Herkku-puhelin
Kihlattuni sai vierasta
Sulhanen

Tosi tapahtumiin perustuva tarina. Tapahtumat sijoittuvat keskipohjanmaalle pieneen kaupunkiin.

Tapahtui vuosia, vuosia sitten tuolla 1970-luvun loppupuolella. Olin nuoruudessani paljon erään urheiluseuran tehtävissä ja kilpailuissa aiktiivi toimitsijapuolella. Meillä oli tapana seurassa että järjestetään kesän avajaiset. Oli vuokrattu iso kesämökki jota käyttivät monet muutkin järjestöt. Silloinen kihlattuni Ritva ja myöhemmin kyllä vaimonikin lähti mukaan kuten tapana oli lisäksi muidenkin puolisot olivat mukana, ne joilla seuralaiset oli.

Minulle lankesi perinteisesti nuo krillaushommat toisten taas huolehtiessa kahvin, myös väkevien ym. tarjoilujen esillepano. Siinä krillailin väelle isoa määrää makkaraa. Muu väki sauno ja piti hauskaa lämpimänä kesäiltana. Alkoholiakin nautittiin, taine jotka eivät olleet autolla, tarjolla oli aika voimakasta boolia ja tietysti myös olutta. Näin olen kihlattuni otti myös tuota boolia, hän kävi luonani kysymässä joko sais makkaran, niin huomasin että häneenkin oli tuo juoma tehnyt syvän vaikutuksen.

En tiedä mikä minun pistikin käymään välillä sisällä ja katsomassa mitähän mun kullalleni kuuluu, kun ei ole hetkeen näkynyt. Sanoin siinä tutulle rouvalle, jatkaisitko hän hetken krillausta, käyn sisällä. Ei ollut isossa salissa, ei ollut ulkona. Sitten joku ajatus vain laittoi minut kurkkaamaan miestenkin pukuhuoneen puolella, sieltä kuuluikin miesten puhetta.

Kolme seuran isokokoisinta miestä olivat leveän penkin ympärillä, mitä ihmettä, siellähän se kihlattuni makaa selällään. Kaksi noista miehistä oli hänen vierellään alasti selin minua päin ja yksi morsiameni jalkovälissä häntä siittämässä.

Olin senverran hintelä etten uskaltanut siinä puhua tai vaikka mieli tekikin mennä keskeyttämään morsiameni naimisen. He eivät kiukkuani ja tuskaani nähneet sillä siirryin pielen ja verhontaa katsomaan kuinka pitkälle he menevät hammasta purren.

Morsiameni Ritva makasi selällään penkillä puseronsa, hameensa, sukkahousunsa lattialla penkinvieressä mytyssä. Mustat pikkuhousut olivat enään vain toisessa jalassa, hänen mustat rintaliivinsä olivat vedetty tissiensä yltä alas. Hän oli hieman pyöreähkö joten hänelle oli luoja suonut mahtavat D-kuppikoon tissit jotka hylly edestaa kun mies häntä pani. Makasi polvet koukussa ja reidet levitettynä, kuulin kun miehet vieressä kehuivat, ompa sinulla mahti tissit ja mitkä tummanpuhuvat isot läiskät utareissasi.

Samassa näin kun mies alkoi laueta kihlattuni emättimeen, väkevän karjaisun myötä hän päästi mällinsä sisään. Irroittautuessaan Ritvasta otti samalla toisesta jalasta hänen pikkuhousut ja kuivas kyrpänsä ja pyyhkäisi vittua niillä. Lähti saunan puolelle, mennessään sanoi on tytöllä tiukka vittu.

Samassa toinen mies asetautui morsiameni jalkoväliin ja alkoi työntää paljasta ainakin 20 senttistä isoa suonikasta paksua kyrpäänsä, mua alkoi tuo näky kiihottaa kun sain ensimmäistä kiukkuani laantumaan. Morsiameni alkoi valittamaan ja hoki sattuu, sattuu hei lopeta sulla on liian iso kyrpä vittuuni. Huomasin että hän oli aika humalassa kun sanat tuli sammaltaen suustaan.

Isokyrpäisellä miehellä joka parhaillaan nussi ja siitti morsiantani oli myös isot kädet joilla hän alkoi leipoa ja puristella aika kovaotteisestikin hänen tissejään, kyllä on tiukka vittu ja mahtavat utareet mies urisi päällään. Samalla näin kun mies alkaa tulla naimisen huippuunsa ja näen kun hänkin urahtaen alkaa tyhjentää spermojaan morsiameni Ritvan emättimen perukoille. Mies kaappaa mustat pikuhousut lattialta ja samoin kuivaa kyrpäänsä ja pyyhkäiseen naiseni jalkoväliä ja lähtee saunaan.

Mulla alkaa olla työ pidätellä omaa laukeamistani kun olen aitiopaikalta seurannut kuinka morsiameni on saanut kahdelta mieheltä sisäänsä jo mällit. Sanotaan että ei kahta ilma kolmatta. Mulla jyskytti ohimossa ei kai vielä tuokin karju aio ottaa Ritvan alleen? Mies murisi nyt vihdoinkin saat nainen sitä mitä muutkin ovat sinulle antaneet. Tämä kolmas oli kuin edellisen toisinto jolla seisoi sellainen 20 senttinen, mutta käyrempi kyrpä pystyssä ja terska oli mahtavan kokoinen mollikka.

Huomasin samalla että kihlattuni Ritva alkaa tajuta ja herätä mihin on joutunut. Hetkessä oli kolmaskin mies hänen vittunsa kimpussa ja kalu työntyi vaivatta Ritvan emättimeen. Tämä kolmas oli varsinainen tissimies, samalla kun alkoi pumpata naistani, otti nuo mahtavat utareet käsittelyynsä, imi pystyyn nousseita suklaanruskeita isoja nännejä himokkaasti.

Kihlattuni tajusi että häntä naidaan ja alkoi humalansa keskellä saada orgasmia, näin sen hänen liikkeistään että hän saa kohta. Tämä kolmas karpaasi tulikin nopeasti ja laski samoin spermansa emättimeen. Vetäessään pois kulliaan niin samassa häneltä tuli lisää ja ne roiskuvat tisseilleen ja vatsalleen. Minulta tuli samaan aikaan mahtava roiskaus spermaa lentäen suojanani olleeseen verhoon. Mies kuivasi myös kullinsa mustiin pikkuhousuihin kyrpänsä ja pyyhkäisi naiseni vittua niillä.

Morsiameni havahtui todellisuuteen siinä vaiheessa kun mies alkoi nousta päältään. Hän kauhistui ja varsinkin silloin kun astuin esiin miehen mentyä saunanpuolelle. Kihlattuni alkoi itkemään kun näki itsensä tuossa tilassa ja minut vieressään, hänen tuuhea pikimustat häpykarvansa oli aivan sperman tahrimat. Sanoin nyt puet vaatteesi päälle ja me lähdetään heti kotiin. Sanoin nyt housut jalkaan ja muutkin, hän otti hirvittävässä spermassa olevat pikkuhousunsa lattialta ja kiltisti laittoi ja pukine ylleen, samoin sukkahousunsa, hameensa ja puseronsa. Eikä sanonut sanaakaan häpeänsä keskeltä, kun lähdettiin autolle ilmoitin seuran puheenjohtajalle että hän alkoi voida pahoin ja vien morsiameni kotiin, hoitakaa te krillaus loppuun.

Kotiin päästyämme sanoin nyt suihkuun siitä ja pikkuhousut ja muut vaatteet pyykkiin. Kerroin hänelle että sinua nai mökillä kolme karpaasia ja kaiki laskivat spermansa emättimeesi, hänelle iski kova katumus ja häpeä, kysyi kun sai kysyttyä, näitkö sinä kaiken? Totesin kyllä minä näin, samalla näin kuinka isoissa utareissaan oli lukemattomia tummaksi muodostuvia jälkiä. Hän vei kätensä rinnoilleen nosten niitä ylöspäin ja kauhistui jäljistä. Sanoin että niitä leivottiin tosi rajusti, Hänellä oli vielä mustat isot pitsiset rintaliivinsä vyötäröllään, joissa molemmat olkaimet olivat poikki ja pitsiosa hieman repeytynyt.

Hän sanoi että jossain vaiheessa humalansa keskeltä tunsi että niitä revitään suoraan tissienpäältään pois. Morsiameni Ritva oli juuri kaksiviikoa ennen käynyt asetuttamassa emättimeensä kierukan itselleen. Hän kävi suihkussa ja tuli sänkyyn sanaakaan sanomatta, kysyin onko alapääsi kipeä? On tosi runneltu olo, otin oikeuden sulhasena tarkistaa vauriot. Hänen häpynsä oli tosiaan runnellun näköinen sekä vielä hieman avoinna. Sanoimme yötä ja nukahdettiin pahat tapahtumat pois. Asiasta ei puhuttu sanaakaan jälkeenpäin.

Tällainen tositarina elävästä elämästä -70 luvun lopulta oli minulla.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute