Herkku-puhelin
Yövieras
-JX-

Pubi on täynnä melua ja ihmisiä, taustalla soi musiikki aivan liian kovaa. Liekö jo neljäs vaiko viides pub. Joka tapauksessa on ollut hauskaa. Paitsi että sinä kummittelet aika ajoin jossakin ajatuksieni rajamailla, pehmeine hiuksinesi ja lämpimine vartaloinesi. Mielessäni käy joskus jotta mitä sinä mahdat tehdä siellä jossakin. Luet hyvä kirjaa mukavasti sohvalla, rennon ja pehmeän college asun myötäillessä pehmeitä kurvejasi? Kellut vaahtokylvyssä kynttilöiden valossa, nauttien mukavasta koti-illasta? Tai ehkä seksikkäät alusasut hyväilevät vartaloasi sinun kuunnellessa musiikkia stereoista silmät kiinni, viinilasin painautuessa silloin tällöin kosteille huulillesi. Sietämättömiä ajatuksia lievästi humaltuneille aivoille...

Matka jatkuu ja olutmerkit vaihtuvat, ajatuksieni pysyessä kuitenkin edelleen yhdessä ja samassa. Sinussa. Vaikka näenkin ympärilläni kauniita naisia, he eivät kiinnosta minua, he saavat vain ajatukseni kimpoamaan sinuun.

Minun pitäisi kai mennä kotiin sumeine ajatuksineni, kaverinikin pyytää luokseen. Päätän kuitenkin suunnistaa läpi usvaisen ja pimeän yön sinua kohden. Kohti lämpöä ja pehmeyttä, kuin mehiläinen kohti kauniin kukan mettä. Vaikka, ajattelen synkkänä, taidat potkia minut tylysti matkoihini takaisin yön koleuteen. Harhailemaan yksinäiseen yöhön, pitäen lämpimän ja pehmeän sylisi suljettuna.

Ikkunastasi hohtaa himmeä valo ja suunnistan sitä kohden kuin yöperhonen kohden valoa. Liikkeeni ovat kuin humalaisella balettitanssijalla, tai no ei sentään, en minä niin paljoa koskaan ota.

Seisot oviaukossa ohuessa aamutakissasi, takaa tulevan valon paljastaessa vartalosi muodot. Haluaisin heittäytyä pehmeitä muotojasi vasten, mutta ilmeesi saa minut huojumaan aloillaan. Tarkennan pupillini kasvoihisi ja yritän tulkita mielialaasi. Unisuutta, ärtymystä, ilahtumista, en saa selvää. Ehkä sinäkin vain yrität saada minusta selvää.

Noin kymmenen minuuttia kestäneen sekunnin kuluttua siirryt sivuun ja päästät minut sisään. Pyytelen anteeksi tuloani, mahdollista häiriötäni. Yrittäen selittää kuinka öinen kirkas tähti ohjasi minut luoksesi, kuinka tuoksusi ohjaamana vaelsin tänne läpi hämärän yön, jne. En tiedä puretko huultasi vihaisena vaiko huvittuneena lepertelylleni, mutta olet aika kovakourainen kun autat takkia yltäni.

Ai kahvia, keskellä yötä? Tietenkin, vastaan. Mikäpä sen luonnollisempaa...

Pyydän saada käydä suihkussa ja annat luvan. Pesen pubista tarttuneen tupakan tuoksun iholtani ja harjaan oluen maun suustani hammasharjallasi. Pyyhe lanteilla painan kasvoni vaaleanpunaista ja pehmeää pyyhettäsi vasten ja hengitän sisääni hyvää tuoksuasi. Pelkkä pyyhkeesi tuoksu saa nivuseni heräämään eloon, haluan sinua...

Virkistyneenä, vartalo ja hampaat pestyinä palaan luoksesi keittiöön, missä tuoksuu vahvasti kahville. Siemailen vahvaa kahvia ja yritän olla kuin konsanaan täysin selvä. Parissa pubissa käytiin... pari olutta otettiin... pari kertaa tulit mieleeni, joten... Selittelen ja yritän edelleen tulkita mielialaasi. Sinun hymyillessäsi ”parille oluelleni”. Näytät siinä pöydän toisella puolella juuri niin kauniilta ja haluttavalta kuin pubissa ajattelinkin.

Vahvan kahvin jälkeen siirrymme olohuoneeseen, minun ihaillessani salaa lantiosi keinuntaa takaa päin. Kaadat punaviinin lopun pullosta pikariin ja kysyt haluanko oluen. Minä haluan, vaikka paljon enemmän minä haluaisin sinua. Laskea väsyneen vartaloni pehmeään syliisi, painaa kasvoni tuoksuviin hiuksiisi, tuntea kätesi hyväilyt vartalollani, kun kuiskailisin korvaasi kuinka olen ikävöinyt ja halunnut sinua koko illan.

Et ole vihainen tulostani, onnekseni huomaan. Et ehkä vain odottanut minun tulevan keskellä yötä. Annat minun tulla viereesi sohvalle, vastaat hieman epäröiden tunnustelevaan suudelmaani. Kosteat huulesi maistuvat makealta viiniltä. Käteni laskeutuu varoen reidellesi, liikkuen hitaasti ohuen aamutakin verhoamalla pinnalla. Paine nivusissani kasvaa ja housuni kiristävät kun maistelen kaulasi ihoa, tuoksuvien hiustesi kutittaessa kasvojani.

- Ehkä sinun pitäisi mennä nukkumaan... Sanot hiljaa.

Aamutakkisi on raottunut ja tunnen kädessäni reitesi ihon. Lämmintä, pehmeää, kimmoisaa.

- Mahtaisiko sinusta olla mihinkään... Kuiskaat kun otan korvanlehtesi huulieni väliin.

Ihosi polttaa kättäni sen liukuessa reittäsi pitkin yhä ylemmäs.

- Nyt nukkumaan. Sanot ja työnnät minut lempeästi etäämmäs.

Alistuneena siirryn makuuhuoneeseen riisuutumaan, sinun kadotessa kylpyhuoneeseen. Kaluni pullottaa tiukoissa boksereissa nälkäisenä ja himokkaana kun ryömin parisängyn peiton alle. Vaihdan pikaisesti tyynyjen paikkaa niin että saisin nukahtaa edes tuoksuusi.

Tunnen kuinka vartalosi laskeutuu viereeni sängylle. Hivutan käteni peittosi alle, etkä siirrä sitä pois kun lasken sen vatsallesi. Siinä sen on hyvä levätä. Mutta vain hetki, sillä haluan koskettaa sinua kaikkialta. Kun käteni lähtee hiipimään rintojasi kohden, siirrät käteni takaisin alemmas. Alan olla sekopäinen himosta kun ajattelen mitä kaikkea siellä peittosi alla piilee. Pehmeyttä, lämpöä, kurveja ja kaaria, ehkä hieman kosteuttakin kuivuneille huulilleni.

Melkein kiljahdan riemusta kun toisella yrittämällä käteni ei kohtaakaan vastarintaa, vaan saa puristua hellästi pyöreän rinnan ympärille. Nautin sen pehmeydestä ja kimmoisuudesta, hyväillen molempia kaikkialta hitaasti. Käyden välillä tervehtimässä kukkuloiden huipulla olevia pieniä namuja. Jotka hitaasti ja lupaavasti alkavat kovettua sormieni välissä, antaen minulle toivoa...

Käteni valuu hitaasti alemmas, yli vatsan, sormien liukuessa edestakaisin pikkuhousujesi vyötärönauhalla poikittain. Kunnes lopulta sormet liukuvat nauhan alle, tavoittaen pehmeää karvoitusta. Hyväilen ja silittelen pientä tupsua, tietäen että nyt minun on oltava äärimmäisen varovainen ja kärsivällinen, en kestäisi enää estelevää kättäsi. Hetken silittelyn jälkeen siirryn peittosi alle viereesi. Voin jo aistia vartalostasi hehkuvan lämmön kun painan huuleni rinnallesi ja suutelen sitä hellästi. Kun saan kovan nännin huulieni väliin, ujutan käteni syvemmälle pikkuhousuihisi ja sormeni siirtyvät silittelemään pehmeitä huulia reisiesi välissä. Tunnen penikseni sykkivän kovana pulssini tahtiin puristavissa alushousuissani.

Rintasi peittyvät suudelmiini samalla kun käteni hyväilee reisiäsi, joita avaat hitaasti yhä enemmän. Kuin paratiisin portteja...

- Hyvä on. Kuiskaat ja otat pääni käsiesi väliin ja suot minulle suudelman.

- Katsotaan onko sinusta mihinkään tuossa kunnossa. Jatkat kuiskaillen.

Kätesi siirtyvät peiton alle ja ilmestyvät pian takaisin, pudottaen pikkupöksyt lattialle. Painat minut alas ja työnnät peiton syrjään.

- Hmmm.. Mutiset arvioivasti kun tartut boksereihini ja alat vetää niitä alas, vapauttaen puristavan kahleen kaluni päältä. Minun huokaistessa helpotuksesta.

Katselen autuaana kun kauniit sormesi hyväilevät kaluani, sen paisunutta päätä ja varressa pullistelevia suonia.

Tartun sinuun ja painan selälleen lakanalle. Ohimoissani sykkii, nivusissani sykkii. Tulen yllesi ja tartut kaluuni, ohjaten sen hävyllesi. Hyväilet hetken paisuneella terskalla kosteita häpyhuuliasi, ja kun kätesi pysähtyy, tunkeudun sinuun. Kova ja sykkivä kaluni työntyy sisääsi, sinun huokaillessa ja kiemurrellessa allani, sormiesi etsiessä otetta olkapäiltäni.

Voihkaisen. Olen syvällä sisälläsi, lämpimässä ja pehmeässä sylissäsi. Reisiesi hyväillessä lantiotani ja käsiesi hartioitani. Silmäsi ovat kiinni ja painan huuleni avonaisille huulillesi.

Totuttelen hetken ihanaan puristukseesi, nauttien ihostasi ihoani vasten. Alkaen sitten hitaasti liikkumaan sisälläsi. Katsellen kauniita kasvojasi, luoden silloin tällöin katseen vaaleina hohtavien reisiesi väliin minne kaluni varsi katoaa, tullen taas varsi kiiltelevänä ulos.

Tartun sääriisi ja nostan ne molemmat kattoa kohden, nojaamaan oikeaan olkapäähäni. Oikea käteni puristaa ne tiukasti yhteen, vasemman hyväillessä lantiotasi ja reisiäsi samalla kun painaudun sinua vasten uudelleen ja uudelleen. Sormiesi sotkeutuessa lakanoihin, huuliesi välistä purkautuessa voihkeita kun tärähtelet yhä voimakkaampien työntöjeni tahdissa.

Hämärässä hohtava vaalea ihosi näyttää kutsuvalta, joten avaan reitesi takaisin sivuilleni ja laskeudun pehmeään syliisi. Imen kovia nännejä, suutelen olkapäitäsi ja kaulaasi. Huuleni eivät saa sinusta tarpeekseen, penikseni ei saa sinusta tarpeekseen. Haluaisin syödä sinut suuhuni, tulla sinuun yhä uudelleen ja uudelleen, kunnes nukahtaisin syliisi, ihoasi vasten. Nautinnosta kauniisti vääristyvät kasvosi piirtyvät verkkokalvoilleni, tyynyliinan kuvio myös. Ihot polttaa jäljet iholleni. Huokauksesi ja voihkaisusi tallentuvat syvälle korvieni sopukoihin. Liikun ja liikun sylissäsi, kunnes värisevät ja kuumat vartalomme sulautuvat yhteen.

Painaudun kylkeäsi vasten ja upotan kasvoni hiuksiisi. Kiedon käteni ympärillesi ja kuuntelen hengitystämme, sormieni hyväillessä vielä hitaasti ihollasi, kunnes nekin nukahtavat ihoasi vasten

http://personal.inet.fi/koti/jx/

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute