Herkku-puhelin
Autossa
Mariah

Lauantai-iltana meille on kertynyt melkoinen joukkio tämän kavereita ja heidän tyttöystäviään. On mieheni lempiharrastuksen aika, suurin osa porukasta istuu keittiön pöydän ympärillä korttia pelaamassa. Olen ollut pitkät kaksi viikkoa ihan yksin kotona, mieheni on ollut työmatkalla ja olen sen takia suunnattoman kiimainen. Mielessä pyörii jatkuvasti vain se, mitä teen mieheni kanssa, kunhan peliporukka yötä myöten häipyy talosta pois. Hieman harmittaa se, että peli ilta sattuikin juuri tänään, kun olisin halunnut jotain ihan muuta tehdä mieheni kanssa, mutta toisaalta hän saa niin harvoin aikaa rentoutua kavereittensa kanssa, että suon sen hänelle mielellään.

Tiedän saavani runsaan korvauksen myöhemmin, olen tehnyt miehelleni aiemmin illalla kohtuullisen selväksi mitä haluan häneltä ja missä. Äkkiä kännykkäni soi, eräs mieheni ystävistä tahtoo tulla vielä näin myöhään, kymmenen paikkeilla lauantai-iltana mukaan peliin ja pyytää että joku hakee hänet kaupungilta. Äänestä kuuluu ettei hän ole enää ihan ajokunnossa, joten huikkaan miehelleni, -Hei kulta, Miksu (tai oikeastaan Mikael, mutta kaikki sanovat Miksu) haluu tulla peliin mukaan, kuka hakee? Salaa toivon että pääsen itse hakemaan, jostain syystä kemiani Miksun kanssa pelaavat niin hyvin yhteen, että hänen takiaan toivon välillä etten olisi varattu. Se on minulle harvinainen toive, olen muuten tosi tyytyväinen suhteeseeni mieheni kanssa, olenhan ollut yhdessä hänen kanssaan kymmenen vuotta.

Miksu on minua aavistuksen pidempi, vaalea ja sinisilmäinen. Ei oikeastaan lainkaan minun tyyppiäni, mutta jostain syystä vie minulta jalat alta joka kerta samaan huoneeseen tullessaan. Välillä tunnen itseni hänen seurassaan kuin ensi kertaa ihastuneeksi teiniksi, niin hölmö olo minulle tulee. Olen joskus kuvitellut kaikenlaista, mitä voisin tehdä Miksun kanssa, kaveriporukkani on melko estotonta ja varsinkin Miksulla on välillä aika suorasukaiset jutut. Olen siis kuullut mistä hän pitää.

Mieheni pyytääkin minua hakemaan Miksun ja nakkaa automme avaimet minulle. Meillä on iso maasturi, takana on paljon tilaa neljän labradorimme takia joita kuskailemme usein mukana autossa. Nytkin Rölli ja Roope vinkuvat mukaan, mutten huoli niitä riesaksi tällä kertaa. Kaupunkiin on kotoamme noin 45 minuutin ajomatka suuntaansa, joten toisten hakeminen kestää jonkin aikaa. Hytisen hieman kävellessäni autolle, sillä en välittänyt ottaa takkia päälleni, vaikka onkin keväinen pakkasilta. Sen sijaan minulla on tiukat lantiofarkut ja musta, minulle hieman tiukaksi jäänyt teinivuosien t-paita, joka on jäänyt vaatekaappiin roikkumaan ja jota silloin tällöin yhä pidän. Onhan se imartelevaa että kymmenen vuoden takainen paita mahtuu yhä päälle, vaikkakin kiristää rintojen kohdalta. Paidassa on aika laaja v-muotoinen kaula-aukko ja farkuissa muutama repeämä siellä täällä, minulla tahtoo aina kulua farkut puhki takapuolesta ja haarasaumoista. Näissäkin on jo pari pientä reikää.

Pistän radion kovalle autoa ajaessa, siellä on joku trance musiikin yölähetys ja koska tykkään trancesta, autossa jumputtaa pian kaiuttimissa kunnolla. Talomme on melko korvessa, parin pitkän ja aution metsätaipaleen takana. Minä kun työskentelen lääkärinä paikkakunnan terveyskeskuksessa, haluan mielellään olla pois ihmisten ilmoilta vapaa-aikani. Näin pienessä kaupungissa lääkäri tunnetaan kyllä kasvoilta siviilissäkin eikä se ole aina niin mukavaa. Minulla on pitkä, luonnonkihara ja punainen tukka, se yltää lähes puoliselkään. Trancen jumputuksessa on jotain hypnoottista, enkä voi mitään sille että ajatukseni alkavat kierrellä Miksussa. Mietin miten ihanaa olisi naida hänen kanssaan joskus oikein kunnolla, vaistoni sanoo että saisin luultavasti elämäni parhaan panon häneltä. Ennestään kiimainen olotilani saa aikaan sen että housuni kastuvat kuvitellessa läpimäräksi ja nännejä alkaa kiristää. (Minä olen muutenkin helposti kastuvaa sorttia ja nyt olen todella ollut puutteessa monta viikkoa.) Se näkyy kireän paidan alta selvästi läpi jopa auton hämärässäkin. Panettaa. Tuntuu siltä että haluan heti ihanan ison kyrvän sisääni enkä jaksa odottaa enää.

Lopulta olen kaupungilla ja noudan Miksun erään ravintolan edestä, sieltä mistä oli sovittukin. Hän tulee autoon hieman hengästyneen, tupakalle ja viskille hieman tuoksuen. Miksu on pitkä ja hoikka, hänellä on vähän alle korvien yltävä vaalea tukka ja tapansa mukaan päällä bootsit, musta pitkä nahkatakki, tummat housut ja musta paitapusero. Se näyttää olevan satiinia tai silkkiä ja siinä on hieman levenevät hihansuut. Miksu on näyttelijä ja työskentelee kaupungin teatterissa. - Moi Maria, hänen äänensä täyttää auton. Se saa heti kylmiä väreitä aikaan selässäni, ja minun on pakko nauraa itsekseni. Miten uskomatonta, että jollain miehellä voi olla minuun sellainen vaikutus, että olen myyty pelkästä hein sanomisesta. - Moi. Lähdemme heti liikkeelle, emmekä puhu paljoa.

Tavallisia kuulumisia vaihdetaan, sanon senkin että mieheni on ollut kaksi viikkoa taas poissa. - Minulla on ollut siellä kotona niin yksinäistä, sanon Miksulle ja vilkaisen häntä silmiin. Nuolaisen samalla huuliani mahdollisimman riettasti, jotta Miksu ymmärtäisi millaisesta puutteesta on kysymys. - No ei ole sullakaan helppoa, noin kaunis nainen yksin vain koirien ja omien käsiensä kanssa, Miksu tokaisee ja hymyilee pervosti, hän ilmeisesti on heti tajunnut mikä on homman nimi. Ajamme ulos kaupungista, kuin muina miehinä Miksun kädet vaeltavat reidelleni. Hän ei katso minuun vaan tuijottaa ikkunasta ulos pimeään metsään. Tunnelma autossa on sähköinen, koen leijuvani jossain irrallisena, vapaana vastuusta kodin ja kaupungin välillä, pimeällä metsätien pätkällä. Minun on vaikea keskittyä ajamiseen, kun Miksu hyväilee litimärkää vakoani housujen lävitse. Hän painaa farkkujen saumaa klitoristani vasten kuin vahingossa, enkä voi olla naukaisematta kiimasta. Hiljennän ja käännän auton eräälle alkavalle metsätielle. - Miksu, en voi keskittyä ajamaan jos teet tuollaista, voihkaisen hiljaa hänelle kun saan auton pysähdyksiin. - Miksu kumartuu minua lähemmäs ja vaientaa minut suudelmalla. Suudelma on lämmin ja himokas. - Sääli mua nyt vähän, Miksu sanoo minulle, yksin minäkin olen ollut aika pitkään ja kovassa puutteessa, hän lisää virnuillen. Mitä nyt sinusta toisinaan unta nähnyt...

Tunnen miten nännini nöpöttävät ihan pystyssä ja kivikovina. Tiedätkös, mistä olen nähnyt unta, Miksu kysyy? Siitä että sinä olet mun ikioma lutka, jota saan panna miten paljon tahdon. Haluaisitkos olla mulle ikioma lutka tänään ja auttaa mua vähän? - Nyökkään, en pysty sanomaan mitään. Olen itse omissa unissani usein kuvitellut olevan huora, maksullinen nainen jota mies saa panna niin kuin tahtoo. Nuolaisen huuliani ja katson Miksua silmiin. Miksu suutelee minua uudestaan, maistan hänessä viskin ja tupakan ja jotain mitä en pysty määrittelemään. Hän työntää kädet t-paitani alle. Sormet ovat kylmät, mutta ne tuntuvat taivaallisen hyviltä. - Ahaa, huoralla ei ole rintaliivejä, Miksu huomaa kun koskettaa rintojani. Jätin liivit tänään pois mieheni iloksi, mutta sitä en sano Miksulle, kuvitelkoot mitä lystää. Hän nyplää nännejäni ja hieroo niitä sormillaan, alan inistä kiimasta hänen taitavissa käsisään.

Äkkiä Miksu lopettaa ja sanoo - Sun vuoro, haluan että käytät mua hyväksi miten tahdot. Alan availla hitaasti hänen farkkujaan, varon koskettamasta niissä pullottavaa kyrpää. Heitän samalla t-paidan pois ja kehotan Miksua vetämään auton penkin niin taakse kuin sen saa, että saisin tilaa. Polvistun hänen eteensä lattialle ja alan ottaa häneltä suihin. Miksu ynähtelee ja voihikii mielihyvästä, kun imen hänen kulliaan ja nuolen sitä kuin tikkaria. Vedän toisella kädellä välillä esinahkaa taakse, välillä päästän sen taas takaisin. - Tuntuuko hyvältä? Kuiskaan Miksulle. Sano se, sano mitä haluat että huorasi tekee sinulle. -Jatka....suihin ottoa, tuntuu....hyvälle, Miksu voihkii silmät kiinni ja tarrautuu hiuksiini painaen päätäni alemmas. Päätän kokeilla saanko kyrvän kokonaan suuhuni ja meneehän se kurkusta vähän matkaa alas. Miksu voihkaisee kovemmin ja tunnen miten hän nytkähtelee suussani. En halua että hän laukee vielä joten lopetan suihinoton ja riisun farkut ja mustat stringit pois. - Sun vuoro, komennan Miksua ja asetun penkilleni. Miksu kääntää minut nin että olen pillu penkkien väliin päin, nojaan auton oveen ja otan tukea siitä.

Miksu nostaa lanteitani ylös niin että yltää nuolemaan minua. Olen muuten sileäksi ajeltu, nyt olen tyytyväinen että ajelin itseni tänään enen mieheni kotiin tuloa. Miksu kiusaa minua tahallaan, ja välttää nuolemistani, kunnes anelen häntä tyydyttämään minut. -Runkkaa minua, nuole, anelen häntä ja lopulta hän työntää kaksi sormea sisääni ja alkaa naida minua nuolemisen tahtiin sormillaan. Huudan ääneen ja köyristän selkää nautinnosta, olen todella naimisen puutteessa ja tunnen miten kuumat orgasmia ennakoivat allot alkavat heti lyödä lävitseni. Miksu painaa ihanan lujaa g-pistettä sisälläni ja nuolee samalla klitoristani. Ei kestä kauaa kun laukean hänen käsiinsä. - Oho, sinähän kiimainen pikku narttu olet, Miksu toteaa sormiaan nuoleskellen. Hän vetää farkkunsa kokonaan pois jalastaan ja komentaa minut syliinsä kasvot itseensä päin. Hän tunkee heti pitkän ja ihanan kyrpänsä minuun pohjaan asti ja kiljaisen nautinnosta. En ole saanut läheskään tarpeekseni, ja nyt Miksu parantaa pitkää puutettani panemalla minua kovaa ja syvälle. Hän puristaa minua lanteista liikeitäni ohjaillen ja nuoleskelee ja puree samalla nännejäni.

Kyrpä tuntuu taivaallisen hyvälle ja huudan lujaa nautinnosta. - Miksu lopettaa äkkiä naimiseni, juuri kun tunnen orgasmin olevan tulossa. - Mitä lutka haluaa että teen hänelle, Miksu kysyy vaativasti. Sano että haluat mua tai lopetan tähän. - Pane mua lisää, anelen silmät kiinni, pane lujaa, sulla on ihana kyrpä, voihkin hänelle. Miksu alkaa liikkua uudestaan mutta hitaasti, eikä niin syvälle. Hän kiusaa minua, kunnes anelen häntä panemaan minua lujaa, perille saakka. Levitän jalkojani ja painaudun lujemmin häntä vasten saadakseni hänet syvemmälle sisään. OLen koko ajan saamassa ja Miksu sanookin minulle -Tuleeko kohta? Sano milloin saat. - Ihan kohta, inisen hänelle ja alan huutaa suoraa huutoa, kohta, kohta, kohta.... Miksu nopeuttaa tahtiaan ja alkaa naida niin syvälle kuin pääsee. Selkäni taipuu kaarelle ja huudan. - Nyt tulee...aaaiiihhhh. Vittuni sykkiessä vielä rajun orgasmin kourissa, Miksukin saa ja purkaa lastinsa sisääni pitkillä ihanilla sykäyksillä. Kiipeän pois hänen sylistään ja puen vaatteet päälle. - Oli ihana pano, kiitos, huokaan Miksulle. Ja käynnistän auton.

Saavumme perille noin puoli tuntia pidempään kestäneeltä noutomatkalta, mutta kukaan ei ihmettele viipymistämme. Miksu nakkaa miehelleni viisikymppisen pöydälle ja sanoo, tässä maksu, Marian antamasta hyvästä kyydistä. Mieheni ihmetellessä rahan suuruutta, Miksu tokaisee - Mieti sitä, eikä suostu ottamaan mitään takaisin. Onneksi kukaan ei katso minuun, sillä punastuneista kasvoistani varmaan näkisi, mistä kyydityksestä tämä on maksu.

Miksun ja minun autosessiosta on se seuraus, että mieheni saa elämänsä yön minun kanssani. Olen niin kiihottunut Miksun ja minun leikeistä. Aamulla herätessäni kännykkään piippaa tekstari: Soita mulle vaan jos vielä kaipaat helpotusta yksinäisyyteesi joskus...

Hymyillen poistan vietin puhelimestani. Ehkä vielä soitankin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute