Herkku-puhelin
Eka kerta ulkona
MariTV

Työpäivän viimeiset tunnit kuluvat raastavan hitaasti. Olen koko päivän odottanut, että pääsisin töiden jälkeen kotiini mahdollisimman nopeasti ja viettämään taas vähän aikaa nuorena neitona.

Avaan kotioveni kärsimättömästi, ulkovaatteet lentävät naulakkoon hujan hajan ja alan heittää myös muita vaatteita päältäni. Vihdoin olen kokonaan alasti. Suunnistan kylpyhuoneeseen, jossa katson, ettei missään päin vartaloa ole vain ylimääräistä karvoitusta. Katson itseäni peilistä samalla kun hivelen sääriäni ja olen ylpeä vartalostani. Kiinteä 20-vuotiaan vartalo, muttei kuitenkaan liian lihaksikas, kiinteä ja pyöreä takapuoli sekä sirot kasvot. Ihailen itseäni vielä hetken ja päätän käydä nopeasti suihkussa ja pukea sitten jotain päälleni.

Avaan vaatekomeroni oven, olen päättänyt jo aiemmin päivällä mitä laittaisin päälleni. Löydän valkeat stringit tutusta paikastaan, samoin saman sarjan sileät rintaliivit ja silikonitäytteet. Hetken vielä mietin laitanko sittenkin stay-upit normaali sukkiksien sijasta. Päädyn kuitenkin valkosiin sukkahousuihin. Sitten vielä musta melko tiukka minihame ja sinivalkoraidallinen slimfit-kauluspaita ja aloitan pukemisen. stringit sujahtaa jalkaa tottuneesti ja myös liivit istuvat heti täytteiden kanssa. Sukkahousut varovasti jalkaan ja sen jälkeen enää hame, paita ja sitten meikkaamaan. Laitan hyvin hillitysti meikkiä, en halua olla ylimeikattu jos uskaltaudun ihmisten ilmoille ensimmäistä kertaa.

Olen kokonaan valmis, kiharsin pitkiä hiuksiani vielä meikkaamisen yhteydessä eikä minua voi luulla enää mieheksi. Otan pienen käsilaukun mukaan ja astun kotiovestani ulos.

Vatsan pohjassa tuntuu olevan oikea perhosten armeija pörräämässä kun kävelen yhä kauemmas kotoani. Annan lantioni keinua luonnollisesti askeleiden tahdissa ja rentoudun hiljalleen yhä kauemmas kävellessäni.

Yhtäkkiä säpsähdän kun vastapuolella tietä vihelletään. Käännyn katsomaan ja huomaan, että kaksi suhteellisen tuttua 18-vuotiasta poikaa viheltää, minulle... Vatsassani pyörähtää, en osaa tehdä muuta kuin hymyillä kauniisti pojille ja jatkaa matkaani. Sydän pamppaillen mietin eivätkö pojat todellakaan olleet tunnistaneet minua. Hetken kuluttua kuulen kuinka he huutavat perääni ja kysyvät minne olen menossa. Pysähdyn ja käännyn ympäri, viittaan pojille läheistä discoa ja isken heille silmää. Siinä samassa olenkin kääntynyt jo discoon päin ja lähden kävelemään sinne.

Discon ovella oleva mies katsoo minua hiuksista varpaisiin ja hymyilee minulle päästäessään minut sisään. Sisällä discossa on vielä suhteellisen hiljaista, päätän mennä mahdollisimman syrjään istumaan ettei kukaan tuttu vain tunnistaisi minua, jos sattuisi tulemaan tänne.

Hetken päästä huomaan poikien tulevan myös discoon, he katselevat oviaukossa hetken ympärilleen ja lähtevät sitten tulemaan minua kohti. Olen aivan sekaisin, minua pelottaa tämä tilanne uskomattoman paljon, mutta samalla olen myös äärimmäisen innostunut ja tunnen kuinka stringien etumus kiristyy hieman. Pojat tulevat istumaan kumpikin minun viereeni, toinen toiselle puolen. He kyselevät, että olenko asunut täällä jo pitkään vai olenko vain käymässä täällä. En uskalla vastata mitään, olen vain hiljaa ja hymyilen ujosti pojille. Pojat naurahtavat ja sanovat vain että onpas neito hiljainen. Hetken päästä toinen pojista pyytää minua tanssimaan hidasta kanssaan, nyökkään vain päätäni ja hän ottaa kädestäni kiinni ohjatessaan minua tanssilattialle. Hän ottaa minusta kiinni alaselästä ja vetää minut itseään vasten. Yritän olla mahdollisimman rentona, mutta se on erittäin vaikeaa näin uudessa tilanteessa. Mietin, mitä oikea tyttö tekisi tässä tilanteessa, hiljalleen alan painaa päätäni pojan olkapäätä vasten ja suljen silmäni. Tunnen pojan lämmön vasten itseäni, poika kuiskaa korvaani olevansa Mika ja tunnen kuinka hänen huulensa sivelevät korvanlehteäni aiheuttaen väristykstiä vartalossani hänen puhuessaan. Päätän rohkaistua ja painaudun vielä enemmän Mikaa vasten ja liikutan päätäni Mikan olkaa vasten. Mika alkaa hiljalleen näykkiä korvaani ja välillä myös koskettaa kielellään korvanlehteä. Tunnen kuinka hänen etumuksessa alkaa tuntua jotain kovaa minua vasten, pelkään että hän huomaisi jäykkyyteni, koska olimme niin lähekkäin painautuneina. Kappale loppuu ja menemme takaisin pöytään, jossa Mikan kaveri odottaa meitä. Hän on tilannut meille juotavaa ja istun taas heidän väliinsä.

Vähän aikaa istuttuamme käteni on Mikan reidellä, jota sivelen hitaasti. Jussiksi esittäytynyt poika katsoo toisella puolella kateellisena kuinka käteni hivelee Mikan reittä. Katseemme kohtaavat ja hymyillen lasken toisen käteni hänen reidelleen. sivelen heitä molempia samalla tavalla, alan siirtyä pikkuhiljaa reisien sisäpinnalle ja huomaan kuinka molemmat alkavata vääntelehtiä istuessaan. Nostan käteni hitaasti reiden sisäpintaa pitkin kohti poikien kohonneita etumuksia. Jussin lihakset jännittyvät mitä lähemmäksi tulen hänen kaluaan ja Mika alkaa vääntelehtimään levottomana. Kun painan käteni heidän kovien kalujensa päälle ja puristan kevyesti terskan kohdalta, molemmat pojat värähtävät ja heidän suustaan pääsee tahaton huokaus. Pidän kiinni terskasta housujen läpi ja alan liikuttamaan käsiäni edestakaisin, pojat yrittävät olla liikkumatta koskiessani heitä mutta he eivät oikein onnistu siinä. Sitten lopetan liikkeen yhtäkkiä ja molemmat katsovat anovasti, mutta otan heitä vain käsistä kiinni ja lähden kävelemään heidän kanssaan ulos discosta.

Ulkona talutan heidät läheiseen puistoon, jonka pensaiden taakse piiloudumme uteliailta silmiltä. Kun olemme nökösuojassa muulta maailmalta, polvistun poikien eteen ja alan avaamaan Jussin housuja, pudotan ne nilkkoihin ja vapautan hänen tuskaa huutavan kalunsa alushousujen ahdingosta. Ottaessani hänen kalunsa käteeni Jussi huokaisee raskaasti ja aloitan hiljalleen liikuttamaan hänen esinahkaansa edestakaisin. Samalla aikaa Mika on pudottanut housunsa nilkkoihin ja hieroo kaluaan kädellään. Otan myös Mikan kalun käteeni ja alan hyväilemään molempia poikia samaan tahtiin. Välillä vedän esinahkaa edestakaisin, välillä taas hyväilen peukalolla ja etusormella heidän paljaita ja liukkaita terskojaan. Otan Mikan kalun suuhuni ja aloitan rauhallisen imemisen ja pyöritän samalla kieltäni terskan ympärillä. Jussin kalu pysyy toisessa kädessäni ja runkkaan häntä hiljalleen. Hitaasti kiihdytän hieman tahtia suullani ja huomaan kuinka Mika alkaa vääntelehtiä orastavan orgasmin tullessa yhä lähemmäksi ja lähemmäksi. Hidastan hieman tahtia ja liikutan hänen esinahkaansa edestakaisin samalla kun nain häntä suullani. Tunnen kuinka Mikan lihakset jännittyvät äärimmilleen ja hänen kalunsa alkaa sykkiä suussani täyttäen sen lämpimällä spermalla. Mika laukeaminen kestää todella pitkään, imen hänen kaluaan vielä viimeisten sykähdysten jälkeen kunnes hän vetäytyy irti ja sanoo että kalu on liian herkkä jatkamaan enää.

Jussi katsoi äsken vieressä kun hänen kaverinsa laukesi suuhuni ja hänkin odotteli jo selvästi, että pääsisi tekemään samoin. Hän päästää nautinnollisen huokauksen, kun otan hänen kalunsa suuhuni. Ilmeisesti äskeinen hidas runkkaaminen on ajanut hänet aivan orgasmin partaalle. Jussin lantio liikkuu suuni liikkeiden mukaan ja ei aikaakaan kun huomaan hänen kalunsa sykkivän suussani ja täyttävän sen taas lämpimällä ja hieman suolaisella spermalla. Imen Jussin kalua vielä hetken aikaa, jonka jälkeen päästän hänet lysähtämään maahan Mikan viereen.

Molemmat makaavat nurmikolla ihmeissään ja tyydytettyinä. Ennen kuin he ehtivät tehdä tai sanoa mitään, otan laukustani muistilapun ja kirjoitan: "oli mukava tavata, otetaan joskus uusiksi". Heitän lapun Mikan vatsan päälle ja lähden kävelemään pois pensaiden suojista ja kävelen niin äkkiä suojaisille kaduille kuin vain pääsen.

Hetken kävelyn jälkeen olen jälleen kotonani ja laitan puistossa tahriintuneen kauluspaidan pesukoneeseen ja alan viettämään rentoa koti-iltaa...


Tämä on ensimmäinen tarinani, joten otan mielelläni vastaan palautetta ja ehdotuksia uusille tarinoille.

Mari

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute