Herkku-puhelin
Antautuneet osa 4
InSpiritOfDeSade

Franz

Tyttö alistui. Hän oli tullut sovittuun paikkaan ja sovittuun aikaan. Kiusasin häntä hieman. Käskin häntä riisuutumaan, se oli ensimmäinen testi. Jos hän olisi kieltäytynyt, olisin antanut hänen mennä. Hän kuitenkin riisuutui. Hän tahtoi jäädä. Ja hän tahtoi alistua. Kahlitsin hänet kiinni: kontalleen, pikku peppu tarjolle.. Himoitsin käydä kiinni hänen täydelliseen vartaloonsa, kokeilla miltä tuntuisi rakastella häntä. Hän olisi siinä täysin minun käytettävissäni. Ei kuitenkaan ollut vielä sen aika, maltoin itseni.

Kiusasin häntä lisää. Annoin pitkällä nahkaruoskalla hieman piiskaa. Varoin satuttamasta häntä pahasti. Se ei olisi ollut tarkoituksenmukaista

Kohtelin häntä kuin koiraa. Olin kuin koirankouluttaja. Annoin rangaistuksia ja palkkioita. Ihminen ei osaa nauttia seksistä. Eläin hänen sisällään osaa. Vasta sitten kun häntä käsitellään ihmisarvon vastaisesti ja hänestä tehdään eläin, oppii hän nauttimaan.

Oli siis palkkion aika, koska hän oli totellut minua hyvin.

Hyväilin hänen vartaloaan, sivelin käsilläni pitkin hänen kylkiään ja lantiotaan. Puristelin hellästi pehmeimmät paikat. Minulla seisoi kuin puu. Hillitsin itseni vaivoin. Tuntui, että jos olisin seivästänyt hänet siinä, olsin voinut nostaa hänet ilmaan kaluni voimalla. Annoin kuitenkin himon kiehua sisälläni, se antoi minulle voimaa. Liian äkillinen tyydytys olisi tehnyt minut raukeaksi; heikoksi ja väsyneeksi.

Levitin hieman häpyhuulia, ne maiskahtivat kosteasti. Kostutin keskisormea niiden välissä kuin lähteessä. Levitin märkyyttä huulille, sitten etsin herkimmän paikan. Hän nosti lantiotaan paremmin minulle tarjolle. Sormieni alla oli pieni nystyrä. Aloitin hyväilyni hieman sen yläpuolelta, hellästi hieroin sitä häpyluuta vasten. Kun kosteus lisääntyi, aloin pyörittää sormeani klitoriksen ympäri.

Vagina otti sormeni sisäänsä ahnaasti. Laitoin kaksi sormea syvälle. Sitten annoin hänen maistaa omaa mahlaansa. Hieman vastentahtoisesti, mutta kuuliaisesti hän nuoli sormeni puhtaaksi. Jatkoin: survoin sisään kaikki neljä sormea. Tartuin vapaalla kädellä häntä hiuksista ja vedin selän kaarelle. Hän vaikeroi nautinnosta kun tungin kättäni yhä syvemmälle ja voimakkaammin. Hetkeksi palasin jälleen klitoriksen pariin: hieroin sitä sormenpäillä samalla, kun peukalo pyöri lämpimässä kolossa.

Nyt sormeni tihkuivat eritteitä kun annoin hänen nuolla sormiani uudestaan. Nyt hän oli jo niin kiimassa, ettei vastustellut, vaan halukkaasti imi kuin olisi ottanut suihin. Hän tiesi, etten jatkaisi, ennen kuin hän olisi toteuttanut käskyni. Hän maisteli omaa kiimaansa, naisen makua.

Vein hänet nyt loppuun asti: junttasin kaikki sormet sisään ja syvälle. Pillu venyi ja antoi periksi, käsi muljahti sisään rystysiä myöten. Lakkasin olemasta vähääkään hellä: voimakas liike lähti olkavarresta asti. Kieritin hänen hiuksensa toisen käteni ympärille ja tehostin liikettä kiskaisemalla ja runttaamalla samaan aikaan.

Jatkoin kunnes hän sai tarpeekseen. Kliimaksin jälkeen suora huuto tasoittui voihkinnaksi, hän putosi raukeana kahleidensa varaan.

Sanaakaan sanomatta kävelin pois. Tunsin että tarvitsin jääkylmää kylpyä.

Miia

Hän käveli pois ja jätti minut kahlehdittuna kylmälle betonilattialle. Olin märkä: hiestä ja omista mehuistani, jotka valuivat reisiäni pitkin. En uskaltanut huutaa, koska pelkäsin, että joku muu tulisi. En halunnut joutua alastomana ja avuttomassa tilassani kenenkään yllättämäksi.

Aloin jo hieman tuskastua. Yritin rempoa kahleitani, mutta tuloksetta. Käsiraudat olivat lujaa metallia, ja niin tiukalla, etteivät käteni mahtuneet niistä irti.

Olin hieman pettynyt, että hän ei ollut ottanut minua. Oliko minussa jotain vikaa? Pilluni oli ollut märkä ja valmis vastaanottamaan hänet, mutta silti hän ei ollut käyttänyt tilaisuutta hyväkseen. Ehkä peppuni olisi ollut tarpeeksi hyvä hänelle: kuumempi ja tiukempi... Hän olisi voinut nauttia anuksestani täysin, käyttää sitä omaksi nautinnokseen. Olisin ollut täysin alistettuna ja hänen käytettävissään. Tai ehkä hän olisi voinut vain maata selällään, olisin palvellut häntä: imenyt kalun kovaksi, sitten tullut hänen päälleen ja ottanut sen sisääni.

Hänen hyväilynsä oli ollut ihanaa, mutta se ei riittänyt. Olin edelleen yhtä tyydyttämätön kuin ennen sitä.

Vihdoin hän tuli takaisin. En tiedä kuinka kauan odotin, mutta se tuntui ikuisuudelta.

-Sinun on varmasti jo jano? Hän kysyi.

-Kyllä herrani, vastasin ja hän asetti eteeni kupin.

-Tästäkö minun pitäisi juoda? Kuin koira? ihmettelin.

-Juuri siitä, en minä ajatellut päästää käsiäsi irti vain sen vuoksi. Ja epäkunnioittavan käytöksesi vuoksi saat tämän jälkeen rangaistuksen.

-Anteeksi herra. Tämä ei tule toistumaan, vastasin kun tajusin unohdukseni.

Painoin pääni alaspäin, kylmään veteen ja join lipoen kuin eläimet. Minun olikin jo jano, jännitys ja kiihotus oli kuivattanut suuni. Kun olin saanut kyllikseni, hän siirsi kupin syrjään.

- Katsoin sinulle vähän vaatetta. Nuo sukat käyvät oikein hyvin, mutta muuten pukeudut kuin mikäkin pissaliisa.

Käteni olivat edelleen kahlehdittuna toisiinsa, mutta hän irrotti kahleet edessä olevasta rautatangosta voidakseen käsitellä minua paremmin. Sain ylleni mustan korsetin, joka ei joskaan peittänyt mitään, vaan pikemminkin korosti nostamalla rintani ylös.

-Tätä pitää hieman kiristää. Hän painoi jalallaan ristiselkääni, samalla kun kiskaisi nyörit kireälle.

-Ei niin tiukalle!

-Hiljaa! Sinun ruumiisi on täysin minun muokattavissani. Sinä olet vahaa jota minä muovaan.

Nyörit kiristyivät entisestään. Ylävartaloni oli pakotettu pinkeäksi.

Seuraavaksi sain suuhuni suukapulan. Tai se ei ollut kapula, vaan metalliesine, jonka tarkoituksena oli estää minua sulkemasta suutani. Se avasi leukani ammolleen ja lukitsi ne paikoilleen. Kieleni liikkui, mutta puhuminen oli mahdotonta.

-Tämä ehkä pitää sinut hiljaa vähän aikaa. Jos ei, tukin suusi kunnolla.

Hän näytti minulle kartion muotoista muovitappia.

-Taidat olla neitsyt pepusta?

Nyökkäsin. Tiesin mitä hän aikoi, toivoin hänen olevan hellä.

-Totuttelemme siis hieman.

Hän voiteli tapin liukuvoiteella. Rentoutin lihakseni ja tappi soljahti sisään anukseeni helposti. Sinne ei oltu koskaan ennen laitettu mitään. Tunne oli uusi. Ja kiihottava.

Sitten hän kietoi kaulaani pannan, ja kiinnitti siihen ketjun. Sain jalkani vapaaksi.

-Noniin, tulehan, hän sanoi ja kiskaisi ketjusta. Konttasin hänen perässään. Se oli vaivalloista, koska en kyennyt liikuttamaan kahlehdittuja käsiäni enempää kuin muutaman kämmenenleveyden. Tappi liikkui anuksessani minun tahdissani.

Hän asteli nopein askelin ja raahauduin hänen perässään. Hän kuljetti minut teollisuussalin läpi toiseen. Näin mikä minua siellä odotti.

-Täällä alkaa sinun varsinainen koulutuksesi.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute