Herkku-puhelin
Duuniviikon päätös
Roope

Mulla oli ollu mun työkaverini Tiinan kans pientä, aika viatonta säpinää muutaman kuukauden ajan. Tiina on mua pari vuotta vanhempi, naimisissa oleva yhden lapsen äiti. Tiina ei ollu suoranaisesti kuvankaunis, mutta sen terve itsetunto ja hyvä itseluottamus näky siitä päällepäin. Luonnollisen karismaattisuuden lisäks tilannetta ei pahentanu se, että Tiina tykkäs käyttää hyvännäkösiä ja nipin napin konttoriympäristöön sopivia seksikkäitä vaatteita.

Mun duunissa on saunatilojen yhteydessä uima-allas, jossa mä käyn silloin tällöin uimassa. Mä olin jääny yhtenä päivänä myöhempään duuniin tarkotuksella mennä illalla ensin uimaan ja sieltä eteenpäin kavereiden luo grillailemaan ja nauttimaan muutamat kaljat työviikon päätteeks. Mä olin saanu hommat hoidettua kustannuspaikalla, jonka jälkeen mä siirryin tyhjän konttorin läpi saunatiloihin vaihtamaan simmarit päälle. Altaan vesi oli miellyttävän viileetä, ja oli virkistävää vedellä allasta edestakas duunin päätteeks.

Koska altaan pohjakaakeleiden laskeminen ei kuitenkaan pidemmän päälle oo erityisen sytyttävää puuhaa, ja kello alko olla jo niin paljon että just ja just ehtis suihkun kautta kauppaan hakemaan grillaustarvikkeet, mä nousin altaasta. No, kukas muu siinä seisoskeli altaan laidalla kun Tiina valkoisissa pellavahousuissaan ja sinisessä topissaan. Mä meinasin säikähtäessäni pudota takas altaaseen, koska mä en ollu huomannu että joku oli tullu paikan päälle, olin ollu niin omissa maailmoissani niinkun uidessa usein käy. Tiina alko nauraa kun se näki kuinka mä pelästyin ja sano että se oli tullu hakemaan jotain papereitaan, joita se tarvitsi seuraavan viikon reissullaan. Se oli nähny mun pyörän autotallissa ja ajatteli tulla moikkaamaan. Se sano että se oli vähän aikaa katellu mun uintia, ja että sen piti just huikata mulle mut mä ehdin nousta altaasta ennen sitä. - Mä en muuten tienny että sulla on tatuointi, Tiina sano. - Joo, mä otin sen synttärilahjaks itelleni muutama vuosi sitten, mä vastasin.

Mulla on toinen hartia koristettu yhdellä isolla kuvalla, mutta se on tehty niin ettei se näy ellen mä erikseen halua näyttää sitä. - Mullakin on tatska, Tiina sano. Kuten sanottu, koska Tiinan asuvalinnat duunissa oli silloin tällöin aika antoisia, ja koska tatskaa ei silloin ollu koskaan näkyny, niin mun mielikuvitus lähti heti laukkaamaan. - Eikä oo. Et sä oo yhtään sen tyyppinen että sulla olis kuva... En usko ellet näytä, mä sanoin virnistäen. - Ai en oo sen tyyppinen, Tiina puuskahti ja näytti kieltään. Mistä sä sen muka tiedät? - Enhän mä tiedäkään, mä vastasin ja rupesin nauramaan Tiinan irvistelylle. Sori, mut mun tarvii lähtee suihkuun nyt, muuten ei ehdi hakee grillausrekvisiittoja, mä sanoin Tiinalle.

Tiina totes että senkin pitää lähtee himaan sen pentujen ja äijän luo, ja naureskeli että meidän illanvietot taitaa poiketa toisistaan aika tavalla. - Niinpä, meillä sinkuilla on vähän enemmän liikkumavaraa viikonloppuisin. Mut nähdään taas maanantaina, mun tarvii oikeesti mennä, mä sanoin ja lähdin suihkutiloihin. Tiina vilkutti mulle ja toivotti antoisaa iltaa. Mä seisoskelin kuumassa suihkussa muutaman minuutin ja pesin itseäni, kun mä kuulin että suihkuhuoneen ovi kävi. Mä käännyin katsomaan kuka ovella oli, ja olin jokseenkin hämmästyny nähdessäni Tiinan ovella alastomana pyyhe kädessään katselemassa mua mietteliään näkösenä. Mä olin useaan otteeseen mielessäni miettiny minkä näköinen Tiina olis alastomana, ja nyt mulla oli viiden tähden aitiopaikka.

Tiinan vartalossa näky parin synnytyksen jäljet, ja sillä oli muutama kilo enemmän kannettavaa kun mitä tän päivän mallikauneusihanne pitää sopivana, mutta ne kilot oli just oikeissa paikoissa. Tiinalla oli kapee vyötärö, mutta pyöree lantio ja kauniit, raskaat rinnat. Mun ilokseni mä totesin että Tiina oli myös sisäistäny sen tosiasian ettei häpykarvoja koskaan voi olla liian vähän, koska sillä oli pillun päällä vaan pieni vauhtiraita. Siinä samalla Tiinan jalkoväliä tuijottaessani mä huomasin että se oli puhunu totta, sillä oli pieni auringonkukka tatuoitu vasemmalle pillun yläpuolelle. Tiina tarkkaili mua ovelta siinä kun mä yritin rullata kieltäni takas suuhun ja pitää silmämunat kuopissaan. - Ai sä olet siis sitä mieltä että mä en oo 'sen tyyppinen', Tiina mietiskeli ääneen. - Mä ehdin jo melkein lähtee täältä, kun mä jäin miettimään minkä tyypisenä sä sit oikeen pidät mua, se sano ja otti pari askelta muhun päin niin, että se oli suoraan mun edessä. - Mä pidän sua äärimmäisen kiihottavan tyyppisenä, mä vastasin sataprosenttisen rehellisesti ja tunsin kuinka veri alko pakkautumaan pikavauhdilla mun kyrpään.

Tiina oli nyt niin lähellä että sen kauniit, tummanruskeet jäykät nännit osu mun rintakehään ja mun kullini vuorostaan Tiinan vatsaan. - Siltä vaikuttaa, Tiina vastas ja suuteli mua, ensin kokeilevasti, sit rohkeemmin. Jotkut ihmiset saa niin paljon lupauksia mahtumaan suudelmiinsa, ja Tiina oli yks niistä ihmisistä. Mä haistoin Tiinan hajuveden ja tunsin sen vartalon pehmeen lämmön mua vasten, ja mä vedin sen mukanani suihkun kuuman veden alle. Tiina kuljetti käsiään mun selän yli mun perseelle, hiero mun pakaroita ja jatko suutelemista koko ajan vaativammin. Mä vein mun toisen käden meidän väliin ja kuljettelin mun sormia Tiinan vedestä liukkaalla iholla sen kyljeltä sen rinnalle. Mä otin nännin sormieni väliin, pyörittelin sitä ja leikittelin sillä.

Mun kulli seiso kuin Pisan vino torni meidän välissä, ja kiireet illan grillaussessioihin lensi mielestä kun telkkä pöntöstä. - Mikäs täällä on, Tiina sano matalalla äänellä mun korvaan, tarttu mun kulliini ja veti mun esinahan taakse hieroen sormenpäillään mun tässä vaiheessa sinipunasta terskaani. - Sun tarvii varmaan tutustua siihen lähemmin, mä sain sanottua huokausten välissä. Tiina laskeutu kyykkyyn mun eteeni ja alko ottaa miehestä mittaa oikein toden teolla. Tiinan käsityötaidot oli parhaat mihin mä olen tähän asti törmänny, koska pusseissa alko jo minuutin päästä tuntuu siltä että nalli palaa. Mä sanoin Tiinalle että pian irtoo, johon se totes että se on tarkotuskin, sit olis mun vuoro tutustua sen auringonkukkaan. Kun Tiina vielä kevyesti raapi mun pusseja kynsillään ja vei sit pusseilta sormensa taaksepäin mun persereiälle, mä olin sen verran kypsää kauraa että mä en voinu enää pidätellä. Siinä vaiheessa kun kuti oli lähdössä putkesta, Tiina työnsi sormensa mun perseeseen ja liikutteli sitä edestakas.

Orgasmi oli sen verran voimakas että tuntu siltä että mä näin tähtiä, mä olin hetken aikaa jossain ihan muualla kun Tiina lypsi musta viimeset spermanroiskeet irti rinnoilleen. Tiina hymyili mulle kun mä aloin pikkuhiljaa laskeutua takas maan päälle ja sano että se tykkää nähdä läheltä kun mies laukeaa. - Rouvalla tuntuu olevan noi laukasutaidot ensiluokkaiset, mä sanoin Tiinalle, joka näytti syystäkin ylpeeltä aikaansaannoksistaan. - Sulla olis yks kukka johon sun tulis perehtyä, Tiina totes ja nousi kyykystä mun eteen. Mä pyyhin mun spermoja Tiinan rinnoilta ja annoin niiden huuhtoutua suihkuveden mukana ja mun mielessä kävi että tää oli eka kerta kun mun siimahännät uiskentelee duunin tiloissa. Kaikkee sitä miettiikin kun on hetki sitten ollu yhtä maailmankaikkeuden kanssa...

Mä käänsin Tiinan nojaamaan käsillään suihkun seinää vasten jalat harallaan kasvot seinää päin ja tulin sen taakse suudellen sen niskaa. Mä hyväilin vasemmalla kädelläni Tiinan rintoja ja leikin sen nänneillä samalla kun mä toisella kädellä hieroin sen persettä. Mä vein sormiani välillä sen pillulle ja levittelin sen huulia. Tiinan pillu oli märkä muustakin kuin suihkuvedestä, koska mun sormi uppos sen kuumaan pilluun vaivattomasti. Mä kuulin kuinka Tiina huokaili ja pyysi mua maistamaan sitä. Mähän olin valmis siihen kun lukkari sotaan, koska mä tykkään nuolla pillua yli kaiken. Tiina oli vielä samassa asennossa seinään nojaten, kun mä menin polvilleni sen taakse ja suutelin sen pakaroita. Tiina notkisti ristiselkäänsä ja levitti jalkojaan lisää, ja mulle aukes mielettömän kaunis näkymä.

Upeiden, pyöreiden poskien välissä näky pieni persereikä ja ajeltu pillu, joka kiilteli kosteuttaan. Mä suutelin ja nuolin kaikki paikat läpi useaan otteeseen nautiskellen, Tiinan jalat alko täristä ja hengitys kiihtyä kun mä hieroin sen klittaa peukalollani samalla kun mulla oli sormi sen pillussa ja leikin kielelläni sen perseellä. Mä tunsin kuinka Tiinan pillu supisteli mun sormen ympärillä kun se laukes, ja mä koitin pitkittää Tiinan huippua parhaan kykyni mukaan. Mun kullini seiso kun seiväs taas, ja mä kysyin Tiinalta että mitäs me sille tehtäis.

Tiina katto mua olkansa yli ja levitti vastaukseks pillunhuuliaan sormillaan. Mä sanoin Tiinalle että mulla ei oo kumeja mukana, johon se vastas että ehkäsy on kondiksessa ja että se luottaa siihen että mä olen puhdas (aika riski siltä, mutta mä olin toisaalta käyny testeissä äskettäin ja jopa maininnu siitä kahvitauolla jonkun keskustelun yhteydessä), joten sisään vaan! Tiinan pillu oli upean tuntunen, ja sen lisäks se oli treenannu lihaksiaan, koska mä tunsin kuinka se lypsi ja hyväili mun kyrpää pillullaan. Mä työntelin kyrpääni Tiinan sisään ensin hitaasti, pitkin vedoin ja sit nopeammin, tahtia sopivasti vaihdellen. Tiina hiero pilluaan samalla kun mä painelin kaluani sen sisään. Mä hyväilin samalla Tiinan selkää ja niskaa ja ja kostutin suussani peukaloni, jolla mä aloin hieroa Tiinan nätisti supistelevaa persereikää, välillä varovasti peukalonpäätä sisällä käyttäen. Tiina pyysi mua naimaan kovempaa, ja koska herrasmies ei koskaan sano naiselle ei, niin mä kiihdytin tahtia.

Taas alko tuntua siltä että vois olla laukasun paikka, ja kun Tiina kurotti jalkojensa välistä kätensä mun pusseilleni ja alko puristelemaan, mä aloin olla mennyttä miestä. Mä varotin Tiinaa, joka käänty ympäri ja pyysi mua runkkaamaan mun mällit taas sen rinnoille. Mä olisin itse ehkä mieluummin tähdänny kasvoille ja suuhun, mut kuten sanottu, herrasmies ei naiselle kieltäydy, joten mä pistin sit hihat heilumaan ja roiskasin uudet satsit Tiinan päälle, joka hiero spermat rinnoilleen. Muissa tapauksissa varvien jälkeiset hetket voi olla hiukan kiusallisia, mut ei Tiinan kans.

Me pestiin toisemme ja kuivateltiin pukuhuoneessa, mä puin päälleni kaikessa rauhassa kun Tiina kuivaili hiuksiaan. Kun Tiina oli pukenu päälleen ja oli lähdössä, me sovittiin ettei tää saa vaikuttaa meidän (työ)kaveruuteen millään tavalla. Me vaihdettiin vielä pikaset suukot autotallissa ennenkun Tiina ajo Saabillaan tiehensä, mä ajoin pyöräni ulos, sytytin tupakan ja mietin että Tiinan kaltaisen naisen takia mä voisin tosiaan jättää sinkkuelämän taakseni... * * * * * * * kaikki naisilta tuleva palaute on tervetullutta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute