Herkku-puhelin
Yökylässä
Katski

Mä ja mun frendi tultiin sun frendille yöks.. Tilaa oli, mut sohva oli epämukava ni me päädyttiin nukkumaan vierekkäin lattialle. Nukuin sun ja yhen Matin (nimi muutettu) välissä. Matin iho oli pehmeä ja sileä. Sun iho oli lämmin ja pehmee. Mä kiedoin toisen käden sun kylkesi yli ja hivelin kädellä sun selkää.. Sun hyvän tuoksuiset ja pehmeät hiukset valuivat kasvojasi pitkin, mä siirsin niitä toisella kädelläni ja sä hymyilit mulle. Sun silmät on niin viattomat ja siniset. Sä katoit mua ku mä suljin silmät, mä tunsin sen.

Sä kiedoit kätes mun ympärille ja puristit mua vasten sun rintaas, just silleen et tuntu ettet haluu päästää mua pois. Mu suutelin sun huulias, mut sit mä muistin jotain, jotain mitä mä en olis halunnu, se tuli mulle tietämättäni, pyydän anteeks. Mä käänsin pääni vaiston varaisesti, koska en halunnu muistaa enempää, ja pyydän anteeks, mä tiesin et lähestyit mua. Sul sylis oli ihana olla. Sun kuuma ja kostea hengitys tuli vasten mun kasvoja. Mä en ikinä kertonu sulle mitä mä olisin halunnu tapahtuvan.

Mä olisin halunnu suudella sua, mä olisin halunnu ottaa sulta suihin ja oisin halunnu et olisit nussinu mut puhki. Mut siinä vieressä Matin silmät kattoi kattoon, mä huomasin et se kaipaa jotain. Ku me ollaan nyt kimpassa, sinä iltana meil oli toisemme ja mun frendi on sun frendin kaa. Se makas siinä yksin ja katto kattoon, se ei hymyilly, välil se huokas ja välil se katto meitä. Sä lauoit siinä jotain vitsejäkin.

Sä nukahdit yhes kohtaan. Mut mul oli huono asento, enkä mä halunnu herättää sua, mä kärsin siinä asennossa, mut sun vuokseks se ei ollu mitään, sä et tienny kui kiihottunu mä olin, mä kuvittelin koko ajan meitä, taisit huomata et mä olin ihan karseen kuuma. Lopulta me nukahdettiin vierekkäin ja mä tunsin sun hengityksen mun niskassa, vaik mitään ei tapahtunukkaan ni se oli ihanaa, joskus mä lupaan et sä saat multa ja kunnolla...

Perustuu tositapahtumiin.. Jotkut ketkä lukee voi arvata.. Lähettäkää palautetta..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute