Herkku-puhelin
Aulin koulutus 2
Papi

Heräsin aamulla ja elämä tuntui upealta. Jäin makaamaan ja nautin tunteesta. Sitten kuulin kolinaa keittiöstä ja nousin äkkiä ylös ja lähdin sinne. Auli oli ilmeisesti noussut aikaisin ja laittanut itsensä työkuntoon. Hiukset oli tiukasti föönattu, meikit laitettu ja päällä hänellä oli tyylikäs (ja varmaan kallis) liikenaisen asu. Polveen ylettyvä harmaa hame sekä viimeistä muotia oleva jakku. Superprojektipäällikkö oli taas valmis uuteen työpäivään.

- En halunnut herättää sinut, mutta minulla on tärkeä palaveri asiakkaan kanssa heti aamulla, Auli sanoi hieman epävarmalla äänellä. Niinpä niin ajattelin, eikä varmaan olisi haitannut jos hän olisi päässyt livahtamaan ilman seuraavaa oppituntia. En kuitenkaan sanonut mitään. Hymyilin vaan. Menin Auli luokse, hinasin hameen ylös ja hyväilin hänen peppuaan. Mummonslogit olivat löytäneet tiensä takaisin. Niistä oli kyllä päästävä lopullisesti eroon. Siirsin käteni etupuolelle ja otin tiukan otteen hänen puuskastaan ja ravistelin vähän.

- Taisi jäädä tukka laittamatta tänä aamuna

Aulin käsi nousi vaistomaisesti päähän, kunnes hän tajusi mitä tarkoitin. Samat ihastuttavat punaiset läiskät ilmestyivät taas poskille.

- Väärät karvat, sanoin hymyillen ja lisäsin. Näytät muuten todella seksikkäältä kun punastut.

Otin Aulin käsistä kiinni ja ohjasin hänet takaisin vierashuoneeseen. Asetin sängylle istumaan, kädellä työnsin hänet selälleen, nostin polvet ylös ja levitin leveään haara-asentoon. Sukkahousut lähti samantien ja yhdellä nykäisyllä lähti myös tutut mummonslogit. Vakoa ei näkynyt ollenkaan tuuhean puuskan takia, mutta sen alla esille tuli jo tutuksi käynyt ryppyreikä. Se oli palautunut entiseen malliin, ja virnisti minulle kutsuvasti. Mutta ei tänään, vaikka mieli tekisi.

- Näitä slogeja ei sitten tässä talossa enää nähdä! sanoin Aulille käskevällä äänellä

- Mutta ei minulla muuta ole, Auli inisi vastaan

- No, sitten olet ilman. Jos olet kiltti tyttö saat mennä ostoksille ruokatunnilla. Laadukkaat stringit ja push-up liivit sopivat sinulle paremmin. Mikä tahansa väri paitsi valkoiset. Pidä polvista kiinni ja älä liiku!

Auli totteli ja lähdin hakemaan sakset, partahöylän, partavaahtoa sekä pyyhkeen. Palasin ja antamatta Aulille aikaa reagoida rupesin heti hommiin. Saksilla leikkaisin ensin suurin osa karvoista pois, levitin vaahtoa ja partahöylällä ajoin varovaisesti loputkin karvat. Keskityin huolellisesti ja tein tarkkaa työtä, enhän minä halunnut näin hienoa pillua vahingoittaa. Yllätykseni Auli ei missään vaiheessa taistellut vastaan. Hän vain alistui kohtaloonsa. Piti kiltisti polvista kiinni ja tuijotti kattoon. Hänen tavallista nopeampi hengitys paljasti kuitenkin ettei hän pystynyt rentoutumaan.

Lopulta olin valmis. Pyyhin viimeiset vaahdot ja ihailin työtäni. Täysin posliini. Ensin olin ajatellut jättää kiitoradan, mutta muutin mieleni viime tipassa. Ja olihan se parempi näin. Aulilla oli erittäin kaunis pillu, tasainen (nyt täysin sileä) venuskumpu, vaaleat häpyhuulet joiden kätköistä paljastui pieni nuppu. En voinut vastustaa kiusausta vaan oli pakko päästä maistelemaan. Sormilla levitin häpyä hieman ja hellästi kosketin Aulia kielelläni. Auli vetäisi syvään henkeen, mutta ei liikkunut eikä sanonut mitään. Partavaahdon maku hieman häiritsi, mutta alta löytyi puhtaan ja raikkaan pillun kiihottava tuoksu. Jatkoin kielellä leikkimistä. Ensin ihan tarkoituksella vältin klitorista ja keskityin vaan sääriin, kumpuun, ja häpyhuuliin. Ryppyreikäkin sai pienen suudelman. Aulin hengitys syveni koko ajan, mutta muuta ääntä ei kuulunut. Työnsin varovaisesti sormeni vakoon ja samalla paljastui miksi Auli oli ollut niin tottelevainen. Hän oli jo litimärkä, alistuvan rooli kiihotti häntä selvästikin. Oikeastaan en ollut yllättynyt. Auli oli sensuelli nainen, mutta kovin estoinen. Pieni pakottaminen antoi hänellä mahdollisuuden nauttia seksistä ilman syyllisyydentuntoja.

Lisäsin toisen sormen ja samalla kävin klitoriksen kimppuun. Ensin vain hipaisin kielellä, sitten uudestaan ja kohta nuolin ja imin innokkaasti samalla kun aloitin edes-takaisin liikkeet sormilla. Aulin hengitys kiihtyi entisestään, jalat tärisivät ja kaulaan ja rinnoille ilmestyivät punaiset läikät. Selvä merkki että orgasmi oli tulossa. Kiihdytin vauhtia ja Auli alkoi vapista. Kuului hiljainen ”oooooooo” ääni joka voimistui nopeasti. Kädet jättivät polvet ja yrittävät työntää päätäni yhä tiukemmin kiinni klitorikseen. Tunsin kuinka pillun lihakset supistelivat ja tiesin että orgasmi oli tulossa. Aulin heittäytyi taakse, nosti lantiotaan ylös sekä huusi suoraa huutoa orgasmituskissaan, tai siltä se melkein kuulosti. Orgasmiaaltojen loputtua Auli lysähti vapisten sänkyyn ja kuului vaan syvä hengitys.

Taisi olla Aulin ensimmäinen kunnon orgasmi pitkään aikaan ajattelin. Mutta minä en vielä ollut tyytyväinen. Riisuin yöbokserit ja muita mukisematta työnnyin kuumaan ja vielä supistelevaan pilluun. Aloitin hitaat työnnöt ja nojasin eteenpäin niin että pakotin Aulin jalat melkein korvien taakse. Hame oli vyötärön kohdalla, mutta ylävartalo eli paita, takki, meikit ja hiukset olivat vielä business-naisen näköiset. Jokainen nainen tarvitsee kunnon kyytiä välillä ajattelin ja jatkoin pitkin vedoin. Tässä asennossa pääsin pohjaan asti joka työnnöllä. Auli oli alkanut työntää vastaan ja lisäsin sekä vauhtia että voimaa. Toisella kädellä otin Aulin toisesta pakarasta kiinni ja käyttäen hänen omia nesteitään liukasteena työnsin ensin yhden sormen sitten toisenkin hänen taas tiukkaan peppureikään. Auli vaikeroi ensin mutta toinen orgasmi oli tulossa eikä hän pystynyt enää hallitsemaan itseään.

Tunsin omat sormeni välilihan läpi ja lisäsin entisestään vauhtia. Auli ehti kuitenkin ensin, tutut pillun supistukset ja orgasmihuuto alkoivat taas. Tällä kertaa toki vähemmän voimakkaina. Muutama työntö lisää ja tunsin miten oma huippuni lähestyi. Nopeasti vedin kaluni ulos ja kiipesin Aulin päälle istumaan, Aulin jalat olivat edelleen korvien kohdalla. Huusin ”Avaa suu, nyt tulee, tai saat ostaa uuden puvun” ja vatkasin kaluani. Auli avasi suunsa, en tiedä yrittikö hän sanoa jotain mutta työnsin heti kaluni syvälle hänen suuhunsa ja samalla tunsin miten ensimmäiset spermat lensi voimalla hänen nieluunsa. Toinenkin lasti lähti saman tien, mutta sitten en voinut vastustaa kiusausta vaan vedin kaluni hänen suustaan ja päästin loput spermat hänen kasvoilleen. Nenälle, poskelle ja osa osui jopa vasempaan silmään. Auli yski ja yritti nielaista eikä oikein tuntunut vielä edes huomaavan mitä tapahtui.

- Pysy siinä, sanoin ja lähdin hakemaan kameran. Tästä oli pakko saada kuvia. Tyylikkäästi pukeutunut, selvästikin menestynyt businessnainen makaa sängyllä, jalat jostain syystä edelleen korvien kohdalla, hame rullana vyötäröllä mutta takki edelleen ilman yhtään ryppyä. Ehkä vaatesuunnittelijat ottavat tämmöiset tilanteet huomioon suunnittelutyössä ehdin ajatella kunnes edessäni oleva näky poisti kaikki muut ajatukset. Paljaaksi ajeltu pillu sykki edessäni, turvonneet ja nyt tummanpunaiset häpyhuulet hieman raollaan paljastaen osittain pillun seinämät. Klitoris oli tullut suojistaan esiin ja turvonnut sekin. Melkein heilui siellä kun lipputanko. Voisiko olla enemmän juuri nussitun pillun näköinen, ajattelin. Otin pari lähikuvaa, ja siirsin katseeni ylöspäin. Edelleen siistin takin yläpuolella löytyi huolellisesti laitetut hiukset sekä meikkaus. Tosin alkuperäiseen suunnitelmaan ei tainnut kuulua spermaa nenällä, poskilla sekä vasemmassa silmässä. Poskilta sperma oli alkanut valua korvia kohtaan. Otin kasvoistakin pari kuvaa ja myös kokovartalokuvia.

Auli oli nyt ehtinyt koota itseään ja nousi istumaan.

- Käy siistimässä kasvojasi, ennen kun sotket vaatteitasi, sanoin.

Aulin silmäkulmat nousivat hämmästyksestä, hän vei kätensä kasvoihinsa ja tuijotti siihen jäänyttä spermaa. Vasta nyt hän tajusi mitä hänen kasvoillaan oli ja juoksi heti vessaan peseytymään. Jäin itse lepäämään ja otin eilen valmistelemani lista esiin. Auli palasi yllättävän siistinä, ei olisi uskonut miltä hän vain pari minuuttia sitten oli näyttänyt.

- Ota vielä noi kamalat rintaliivit pois ennen kuin lähdet töihin. Ja tässä on sinulle ostoslista. Oletan että et tunne seksikauppoja kovin hyvin, joten kirjoitin muutaman osoitteen siihen myös. Ilman kaikkia vehkeitä ei sitten ole takaisin tulemista!

Auli riisui rintaliivit, otti listan, luki sen ja laittoi käsilaukkuunsa. Ilme ei muuttunut yhtään. Melkein tuntui kun hän olisi enemmän kiihottunut kun järkyttynyt ostoslistastani. No, illalla nähdään.

Auli lähti töihin ja niin minäkin hetken kuluttua. Tylsän työpäivän jälkeen, jolloin ajatukset harhailivat ihan muissa jutuissa, palasin kotiin. Tunne oli kun lapsi joulupukkia odottaessa. Vaikka tässä minä taisi se pukki olla. Surffasin netissä ja hain uusia ideoita, panin saunan lämpiämään, laitoin ruokaa ja odotin Aulia. Sitten ovikello taas soi ja kävin päästämässä Aulia sisään. Hänellä oli samat työvaatteet päällä, mutta huomasin rintojen asennoista että push-up liivit oli tullut ostettua. Kädellä tarkistin vielä että stringit oli myös paikallaan. Auli levitti vaistomaisesti jalkojaan kopeloidessani häntä. Hänestä oli äkkiä tulossa tottelevainen ja kiihkeä seksipeto.

- Syödään ensin ja tarkistetaan sitten että ostokset on tehty, sanoin ja istuimme ruokapöytään.

Juttelimme mukavia päivän asioista ja maailman tilanteesta ja minun täytyi myöntää että Auli oli erittäin fiksu ja mukava nainen. Kunhan sänkyhommat alkavat toimia niin Mika saa hänestä vielä loistavan vaimon.

Illallisen jälkeen menin sohvalle istumaan ja otin Aulin ostokset esiin kassista. Delfiini, pienempi ja isompi dildo, käsiraudat, suulevitin, piiska, anustappeja, pornoelokuvia. Kaikki tuntui löytyvän.

- Tänä iltana sinä saat tyydyttää minua, sanoin käskevällä äänellä ja katsoin Aulia suoraan silmiin. Hän nyökkäsi tottelevaisesti, mutta ei kehdannut katsoa minua silmiin.

- Ensin käydään saunomassa

Auli riisuutui jo tottuneesti edessäni ilman ujostelua. Hänen päästyään stringeihin ja rintaliiveihin pysäytin hänet. Hän oli muuten ostanut tummanpunaiset alusvaatteet. Stringit istuivat tosi hyvin ja posliinin takia mitään turhia karvoja ei näkynyt, mutta push-up liivit taisi melkein olla liian pienet. Vasemman rinnan nänni oli livahtanut ulos liiveistä ja tuijotti minua tummana ja kovana.

Otin taas kameran esiin ja tällä kertaa Auli sai poseerata minulle eri asennoissa. Sivusta ja takaa, eteenpäin kumartuneena niin että yhtäkkiä molemmat rinnat pomppasivat esiin ja lopuksi vielä täysin alasti. Seksikkäitä kuvia, mutta ei liian rivoja. Vielä.

Lopulta menimme sitten saunomaan. Pesin paljaalla kädellä Aulia päästä varpaisiin ja käytin paljon aikaa rintojen ja pepun kohdalla. Nautin hänen pehmeästä vartalostaan ja tunsin miten Aulikin kiihottui käsittelyssäni. Saunan jälkeen käskin Aulin pestä minut. Kädet, jalat, selkä puhdistuivat vuorotellen, mutta huomasin ettei Auli oikein kehdannut käydä kaluni kimppuun. Pieni hutaisu kädellä vaan.

- Sinuna olisin erityisen huolellinen kaluni ja takapuoleni kohdalla. Sinulla on kohta nenäsi sekä kielesi siellä, sanoin Aulille.

Auli empi hetken, veti syvään henkeen, levitti pakaroitani ja vähän kömpelösti yritti pestä niiden välistäkin. Mutta kuitenkin, ja taas ilman vastaväitteitä. Tiesin kuitenkin että peseminen kädellä on ihan eri asia kun peppureiän nuoleminen. Mutta minulla oli suunnitelma miten taivutan Aulin siihenkin hommaan.

Saunan jälkeen lainasin Aulille vaimoni kylpytakin, otin omani ja menimme sohvalle rentoutumaan. Hetken kuluttua avasin Aulin kylpytakin ja hyväilin hänen rintojaan.

- Laita pornofilmi pyörimään

Auli teki työtä käskettynä ja palasi viereeni. Ruudussa sihteeri oli pomon pöydän alla, pää hänen sylissään. Kädellä ohjasin Aulinkin pään syliini ja kilttinä vaimona Auli otti puolijäykän kaluni suuhunsa. Kaluni koveni nopeasti Aulin pehmeiden huulien välissä. Työnsin Aulin istumaan jalkojeni väliin, levitin jalkani ja kädellä ohjasin Aulin päätä haluamani paikkaan. Ensin annoin hänen hitaasti imeä kaluani juhlakuntoon, sen jälkeen ohjasin hänet palleihin. Tässä asennossa hän ei kuitenkaan vielä päässyt peppua nuolemaan. Ruudussa pomo oli nostanut sihteerin pöydälle makaamaan ja pani häntä raivolla pilluun.

Ohjasin Aulin takaisin kaluni kimppuun ja käskin nuolla varta pitkin vedoin. En uskaltanut antaa ottaa suihin liian pitkään, tilanne oli muutenkin jo niin kiihottava. Ruudussa pomo oli vaihtanut reikää, mutta tahti pysyi samana.

Näytin Aulille miten hän voi käsillään hyväillä miehen vatsaa, sääriä ja pakaroita. Annoin hänen myös hipaista ryppyreikääni sormella samalla kun hän taas otti kaluni suuhunsa. Ruudussa sihteeri oli jo saanut lastin suuhunsa ja nyt kotirouva oli tekemässä tuttavuuksia parin jämäkkään duunarin kanssa.

Hetken nautin vaan Aulin lämpimästä ja määrästä suusta. Tunsin miten kieli pyöri terskan alapuolella ja miten Aulin pieni käsi puristi kaluani hellästi. Sitten päätin vaihtaa asentoa. Asetin Aulin selälleen sohvalle ja menin itse istumaan hänen päälle niin että minulla oli pää hänen jalkojensa suuntaan. Kiipesin ylemmäs niin että melkein istuin Aulin pään päällä. Ohjasin kaluni takaisin Aulin suuhun ja puristin käsillä hänen rintojaan. Tässä asennossa kaluni ei uponnut kovin syvälle suuhun, mutta se ei ollutkaan päätarkoitus. Hetken imemisen jälkeen otin kaluni pois ja asetin takapuoleni Aulin suun kohdalle.

- Nuole persereikääni! käskin

- Yäk, en minä voi, se on likaista, Auli protestoi. Olin löytänyt uuden esteen, muurin jonka piti murtaa.

- Kyllä nuolet, voit nuolla vapaaehtoisesti tai sitten kärsit seuraamuksista, sanoin ja samalla otin molemmista nänneistä kiinni ja puristin niitä kovakouraisesti.

- Auts! Lopeta, sattuu!

- Nuole sitten

- En nuole, nyt riittää, mene pois, lähden nyt kotiin, ei kukaan tällaista voi sietää!

En vastannut mitään, mutta otin Aulin ostaman piiskan ja lämäytin häntä vasempaan rintaan.

- Aj, lopeta!

Löin uudestaan. Auli yritti rimpuilla alta pois, mutta painoani käyttäen pakotin hänet pysymään paikallaan. Seuraavat lyönnit osuivat vuorotelleen molempiin sääriin.

- Nuoletko? Seuraava lyönti osuu klitorikseen!

- Pliis! Älä, en voi, nussi mua anaaliin, siitä tykkäsit!

Löin yhden, aika kevyen lyönnin suoraan jalkojen väliin, mutta se taisi riittää. Auli nytkähti ja tunsin märän kielen pakaroiden välissä. Annoin piiskan kulkea säärestä toiseen venuskummun kautta ja se tehosi. Aulin kieli upposi vimmalla pakaroiden väliin ja tunsin sen etsivän ryppyreikääni. Asetuin mukavampaan asentoon ja nautin Aulin kielen hätäisistä liikkeistä. Hetken kuluttua Auli rauhoittui ja tunsin miten hän alkoi tutkia peppuani kielellään, välillä yrittäen työntää sitä sisäänkin. Rentouduin itsekin ja vaan nautin. Katsoin taas telkkariin päin ja näin miten kotirouva sai molempiin reikiin yhtä aikaa.

Vaihdoin asentoa taas. Auli sai mennä nelinkonttiin sohvalle ja asetuin itse hänen eteensä pään kohdalle. Nyt pääsin vapaasti työntymään syvälle hänen suuhunsa, sammalla kun sain hyvän otteen hänen rinnoistaan. Tällä kertaa en välittänyt Aulin nautinnosta vaan keskityin täysin itseeni. Nussin Aulin suuta ensin hitaasti, työntyen koko ajan syvemmälle. Kuola valui hänen suupielestä ja Auli yritti epätoivoisesti nuolla terskaani samalla. Huulet liikkuivat kaluani pitkin joka työnnöllä ja ohjasin Aulin toisen käden pakaroitteni väliin.

- Laita sormi perseeseeni

Tunsin Aulin etusormen etsivän aukkoani ja työntyvän sisään. Otin Aulin hiuksista kiinni ja aloitin raivokkaan nussimisen. Tunsin välillä miten Aulin hampaat osuivat kaluuni, välillä tunsin miten työnsin niin syvälle että Aulin oksennusrefleksi käynnistyi. Mutta en välittänyt siitä. Tunsin Aulin sormen hierovan eturauhastani ja miten pallini kiristyivät. Syvältä alkoi oma orgasmini. Vatsalihakset kramppasivat, kädet kramppasivat enkä olisi voinut päästä otteeni Aulin hiuksista vaikka olisin halunnut. Aulin suu oli enää vaan märkä reikä johon pumppasin kaluni koko ajan vaan nopeammin. Tunsin miten lastini lähti palleista, kulki kehoni läpi ja vihdoinkin kaluni alkoi sykkiä. En nähnyt mitään, enkä tuntenut mitään muuta kun miten tuhannet siittiöt lensivät kalustani suoraan Aulin kurkkuun. En ollut edes huomannut mitään, mutta jossain vaiheessa olin työntänyt kaluni kurkkuun asti. Aulin nenä oli syvällä karvoissani ja tunsin miten hänen nielunsa lypsi viimeisimmätkin pisarat kalustani.

Päästin Aulin irti ja hän lysähti yskien ja käkien sohvalle.

Istuin itsekin sohvalle ja vedin henkeä. Suljin telkkarin ja videon. Olin ihan puhki.

- Mennään nukkumaan, sanoin ja Auli nyökkäsi. Hänkin oli uupuneen näköinen, ilmeisesti suuhun nainti oli ollut raskasta myös hänellä. Mutta en jaksanut välittää. Huomenna on taas uusi päivä ja uusien leikkien aika.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute