Herkku-puhelin
unelma
julianna

Olin herännyt kuumuuteen. Käännyin vatsalleni ja katsoin kelloa... vasta kolme. Huokasin en saisi unta vähään aikaan herättyäni. Päätin hiipiä hiljaa parvekkeelle. Talo oli hiljainen. Isoveljeni ystävineen olivat siis myös nukkumassa. Ihme koska aikamoinen meno heillä oli aikaisemmin ollut kun vanhempamme olivat lomamatkalla.

Veljeni 25v oli pyydetty minulle 18v siskolleen pitämään seuraa... ihan niin kuin en yksinkin olisi jo pärjännyt. Ja tietysti hän käytti tilaisuuden hyväkseen pyytämällä kaverinsa juhlimaan kanssaan kun kerrankin isot tilat käytössä. Itse hiiviskelin lähinnä nurkissa poissa heidän tieltää... varsinkin Jessen tieltä. Hän oli veljeni paras ystävä ja niin kauan kuin muistan olin häntä rakastanut/vihannut. Hän ärsytti minua tahallaan aina.. arvosteli ja vinoili. Olimme lähinnä toistemme kurkussa aina kun tapasimme. Mutta toisaalta siis olin häneen myös ihastunut. Mutta sitä en myöntäisi kiduttamallakaan.

Jesse oli upea katsella.. pitkä.. raamikas mies. Vaaleat hiukset.. jäänsiniset silmät. Kuinka monet kerrat olinkaan tyydyttänyt itseni häntä ajatellen. Nyttenkin kun ajatukseni kiertyivät häneen tunsin kuinka häpyni kostui. Värisin muustakin kuin pienestä tuulen vireestä parvekkeella. Olin kietonut ympärilleni vain lakanan kun päätin lähteä ulos. Tunsin tuttua pakotusta nänneissäni ja klitassa. Pudotin lakanan lattialle... nojauduin eteenpäin nojaten parvekkeen kaiteeseen. Nännini hipoivat kaidetta..se hiveli niitä ihanan tuntuisesti. Otin pienen haara-asennon ja vein käteni hävylleni. Raotin huulia... tunsin kuinka kostea jo olin. Klitoris sykki turvonneena. Aloin hitaasti pyörittää sormeani sillä. Tuntui kun olisi tullut pieniä sähköiskuja.. lantioni nytkähti joka iskulla. Huohotin hiljaa. Hyväilin itseäni nopeampaa tahtia.. en malttaisi tällä kertaa ottaa hitaasti.

Äkkiä tunsin kuinka käsi liukui vatsaani pitkin hävyssä olevan käteni päälle ja samalla lämpimät huulet painautuivat niskaani. Käänsin päätäni sivulle että näkisin kuka takanani on. Tuijotin suoraan jäänsiniseen silmäpariin. En ehtinyt päästää äännähdystäkään kun huulet painuivat jo huulilleni. Suutelimme ahmien toisiamme. Olin niin kiihottunut jo että olisin halunnut Jessen heti sisääni. Tunsin kuinka kova hänen kalunsa oli selkääni vasten.

Jessen sormet alkoivat tutkimusmatkansa hävyssäni. Hän pyöritteli sormellaan klittaani... välillä sormi työntyi sisälleni. Enää en voinut vain huohottaa.. päästelin pieniä äännähdyksiä sormen liikkeen tahtiin. Jesse käänsi minut toisinpäin... nojasin nyt kaiteeseen Jessen käydessä polvilleen eteeni. Levitin jalkojani kun hänen kielensä alkoi seikkailunsa klitallani.. hän levitti häpyhuuliani.. nuoli ja imi niitä. Työnsi kieltään sisällenikin. Enää en voinut pidättää... laukesin suoraan hänen kasvoilleen.

Värisin pitkään vielä jälkeenpäin. Avasin silmäni ja katsoin jesseä. Kumarruin suutelemaan häntä.. maistoin makuni hänen huuliltaan. Liu'utin huuliani hänen leualleen.. sieltä kaulalle. Hellästi näykkien ja suudelleen. Ripottelin suudelmia hänen rinnalleen... vatsalleen.

Olin polvillani hänen edessään... sivelin kiusoittelevasti vatsaa.. välillä nuollen ja suudellen sitä. Tunsin kuinka Jesse jännitti itseään ja oli malttamattoman oloinen. Aloin liikuttaa käsiäni verkalleen alaspäin reisille... reiden sisäpuolelle. Jessen kalu seisoi kivikovana... tihkui jo vähän. Vein huuleni ihan terskan lähelle niin että Jesse tunsi hengitykseni. Tartuin hitaasti kalun varresta kädelläni. Ja nuolaisin samalla terskan päätä. Jesse henkäisi odottavana...en halunnut kiusata häntä enempää.

Aloin nuolla kunnolla terskaa... otin sen suuhuni välillä. Sitten taas välillä pitkiä nuolaisuja koko kalun varren mitalta. Ahnaasti taas suuhun mahdollisimman syvälle. Tunsin suussani jo vähän sperman makua...Katselin hänen kasvojaan samalla kun imin kalua. Kiihotuin hänen nautintonsa näkemisestä. Hyväilin toisella kädellä hänen kiveksiään..liu utin kalua syvälle suuhuni. Tunsin kuinka jessen kalu alkoi sykkiä ja hän laukesi suuhuni. Painoin pääni hänen vatsalleen ja kuuntelin kuin ensimmäisen linnut aloittelivat konserttiaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute