Herkku-puhelin
Äitipuolta
Pojka

Vanhempani ovat eronneet, ja isäni on mennyt uusiin naimisiin n. 35-40v blondin kanssa. Tämä nainen on ollut minulle jo kauan pakkomielle, olen haistellut hänen alusvaatteitaan, kaivellut hänen kaappejaan, kytännyt häntä jos sattuisin näkemään hänet alasti yms.

Eräs ilta, kun isäni ja velipuoleni olivat poistuneet johonkin, ajattelin kerrankin toteuttaa fantasiani. Äitipuoleni oli keittiössä värkkäämässä jotain, hänellä oli jalassaan tiukat mustat housut, joiden alta paljastui valkoiset perusalushousut hänen kyykkiessään. Menin rohkeasti hänen luokseen, otin kiinni toisella kädellä rinnasta ja toisella takamuksesta. Äitipuoli kysyi miksi teen näin, ja vastauksena sanoin että haluan sinua. Pienen jahkailun jälkeen hän sanoi että jos se on pakko, niin tehdään sitten. Menimme vanhempieni makuuhuoneeseen, jossa tartuin hänen paitaansa ja nostin sen pois hänen päältään. Alta paljastui valkoinen toppi, josta näkyi läpi hänen valkeat pitsiliivinsä, jotka peittivät C-kupin rintoja. Hän riisui housunsa ja topin, ja paljasti näin näkymän jonka olen aina halunnut nähdä.

Seuraavaksi otin vaatteeni pois, ja aloin painaa äitipuoleni päätä haaraväliäni kohden, jossa mulkkuni odotti täydessä vedossa. Tähän äitipuoleni sanoi että hän ei ole koskaan ottanut mieheltä suihin, ja halunnut tehdä sitä nytkään. Minä aloin jankkaamaan, koska halusin nähdä munani hänen suussaan. Hän suostui vastaan edelleen pannen, ja otti munani käteensä. Hän ihasteli sitä runkaten hetken, ja otti sen lopulta suuhunsa. Hän ei oikein tiennyt mitä tehdä, joten hän vain imeskeli edestakaisin, ja sanoin hänelle, että käyttäisi kieltään. Hän teki työtä käskettyä ja minulla alkoi olla jo tukalat oltavat. Sanoin hänelle että mennään suihkun puolelle.

Kun pääsimme suihkuun, painoin hänen päänsä taas haaraväliini, ja hän tajusi pelin hengen. Vastaanpannen hän imi munaa, ja hetken päästä minulla alkoi tulla. Laukesin hänen suuhunsa, mikä yllätti hänet täysin. Hän kuitenkin nieli kaiken, ja nousi seisomaan hieman yllättyneen näköisenä.

"Riittääkö jo?" hän kysyi, johon vastasin "ei, me ollaan vasta alussa." Hän tuijotti minua epäuskoisen näköisenä, ja polvistuin hänen eteensä. Siirsin hieman alushousujen haaraosaa, jonka alta paljastui karvainen kolmio, jonka kimppuun kävin suullani. Äitipuoleni ei meinannut pysyä pystyssä, hän ei ilmeisesti ollut koskaan saanut "kielihoitoa". Aikani nuoltuani, nousin ylös, otin rinnan pois kupin alta ja kävin siihen käsiksi, samalla ohjaten munaani emätintä kohden. Kun työnnyin hänen sisäänsä, hän säpsähti ja sanoi että älä sitten laukea sisään. Vastasin myöntävästi, ja aloitin pumppaamisen.

Olimme kumpikin juuri saamassa orgasmin, kun vedin munani ulos, ja laitoin äitipuoleni makaamaan lattialle. Työnsin munani hänen suuhunsa, ja hän imi ja runkkasi sitä hetken. Kun minulta alkoi lasti vyöryä, otin munan ulos ja käskin hänen jatkaa runkkaamista. Hän teki näin, ja pian mällini lensi kaaressa hänen naamalleen. Hän meni pettyneen näköisenä pesemään naamansa, ja ajattelin että täytyyhän hänenkin orgasminsa saada.

Menin hänen taakseen, otin perseestä kiinni ja vedin alushousut pois. Hetkessä olin hänen allaan ja sormetin ja nuolin minkä kerkesin. Pian hänellä tulikin, ja hän kaatui polvilleen mahtavan orgasmin saattelemana.

Hän vielä kiitti minua, ja sanoi että otetaan pian uusiksi. Nyökkäsin tähän ja annoin kunnon suudelman hänen vetiselle pillulleen.

Tämä on toteutumaton fantasiani, ja minulle passaisi jos joku auttaisi minua saavuttamaan sen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute