Herkku-puhelin
Anne ja Kristiina
John

Asetuin sohvatuolille reidet avattuina loivaan istumisasentoon. Halusin tietää kumpi imee paremmin, vaikka tiesin että molemmilla oli samantapainen tyyli imeä, mutta kaikesta huolimatta, halusin siittää Annen ja Kristiinan suun kautta.

- ”Sitokaa kumpikin hiuksenne ponnarille”, pyysin, etten voisi tunnistaa imuria jo heti hiuksien kosketuksesta.

Tytöt laittoivat hiuksensa pyydettyyn kuntoon ja kohta kahinasta päätellen saatoin havaita toisen tytöistä polvistuvan jalkojeni juureen. Kädet hakeutuivat lantioilleni ja saatoin tuntea lämpimien huulien kosketuksen velton kullini kupeessa. Tämä osasi asiansa. En tiennyt oliko siinä Anne vaiko Kristiina, mutta sen tiesin, että kyrpäni alkoi jäykistyä, kun tyttö alkoi liikuttaa huulillaan esinahkaani elimen sivusta. Kun kulli oli puolikovana imeytyi tämä ihana suihin ottaja rankaani ja nappasi terskan kokonaan huuliensa väliin. Pehmeän hallitusti nainen laittoi esinahan liikkeelle ja alkoi sananmukaisesti lutkuttavan äänen säestyksellä ottaa suihin. Märkä suu liikutti nahkaa ja kulli kangistui jäykäksi, kaarevaksi rustoksi, mutta juuri ja juuri sillä oikealla hetkellä tyttö päästi jöötin suustaan, vapauttaen sen ponnahtamaan ulos suupielestä.

Toinen tytöistä teki jo kai valmistelujaan, päästäkseen näyttämään omaa osaamistaan kullin imemisen jalossa taidossa. Annella ja Krissellä näytti olevan kilpailumieltä! En tiennyt kumpi näistä super-imureista oli kilpailun ensimmäisen suorituksen tekijä, mutta selvää oli, että tämä sai kyllä huippupisteet. Olisin ruiskuttanut suukkiin hetkessä, mutta taitavana imijänä tyttö tunsi kullin sykkeen ja osasi heittää kesken. Tuhina jalkovälissäni kertoi siitä, että seuraava hoituri oli aloittamassa jo suoritustaan. Hänelle kyrpä oli jo valmiiksi puolikovana, joten esiviritystä ei tarvinnut tämän kokelaan tehdä. Hän lähestyikin eri tavalla. Tämä otti siittimen heti suuhunsa, liukui huulillaan hitaasti yhä vain alemmas ja alemmas, kunnes saatoin tuntea nenän pään koskettavan häpyluutani. Homma oli selvä. Se oli Anne. Anne on ainoa, ainakin näistä kahdesta, joka osaa ottaa kyrvän juurta myöten suuhunsa. Sipaisin huivin silmiltäni ja katsoin kiimaisin silmin Annen suuta joka oli imeytynyt kokonaan kyrpääni. Kyrpäni oli Annessa kokonaan tai Anne oli kyrvässäni, kummin päin vain. Kristiina seurasi vieressä katseellaan, huulet puoliksi raollaan, ihmetellen sivusta, miten Anne tuon teki.

Anne liukui nyt kyrvän vartta ylöspäin, päästi sen suustaan ja selvitteli hetken kurkkuaan. Tuossa vaiheessa Krissen söpö suukki imeytyi vuorostaan kulliini. Krisse teki hyvää työtä siittimen kanssa, mutta ei saanut sitä kurkkuunsa kuten Anne. Söpö pikku-blondi imi seivästä silmät auki ja tarjosi sen vuorostaan Annelle. Kaksi sulosuuta alkoi nyt tehdä yhteistyötä. Anne upotti melaa nieluunsa ja Kristiina imeskeli pallejani tuttuun voimakkaaseen tyyliinsä. Anne tarjosi vuorostaan vehkeen Krissen suuhun ja imi fritsua kyrvän tyveen. Minun oli jo aivan ylivoimaista päättää, kumman tytön suuhun ampuisin tulossa olevan mällini. Tytöt vaihtoivat siitintä suissaan ja paine kasvoi pingottuneissa palleissani. Kun Anne vuorostaan imeytyi kyrpääni sen tyveen asti, oli pommi jo lähellä. Krisse asettui Annen taakse istualleen ja kuljetti pienet varpaansa tämän kainaloiden alta kullilleni. Se että kyrpä on juurtaan myöten suussa, ei sinänsä tuota mitään erityisfiilistä, vaan se kun huulia liikutetaan niin että esinahka liukuu sulavasti edestakaisin, se saa aikaan suurimmat väristykset.

Anne vetäytyikin aivan oikeaoppisesti esinahan reunaan. Kristiina vei pehmoiset varpaansa juuri siihen Annen huulien kosketustuntumaan kullin varrelle, huulien alapuolelle ja alkoi rauhallisesti vedellä nahkaa ylös ja alas. Kun Anne rytmitti oman imu-, ja nyökytysliikkeen Kristiinan kanssa samaan tahtiin, oli käsittely nyt aivan täydellinen. Sydämeni tykytti jo ylikierroksilla, Annen tarttuessa tottunein ottein kireisiin ja turvonneisiin kelleihini. Soma lutsutuksen ääni levisi muuten niin hiljaiseen huoneeseen, tyttöjen pistäessä nyt yhteistyönsä herkulliset hedelmät täysin rinnoin peliin.

- ”Nyt!”

Kyrpä saavutti äärimmäisen maksimimittansa ja hikinen vartaloni pingottui voimakkaaksi ja jänteväksi lihaskimpuksi. Annen lämpöiset ja liukkaat huulet lypsivät taukoamatta suonikasta rustoani, Krissen säestäessä näppärillä varpaillaan kullin rusentamista. Ihanaakin ihanampi jännite turvotti siittimeni ampumisvaiheeseen. Yritin pidättää liiankin nopeasti tulevaa orgasmia. Krisse tiesi ja tunsi siittimeni niin hyvin, että osasi jo odottaa ammusta saapuvaksi muutamassa sekunnissa. Nopeasti Kristiina vei varpaansa kulliltani, pyörähti Annen viereen polvilleen lattialle ja toi soman suukkinsa kyrpääni palvelemaan, söpö-Annen avuksi. Katse lasittuneena tuijotin vuoroon kahta pukkiasennossa olevaa pyllyä, pientä ja suurta, ja vuoroon toinen toistaan kauniimpia tyttöjen kasvoja. Kyrpä käväisi hetken Krissen suussa, mutta tämä palautti sen parin imaisun jälkeen Annelle. Siinä vaiheessa kun Kristiina otti vasemman kivekseni kokonaan suuhunsa ja Anne nyökytti kiivaaseen tahtiin, pommi räjähti. Räjähdysmäisesti kyrpä jyräytti ensiammuksensa Annen suuhun. Anne katsoi minua suoraan silmiin, keskeyttämättä jo tutuksi tullutta tehtäväänsä. Kireä panos litsahti Annen kitalakeen ja hetken viiveellä ampaisi toinen mälli valon nopeudella Annen simasuuhun. Luulin räjähtäväni kappaleiksi, kun Anne työnsi kaarelle taipuneen kyrpäni Kristiinan suuhun. Krisse sai kolme nopeaa ruiskausta suukkinsa, Annen annostellessa niitä kiveksiä pumppaamalla. Annen keskisormi työntyi tuttuun tapaansa peräaukkooni ja alkoi kiivasrytminen pyllypano. Se alkoi juuri viime hetkellä, sillä kullini ampui yhä limppejä Krissen suuhun sitkoisina panoksina, mutta tiesin ammusten kireyden muuttuvan jo kohta ilmakiväärimäisiksi, löysiksi kaarilaukauksiksi.

Kun Anne porautui sormineen pyllyni reiän pohjaan ja jätti sormensa siihen paikoilleen, pulpahteli kalustani löysempiä mällejä Kristiinaan. Kristiina pullautti kappaleen mäihää poskistaan vatsalleni ja yskäisi kevyesti, tarjoten vielä jäljellä olevia, sykäyksen omaisia jälkijäristyksiä Annelle, työntämällä siittimen vuorostaan tämän suuhun. Kristiina lähti vessaan, pidellen kämmentään suunsa edessä ja Anne jäi tekemään viimeistelyhoitoa kiitolliselle kyrvälleni. Kalu jökötti vielä Annen suussa ja keskisormi lepäsi rauhassa suoleni pohjaan työnnettynä. Ponnistin vatsalihaksillani nyt jo taantuneita pulpautuksia Annen suuhun., tämän tehdessä nyt rauhallisia nielemisliikkeitä. Kun mulkku veltostui ja Annen suu neutralisoitui liikkeissään, tunsin saaneeni tytöiltä sen mitä oli olettanut saavanikin. Vuosisadan oraaliorgasmin. Anne päästi löysän kullin suustaan, hymyili minulle viehkosti ja veti sormensa ulos peräreiästäni. Takamuksestani ei kuulunut plop-ääntä, sillä Anne oli tehnyt minulle tuon toimenpiteen satoja kertoja aiemminkin. Siro pikku nyrkki kultaisine sormuksineen, jauhoi yhä siitintäni hamaan loppuun asti, sormusten sottaantuessa jälkiliisteeseen, jota väsähtänyt siittimeni valutti Annen kätöseen. Kun kyrpä oli käsitelty, päästi Anne sen kädestään ja laski hellä varoen vatsani päälle. Kohta Annekin poistui pylly keinuen Kristiinan jälkiä pitkin vessan suuntaan. Minä lepäsin täystyydytettynä sängyllä ja kuuntelin vessasta kuuluvaa iloista kikatusta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute