Herkku-puhelin
Arki-illan viettelys - Final
Jay Hendriks-65

"Juuhhh...", mies ähkäisi, kun naisen kieli leikitteli terskan alapinnalla. "Sitten...ooh...voitaisiin mennä...ooh...makuuhuoneen puolelle."

"Niinkö?", kysyi nainen.

"K-K-Kyllä", mies vakuutti.

Vastahakoisesti nainen lopetti kielileikittelyn terskan alapinnalla. Hän antoi kalulle pikaisen suudelman ja nousi pöydältä.

"Tule. Mennään suihkuun."

Mies seurasi kuuliaisesti ja katsoi, kuinka edellä kävelevän naisen peppu keikkui kiihottavasti. Nainen tuntui aavistavan miehen katseen.

"Miltä näyttää?"

"Kauniilta", mies myönsi katsellessaan naisen pakaroita.

He suoriutuivat nopeasti suihkuun ja alkoivat saippuoida toistensa vartaloita. Aluksi he saippuoivat toistensa kädet ja selät. Sitten nainen saippuoi miehen karvaisen rinnan. nainen liikutti pesusientä hitaasti pyörivin liikkein. Nainen nosti katseensa miehen silmiin juuri ennen kuin pesusieni olisi jatkanut matkaa alavatsasta vielä alemmas.

"Nyt sinun vuorosi."

Mies otti vuorostaan pesusienen ja hieroi sillä kevyesti naisen vatsaa, kunnes eteni rinnoille. Mies saippuoi naisen rinnat ja valutti vettä niiden päälle. Sitten mies suuteli hellästi naisen toista nänniä ja otti sen suuhunsa pidellen nännin päätä hellästi hampaiden välissä.

"Oh...", naiselta pääsi kuiskaus.

Miehen hyväili toista kovettuvaa nänniä sormillaan, kunnes nosti katseensa.

"Sinun vuorosi."

Nainen otti pesusienen mieheltä ja käski tämän istua pesuhuoneen jakkaralle. Miehen istuuduttua nainen pesi sienellä jalat, nilkat ja reidet. Lopulta nainen saippuoi kätensä ja alkoi pestä käsillään miehen kalua. Miehen kalu oli veltostunut, mutta sai heti naisen käsien kosketuksesta uutta intoa. Nainen saippuoi uudelleen kätensä ja tällä kertaa hän keskittyi miehen kiveksiin sekä pyllyvakoon. Oli miehen vuoro huokaista, kun nainen saippuoi hänen pyllyreikäänsä. Miehen kalusi kovettui sykkien.

Nainen valeli huolellisesti miehen kaluston, kivekset ja pyllyn vedellä ja nosti katseensa.

"Sinun vuorosi."

Mies ja nainen vaihtoivat paikkaa. Mies aloitti saippuapesun naisen jaloista, eteni nilkoista hitaasti sääriin. Lopuksi mies saippuoi reidet ja levitti naisen jalkoja. Mies saippuoi kätensä ja pesi taitavasti pillun ulkoiset osat, häpykummun ja ulkoiset häpyhuulet. Sitten hän valeli suihkuvettä pillulle ja sormeili pilluhuulia. Nainen painoi silmänsä kiinni ja käänsi päätään taaksepäin. Mies saippuoi uudelleen kätensä ja keskittyi tällä kertaa pyllyvaon pesuun. Mies työnsi välillä hitaasti saippuasta liukasta sormea naisen peppureikään.

"Ah...pitääkö olla...niin...perusteellinen", nainen kysyi teennäisesti pahoillaan.

Lopuksi mies valeli vedellä saippuan pois ja nosti katseensa.

"Valmis loppupesuun."

"Kielipesuun?", tarkensi nainen.

He kuivasivat suurimmat vesipisarat iholtaan ja menivät käsi kädessä puolijuoksua makuuhuoneeseen. Mies kävi selälleen vuoteeseen ja nainen tuli hänen päälleen suoraan 69-asentoon. Tällä kertaa kumpaisellakaan ei ollut kiire. He antoivat kiiman hiljalleen nousta ja nauttivat toistensa kielikäsittelystä.

Miehen kalu sykähteli täyteen mittaansa ja nainen antoi kielen vaeltaa pitkin sen suonikasta vartta. Naisen toisen käden sormet pitivät kalun varresta kiinni ja toiset sormet hivelivät kiveksiä.

Mies aloitti pitkillä nuolaisuilla, joiden päätteeksi kieli kosketti hellästi klitorista. Mies tunsi ja maistoi, kuinka nainen alkoi kostua. Hän työnsi kieltään syvälle kosteaan reikään ja veti naisen lantiota vasten kasvojaan. Miehen kieli sai naisen hengityksen kiihtymään.

Nainen otti miehen terskan hellästi suuhunsa ja mies ynähti tyytyväisesti. Naisen kieli pyöri miehen terskan ympärillä ja huulet puristivat kovaa kalua. Naisen pää aloitti hitaan edestakaisen liikkeen. Käsi teki hitaita runkkausliikkeitä kalun varrella.

Mies nuoli villisti. Hän pyöritti kieltään klitoriksen ympärillä ja levitti kosteutta pitkin pillua. Mies olisi voinut jatkaa vaikka kuinka pitkään, mutta hän halusi kipeästi naida. Miehen oli saatava upottaa kalu syvälle naisen pilluun.

Mies nosti naisen päältään ja asetti tämän selälleen sängylle ja tuli itse päälle ohjaten kädellään terskan pillun huulille. Sitten mies hieroi terskaa pari kertaa vasten pillua ja klitorista, kunnes alkoi hitaasti upottaa sitä syvemmälle.

Nainen levitti jalkojaan ja nosti ne kohti kattoa. Mies sai kalunsa pohjaan saakka ja alkoi kiihdyttää tahtia. Hän nousi puoli istuvaan asentoon ja otti naisen jalat käsivarsilleen. Miehen peppu liikkui nopeaan tahtiin naisen reisien välissä.

Mies ynähteli matalasti ja nainen huohotti suu auki. Kiiltelevä kalu upposi yhä uudelleen pehmeään pilluun. Mies korjasi hiukan asentoa ja tuli enemmän naisen päälle. He naivat pitkän suudelman tahtiin. Nainen imi himokkaasti miehen alahuulta ja miehen alavartalo hidasti tahtia. He olivat hetken ihan liikkumatta, kunnes mies alkoi liikkua hitaasti edestakaisin - pitkiä työntöjä.

Mies kääntyi vuorostaan selälleen ja nainen tuli päälle. Mies ohjasi kädellään kalun oikeaan paikkaan. He katselivat toisiaan silmiin ja olivat liikkumatta. Naisen pillulihakset tekivät liikkeitä ja puristelivat kalua. Mies voihki suu avoinna ja poimi toisen naisen rinnoista nuoltavaksi.

Nainen aloitti hitaan ratsastusliikkeen. Mies otti käsiinsä naisen rinnat ja imi himokkaasti vuorotellen molempia kovettuneita nännejä. Nainen otti käsillään sängynpäästä kiinni ja sulki silmänsä nautinnosta.

Naisen peppu pyöri ja liikkui hiljalleen nopeammin. Mies otti käsillään naisen pakaralihaksista kiinni ja myötäili naisen liikkeitä. Mies mumisi mielihyvästä toinen naisen nänneistä suussa.

Nainen lantio liikehti yhä villimmin. Pian tahti nousi äärimmilleen. Sängyn jouset vinkuivat nainnin tahtiin. Mies murahteli tyytyväisesti naisen lantioliikkeen tahtiin.

"Oh...oh...oh...oh...", äänteli nainen kimeästi.

Naisen lantion liikkeen voima lisääntyi samaan tahtiin kun naisen ääni kohosi kimeämmäksi. Mies työnsi toisen sormensa naisen peppuun ja nainen kiljaisi. Naisen huusi kimeästi orgasmin kourissa. Hänen vartalonsa poukkoili edestakaisin miehen päällä. Mies pakotti naisen lantion jatkamaan naintiliikkeitä ja huudahtaen kalu purki spermaa syvälle naisen sisään. Mies huudahteli uusien huippujen tahtiin viskellen päätään tyynyllä puolelta toiselle. Nainen voihki orgasmiaaltojen jälkilöylyissä.

Lopulta he hengästyneinä makasivat sylikkäin. Mies halusi pysyä naisen sisällä niin pitkään kuin mahdollista. Heidän vartalonsa nesteet ja hikensä sekoittuvat toisiinsa. Miehen alahuuli oli arka naisen kiihkeyden jäljiltä.

He makasivat hiljaa hämärässä huoneessa kiinni toisissaan ja antoivat hengityksen rauhoittua normaaliksi. Mies siveli naisen ihoa ja nainen antoi miehelle tyydytetyn naisen suukon - ja hyrisi tyytyväisenä kuin kissa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute