Herkku-puhelin
Hänen elämänsä
nti.illuusio

Hänellä oli kaks miestä, toinen vaalea ja toinen tumma, kummatkin komeita ja lihaksikkaita jotka Hän oli kouluttanut taitaviksi sängyssä. Miehet olivat orjia joita Hän käytti mielensä mukaan tyydyttämään tarpeensa. Hän oli rikas, oikullinen ja sai aina mitä tahtoi. Miehiään Hän tahtoi aina. Kartanossaan oleskellessaan Hän harrasti seksiä miesten kanssa yhdessä ja erikseen, useimmiten yhdessä. Kummatkin miehet olivat bi-seksuaaleja ja Hän tykkäsi katsoa kuinka miehet hyväilivät ja naivat toisiaan. Usein matkoillaan ollessa Hän katseli tietokoneelta webbikameran välityksellä kuinka miehet peuhasivat kahdestaan tai harrastivat orgioita monen nuorten naisen kanssa. Naiset eivät selvästikään tienneet ylimääräisestä katselijasta.

Eräänä iltana ollessaan matkalla, Hän käynnisti tietokoneen ja kytki yhteyden kartanoonsa. Ruudussa näkyi kuinka miehet suutelivat toisiaan ja sitten nostivat polvillaan heidän välissään olleen tytön ylös ja suutelivat tätä. He pyörittivät naista kuin esitelläkseen tämän Hänelle. Hän naurahti tyytyväisenä, erittäin kaunis tyttö. Ehkä parikymppinen, laiha, mutta sopivasti muodokas tumma ja hyvin kiimainen kuvan perusteella. Kuin varkain Hänen käsi alkoi hieromaan rintaansa ja pyörittelemään nänniä sormien välissä. Kuvaruudulla suutelu jatkui.

Tummempi miehistä nosti tytön syliinsä ja kantoi tämän sängylle. Hitaasti mies aukaisi tytön jalat jotta Hän näkisi suoraan tytön posliiniseen vakoon. Hän tunsi kostuvansa tuijottaessaan tytön pillua jota tumma mies alkoi hitaasti hieromaan. Vaalea mies ryhtyi hyväilemään tytön rintoja, nuoli nännejä ja hiljaa näykkäsikin. Tumman miehen peukalo hieroi rauhallisesti tytön klitorista ja toisella kädellä mies hyväili itseään. Hän kuuli tytön voihkeen kaiuttimista ja kiihko vain yltyi.

Tumma mies kumartui tytön jalkoväliin ja alkoi nuolla tätä. Tyttö käänsi päänsä kun vaalea mies tarjosi kaluaan imettäväksi. Tyttö otti sen himokkaasti huuliensa väliin ja mies painoi kalunsa syvälle kurkkuun ja veti pois. Hän oli harmissaan, tumman miehen pää peitti näkyvyyden puuhaan. Kuin ajatuksia lukien tumma mies nosti päänsä pois tytön haaroista ja käänsi tytön niin että tämä oli polvillaan miehen naaman päällä. Nyt Hän näki kuinka sormet upposivat tytön kosteaan vakoon ja kuinka miehen kieli lipoi klitorista. Tyttö jatkoi vaalealta mieheltä suihin ottoa, tahti vaan oli muuttunut. Vaalea mies piti tyttöä hiuksista kiinni ja suorastaan pani tätä rajusti suuhun. Tumma mies hyväili toisella kädellä tytön pakaroita ja sormet lähestyivät tytön peppureikää ja pyörivät hellästi sen ympärillä välillä kevyesti painautuen sitä vasten. Hän hiljaa hyväili klitoristaan ja vei sormet vakoonsa sisään ja teki pepulleen samaa liikettä mitä näki miehen tekevän tytölle.

Tumma mies siirsi tytön kalunsa päälle ja seivästi tämän. Samalla tummakin mies sai suullansa hyväillä vaalean miehen kiveksiä ja pakaroita. Vaalea mies oli lähellä huippuaan, Hän tunnisti sen ilmeen. Samassa mies laukesikin tytön ja tumman miehen kasvoille. He nuolivat toistensa kasvot puhtaiksi ja ratsastus jatkui. Tumma mies siirsi kätensä taas tytön pakaroille ja hyväili niitä ja ujutti sormensa suoraan tytön peppuun sisälle. Vaalea mies siirtyi katselemaan tätä ja samalla hyväilemään itseään taas pystyyn. Nauttien näkemästään Hän haki suurehkon vibran ja pisti tärinän täysille vasten klitoristaan.

Vaalealla miehellä kalu alkoi näyttämään taas elon merkkejä ja hän sanoikin jotain. Tyttö nousi tumman miehen päältä pois ja asettui selälleen, vaalea mies tuli naisen jalkojen väliin ja upotti itsensä yhdellä nopealla työnnöllä tytön pilluun. Tumma mies alkoi hyväilemään vaalean pakaroita, otti rasvapurkin ja rasvasi sormensa ja työnsi kaksi sormeaan kerralla miehen anaaliin. Kohta siellä oli kolme sormeaan. Sitten tumma rasvasi kalunsa ja upposi vaalean sisään. Vaalea nai tyttöä ja tumma nai vaaleaa. He liikkuivat samaan tahtiin ja voihke kuului kovana Hänen korviin. Hän upotti vibran vakoonsa ja pujotti yhden sormen peppuunsa ja työnteli niitä samaa tahtia kuin kuvaruudulla naivat tekivät. Karjahtaen tumma laukesi vaalean sisään, vaalea jatkoi tytön naimista kun tumma vetäytyi pois ja hävisi kuvasta. Hän tiesi tumman menevän suihkuun. Vaalea ja tyttö vaihtoivat asentoaan niin että tyttö pääsi ratsastamaan. Tumma palasi suihkusta, seurasi hetken tytön pomppivia rintoja ja asettui niin että vaalea pystyi ottamaan suihin. Tyttökin pyrki pomppimiseltaan välillä nuoleen kalun vartta. Hän tiesi kuinka paljon miehet tykkäsivät toistensa suihin otosta ja ei kestänytkään kauaa kun tummalla seisoi taas.

Hän hieroi rasvaa peppuunsa ja vibraan koska tiesi että tyttö saisi kanssa kohta kalun peppuunsa. Tumma rasvasikin taas kalunsa, käänsi vaalean miehen ja tumman sivuttain kameraan ja asettui tytön jalkojen väliin . Ensiksi hän upotti rasvatun sormensa, Hän teki samoin omalle pepulleen, sitten upposi tytön peppuun toinen sormi, kiimaisena Hän teki perässä samanlailla ja otti vähän ennakkoa ja upotti heti kolmannenkin. Tumma ei upottanutkaan kolmatta vaan nai sormillaan hetken tyttöä joka vikisi himossaan. Mies otti kätensä pois, kumartui sitten hieman nuolemaan tytön peppua ja suoristautui. Hitaasi kuin kiduttaen mies upotti itsensä sisään ja pysähtyi. Hän työnsi yhtä hitaasti vibran peppuun ja toisen käden sormet vakoonsa. Miehet alkoivat hitaasti naimaan tyttöä, mutta Hän ei kestänyt vaan nopeutti tahtiaan. ruudulla tyttökin näytti olevan lähellä huippuaan ja laukesi samaan aikaan kuin Hän. Hetken myöhemmin miehetkin laukesivat tytön sisään.

Hän oli tyytyväinen ja odotti innolla mitä keksisi kun pääsisi kartanolle. Ehkä tytön voisi kutsua myös vierailulle.

Taas kaipaan palautteita...:)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute