Herkku-puhelin
Asunnon vuokrausta
Liisa

Olin muuttanut opiskelemaan uudelle paikkakunnalle ja etsin vuokra-asuntoa. Sovin tapaamisen asuntotoimiston esittelijän kanssa yhteen lupaavaan kerrostaloyksiöön. Oli kuuma kesäpäivä ja pyöräilin paikan päälle ylläni valkoinen toppi ja kukallinen kesähame. Asuntotoimiston mies odotteli minua jo kerrostalon pihalla. Mies oli noin 40-vuotias, hänellä oli mustat hiukset ja musta tyylikäs parta. Yllään hänellä oli puku helteestä huolimatta.

Kävelin miehen luokse ja huomasin miten hän mittaili minua katseellaan. En ollut laittanut rintaliivejä ollenkaan, joten rintani piirtyivät selvästi topin läpi. Kätellessämme vaihdoimme merkittävät katseet ja lähdimme katsomaan asuntoa. Odottelimme hissiä ja siinä samassa lauma ihmisiä tuli sisään. Hissin saapuessa ajattelin, että emme mahdu kaikki millään siihen, mutta muut näyttivät olevan erimieltä. Asunnonesittelijä meni hissiin ensimmäisenä ja minä heti hänen perässään. Muut ahtautuivat myös ja meidän oli pakko olla ihan toisissamme kiinni. Tunsin miten miehen käsi laskeutui takamukselleni. En ollut varma oliko se tahallista vai ahtaudesta johtuvaa. Tunsin kuitenkin jo kihelmöintiä alapäässäni ja nännini kovettuivat topin läpi hyvin näkyviksi.

Lopulta pääsimme asuntoon ja mies esitteli sitä minulle. En kuitenkaan jaksanut kuunnella hänen selostuksiaan vaan keskityin katselemaan hänen housujen etumustaan ja kuvittelin minkälainen hänen kyrpänsä mahtoi olla. Asunto tuntui joka tapauksessa hyvältä ja aloimme katsella papereita keittiössä. Huomasin, että asunnon vuokra oli minulle liian korkea. Päätin käyttää tilaisuutta hyväkseni ja nojasin keittiön tasoon sanoen miehelle "Eikö olisi minkäänlaista mahdollisuutta saada tätä vuokraa alemmaksi." Samalla nuolaisin puolivihjailevasti huuliani ja huomasin miten mies katsoi alas paitani sisään. "Sä voisit koskettaa mua ihan mihin vaan".

"Ai ihan mihin vaan?" Mies kysyi ivallisesti hymyillen ja asetti minut eteensä seisomaan. Samalla hän otti toppini kaula-aukosta kiinni ja venytti sen rintojeni alle. Tissini olivat hänelle nyt hyvin tarjolla ja hän otti ne kouriinsa häpeilemättä. "Mitähän se tyttönen haluaisi tehdä?" mies kysyi ja samalla otti toisen nännini suuhun ja imaisi voimakkaasti. Voihkaisin hänen käsittelyssään ja tunsin miten pilluni kostui ja pikkuhousuni tuntuivat märältä. "Nussi mua, mä haluun, että sä nussit mua", sanoin ja levitin jo jalkojani. Mies kouri rintojani ja veteli nännejäni. Tunsin miten hänen toinen kätensä nosti hamettani ja sormet koskettivat vittuani pikkuhousujen päältä. Värähdin hänen kosketuksestaan. "Taitaa lutkalla olla jo pillu kuumana, sinne pitää saada kunnon kyrpää", mies sähisi korvaani toinen käsi edelleen nänniäni hieroen.

Mies laskeutui polvilleen eteeni ja veti hameeni pois. Hän nousi ylös, veti minut selin itseensä ja tunki kätensä housujeni sisään. Sormet hieroivat vaativasti valuvaa tussuani ja voihkin hänen käsittelyssään. Samalla tunsin miten hänen kalunsa seisoi persettäni vasten. Toisella kädellään mies aukaisi omat housunsa ja tunsin hänen paljaan kyrpänsä peppuvakoani vasten. "Pane mua takaa", sanoin miehelle. Häntä ei tarvinnut kehottaa kahdesti vaan mies painoi selkääni eteenpäin vasten keittiön tasoa ja levitti haarani. Hän veteli pilluani vielä edestakaisin kädellään ja pian tunsin miten hänen kova ja paksu kalunsa alkoi painua kuumaan vakooni. "Oooh, nussi mua kovaa", huusin miehelle ja hän otti minua lanteista kiinni ja aloitti armottoman tikkaamisen. Rintani heiluivat ja pilluni litisi äänekkäästi hänen kullinsa paukuttaessa minua. Tunsin hänen kyrpänsä pillun perukoilla asti uudestaan ja uudestaan ja miehen huohotus oli jo äänekästä.

Äkkiä hän vetäisi kyrpänsä minusta ja tuli eteeni ja painoi minut polvilleen. "Ota se suuhun ja ime lutka", mies sanoi ja tartuin kyrpään. Lipaisin kuumaa terskaa ja maistoin oman makuni. Otin koko kalun suuhuni ja imin niin paljon kuin pystyin. Mies otti päästäni kiinni ja alkoi nussia syvälle suuhuni ja voihki äänekkäästi. Tunsin hänen suonikkaan kullinsa sykkivän ja kieleni lipoi häntä nopeasti ja vaativasti. Yhtäkkiä hän laukesi ja kuumaa spermaa valui suuhuni ja leualleni ja mies hieroi kaluaan kasvojani vasten. Nuolin spermaa ja hymyilin miehelle. "Eiköhän siitä vuokrasta voida keskustella", mies sanoi ja levitti spermaa kyrvällään hymyillen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute