaukseksi anelevaa nyökyttelyä. Autoin Sirkun jaloilleen ja aloin riisumaan häntä. Ja mikä mahtava näky minua odottikaan. Kiinteät ja isot rinnat, joita painovoima ei ollut vielä tähänkään päivään saakka saanut kunnolla lannistettua ja kauniisti trimmattu häpykarvoitus. Peppukin oli vielä ikäiselleen naiselle seksikkään pyöreässä kunnossa. Kaita lukuun ottamatta kaikkiin muihin huoneessa olleisiin miehiin Sirkun paljas vartalo sai ylimääräistä vipinää puntteihin, sillä panin merkille myös Vesan kiihtyneen runkkaustahdin ja halun kosketella tuota paratiisitarta. Kai kuitenkin käski tämän malttaa mielensä vielä hetkeksi, sillä hänen vuoronsa ei ollut vielä.

Sirkku työnsi minut selälleen sängylle ja laskeutui hitaasti kiimasta sykkivän fallokseni päälle. Pehmitin laskua ottamalla hänen perseestään tukevan otteen. Voi miten ihanalta tuo kuuman kostea vittu tuntuikaan kaluni ympärillä ja yhtä mieltä oli varmasti Sirkku, joka kuin kertoakseen koko huoneelle nauttivansa kyrpäni jokaisesta sentistä huokaisi syvään. Sirkun lantio pyörähteli aluksi hitaasti päälläni ikään kuin hän olisi tunnustellut kaluni jokaista sopukkaa. Mutta tätä vauhtia kesti vain hetken, sillä tämän nainen todella halusi päästä lemmennesteensä kalulleni. Sirkku aloitti rajumman ratsastuksen ja pysyäkseni kyydissä otin vaistomaisesti otteen sängyn päätykaiteesta. Sirkun tissit heluivat kiihottavasti tahdissa, kun tämä villi punapää näytti ottavan kaiken irti tästä ratsastustunnista. Tunsin jo kuinka Sirkun häpyhuulet supistelivat jäykän kaluni ympärillä ja kiihtyvästä huohotuksesta päätellen tämä kokenut pillu oli saamassa illan ensimmäistä orgasmiaan. Omissa pusseissanikin alkoi jo hieman tuntua, mutta tämän nainen oli elänyt kyllä puutteessa, sillä koko kehon lävistänyt orgasmi lyyhisti hänet rintakehäni päälle varsin nopeasti. Hetken hekumallisesta hetkestä toivuttuaan Sirkku siirtyi viereeni makaamaan. Juuri kun oli nousemassa Sirkun haaroväliin naimaan tuota taivaallista kiimavittua lähetyssaarnaaja-asennossa, Kai tuli luokseni ja komensi minut pois. "Joudunko mä hoitaa käsipelillä loput?", tuumin.

"Pyllistäs tänne kultaseni", Kai komensi heti sängylle päästyään. "Vesa, mee sä tonne eteen".

Vesakin oli jo riisutunut ja asteli pieni ja karvainen mulkku sojossa Sirkun naaman eteen.

"Nyt sä näät poika vähä kaks-ykköstä", Kai kehaisi ja asetteli kurttuisen kyrpänsä Sirkun turvonneeseen takavittuun.

Kai nussi Sirkkua takaapäin samalla kun Vesan mulkku täytti toista reikää. Kai nussi vaimoaa isännän ottein, mutta Vesalla sen sijaan oli ongelmia kestävyyden kanssa. Vaimon ilmiselvä ja pitkään jatkunut pihtaus sekä Sirkun sulohuulet olivat yhdistelmä, joka sai Vesan haukkomaan henkeään, kun Sirkun suu sai säkin täydeltä kuumaa spermaa.

"Aarhh... Vittu!", Vesa karjasi ja nussi Sirkun suuta, niin että viimeisetkin pisarat menisivät parempiin suihin. Pienen euforisen hetken jälkeen Vesa kiitteli voihkivaa Sirkkua ja täydessä työssä olevaa Kaita ja sanoi menevänsä suihkuun.

Kai jatkoi perusvarmaan takaapäin nussimista ja minä katselin sängyn reunalla kuinka Sirkku puri huultaan nautinnosta. Näky oli varsin kiihoittava, mutta halusin silti vielä kerran upottaa nuoren ja valmiin kaluni tuohon lämpimään ja kosteaan pesään. Kas kummaa, toiveeni toteutuikin melko pian, kun Kai yht'äkkiä lopetti hyvässä vauhdissa olleen aktinsa, tuli luokseni ja käski minun nussia vaimoaan oikein kunnolla - ja tällä kertaa loppuun asti.

Runkkasin hetken, jotta saisin kaluni kisakuntoon lopullista finaalisuoritustani varten, tosin tuollaisen villikissan edessä jopa paavillakin olisi seissyt. Otin Sirkkua lantiosta kiinni ja käänsi hänet selälleen samalla, kun nostin hänen sievät jalkansa olkapäilleni. Painoin hitaasti mutta varmasti suomukkaan seipääni Sirkun kiimalta tuoksuvan vittuun ja aloitin jyystön - edelliskertaa nopeammin.

"Just noin, iso poika! Nussi vanhaa tätiä!", Sirkku huusi huohottaen ja voihkien. "Pumppaa sun mällit mun sisälle!"

Tuon kokeneen leidit rivot sanat vain lisäsivät kiihkoani, eikä minua todellakaan tarvinnut toista kertaa käskeä. Nain tuota jumalaista naista eläimellisen kiihkon vallassa. Nuolin olkapäihin nojaavia Sirkun sileitä sääriä ja hieroin noiden kiinteiden rintojen kovettuneita nännejä. Kyrpäni hankasi noita kosteita ja turvonneita häpyhuulia kuin viimeistä päivää. Panin merkille kuinka Sirkku oli saamassa jo illan toista orgasmiaan käsittelyssäni. Tuo jokaisen nuoren miehen päivunien kohde kiihdytti hengitystään, voihki kiiman vallassa, sulki silmänsä, puri huultaan ja tarrasi kaikin voimin kiinni lakanoista. Oma kliimaksinikin oli lähestymässä. Tunsin kuinka kiimanesteeni lähti liikkeelle valtavalla paineella aina kiveksieni sopukoista asti. Silmissäni sumeni. Orgasmi lävisti minut, karjaisin kuin apinamies ja tunsin kuinka tuulikuuma spermaryöppy räjähti ensin Sirkun puhkinussittuun pilluun ja sen jälkeen loput rouvan vatsalle ja rinnoille. Samaan aikaan kiihkeää panoamme sivusta tarkkaillut Kai tuli valmiin kyrpänsä kanssa Sirkun viereen ja runkkasi täyden satsinsa Sirkun tisseille ja kasvoille. Kun Sirkku vielä otti kuin loppuhuipennukseksi Kain velton, spermaisen ja orgasmin runteleman kyrpänsä suuhun, minä nussin puolikovalla kyrvällä Sirkun spermantäytteistä pillua viimeiseen pisaraan saakka.

Lysähdimme lopuksi sängylle. Kai meni vielä suihkuun, mutta Sirkku oli aivan rättiväsynyt, eikä jaksanut lähteä miehensä perään. Makasimme sängyllä ja kiitin vielä Sirkkua loistavasta kokemuksesta. Sain palkkioksi pusun poskelle.

"Sä oot aika sonni", Sirkku vielä kehaisi lopuksi, nousi sängyltä ja otti yöpöydän laatikosta kynää ja paperia. "Tossa on mun kännykkänumero. Ois hauska vielä tavata joskus. Mut älä kerro tästä Kaille, tää on meiän yhteinen pikku salaisuus".

Hymyilin kiitollisena, sujautin numeron housujeni taskuun ja lähdin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute