Herkku-puhelin
Annikan rangaistus
XXX

Annika on 18-vuotias kaunis maalaistyttö. Hänellä on pitkät ruskeat hiukset ja upea vartalo. Hänen rintansa ovat sopusuhtaisen kokoiset ja neitseellisen tiukat ja pyöreät. Annika on noin 160 pitkä ja hoikka. Hänen perseensä on pieni ja kiinteä. Annika on oppinut maalla asuessaan hyville tavoille ja on aina ystävällinen kaikille, mutta viime viikonloppuna hän joi ensimmäistä kertaa elämässänsä kännit, ja käyttäytyi todella huonosti ja huoramaisesti. Päätin antaa hänelle opetuksen, jota ei varmasti unohtaisi!

Eräänä päivänä Annika oli sitten yksin kotona makailemassa heinäladossa. Hän ei huomannut kun menin latoon. Laiton oven kiinni ja Annika katsoi pelästyneenä, kun käskin hänen ottaa vaatteet pois. Hän ei aluksi suostunut, mutta sanoin, että kertoisin hänen "seikkailustaan" hänen vanhemmilleen, jos hän ei tottelisi. Annika ei halunnut isänsä saavan tietää siitä ja alkoi epäröiden riisua toppiansa. Hänellä oli mustat rintaliivit alla, jotka hän myös otti pois. Tämän jälkeen hän riisui farkkunsa ja katsoi minuun varovasti: "Eikö tämä jo riittäisi?", hän sanoi. Käskin hänen ottaa vielä pikkuhousutkin pois ja hän totteli. Katsoin Annikan alastonta vartaloa ja kiinnitin huomiota erityisesti hänen pillunkarvoihinsa. Hän ei ollut ajellut niitä, mutta ne olivat silti lyhyet ja niiden muodostama kolmio oli todella kaunis näky! Annikan tissit olivat juuri niin ihanat, miltä ne näyttivät paidankin läpi.

Sitten otin yllättäen mukanani tuoman raipan käteeni ja Annika pelästyi silminnähtävästi. Raippa oli noin 70 cm pitkä, ohut ja jäykkä muovikeppi. Taivuttelin hieman raippaa käsissäni ja käskin Annikan mennä makaamaan heinäkasaan mahalleen. Annika alkoi hiljaa anelemaan, mutta sanoin vain että hän tulee saamaan 15 raipaniskua, eikä sille voi enää mitään! Annika kävi vapisten heinäkasalle. Tarkastelin vielä Annikan tiukkaa peppua joka todellakin oli yksi herkullisimmista ikinä näkemistäni. Varoitin vielä Annikaa, että pysyisi täysin paikallaan koko rangaistuksen ajan, tai saisi ylimääräisiä iskuja. Sitten yllättäen löin raipan hänen vasempaan pakaraansa. Isku ei ollut vielä läheskään täydellä voimalla lyöty, mutta se napsahti todella kivuliaan näköisesti Annikan iholle. Annika huokaisi hiljaa, mutta ei huutanut. Löin uudestaan, tällä kertaa kovempaa ja oikealle pakaralle. Annika äännähti nyt jo vähän kovempaa. Kun olin antanut molemmille pakaroille 5 tällaista iskua, alkoivat ensimmäisten iskujen jäljet jo nousta pintaan.

Katselin kuinka punaiset raidat kulkivat hänen tiukalla perseellään. Annika nyyhkytti hiljaa. Sitten löin uudestaan, nyt ensimmäistä kertaa niin kovaa kuin pystyin! Raippa vihelsi mennessään ja lävähti Annikan takapuolelle semmoisella voimalla, ettei Annika enää pystynyt olemaan hiljaa. Hän kiljahti niin lujaa, että se kuului varmasti ulos asti. Tämän iskun jälki ilmestyi heti hänen iholleen. Löin heti samanlaisen lyönnin uudestaan ja se sattui vielä osumaan samaan kohtaan johon edellinenkin osui! Annika huusi ja hänen pakaralleen kahden jäljen risteämäkohtaan tuli pieni kiiltävä veripisara. Löin vielä kerran, eikä Annika enää kestänyt, vaan hän tarttui käsillään kiinni perseestään huutaen.

Sitten Annika kuitenkin muisti, ettei olisi saanut tehdä niin ja pyysi heti anteeksi. Käskin hänen kääntyä selälleen. Kaksi viimeistä iskua löisinkin hänen rinnoillensa. Vein raipan kauas olkapääni taakse ja valmistauduin lyömään niin kovaa kun ikinä voisin. Annika sulki silmänsä. Vein raipan hurjaan vauhtiin ja sen pää iskeytyi Annikan oikeaan nänniin! Annika huusi ja kiljui tuskasta, mutta onnistui jotenkin pysymään täysin paikallaan. Hänen nänninsä muuttui heti tummanpunaiseksi. Heti kun Annikan huuto loppui, iskin uudelleen, mutta koska huomasin hänen jalkojensa olevan sopivasti levällään veinkin iskun kohti hänen vulvaansa! Raippa napsahti maaliinsa, suoraan Annikan klitorikseen! Annikan huuto alkoi taas, mutta hiljensin! sen antamalla Annikalle kunnon kielisuudelman suulle. Annika katsoi ihmeessään minua, kun lähdin ladosta, jättäen Annikan makaamaan käsi haaroissa heinäkasaan...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute