Herkku-puhelin
Egyptissä
-JX-

Egypti, Sharm el Sheik. Tänne olen jo kauan halunnut sinut tuoda. Kun olin täällä yksin, sukeltelemassa kauniissa merenalaisessa maailmassa kunnes happipullojen tyhjeneminen pakotti palaamaan pintaan, tai kävellessäni pitkin Punaisen meren rantaa aavikon hiekkaa käsissäni hyväillen, ajattelin miten paljon kauniimpaa täällä olisikaan kanssasi. En tosin tuntenut sinua vielä silloin, minulla oli vain kaunis kangastus sinusta kuumuudessa väreilevän aavikon yllä.

Nyt siis olemme täällä palmujen keskellä, keitaalla Siinain autiomaan kärjessä, Punaisen meren rannalla. Lepäämme auringon lämmössä rannalla, missä valutan hienon hienoa kultaista hiekkaa paljaalle reidellesi ja katselen kuinka se hitaasti ihoasi hyväillen valuu takaisin maahan, tai valutan sitä selällesi ja piirrän rakkauden kuvioita ruskettuneelle ihollesi.

Istumme varjossa ja nautimme kylmää juotavaa, samalla kun hyväilen vaivihkaa muiden katseilta reitesi kuumaa ihoa, hymyilevien katseittemme kohdatessa lasin reunojen yli.

Snorklaamme ja nauramme mitä ihmeellisemmän näköisille kaloille, ihailemme upeita värejä mitkä ovat täysi vastakohta karulle aavikolle.

Levitän hitaasti liukasta aurinkorasvaa kaikkialle vartalollesi, hyväillen pehmeitä kurvejasi, vaatien silloin tällöin suudelman palkaksi tuosta kovasta työstä. Kuuma ja kiiltelevä ihosi saa minut todellakin kovaksi, minkä kerronkin sinulle korvaasi kuiskaten.

Vien sinut kauas aavikolle, missä beduiinit ovat pystyttäneet väliaikaisen leirin lähelle tietä. Nousemme autosta ja istumme hiekalle tien varteen. Beduiinit juovat teetä, mustien kaapujen alta on näkyvissä ainoastaan mustaksi korventuneen kasvot joiden keskeltä mustaakin mustemmat silmät tuijottavat meitä muukalaisia arvioivasti ja tutkivasti. Etenkin sinua, vaaleaa kaunotarta jonka hiukset auringonpaahde on värjännyt hiekanvaaleiksi ja jotka lainehtivat kevyessä sekä kuumassa tuulenhenkäyksissä. Olet noille mustille, tutkiville ja uhkaaville silmäpareille jotakin ennennäkemätöntä. Kuin vaalea prinsessa keskellä autiomaata. Kiedon omistavasti käteni ympärillesi ja poistumme paikalta, jättäen nuo hiljaiset ja arvoitukselliset vaeltajat katselemaan peräämme...

Yöt ovat pimeitä mutta lämpimiä. Illan hämärässä pakkamme pienet reput selkäämme ja vaellamme meren rantaa pitkin pois hotelleilta, kunnes suurehko kukkula erottaa meidät hotellien valoista ja äänistä.

Viritämme pienen nuotion sekä levitämme viltit hiekalle. Avaamme valkoviinipullon ja otamme viinirypäleet, pähkinät ynnä muut pienet purtavat esille. Kilistämme pikareita Egyptin härässä yössä, meren aaltojen kohistessa tummana massana pimeyden keskellä nuotion takana. Kattonamme kirkas tähtitaivas. Makaamme vilteillä, välillä jutellen välillä merta ja nuotiota kuunnellen. Kätemme eivät malta pysyä erossa toisistaan, sormemme kietoutuvat toisiinsa, ja viinistä kosteat huulesi vetävät minua puoleensa kuin kostea keidas janoista matkaajaa. Shortsieni etumus kiristää, halu pakottaa nivusiani kun kätesi sivelee paljasta reittäni.

Mutta ennenkuin kuin annan halulleni vallan, minun on pakko toteuttaa eräs pakkomielle mitä olen jo kauan halunnut tehdä, jotakin mikä sopii vain ja ainoastaan tähän hetkeen ja sinulle. Tartun kitaraan reppuni kyljessä. Tunnen hienoista epävarmuutta kieliä virittäessäni, lämpötilanvaihdos on saanut epävireeseen, en ole mikään esiintyjä mutta rohkaisevasti hymyilevät huulesi ja säteilevät silmäsi rohkaisevat minua. On pakko uskaltaa...

"I like the way you sparkling earrings lay

Against your skin so brown

And I want to sleep with you in the desert tonight

With a milloin stars all around......"

Se oli ihan pakko tehdä, esittää sinulle tuo Eaglesin upea biisi. Täällä aavikon lämpimällä hiekalla, pimeässä yössä nuotion loisteessa, miljoonien kirkkaiden tähtien ympäröidessä meitä.

Lasken kitaran pois ja asetun viereesi makaamaan. Kimaltelevin silmin ojennat kätesi ja painat hoikat sormesi ohimoilleni, vetäen huuleni kuumille huulillesi...

Nälkäisten ja kiihkeiden huuliemme ahmiessa toisiaan kätemme repivät vähäisiä vaatteita yltämme. Kun otan kovan nännisi suuhuni, tunnen sormiesi kietoutuvan kovan kaluni ympärille. Olemme hengästyneitä kuin sadan metrin juoksun jälkeen. Koko päivän auringossa paahtuneet kuumat vartalomme kietoutuvat toisiinsa kun tulen sisääsi, voihkaisumme häviää meren huminaan. Poskemme hyväilevät toisiaan vasten, huulemme hakevat toisiaan, lantiomme painautuvat toisiaan vasten. Kätesi harovat kuvioita hiekkaan, kantapääsi kaivavat kuoppia pehmeään hiekkaan ja potkaisevat viinipullon kumoon kun yritän päästä yhä syvemmälle suloiseen sisääsi. Kullankeltainen viini valuu hitaasti kuivaan erämaahan, samalla kun minä valun sinun kosteaan ja lempeän pehmeään keitaaseesi... Sinun kiemurrellessa viltillä, voihkien korkeuksissa pimeällä taivaalla kimalteleville miljoonille tähdille...

Makaamme selällään ja tuijotamme kirkkaita tähtiä pimeällä taivaalla, antaen hengityksemme tasaantua. Yö on pimeä mutta edelleen lämmin, pieni nuotio loistaa iloisesti varjojen leikkiessä liekkien tahtiin.

Raukeana nousen ja kaivan toisen viinipullon repusta. Ojennan sinulle toisen pikarin ja nautimme lämmennyttä viiniä janoomme.

Kuljetan sormenpäitäni ruskettunutta käsivarttasi pitkin, olkapäillesi ja kaulallesi. Upotan sormeni silkkisiin hiuksiisi. Jatkaen edelleen kauniiden rintojen yli vatsallesi. Suutelemme hitaasti, tällä kertaa kiirehtimättä. Lantiosi kaaret, reitesi, takaisin pehmeille rinnoillesi ja nänneillesi. Hyväilen ja tutkin sinua nuotion valossa hitaasti ja rauhallisesti, sormin ja huulin. Tuntien kuinka vartalosi herää jälleen hitaasti eloon. Avaat reisiäsi ja päästät sormeni silittämään ja hyväilemään, kätesi liukuessa olkapäiltäni rinnalleni ja edelleen vatsan yli reisieni väliin... Aina kun alamme hengästyä, pidämme tauon ja maistamme viiniä. Haastavasti toisillemme hymyillen... Jatkaen sitten taas houkuttelevia kosketuksia.

Pian hymymme hyytyy ja ilmeistämme kuvastuu halu, kiihkeys. Kätemme vetävät toisiamme puoleensa. Maistan sinun pehmeyttä ja kosteutta aavikon hiekalla, tunnen sinun ihanat huulesi ja kielesi maistamassa minun kovuuttani.

Hitaasti huokaisten liun sisääsi, ihanan kosteaan keitaaseen. Tunnen kätesi niskassani ja selässäni, värisevät huulemme maistelevat toisiaan. Hitaasti painaudun lantiotasi vasten uudestaan ja uudestaan, lantiosi liikkuessa mukana, myötäillen omia liikkeitäni... Huokailemme ja voihkimme hiljaa, kultainen hiekkapatja allamme ja kaunis yötaivas peittonamme.

Liun ulos sinusta ja sinä käännyt viltille nelinkontin. Huuleni liukuu selkääsi pitkin ja kurotan hyväilemään rintaasi. Käteni liukuvat selkääsi pitkin hyväilemään pyöreitä kauniita pakaroitasi, kunnes tunnet minun liukuvat jälleen sisääsi kovana ja jäntevänä, tällä kertaa takaapäin. Pehmeät pakarat painautuvat lantiotani vasten, käteni hyväilevät vartaloasi kaikkialta minne vain yletyn. Käännät päätäsi niin että ikävöivät ja nälkäiset huulemme pääsevät maistamaan toisiaan.

Jonkin ajan päästä makaan selälläni ja istut lantioni päällä, keinuttaen hitaasti lantiotasi lantiotani vasten, sormiesi vaeltaessa rinnallani. Välillä nostan ylävartaloani ja maistelen rintojasi ja kovia nännejäsi. Laskeutuen jälleen alas, ihailemaan vartalosi keinuvia ääriviivoja mitkä liekkien kajo piirtää tähtiä täynnä olevalle yötaivaalle...

Tunnen kuinka puristut kaluni ympärille tiukemmin ja pysäytät liikkeesi. Olen räjähtämäisilläni. Kumarrut hitaasti alas, värisevät huulesi hapuilevat omiani. Upotan sormeni hiuksiisi, hyväilen niskaasi ja selkääsi. Ihana vartalosi alkaa väristä sylissäni ja tunnen kuinka supistelet penikseni ympärillä, pidätän hengitystäni ja kuuntelen hiljaista vaikerointiasi huuliani vasten...

Minäkään en kestä enää pehmeitä supistelujasi ja nautinnosta kouristelevaa vartaloasi. Tähdet himmenevät silmissäni, ilma pakenee keuhkoistani, sähköinen kihelmöinti kasvaa ja keskittyy nivusiini, räjähtäen sisääsi kun teet vielä viimeiset kutsuvat liikkeet lantiollasi....

Aamuyön tunteina istumme vielä hetken sylikkäin, pukeutuneena ja siemailen viimeiset viinit, väliin nuotiota väliin tähtitaivasta ihaillen. Kunnes keräämme tavaramme ja peitämme nuotion hiilloksen autiomaan hiekkaan.

Käsi kädessä lähdemme nousemaan hiekkakumparetta ylös, varpaiden upotessa pehmeään ja lämpimään hiekkaan, huojuvien palmujen keskellä loistavia hotellimme valoja kohti...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute