Herkku-puhelin
Arki-illan viettelys 2
Jay Hendriks -65

"Nuole", nainen hymyili ja työnsi lantiotaan miestä vasten.

"Ihan pian", mies lupasi ja veti henkeä. Puolijäykän kalulla mies levitti lämmintä spermaa ympäri naisen pyllyä.

"Voisitko?", nainen hoputti malttamattomana.

Mies käänsi naisen keittiön pöydälle selälleen makaamaan ja polvistui reisien väliin. Mies lipaisi ja suuteli kevyesti toisen reiden sisäpintaa. Nainen ähkäisi malttamattomana:

"Kunnolla."

Mies hymyili nauttien samalla naisen kiihkosta. Hän levitti nesteistä kiilteleviä häpyhuulia ja nuolaisi kokeilevasti. Nainen huokaisi kielen kosketuksesta ja työnsi lantiota vasten miehen kasvoja.

"Jatka...jatka."

Mies painoi suunsa vasten pillua ja painoi kielen vasten klitorista. Hän maistoi aavistuksen verran suolaisen ja selvästi makean maun. Mies sulki silmänsä ja nuoli kiihkoissaan naista.

"Uuuuhhh...kun...tekee...hyvää", nainen voihki.

Mies pyöritteli kieltään klitoriksen ympärillä varoen koskettamasta sitä. Sormet levittivät kosteutta pyllyn puolelle. Mies tunsi kuinka puoli jäykkä kalu alkoi saada jälleen uutta ryhtiä. Kiihkoissaan mies nuoli naisen nesteitä kaikkialta.

"Uuuhhh...uh...jatka...", nainen innostui edelleen.

Mies huohotti vasten haarojen väliä ja teki villisti töitä kielellä. Uutta mahlaa valui pillusta miehen kasvoille.

"Nyt nai...lujaa!", käski nainen.

Mies nousi kasvot kosteudesta kiiltäen ja nosti naisen jalkoja olkapäilleen. Suonikasta kaluaan mies sovitti naisen häpyhuulien väliin. Hitaasti - melkein tuskallisen hitaasti naisen mielestä - mies työntyi naisen sisään.

Mies työnsi muutaman kokeilevan työnnön kunnes nopeutti tahtia puuskuttaen kuin ori. Hän otti naisen nilkoista kiinni ja levitti jalkoja. Nainen näki miehen silmissä villiä kiimaa. Nesteistä kiiltävä kalun varsi upposi yhä uudelleen juurta myöten pilluun. Naisen lantio teki vastaliikkeitä samaan tahtiin.

"Nyt saat kunnolla kyrpää", mies puhisi.

Nainen huohotti silmät kiinni käännellen päätään puolelta toiselle.

"Saat kunnon siitosorin kyrpää."

"Anna...anna...älä lopeta."

Miehen ohimolla helmeili hikipisara. Hän siirsi toisen naisen jaloista olkapäälleen ja alkoi vapautuneella kädellä sormeilla naisen klitorista.

"Ooohhh...älä...se tekee liian...hyvää", nainen huohotti.

Mies veti naidessaan esinahkaa taaksepäin kalun juuresta.

"Aaah...ihanan kuumaa märkää pillua."

Kova kiiltelevä mäntä kirnusi pillussa. Välillä mies hidasti vauhtia ja pyöritti lantiotaan, sääteli työntöjensä pituutta ja tahtia.

Naisen reidet alkoivat vapista ja mies kiihdytti tahtia yhden sormista pyöriessä samalla klitoriksen ympärillä. Naisen vartalo jännittyi kaarelle ja värisi juuri ennen h-hetkeä. Mies tunsi kuinka lisää kosteutta valui pillusta hänen kiveksilleen.

"Nyyyt tuleeeeehhhh...", nainen kiljaisi villisti.

Naisen vartalo poukkoili pöydällä niin että miehellä oli vaikeuksia pysyä naisen sisällä ja jatkaa työntöjä. Mies otti naisen lantiosta kiinni ja jatkoi työntöjään - miehen käden pillultaan naisen sysäsi syrjään ja sormeili varovasti klitoristaan värähtäen joka kosketuksesta.

Naisen kiihkeä huohotus muuttui mielihyvän hyminäksi ja mies hidasti tahtia.

"En kestä...kohta...kohta...laukean."

"Anna suuhun", pyysi nainen ja hän kääntyi pöydällä kyljittäin.

Mies vetäytyi naisesta ja siirtyi niin, että nainen sai miehen kivikovan elimen suuhun. Nainen mumisi kalu suussa miehen voihkiessa ja huohottaessa orgasmin partaalla. Miehen lantio teki tahdottomasti pieniä edestakaisia liikkeitä ja nainen imi sekä sormeili kiveksiä. Naisen kynnet pureutuivat miehen toiseen pyllynposkiin.

Mies heitti päänsä taaksepäin ja huudahti orgasmin ensimmäisen huipun vyöryessä yli kuin hyökyaalto. Nainen vetäisi suonikkaan kalun suustaan ohjaten ensimmäiset spermaryöpyt rinnoilleen.

"Oooh...aaah...ohhh", mies voihkaisi jokaisen purkausryöpyn jälkeen.

Kolmen ensimmäisen spermaryöpyn jälkeen nainen pyydysti sykkivän kalun huuliensa puristukseen ja pumppasi yhä uudelleen lisää siemennestettä suuhunsa.

Miehen polvet meinasivat pettää ja hän tarttui kiinni pöydän reunasta. Nainen nuoli kaikki loput spermatipat ja mies pyyhkäisi hikeä otsaltaan.

Nainen imaisi toisen kiveksen suuhun ja mies ynähti tyytyväisenä. Naisen käsi siveli puoli jäykkää kalua.

"Vieläkö TV kiinnostaa, vai haluatko tulla kanssani suihkuun?", nainen kysyi ja jatkoi kiveksien nuolemista.

"Oh...tietysti haluan."

"Meillä on vielä pitkä ilta edessä."

"Juuhhh...", mies ähkäisi, kun naisen kieli leikitteli terskan alapinnalla. "Sitten...ooh...voitaisiin mennä...ooh...makuuhuoneen puolelle."

"Niinkö?", kysyi nainen.

"K-K-Kyllä", mies vakuutti.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute