Herkku-puhelin
Aulin koulutus 3
Papi

Heräsin aamulla siihen että tunsin kostean kielen liikkuvan vatsallani. Olin liikkumatta ja annoin Aulin jatkaa. Olin eilen illalla käskenyt häntä herättämään minua aamupanolla. Hän saisi itse valita asennot ja tahti. Ainoa vaatimus oli että lastini piti lentää syvälle hänen suoleensa. Toki en ollut ilmaissut käskyni Aulille yhtä hienotunteisesti.

Tunsin miten Aulin kädet vaelsivat pitkin kehoani. Teeskentelin edelleen nukkuvani, halusin nimittäin nähdä mitä Auli tekisi omasta vapaasta tahdostaan. Tähän asti minä olin tietyllä tavalla pakottanut hänet kaikkeen. Oli vähän eri asia nyt kun hänen piti itse tehdä aloitteet. Tunsin Aulin kynnet reisilläni, sitten toinen käsi lähestyi kaluani. Hitaasti Auli hiveli kaluani joka alkoi jäykistyä. Tunsin kielen liikkuvan alaspäin ja kohta se oli jo reisilläni. Kaluni seisoi jo juhlakunnossa ja Aulin hengitys aiheutti kihelmöivän tunteen palleissani. Samalla alkoi kuulua märkää litinää ja minun oli pakko katsoa mitä oli tapahtumassa. Raotin silmiäni ja näin Aulin pään juuri laskeutuvan kalulleni. Kaluni upposi syvälle märkään suuhun ja minun oli pakko vetää syvään henkeen. Auli oli kontillaan peppu minuun päin. Aulin toinen käsi oli hänen jalkojen välissä ja aitiopaikalta pääsin näkemään miten pari sormea liikkuivat edestakaisin märässä pillussa samalla kun toisessa päässä toiset pehmeät huulet liikkuivat varttani pitkin.

Häpyhuulten yläpuolella kiilsi tiukka peppureikä. Kiilsi, ajattelin, Auli oli ilmeisesti jo ehtinyt levittää liukuvoidetta sinnekin. Projektipäällikkö on valmistautunut huolellisesti. Sormet pillussa pysähtyivät ja huomaisin että Auli katsoi minua silmiin. Suu jatkoi kuitenkin koko ajan työskentelyään ilman taukoa. Hymyilin Aulilla ja hän otti sen merkkinä siitä että olin valmis. Auli kääntyi istumaan päälleni ja ohjasi kaluni syvälle sisäänsä. Hän nojasi eteenpäin, silmät kiinni, suu hieman raollaan ja aloitti hitaat liikkeet. Otin Aulin rinnoista kiinni ja ohjasin ne vuorotelleen suuhuni. Imin nännejä ja puristelin pehmeätä lihaa. Aulin vauhti kiihtyi ja hän hieroi klitoristaan vatsaani vastaan. Lämmin pillu puristi kaluani ihanasti ja minulla oli kaikki työ olla tulematta heti. Tunsin miten pillun lihakset alkoivat sykkiä taas ja tiesin että orgasmi oli lähellä. Auli voihkaisi nautinnosta ja silmät kiinni ratsasti päälläni. Orgasmi tuli hiipien tällä kertaa, tunsin miten supistukset alkoivat vyöryä eteenpäin ja Aulin voihkaisut voimistuivat. Pikku hiljaa aallot vähenivät ja Auli pysähtyi, avasi silmänsä ja hymyili. Hän oli vihdoinkin sinut oman seksuaalisuutensa kanssa. En ollut pakottanut häntä mihinkään enkä itse ollut edes koskenut häneen ja silti hän oli löytänyt nautintonsa ja vienyt sen itse huippuunsa.

Samalla Auli nosti peppunsa niin että kaluni valui ulos. Kädellä hän otti tiukan otteen kalustani ja asetti peppunsa oikealla kohdalle ja laskeutui hitaasti alaspäin. Auli katsoi minua suoraan silmiin samalla kun tunsin miten kaluni ensin osui peppureikään ja sitten pienen vastustuksen jälkeen porautui syvälle Aulin peräreikään. Auli jatkoi liikettä alaspäin kunnes hän istui päälläni kaluni syvällä sisällään. Koko ajan katsoen minua silmiin. Välittömästi hän aloitti varovaiset ratsastusliikkeet. Tunsin miten tiukka peppu puristi kaluani ja miten Auli ensin nousi melkein kokonaan ylös ja sitten painui taas niin alas kun vain pääsi. Otin taas kiinni Aulin rinnoista, puristelin niitä aika kovakouraisesti ja nautin hänen liikkeistään. Sulkijalihas alkoi taas tottua kaluuni ja Auli lisäsi vähitellen vauhtia. Edelleen hän katsoi minuun ja seurasi nautintoani. Kaluni jäykistyi ja kasvoi entisestään ja tunsin miten oma orgasmini oli lähellä. Kun Auli huomasi sen hän alkoi ratsastaa hullun lailla päälläni.

Kaluni liikkui kun pistoni hänen pepussaan. Puristelin rintoja ja yritin pidätellä mutta tiesin että en onnistuisi. Sulkijalihas liikkui ylösalas kaluani pitkin puristaen sitä koko ajan. Tunsin miten pallit kiristyivät ja miten lasti alkoi lentää syvälle Aulin suoleen. Auli hidasti hieman vauhtia mutta jatkoi vielä kunnes hän oli lypsänyt viimeisimmätkin pisarat suoleensa. Hän pysähtyi, kaluni vielä kovana hänen pepussaan ja odotti että antaisin hänelle merkin nousta. Nautin vielä hetken hänen tiukasta pepusta sekä pehmeistä rinnoista ja nyökkäsin sitten hänelle.

Nopeasti Auli nousi ylös ja juoksi vessaan toinen käsi persevaossaan. Niin vapautunut Auli ei vielä ollut että hän olisi antanut seimennesteet valua ulos peräaukostaan. Kävin itse suihkussa ja pukeuduin. Aulikin kävi suihkussa, söimme yhdessä aamiaisen ja lähdimme töihin. Auli oli taas muuttunut tiukaksi businessnaiseksi.

Tulimme molemmat kotiin vasta myöhään illalla, mikä sopi minulle hyvin. Tarvitsin aikaa palautua uusiin koitoksiin. Kaluni ei ollut saanut yhtä kovaa kyytiä pitkiin aikoihin. Samalla ehdin valmistella yhtä sun toista.

Aulin tultua ohjasin hänet heti makuuhuoneeseen. Riisuin häneltä vaatteet ja sidoin hänen silmänsä huvilla. Varmistin ettei hän nähnyt mitään ja asetin hänet selälleen sänkyyn makaamaan. Käsiraudoilla kiinnitin hänen molemmat kätensä sängyn päätyyn ja astuin taaksepäin ihailemaan työtäni. Parisängyssäni makasi alasti nainen, häpykarvat ajeltuna, rinnat paljaana ja nännit tuijottaen minua kovana ja täristen. Silmät sidottuna ja kädet kiinni sängyn päädyssä. Vatsa kohosi nopein liikkein ja näin miten Auli jännitti tulevaa. Hän ei nähnyt mitään eikä tiennyt mitään tulevasta.

Otin taas pari valokuvaa Aulista. Levitin hänen jalkojaan ja asetin hänen ostamansa seksilelut hänen viereen. Omasta mielestäni valokuvista tuli tosi seksikkäitä. Mutta kohta ne olisivat jotain aivan muuta.

Otin Aulin toisesta jalasta kiinni ja vein polven ylös niin että se melkein oli korvan kohdalla taas. Narulla sidoin jalan kiinni sängyn päätyyn ja tein saman tempun toiselle jalalle. Nyt Auli oli kun näky irstaasta pornoelokuvasta. Jalat levitettynä pään kohdalla, rinnat puristettuna reisien välissä ja perse hieman kohollaan ja täysin avoinna. Posliinin takia näköestettä ei ollut ja tie oli auki sekä pilluun että ryppyreikään.

Otin pari valokuvaa lisää.

Riisuin omat vaatteeni ja kävin makuulle. Hyväilin ensin Aulin rintoja ja leikin nännien kanssa. Siirsin sitten käteni reisille ja kohta olin jo häpyhuulten kimpussa. Auli hengitti syvään mutta pysyi muuten paikallaan. Nuolin varovaisesti hänen klitoristaan kostuttaen sitä. Sitten otin delfiinin esiin ja pyörrytin sitä klitoriksen ympärillä, mutta koko ajan varmistaen ettei ei osunut suoraan klitorikseen. Auli kiemurteli jo ja yritti itse saada klittansa delfiiniin tielle. Toisella kädellä otin pienimmän anustapin, levitin liukuvoidetta sen päälle ja työnsin sen äkkiä Aulin peräaukkoon. Auli jäykistyi hieman mutta jatkoi sitten delfiinin jahtaamista klitallaan. Otin pienen dildon ja työnsin sen hitaasti pilluun. Käynnistin sen ja samalla vein delfiini klitalle. Ryppyreiässä oli anustappi, pilluussa sykki dildo ja klitorista työsti delfiini. Auli ei kestänyt kauan vaan huusi kohta suoraa huutoa ja yritti repiä kätensä ja jalkansa irti. Hetken pelkäsin jo että sänkymme hajoaisi. Aulin huudot nousi pari oktaavia ja ensimmäinen orgasmi oli tosiasia. Asetin delfiini makaamaan hänen kummulle ja otin pari lähikuvaa täyteen ahdetusta pepusta ja pillusta. Auli inisi jotain epämääräistä mutta makasi muuten paikallaan.

Otin isomman tapin ja nykäisin pienemmän ulos Aulista. Uusi oli sen verran kookas että jouduin jo käyttämään hieman voimaa että sain sen liukumaan sulkijalihaksen ohi. Auli vaikeroi mutta en välittänyt siitä. Otin myös isomman dildon ja laitoin sen surisemaan pilluun. Kiipesin itse Aulin päälle istumaan ja ohjasin jo jäykän kaluni Aulin suuhun. Auli yritti imeä mutta ei oikein pystynyt keskittymään siihen. Samalla kuulin ulko-oven avautuvan ja jonkun astuvan sisään. Auli ei ilmeisesti huomannut mitään. Koska imemisestä ei tullut mitään otin Aulin hiuksista kiinni ja aloitin pitkin mutta hitain vedoin nussia häntä suuhun. Kuulin kuinka joku astuin makuuhuoneeseen ja alkoi riisuutua. Nyt Aulikin huomasi että jotain oli tekeillä ja alkoi rimpuilla allani. Hän yritti sanoa jotain mutta suu täynnä kalua se ei oikein onnistunut. Jatkoin omat liikkeeni enkä antanut Aulille mahdollisuuden lopettaa.

Auli jäykistyi entisestään kun hän tunsi vieraan käden reisillään. Joku alkoi liikuttaa dildoa hänen sisällään ja vetäisi sen sitten ulos. Oudot sormet levittivät Aulin häpyhuulet ja vieras kieli alkoi leikkiä hänen pillussaan. Välillä kieli hipaisi Aulin klitorista ja Aulin toinen orgasmi oli lähellä. Tunsin tarkalleen milloin Auli tajusi mitä oli tapahtumassa, hänen hampaansa iskeytyivät kaluuni järkytyksestä. Ne pehmeät kädet ja hellä kieli oli vieraan naisen! Toinen nainen makasi Aulin jalkojen välissä nuollen häntä orgasmiin. Hetken Auli epäröi mutta sitten nautinto oli liian houkutteleva ja hän rentoutui uudestaan naisen kielen pyöriessä hänen klitallaan. Suu aukeni taas ja pääsin uudestaan liikkumaan syvälle hänen suuhunsa. Auli mumisi ja voihki allani ja alkoi taas repiä kahleitaan. Toinen orgasmi iski häneen ja melkein teki hänet hulluksi. Kuola valui suusta ja epätoivoisesti hän yritti työntää perseensä vielä tiukemmin kiinni vieraan naisen naamaan.

Pikku hiljaa orgasmiaallot vähenivät ja Auli vajosi alas sänkyyn. Hymyilin ja nyökkäsin Minnalle, vaimolleni joka oli tullut kotiin työmatkalta. Olin puhelimessa selittänyt tilanteen hänelle. Ensin hän ei ollut uskonut minua, sitten suuttunut mutta sen jälkeen hänkin oli nähnyt miten hänen unelmansa voisi toteutua. Minna ei sanonut mitään jotta Auli ei olisi tunnistanut häntä.

Vedin kaluni Aulin suusta ja suutelin vaimoani kiihkeästi. Minna työnsi dildon takaisin Aulin pilluun ja jatkoimme toistemme hyväilemistä. Auli makasi silmät sidottuna, anustappi pepussa ja suriseva dildo pillussa ja kuunteli meidän suutelemista.

Yhdellä nykäisyllä Minna vetäisi sekä dildon että anustapin Aulista ja meni itse istumaan Aulin pään päälle. Hän otti tiukat otteet Aulin rinnoista ja ohjasi pilluaan Aulin suun kohdalle. Itse menin Aulin pepun eteen ja ohjasin kaluni hänen pilluunsa. Pohjaan asti yhdellä työnnöllä. Lämäytin Aulia pakaroille ja käskin ”Nuole!”. Epäröiden Aulin kieli kosketti toisen naisen pillua ensimmäistä kertaa. Parin hätäisen nykäisyn jälkeen hän kuitenkin hyväksyi tilanteen ja alkoi melkein innolla nuolla. Uteliaasti Aulin kieli pyöri ensin Minnan häpyhuulten välissä, sitten se lähti etsimään klitorista. Minna sulki silmänsä ja vain nautti naisen kosketuksesta. Tästä hän oli unelmoinut pitkään.

Itse nussin Aulia rauhallisesti mutta syvälle joka työnnöllä. Suutelin Minnaa ja hyväilin hänen rintojaan. Välillä vaihdoin reikää ja yhdellä työnnöllä upposin pohjaan asti myös peräreikään. Sulkijalihasparka oli ollut koetuksella tänään ja lisää oli tulossa. Nussin Aulin peppua ja mielessäni vertaisin sitä pilluun. Kuivempi ja hieman erilailla tiukka. Jatkoin kuitenkin myös Minnan hyväilemistä ja näin että hänen orgasminsa oli lähellä. Minna painoi pilluaan yhä tiukemmin Aulin suuta vastaan ja reidet alkoivat täristä. Suutelin Minnaa suoraan suulle yrittäen tukahduttaa hänen ääntelyään jottei Auli kuulisi kenen pillua nuoli. Minna päästi pitkän voihkaisun suuhuni ja lysähti sitten syliini. Molemmat naiset hengittivät äänekkäästi. Minna orgasmin jälkeen ja Auli kovan urakan jälkeen. Näin miten Minnan nesteen valuivat Aulin poskia pitkin.

Minnan toivuttua päästimme Aulin irti ja asetimme hänet selälleen keskelle sänkyä. Minna meni hänen päälle 69 asentoon ja molemmat alkoivat kiihkeästi nuolla toisiaan. Aulilla oli edelleen silmät sidottuna. Otin pari valokuvaa ja menin sen jälkeen Minnan eteen. Hän otti kaluni suuhunsa. Nuollen Aulin nesteitä kalustani. Siirryin Minnan taakse, eli Aulin pään yläpuolelle. Työnnyin hitaasti Minnan ihanaan ja nyt litimärkään pilluun ja ohjasin Aulia nuolemaan pallejani. Nussin vaimoni pillua samalla kun hän nuoli vieraan naisen pillua. Ohjasin Aulia takaisin Minnan klitoriksen kimppuun ja lisäsin hieman vauhtia. Ei kestänyt kauan ennen kun tunsin tutut tärinät ja supistukset pillussa. Tällä kertaa en ollut estämässä Minnaa, vaan hänen ääntelyään voimistui orgasmin lähestyessä. Tunsin miten myös Auli kiihdytti vauhtiaan ja yhdessä annoimme Minnalle valtavan orgasmin joka ei tuntunut loppuvan. Minnan jalat pettivät ja hän lysähti Aulin päälle makaamaan. Auli repäisi huivin päästään ja katsoi suoraan Minnan avoimeen ja vielä sykkivään pilluun.

Tämän jälkeen Minna ja Auli vaihtoivat paikkaa niin että Minna oli alla. Olin Minnan jalkojen välissä ja vuorotellen nussin Minnaa pilluun ja Aulia suuhun. Samalla Minna oli Aulin raon kimpussa. Ensin hän työnsi yhden sormen pillun, sitten toisen ja kohta vielä kolmannenkin. Auli alkoi rimpuilla vastaan mutta otti vielä tottelevaisesti kaluni suuhun ja imi Minnan nesteet siitä. Minna sai vielä neljännenkin sormen ahdettua Auliin, mutta enempää yksinkertaisesti ei mahtunut. Hitaasti Minna liikutti kättään, mutta se ei juuri liikkunut. Menin Aulin taakse, Minna vetäisi kätensä ulos ja työnsin kaluni avoimeen pilluun. En kuitenkaan viihtynyt siellä tällä kertaa vaan vaihdoin toiseen reikään. Taas yhdellä työnnöllä pohjaan asti Aulin suoleen. Aloitin pitkillä vedoilla ja samalla tunsin miten Minnan kieli kosketti pallejani. Lisäsin vauhtia ja otin Aulin rinnoista kiinni. Minnan työnsi pari sormea Aulin pilluun ja tunsin miten ne liikkuivat välilihan läpi. Nussin Aulin peräreikää samalla kun vaimoni nuoli pallejani. Ei kukaan mies kestä sellaista kovin pitkään enkä minäkään. Tikkasin niin kovaa kuin vain pystyin ja tunsin miten paine kasvoi palleissani. Juuri kun lasti oli lentämässä Minna työnsi sormen peräaukkooni, spermat lensi valtavalla voimalla syvälle Aulin suoleen ja melkein pyörryin nautinnosta. Kaluni sykki ja sykki eikä orgasmi tuntunut loppuvan ikinä. Lysähdin sängylle makaamaan.

- Terve, olen Minna. Tämän pukin vaimo!

- Terve olen Auli, vanha työkaveri.

Naiset hymyilivät toisilleen, molempien kasvoista valui toisen nesteet. En jaksanut ihmetellä vaan makasin sängylläni ja ihmettelin onneani.

--------

Edelleen saa antaa palautetta, mitä viimeisimmässä jaksossa pitäisi tapahtua?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute