Herkku-puhelin
Aulatytön seikkailut jatkuu
*X*

Nuoren aulatytön seikkailu jatkuu.

Mies käveli työpaikan käytävää kun kuuli eräästä toimistosta ääntä. Hän luuli jo että kaikki ovat lähteneet pois tähän aikaan, olihan kello jo hieman yli viiden. Mies käveli raollaan olevan toimiston ovelle ja kurkkasi raosta sisään. Mikä näky häntä odottikaan, hän ei ollut uskoa silmiään!

Tuo kaikkien ihailema kaunotar, aulassa usein kauniisti hymyilevä nuori neitonen, puoleksi makasi ja puoleksi istui sohvalla. Farkut kintuissa ja t-paita kainalossa. Ja eräs vanhempi sihteeri istui hänen vierellään, kiusaten tyttöparkaa, toinen rinta suussaan samalla kun käsi työskenteli neidon pikkuhousuissa.

- Ihana kaunis vartalo sinulla. Sanoinhan ettei tämä pahalta tuntuisi... Sihteeri jutteli tytölle.

- Voi voi kun sinä olet raukka ihan märkä, mitä me keksisimme...

- Minun pitää lähteä, ole kiltti ja lopeta. Tyttö pyysi silmät puoleksi kiinni nautinnosta.

- Kumpa täällä olisi joku mies. Joko sinä olet testannut meidän miehiä? Vanha sihteeri kysyi.

- Oletko, minulle voit kertoa? Nainen kannusti.

- No.. joo. Tyttö huokaisi.

- Ahaa, joku on päässyt tänne sinun pikku koloosi.. Taisi mies tykätä?

- Niin.. kai ne... Tytöltä lipsahti.

- Että oikein useampia! Ei uskoisi kun olet noin kiltin näköinen, sinähän hurja taidat olla. Nainen sanoi ja siirtyi imemään toista turvonnutta nänniä

- Ei.. en minä, mutta... ne vain teki sen... Tyttö voihki naisen käsittelyssä.

- Kai sinä tykkäsit...?

- No.. joo... Tai ei niin kyllä saisi tehdä.

- Pitäähän tätä käyttää hyvä tyttö, et sinä enää alaikäinen ole. Nainen sanoi ja veti neidon pikkuhousuja alas.

- Älä, minun pitäisi jo mennä... Tyttö vastusteli.

- Voih! Tämähän on aivan turvoksissa ja märkä, et sinä näin voi lähteä. Naine sanoi ja tutkiskeli neidon pillua, mikä kiilteli kosteana ja vaaleanpunaisena vaaleiden reisien välissä. Pienten häpyhuulien ollessa aivan turvoksissa.

Silloin nainen sattui vilkaisemaan ovelle ja huomasi miehen tirkistelevän oven raosta. Naisen suu loksahti auki hämmästyksestä ja säikähdyksestä, mutta sitten hän tajusi tilanteen otollisuuden ja sen että mies takuulla nautti tilanteesta eikä suinkaan ollut pahoillaan.

- Kyllä sinulle tekisi nyt hyvä saada miestä. Tekisi hyvää, eikö vain? Nainen kysyi.

- Nii-in.. tai ei... Tyttö vaikersi.

- Ajattele sellaista kunnon patukkaa sisääsi, naimaan ihanasti sinun märkää ja turvonnutta pimpsaa... Nainen puhui ja hieroi neidon kosteaa mätästä.

- Oih..! Neito voihkaisi kun naisen sormi tunkeutui piukkaan rakoon. Samalla nainen riisui neidon housuja nilkkojen ympäriltä.

Mies kuunteli kiihottuneena. Ihaillen samalla vaaleaa kaunotarta irstaasti upeat reidet levällään, kosteana kiiltelevän lihan litistessä naisen sormissa, keskellä turvonnutta häpukumpua. Vaaleat kauniit hiukset kehystivät kauniita kasvoja, pienten korvakorujen kimaltaessa korvissa, punaisten huulten ollessa avoinna nautinnosta. Kovat nännit sojottivat kohti kattoa paisuneina ja turvonneina. Mies ihmetteli kuinka ihmeessä nainen oli saanut neidon pauloihinsa, ei kai tyttö lesbo ollut?

- Noin... ajattele jos tämä olisi kunnon paksu kulli.. Nainen jutteli ja nai sormellaan tyttöä.

- Sellainen paksu ja suonikas, tunkeutumassa sinun tiukkaan pilluun. Naisi sinua miehen lailla. Eikö se tuntuisikin hyvältä? Nainen jatkoi.

- Tu.. tuntuisi... Tyttö huokaili kiimasta puolipökerryksissä.

- Antaisit nyt varmaan mielellään sievää pilluasi miehelle, antaisithan? Nainen kuiskaili.

- Antaisin... Tyttö värisi sohvalla.

- Antaisit sen naida sinua edestä ja takaa, oikein kunnolla. Nainen yllytti.

- Nii-in...

Nainen katseli hetken äärimmilleen kiihotettua nuorta vartaloa ja vinkkasi miehelle. Mies hiipi peremmälle. Tytön silmät laajenivat ja hän puristi reidet yhteen pikaisesti.

- No kävipäs meillä tuuri! Nainen sanoi. – Saatiin apua paikalle.

- Älähän nyt ujostele, näytä nyt mitä olisi tarjolla. Nainen sanoi ja avasi neidon vaaleita reisiä, niin että märkä ja turvonnut pillu paljastui reisien keskeltä.

Mies katseli näkyä mykkänä himosta, avaten housujaan. Niin että sieltä pääsi ponnahtamaan käyrä paksu penis.

- Oho! Siinä sinulle lääkettä tyttö, nainen sanoi hymyillen. Tytön katsellessa kauniit huulet avoimena kun mies asettui hänen reisien väliinsä, asetellen paisunutta terskaa vaaleanpunaisia häpyhuulia vasten. Mies kävi nojaamaan sohvaa, naisen ohjatessa penistä neidon pilluun.

- Oo! Ouh..! Uuuuh..! Nuori neito vaikersi kun suonikas kyrpä ahtautui hänen sisäänsä.

Nainen kävi käsiksi neidon pyöreisiin rintoihin, leipoen ja puristellen niitä, samalla kun mies alkoi nautinnosta murahdellen naida neitoa.

- Oo..oo..oo...! Neito ulisi nautinnosta kun kalu kirnusi hänen kiimasta märässä pillussa.

- Noin... meidän firman pikku kiimapillu... jo kolmas kyrpä nai sinun söpöä pillua... ties moniko mies vielä pääsee naimaan sinua... Sinustahan tulee meidän pikku lutkamme... Nainen puhui samalla kun tuo valmiiksi viritetty pillu jo supisteli orgasmin kourissa. Märän litinän kaikuessa toimistohuoneessa.

-Oih..! oiiihhhh! Nuori blondi kiemurteli vaikeroiden miehen alla. Eikä mieskään kauempaa kestänyt tiukan pillun puristuksessa ja naisen kiihottavista puheista, vaan ruiski spermat pitkin neidon vatsaa.

Neito tunsi kuumien aaltojen lievenevän lopulta ja avasi silmiään. Mies nojasi toimistopöytään silmät kiinni kun nainen oli povillaan hänen edessään, imien hänen kaluaan. Tyttö hapuili pikkuhousunsa ja pyyhki spermat vatsaltaan. Sitten hän nosti farkkunsa lattialta ja lähti hiipimään ovea kohden. Pimeässä käytävässä neito hapuili eteenpäin uskaltamatta sytyttää vielä valoja. Jo lähes käytävän mutkaan päästyään ovi hänen edessään aukesi ja neito törmäsi suoraan miehen syliin.

- Mitä..!?? Mies tokaisi hämmästyneenä ja tuijotti puolialastomat nuorta kaunotarta joka riiputti farkkujaan toisessa kädessään, yrittäen toisella peitellä paljasta jalkoväliään.

- Vai niin, että pillua jakamassa, olen kuullutkin vähän huhua... Mies sanoi virnistäen ja veti tytön toimistoonsa.

- Ei, en minä... Neito yritti selittää häpeissään.

- Väitätkö ettet juuri ollut jonkun naitavana? Ettei joku nussinut tuota sinun pikku tussuasi, mitä?

- Ky.. kyllä mutta... Neito takelteli posket punaisina.

- No samallahan sinä voit antaa minullekin. Mies sanoi ja painoi neidon vatsalleen pöydälle.

- Voi.. kuule... älä. Minä selitän. Tyttö yritti puhua kiltisti kuin vain maalta tullut viaton ja kiltti neito voi.

Mutta mies oli jo avannut housunsa ja ohjasi kovaa kaluaan neidon vaaleiden reisien välissä kiiltelevää pillua kohden. Ja niin tunkeutui jälleen uuden miehen kyrpä neitosen tiukkaan pilluun.

- Oiiiih...!

Mies leipoi ja kouri upeita sileitä ja pyöreitä pakaroita samalla kun nai tyttöä takaa päin.

- Hienoa... kun meillä... on tällainen... pieni ja sievä harjoittelija... jota... saamme naida... Mies huohotti.

- Ei.. en minä sillai... Aih!

Mies läimäytti kämmenellään kaunista pakaraa.

- Selkään tuollaista tuhmeliinia... härnää pillullaan vanhoja miehiä..

- Aih.. aih..! Tyttö voihki kun mies nai ja läimi samalla kämmenellään herkullisia pakaroita.

Lopulta mies veti kovan kalunsa tiukasta pillusta ja siirtyi neidon vierelle, tarttuen pitkiin vaaleisiin hiuksiin. Vaistomaisesti neidon suu aukesi ja mies työnsi kiiltelevän kalun kauniiden huulten väliin, alkaen vetämään hiuksista edestakaisin.

- Noin... ime... oikein hyvä.. Mies katseli kiihottuneena kun pehmeät huulet puristuivat suonikkaan kalun varren ympärille ja liukuivat edestakasin. Neidon luodessa alistuneita katseita ylös mieheen.

- Ihana pikku narttu... Mies mutisi ja antoi neidon vetää välillä henkeä, työntäen sitten taas kuumottavan kalun neidon lämpimään suuhun.

Mies tunsi palliensa räjähtävän ja neidon kauniit ruskeat silmä laajenivat suuriksi kun spermaa syöksyi hänen suuhunsa. Mies veti tytön päätä taaksepäin ja roiski viimeiset sykäykset spermaa neidon poskelle, neidon yrittäessä niellä suutaan tyhjäksi, osan spermasta kuitenkin valuessa huulilta leualle.

- Hyvänen aika sentään mitä täällä tapahtuu. Sanoi sihteerinainen joka oli ilmaantunut ovelle.

- Puehan farkut jalkaasi niin minä ajan sinut kotiin. Nainen huolehti ja avusti farkut neidon jalkoihin. – Eiköhän me molemmat nyt saatu jo mitä kaivattiin. Nainen sanoi tytölle hymyillen kun ohjasi tätä lempeästi ulos toimistohuoneesta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute