Herkku-puhelin
Ei omena kauas puusta putoa 3
Pakkaslapsi

Voi luoja, miten pelkäsin että olin tullut raskaaksi Matille. Käytämme Jarin kanssa kumia ehkäisynä, joten en käyttänyt pillereitä. Onneksi kuitenkin lääkäri varmisti, etten ollut raskaana. Huojentuneena tästä hommasin itselleni pillerit, sillä en todellakaan halunnut pelätä enää toista kertaa olenko raskaana poikaystäväni isälle.

Kuin telepaattisia kykyjä omistava tyyppi, Matti soitti jo seuraavana aamuna lääkärillä käynnistäni. Hän kutsui minut kylään heille, ja sanoi, että vaimonsa on työmatkoilla, kaipaili seuraa. Hän ilmeisesti oli myös tietoinen siitä että Jari oli edellisenä iltana lähtenyt kaveriporukan kanssa mökille. Olihan minutkin toki mukaan kutsuttu, mutta ajatus 5 kundin seurassa ainoana naishenkilönä oleminen ei oikein innostanut. Vaikka kyllähän siinä varmasti saisi munaa enemmän kuin tarpeeksi.

Otin Matin kutsun vastaan kiitollisena, sillä emme olleet Jarin kanssa muutamaan päivään rakastelleet omien ja hänen työkiireiden takia. Ennen hänen lähtöään olin toki ottanut Jarilta suihin, jotta hän pääsisi pahimman panetuksen yli ja voisi rauhassa lähteä mökille poikien kanssa. Niin, kyllä minä joskus olen niin jalo, että saatan näin tehdä. Ja jotta ette heti pidä Jaria täysin paskiaisena ja hyväksikäyttäjänä, voin kertoa teille että ajatus oli minun.

Illalla suunnistin taksilla Matin talolle. Ihastelin kauniita jouluvaloja ja menin sisälle. Matti otti minut vastaan suudelmiin ja vei minut keittiöön käsi omistavasti takapuolellani. Syötyämme hyvin ja pienen leffankatsomishetken jälkeen keskustelu siirtyi meihin. Kerroin miten olin varta vasten häntä varten hommannut itselleni pillerit. Matti hymyili leveästi ja kertoi miten paljon on minua ikävöinyt. Suutelimme intohimoisesti ja hän kantoi minut makuuhuoneeseen.

Hän kaatoi minut leveään sänkyyn ja alkoi kuoria päältäni vaatteita. Olin valinnut mahdollisimman helposti riisuttavat vaatteet, ja sainkin paljon kehuja Matin puolelta. Riisuttuaan omatkin vaatteensa hän alkoi hyväillä minua joka puolelta. Hän suuteli vartaloani ja kävi läpi suurin piirtein jokaisen kohdan vartalossani. Rinnat saivat paljon huomiota, ja sitten hän siirtyi nuolemaan kuin mikäkin koira pilluani. Hän käytti kieltään varsin taitavasti ja sain pienen orgasmin. Siirryin imemään häntä. Olin mielestäni varsin taitava suihinotossa ja iminkin antaumuksella hetken aikaa.

Matti asetti minut selälleni sängylle ja tuli päälleni. Hän kiusasi minua hetken pyörittelemällä terskaansa huulilla, mutta kun tarrasin kynsilläni kiinni hänen takamuksestaan, hän työntyi sisääni. Tämä penis alkoi olla minulle jo tuttu ja nautin suunnattomasti tuntiessani sen kovuuden jälleen sisälläni. Hän alkoi työnnellä reippaaseen tahtiin, mikä tuntui todella hyvältä. Hän hidasti kohta hieman vauhtia ja sanoi ettei halua tällä kertaa tulla liian nopeasti. Tämä sopi minulle varsin hyvin ja suutelimme intohimoisesti.

Matti vetäytyi minusta, ja asettauduin kontilleni. Matti tuli taakseni ja kehui takapuoltani kauneimmaksi takapuoleksi ottaen sitten minua lanteista kiinni ja työntyi yhdellä työnnöllä sisääni. Hänen peniksensä pääsi syvemmälle kuin koskaan ennen ja olin saada orgasmin siihen paikkaan. Matti kiihdytti vauhtia ja hyväili rintojani samalla.

Viimeiseksi asennoksi Matti valitsi ratsastuksen. Hän meni selälleen sängylle ja ohjailin hänet taas sisälleni. Ratsastin hänen päällään aluksi hitaasti sitten nopeammin rinnat kauniisti tahdissa tanssien. Matin suonikas penis alkoi sykkiä spermaa sisälleni ja sain itsekin melkein saman tien orgasmin.

Väsyneinä, mutta tyydytettyinä nukahdimme toistemme syliin.

--

Kiitoksia kaikista palautteista, vaikka en saanutkaan ensimmäisen tarinan palautteita viallisen sähköpostin takia.

Palautteet ovat enemmän kuin tervetulleita myös tästä tarinasta ja koko tarinoiden ryhmästäni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute