Herkku-puhelin
Äitini kaveria
janne

Tämä tarina on totta joka tapahtui kun olin 18-vuotias ja muuttanut kotoa pois.

Olin siis muuttanut vanhempieni luota pois kaupunkiin asumaan ja olin joskus tavannut kotona käydessä äitini kaveria Riikkaa joka oli samoihin aikoihin siellä kylässä, Riikka oli noin 15 vuotta minua vanhempi.

Äitini sitten kertoi sille että asun sen lähellä kaupungissa ja pyysi sitä käymään luonani katsomassa miten pärjään. Silloinen tyttökaverini oli viikot toisella paikkakunnalla koulussa, niinpä yhtenä iltana sitten Riikka soitti ja kysyi haluaisinko lähteä käymään paikallisessa hänen kanssaan. Eihän minulla muutakaan puuhaa ollut niin suostuin. Ehdin juuri käydä suihkussa ja pukeutua kun ovikello soi ja siellä oli Riikka, hän oli pukeutunut tosi kesäisiin vaatteisiin ohuet housut jotka myötäili hänen mahtavaa pyllyä ja tiukka paita josta erottui ihanasti mahtavat rinnat, ei olisi uskonut että niillä rinnoilla on ruokittu jo 2 lasta. Joimme muutamat oluet minun luonani ja lähdimme kävelemään kohti paikallista. Ilta vierähti nopeasti, kello oli puolen yön ja olimme pikkuisessa nousuhumalassa. Riikka ehdotti että kävisimme keskustassa vielä kun hänen teki mieli mennä laulamaan karaokea. No kävimme keskustan baarissa ja joimme lisää alkoholia, ja tulihan se pilkkukin jo vastaan. Kun pääsimme baarista ulos, niin huomasimme kunnon kesäsateen tulleen.

Riikka ehdotti että kävelisimme kotiin, vesi kuulemma tekisi hyvää humalalle. Olimme Riikan asunnon kohdalla jo ihan märkiä sateesta, Riikka ehdotti että tulisin katsomaan vielä hänen luokseen videoita kun oli kuulemma vuokrannut muutaman videon, ehdotin että mennään minun luokseni, että hakee videot ja mennään sinne, siellä olisi juotavaakin jos janottais. No pääsimme luokseni ja Riikka meni vessaan heittämään märät vaatteet pois ja pyysi minulta kuivaa t-paitaa lainaan. Menimme sohvalle katsomaan leffaa. Riikka tuli minun viereeni makoilee, en pystynyt katsomaan leffaa ollenkaan kun tuijotin Riikan asua t-paita ja ihanat pikkuiset pikkuhousut jalassa vieressäni makasi 15 vuotta vanhempi äitini kaveri.

Jotenkin vaistomaisesti aloin hivelemään Riikkaa puristelin ihania d-kupin tissejä t-paidan läpi ja hyväilin joka puolelta, Riikkaa ei se tuntunut haittaavan yhtään se kait oli niin uppoutunut leffan katsomiseen, hinutin sormiani pikkuhousujen sisään ja tunsin nätisti seivatun aikuisen naisen pillun joka oli kosteana, työnsin hivenen sormeani sisään silloin Riikka heräsi ja kysyi mitä sinä touhuat? Oletko varma että haluat tätä Riikka kysyi. Nyökkäsin ja siinä samassa Riikka aloitti mahtavan suutelemisen. olin ihan kovana ja halusin häntä heti.

Siirryimme sänkyyn jossa otin Riikalta kaikki vaatteet pois ja olin aikomassa nuolaista tota ihanaa pillua, kun se totesi ettei se onnistu kun on menkat tulossa että työnnä se kullisi sisään ja nai mua nuoruuden innolla. Siinä samassa olin jo kokonaan hänen sisällään naimassa kuin viimestä päivää. Riikka kynsi selkääni kuin hullu pelkäsin että sinne jäisi jälkiä ja tyttöystäväni ihmettelisi mistä ne on tulleet, joten vaihdoimme asentoa ja sain Riikan päälleni ja silloin näin sen mahtavan vartalon kuinka hänen ihanat rinnat pomppivat ratsastuksen tahdissa kun kullini painui sinne liukkaaseen 2 lapsen äidin pilluun joka oli hyvin treenattu, tiukka kuin mikä en olisi uskonutkaan että voisin saada moisen kokemuksen äitini kaverilta.

Teimme seksiä sen koko loppu yön ja aamullakin, Riikka oli tyytyväinen saamastaan huomiostaan kuinka olin antanut hänelle useita orgasmeja. Aamu koitti ja Riikan oli palattava kotiin kun lapset tulisivat takaisin kotia. Tällaisia iltoja ei ole kovin usein. Olemme jokusen kerran tavanneet tämän jälkeen mutta niistä sitten lisää jos joku haluaa kuulla

Tämä oli eka tarinani, pisteet ja pilkut eivät ole varmaankaan kohdallaan ja kaikki kertomani tarinat ovat tosi juttuja.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute