Herkku-puhelin
Ei omena kauas puusta putoa 2
Pakkaslapsi

Noin kaksi päivää Matin ja minun tapaamisesta hän otti minuun yhteyttä. Jarin ja minun seurustelu oli jatkunut aivan normaaliin tapaan, sillä en ollut Jarille kertonut pienestä tutustumisestani hänen isäänsä. Enkä hitto vie aikonutkaan kertoa, sillä rakastin Jaria kovasti ja tiesin että kertomukseni satuttaisi häntä enemmän kuin mikään. Olin kyllä katunut sitä mitä Matin ja minun välilläni tapahtui, sillä en halunnut menettää Jaria, mutta myönnettävä on myös että osa minua halusi Mattia enemmän.

"No hei Hanne! Tuota, voisinko tulla käymään illalla? Haluaisin puhua kanssasi", kuului Matin ääni puhelimesta. Lupasin olla kotona siihen aikaan, sillä halusinhan itsekin keskustella hänen kanssaan tapahtuneesta. Tälläydyin ehkä turhankin paljon hänen tuloonsa, ottaen huomioon että meidän oli tarkoitus vain jutella... tai ainakin minä niin olin ajatellut.

Tasan kello 18, soi ovikelloni ja menin avaamaan. Matti seisoi ovella uskomattoman komean näköisenä, enkä voinut vastustaa kiusausta rientää hänen luokseen ja suudella kiihkeästi. Hän vastasi suudelmaani ja työnsi minut sisälle asuntooni vetäen oven perässään kiinni. "Hei hei.. Äläs nyt.. Tulin vain juttelemaan".

Pyysin anteeksi rumaa käytöstäni ja menin hieman nolona keittiöön keittämään kahvia. Matti tuli pian perässäni ja istuutui tuolille.

"Näytät uskomattoman hyvältä, Hanne", hän kommentoi piukkaa paitaani ja minihamettani. "En tiedä, miten saisin pidettyä käteni sinusta erossa... Itse asiassa en edes halua pitää niitä erossa", hän sanoi ja tuli luokseni sulkien minut syliinsä ja suudellen vaativasti.

Vastasin hänen suudelmaansa ja pian hän riisuikin jo paitaa päältäni. Himo ja Kiima oli valtava meidän molempien puolelta. Kumpikin tiesi tämän olevan väärin, mutta kumpikaan ei pystynyt lopettamaan. Avasin kirkkaanpunaisten rintaliivieni hakaset takaa ja antauduin Matille. Matti nosti minut keittiön pöydälle istumaan ja hyväili kiinteitä rintojani. Hän suuteli, imi ja jopa näykki nännejäni, ja sai minut aivan sekaisin.

Hän riisui sitten alunhousuni ja veti minihameen rullalle lanteilleni. Levitin jalkojani ja Matti pääsi maistamaan salaisimpia sulojani.. Voih, kuinka hyvältä se tuntuikaan. Matti ei ollut aivan niin hyvä nuolemaan, kuin poikansa Jari, mutta kyllä se häneltäkin sujui oikein hyvin.

"Mmmh, haluan sua", sanoin Matille ja hän vapautti peniksensä housujen ahtaudesta. Otin sen käteeni ja hyväilin aluksi hellästi ja sitten jo kovemmin ottein. Tunsin Matin olevan yhtä valmis kuin itsekin olin ja ohjasin hänet oikeaan osoitteeseen.

Voi luoja, miten hyvältä tuntui. Matti työnteli taas aluksi hitaasti ja rauhallisesti, sitten hiljalleen nopeammin ja nopeammin. Matti nosti jalkani olkapäilleen ja kiihdytti. Voihkin kuuluvasti nautinnosta, enkä antanut naapureilleni varaa erehtyä mitä asunnossani tapahtui. Tiesin saavani ihan kohta, ja myös Matti alkoi naida sitä vauhtia että kohta lentäisi.

"Kohta tulee.. Saankoh.. tulla tänne?", hän kysyi kohtelias mies kun oli. En halunnut hänen lopettavan joten nyökkäsin ja painoin silmät kiinni. Matti työnteli penistään kovaa vauhtia tiukkaan emättimeeni ja hyväili samalla toisella kädellään klitoristani. Sitä en kestänyt vaan sain orgasmin kovaa kiljuen. Pilluni supisteli hänen peniksensä ympärillä ja noin puolen minuutin päästä Matti otti lanteistani tiukasti kiinni ja laukesi sisälleni. Hän vetäytyi sisältäni vasta kun kaikki oli loppunut.

Suutelimme kiitollisina, mutta väsyneinä ja menimme hetkeksi sohvalle hengähtämään... Mutta vain hetkeksi.Palautetta, kiitos. Ja jatko toiveitakin saa lähettää.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute