Herkku-puhelin
Yökylässä
sarah

Tämä tapahtui kun minä ja ystäväni olimme noin 18–29-vuotiaita ja olimme opiskelemassa.

Oli perjantai ja koulupäivä oli juuri loppumassa. Minä ja kaverini Sanni (muutettu) olimme menossa meille yökylään.. Menimme bussilla meille ja matkalla juttelimme kaikkea pojista ja juhlista.

Kun saavuimme kotiin meille äiti tuli vastaan ja sanoi että ruokaa löytyy jääkaapista ja hän on vuokrannut pari leffaa meille, hän oli lähdössä isän kanssa kyläilemän.. Eli olimme koko illan kahdestaan...

Äidin ja isän lähdettyään katsoimme mitä elokuvia hän oli vuokrannut.. Niitä oli kaksi, en ollut ikinä kuullutkaan niistä.. Päätimme kuitenkin katsoa toista niistä jonka nimi oli "Beethoven" (en muista oikeaa elokuvaa) laitoimme verhot kiinni ja lamput pois päältä, ja video pyörimään.. Mutta mitä ihmettä se oli jokin aivan muu elokuva.. Heti alussa siinä pussaili kaksi naista...kelasin vähän eteenpäin katsoakseni ettei se ollut jokin mainos mutta ´keskellä leffaa siellä oli kaksi naista täysissä puuhissa.

Lopetimme katsomisen ja nauroimme hieman...no ei siit enempää, ja päätimme syödä..

Sen jälkeen kuitenkin menimme huoneeseeni joka oli aivan pimeä, laitoin pari kynttilää päälle jotka tuoksuivat hyvälle. Istuimme sängylleni ja juttelimme...päätimme kuitenkin olla pullonpyöritstä ja kyselimme kaikkea.. Mutta sitten oli Sannin vuoro ja hän otti tehtävän.. Silloin sanoin että hänen tehtävänsä on ottaa pois toppinsa ja rintsikat.. Nauraen hän sen teki..

Lopulta olimme kummatkin alasti ja emme jaksaneet enää pullonpyöritystä...

Laitoin telkkarin päälle ja makasimme alasti sängylläni..

Yhtäkkiä tunsin Sannin käden reidelläni, se liikkui ylös rintojani päin.. Se tuntui hyvältä ja suljin silmäni.. Sitten tunsin hänen kätensä pillussani, vuohkin hiljaa kun hän asettui päälleni.. Suutelimme kiihkeästi ja hyväilimme toistemme rintoja.. Tunsin sykkivän tunteen pillussani ja olin aivan kiimainen.. Siirryin Sannin päälle, istuin haaralleni hänen toisen reitensä päälle ja liu´uin siinä edes takasin, Sanni kiihottui ja tyydytti omaa klitoristaan pyörivin liikkein.. Sanni käänsi minut selälleen ja siirsi jalkojani levälleen ja nuoli pilluani, hän nuoli ja suuteli, imi ja hyväili.. Ahh miten ihanaa!

Sitten hän halusi kokeilla jotain uutta:

Sanni meni makuulle sivuttain ja avasi täydet näkymät eteeni ja pyysi minun tekevän samoin, niin että pillumme olisivat ihan kiinni toisissan.. Liikuimme hitaasti ja se tuntui hyvältä ja märältä..

Nousin ylös ja levitin Sannin haarat.. Nuolin kiihkeästi hänen pilluaan ja näykkäsin vähän klitorista.. Sanni vuohki ja liikkui kuin käärme..

Otin dildon laatikostani ja työnsin sen Sannin sisään, edes takasin ja pyörivin liikkein.. Sanni liikkui entistä enemmän ja sai orgasmin...

Silloin hän käänsi minut selälleen ja työnsi kaksi sormea sisääni.. Olin aivan kiihottunut, Sanni otti dildon ja työnsi sen sisääni ja hyväili samalla rintaani.. Minä vuohkin ja ääntelin. Lopulta hän vielä noli klitoristani niin taitavasti että vaan purskahdin, eli sain orkun..

Sanni ehdotti että menisimme vielä keittiön pöydälle harrastamaan seksiä... Ja suostuin siihen. Heitin kaikki tavarat pöydältä pois ja menin makaamaan. Sanni tuli päälleni ja kiihotti klitoristani.. Kuului koputus ikkunassa.. Kummatkin nousimme ylös katsomaan.. Se oli naapurimme nainen.. Hän katsoi kiihottuneesti ja sanoi tulevansa ovelle.. Menimme avaamaan ja hän astui sisään.. Hän oli kuitenkin vanhempi (jokin 25–30-vuotias) mutta emme antaneet sen häiritä.. Hän riisuuntui ja halusi näyttää uusia juttuja.. Naapuri asettui päälleni niin että nuolin hänen pillua ja Sanni nuoli minun pillua... Siinä samalla naapuri hyväili Sannia ja Sanni häntä.. Olimme kolmisin.. Ahh että tyydytti.. Nuolin kiihottuneesti naapurin pillua ja finkutin.. Hän äännehti ja sai orgasmin... Sitten hän vain puki päälleen ja lähti... Mutta minä ja Sanni jatkoimme koko yön läpi. Mmhh!!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute