Herkku-puhelin
Appi vietteli minut
Miniä

Mieheni isä on harvinaisen charmikas 50-kymppinen herrasmies. Olen aina pitänyt häntä viehättävänä ja tunne on varmasti molemminpuolinen. Olen joskus yllättänyt hänet katselemasta minua, no jopa rakastuneesti, uskaltaisin sanoa. Itse olen yrittänyt välttää okeiden ihastumisen tunteitteni ajattelemista, koska eihän siitä mitään tulisi, jos appeen hullaantuisi. Mutta hyvistä päätöksistä huolimatta vuosien saatossa tunteet appea kohtaan ovat vain vahvistuneet.

Eräänä keväisenä viikonloppuna sitten tuli sellainen tilanne, että olimme miehen kanssa vierailulla anoppilassa. Anoppi oli matkoilla ja apen ja siipan piti tehdä remonttia yhdessä. Yhtäkkiä mieheni kännykkä soi. Töissä oli hätätilanne, ja häntä pyydettiin heti korjaamaan jotakin järjestelmävikaa. Olin lähdössä mieheni mukana kotiin, mutta hän vaati, että jäisin anoppilaan. Hän kuulemma tulisi heti takaisin saatuaan työasiat kuntoon, ehkäpä jo saman illan aikana, kuitenkin viimeistään aamulla. Yritin vängätä vastaan, koska en halunnut jäädä apen kanssa kaksistaan, se olisi ollut kiusallista. Mieheni oli ehdoton: "Ei mitään järkeä sun lähteä kotiin, kun hän on varmasti parin tunnin kuluttua takaisin täällä." No, mies lähti töihin ja soitti sitten tunnin kuluttua että täällä menee kyllä aamuyöhän. Pahoitteli kovasti sitä, että joudun viettämään perjantai-iltaa apen kanssa. Minua hirvitti. Tunsin apen pitkän ja lihaksikkaan vartalon ja intensiivisen katseen koko ajan ympärilläni ja pelkäsin että tässä käy huonosti.

Kello oli kahdekan maissa, kun appi lopetti remonttihommat ja kävi suihkussa. Näin hänen ikäisekseen uskomattoman treenatun vartalon vain pyyhkeeseen verhottuna häviävän suihkuun, ja vatsaani kouraisi. Pakko ottaa viiniä, ajattelin tuskaisena. Olin juuri kaatanut itselleni lasillisen, kun kuulin takaani matalan pyynnön: "Laittaisiko viehkeä emäntä minullekin kunnon viskipaukun." Tunsin raikkaan ja parfymoidun miehen tuoksun ja käännyin ympäri. Appi oli suihkunraikkaana vietävän seksikäs. Enpä itsekään ole hullumman näköinen nainen. 30-kymppinen, lihaksikkaan hoikka ja d-kupin rinnoilla varustettu kurvipaketti, jonka kruunaa pitkät, vyötärölle valuvat kiharat. Lantionpohjaani tykytti, kun appi katseli tiukkaan trikoomekkoon verhottua vartaloani, ojensi sitten kätensä viskilasia kohti, niin että vahingossa kyynärpäällään hipaisi rinnankärkiäni. Huuliltani pääsi pieni voihkaus. Appi ei sanonut mitään, mutta salaperäinen hymynkare väreili suupielissä.

Siirryin sohvalle katselemaan televisiota mielessäni rukoillen, että mies saapuisi pian. Appi kävi vaihtamassa silkkipyjaman päälle ja kävi istumaan toiselle sohvalle. Onneksi ei sentään tullut viereeni, kerkesin ajatella helpottuneena, kun appi otti esiin valokuvakansion. "Haluaisitko katsoa valokuvia viime kesän mökkiviikonlopusta. Olen usein katsellut sun kuvia, olet niin onnellisen ja vapautuneen näköinen näissä kuvissa. En hän voinut kieltäytyä, vaan siirryin apen viereen. Kuvissa olin minä bikineissä laiturilla, veneessä, uimassa. Iloisena ja nauravana. Yhdessä kuvassa appi näkyi taustalla ja hän katsoi minua kovin kaipaavasti. Hätkähdin. Appi huomasi sen. "Niin, olen katsellut tätä kuvaa usein ja miettinyt huomaavatko muutkin saman." "Minkä?", kysyin nielaisten. "Tämän", appi vastasi vakavana ja tarttui vyötärööni, painoi minut sohvaa vasten ja suuteli minua niin kuin minua ei ole koskaan suudeltu. "Luoja kuinka olen halunnut sinua vuosia", appi hengähti samalla kun siirsi trikoomekkoani syrjään. En pystynyt sanomaan mitään, vain nyökkäämään samojen ajatusten merkiksi. "Tahdotko, että otan sinut", appi kysyi. "En ole koskaan muuta halunnutkaan", sanoin ja autoin rintaliivit ja alushousut pois. Täyteläiset pyöreätä rintani ryöpsähtivät esiin ja appi painoi suunsa koville nänneilleni. Kokeneena miehenä hän näykki ja puri rintojani taivaallisesti. Avasin reiteni ja appi liukui niiden väliin avaten pyjamansa. Tunsin jalkojeni välissä valtavan komean ja kovan kyrvän. Se oli varmasti kolme senttiä pidempi kuin miehelläni ja pilluni kastui saman tien kuin näin sen.

Appi siirsi sormensa pillulleni ja vei sen sisällä. "Sä olet tyttö aivan märkä", hän naurahti ja siirtyi sitten nuolemaan mua. Apen kieli kulki pillussani ja klitoriksella ja musta tuntui että maailma pyöri silmissäni. Avasin reiteni apposen auki ja rukoilisin että saisin pian tuota ihanaa kyrpää. Kohta appi nousikin jalkovälistäni, veti minut lattialle, veti elimensä pilluni huulille ja työnsi ihanan kullinsa sisääni. Aah, pääsi suustani. Luoja tuntui hyvältä kun appi alkoi liikkua sisälläni. Hänen iso kyrpänsä kulki märässä vitussani, niin että litinä kuului samalla kun käden leipoivat rintojani. Ja hän kesti pitkään. Naituaan minua edestä päin, hän käänsi minut kontalleen ja tunkeutui kuumaan pilluuni takaa samalla levitellen pakaroitani ja kourien rintojani. Arvasin, etten kestä enää kauaa. Pyörittelin pilluani hän kulliaan vasten ja appi takoi pyllyäni niin, että luulin tulevani hulluksi. Yhtä aikaa laukesimme molemmat valtavaan orgasmiin. Tunsin kuinka sisääni suihkusi mahtava lasti apen spermaa. Kaaduimme lattialle ja hyväilimme toisiamme koko yön. Aamulla siirryin omaan sänkyyni, josta mies minut tullessaan löysi. Omatunto kalvaa, mutta seksiä olemme apen kanssa harrastaneet edelleen. Ja tulemme harrastamaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute