Herkku-puhelin
Puiston hämärissä
Abecita

Sää ei ollut kovin kaunis, katu kiilteli katulamppujen valossa nyt jo loppuneen sateen jälkeen. Oli sen verran myöhä ja kulkijoita ei näkynyt. Avasin auton oven ja sujautin korot jalkaan samalla kun nousin autosta. Asuni oli varsin kevyt tähän säähän, Ohut valkea silkkipaita antoi tummien rintaliivien kuultaa läpi ja kolmikerroksinen pliseerattu hame liikkui olemattomassa tuulenvireessä. Jännitys nousi ja samalla kiihotuin.

Lukitsin auton ja kuljin puistoa kohti. Korot kopisivat, hame kahisi hennosti ja tunsin rintojen liikkuvan paidan alla. Silkkipikkarit eivät paljoa voineet estää kun aloin kangistua, olo oli ihmeellisen kevyt. Saavuttuani puistoon kiihko sai vallan ja hameen nousi kalun nostamana koholleen. Korkojen kopina sai topakkuutta ja kävelytyylini auttoi rintoja heilumaan. Huvimajalla ei ollut ketään ja istuin odottamaan. Kiihotukseltani minun oli vaikea vain odottaa, pakosta aloin hyväillä itseäni.

Sitten kuulin ääniä, korkeat korot kopisivat asfalttikäytävällä ja toinen läpsähtelevä ääni. Kulkijan tullessa näkyviin tuli näkyviin äänen syy selvisi, kapea hame kiristyi äärimmilleen jalkojen välissä kun odottamani seuralainen saapui. Seisoimme vastakkain hieman hämmentyneinä, nyt puheet olivat todellisuutta, me kaksi transvestiittia olimme lopulta yhdessä pukeutuneina. Hän katsoi hameeni pullottavaa etumusta ja katse siirtyi myös rintoihini. Hänellä oli puolisääreen oleva kapea hame ilman halkioita ja valkea röyhelöpaita jota pysytyt rinnat pingottivat.

Pari sanaa vaihdettuamme olimme jo toistemme hyväiltävinä. Puristelin hänen rintojaan samalla kun hän nosti hamettani ylös. Pikkarit siirrettiin sivulle ja hän alkoi päättäväisen runkkaamisen. Sitä kesti vain hetken kun kiihotus voitti, en voinut mitään, huusin ja laukesin. Hän tuki minua ja istuin penkille. Kiiman purkaannuttua olin hämilläni ja huolissani oliko huutoni kuultu. Lisäksi spermani valui pitkin ystäväni hametta.

Hän seisoi edessäni, nostin hameen ylös ja se alla ei ollut muuta kuin pystyssä sojottava kalu ja sukkanauhat. Kalu tuntui ihana pehmeältä ja kuitenkin kovalta kun runkkasin sitä puristellen hänen takamusta. Hän voihki ja hyväili itseään, huomasin hänen avanneen paitansa ja kourivan paljastettuja rintaliivejään. Kun huudahdus tuli sain välittömästi syöksyn toisensa jälkeen spermaa päälleni ja sitä tuli paljon.

Istuimme voipuneina ja ihailin spermaa päälläni ja hänen hameellaan. Mielessäni ihmettelin, miksei minulle ollut tullut morkkista. Siihen ei ollut aikaa kun hänen kätensä oli taas hameeni alla ja pystyin myös samanaikaisesti tyydyttämään häntä. Nyt hän tuli ennen minua ja spermaa lensi molempien päälle, hän kiihdytti liikkeitään, kumartui ja otti syöksyni paidalleen. Kumpikin katseli edelleen hämillisenä ympärilleen sillä olimme pitäneet ääntä ja huutaneet rivouksia. Ihana tunne valtasi mielen, olimme tehneet mitä aikoneet ja kuinka hienosti kaikki oli sujunut.

Ystäväni alkoi riisuuntua ja pian hän oli edessäni vain rinta- ja sukkanauhaliivit, sukat ja korot yllään. Kalu nousi hiljalleen pystyyn. tein samoin ja silloin hän astui katoksesta puistotielle ja lähti kulkemaan sitä, seurasin häntä ja aivan mieletön kiima vyöryi ylitseni. samassa ystäväni istahti penkille ja veti minut eteensä.

Kankea kalusi joutui hänen käsittelyynsä, nautin siitä silmät kiinni kun tunsin jotain uutta. Hän imi minua. Laukesin varmaan siksi melkein heti sillä halusin saada omaan suuhuni. Hän nieli sitä mukaan kun sai suuhunsa jos varmaan aika pientä sperma-annosta. Penkki tuntui kylmätä, mutten sitä pitkää murehtinut kun hän työntyi suuhuni. Imin voimakkaasti ja pyöritin kieltäni terskan ympäri ja runkkasin vartta. Hän alkoi työnnellä sitä suuhuni ja huudon kera sain spermaa suuhuni. Se oli todella kiihottava tilanne. Todellisuus iski, lähes juoksimme huvimajalle ja pukeuduimme. Autolle tullessani olin taas kiihottunut, istuin autossa ja runkkasin kiivaasti varsin pitkään, ennekuin laukesin jo sotkeutuneeseen hameeseeni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute