Herkku-puhelin
Arki-illan viettelys
Jay Hendriks-65

Mies löhösi rentona sohvalla katsoen futis-ottelua. Hänen piti löysästi kaukosäädintä kädessään ja tuijotti TV:n ruutua keskittynyt ilme kasvoillaan.

Nainen oli yrittänyt viestittää miehelleen turhaan sitä tiettyä viestiä, ja nyt miehen mielenkiinto oli täysin muualla.

Naisella teki mieli. Hän oli levoton, eikä suihku ollut helpottanut yhtään - päinvastoin. Liukas saippua. Lämmin vesi ja polte haaroissa sai hänen sormensa hakeutumaan jalkojen väliin. Nännit kovettuivat pienestä kosketuksesta ja jalkojen väli kostui ihan muusta kuin vedestä.

Naisen mielestä oli ollut ihanaa jatkaa sormen liikettä pilluhuulien välissä, mutta miksi tyytyä siihen kun parempaakin olisi tarjolla.

Miehen mielenkiinto oli herätettävä keinolla millä hyvänsä.

Niinpä suihkun jälkeen nainen kuivasi vartalonsa ja pukeutui minihameeseen ja tiukkaan T-paitaan. Hänellä ei ollut pikkuhousuja eikä rintaliivejä. Nännit törröttivät kovana t-paidan alla.

Nainen käveli lantio keinuen TV:n eteen ja piti itsevarmasti käsiään lantiolla. Hän katsoi silmiään räpyttelevää miestään haastavasti seksikäs hymy huulilla.

"Mitä sinä...?", mies aloitti.

Nainen kääntyi sammuttamaan TV:n ja siinä samalla pyllisti kohti miestä. Näin minihame paljasti juuri sen minkä nainen halusi. Kenties mies saattoi nähdä myös kuinka kostea nainen oli.

"Oho...", mies nieleskeli.

Nainen kääntyi takaisin mieheen päin kiimainen katse silmissään.

"Haluatko päästä kunnon pelikentälle?", nainen kysyi.

Mies alkoi selvästi kiinnostua, mutta hänen puhekykynsä oli edelleen kateissa. Mies nyökkäisi riisuessaan housuja.

"Top! Top!", nainen sanoi. "Ensin lämmittelyt, ihan kuten jalkapallossakin, ennen kuin panohommista voit edes haaveilla."

Nainen johdatti miehen kädestä keittiöön ja nojautui seisten pöytää vasten.

"Nuole", käski nainen.

Miehen silmät kiilsivät kiimasta ja hän laskeutui polvilleen naisen taakse. Miehen kasvot painautuivat pyllyposkien väliin vasten märkää pillua.

"Nuole...oh", nainen kehotti uudelleen tuntiessaan miehen kielen pillullaan. Mies aloitti innokkaan nuolemisen. Hän nuoli pitkiä nuolaisuja, levitti sormillaan häpyhuulia ja työnsi kieltään niin syvälle kuin sai. Välillä miehen kostea kieli pyöri klitoriksen ympärillä - sitten mies otti paisuneen klitoriksen hellästi huulien väliin.

"Ooohhh... nuole... nuole... himokkaasti... oooohhh."

Miehen huulet ja posket kiiltelivät naisen nesteistä. Mies huohotti ja nuoli kiimaisesti naisen koko haarojenväliä. Nainen tunsi kuinka yksi sormi upposi vaivattomasti pilluun. Nainen nojautui vatsalleen pöydälle.

"Nuole... ooohhh... älä lopeta."

Miehen kieli teki villimmin töitä. Naisen nesteistä liukas sormi hyväili hänen anusta. Kieli lipoi klitorista. Naisen reidet värisivät.

"Älä lopeta... jatka... jatka... ooohhh."

Orgasmin ensimmäinen aalto hyökyi rajuna naisen yli. Miehen kasvot kiiltelivät naisen nesteistä, ja mies jatkoi kielityötään hellemmin. Yhä uudet aallot saivat naisen ulisemaan ja vartalon värähtelemään orgasmin kourissa.

Kiimainen mies nousi seisomaan ja riuhtaisi nopeasti housunsa alas. Juhlakuntoinen kalu ponnahti vasten naisen pyllyposkia. Mies veti esinahkaa taaksepäin ja ohjasi kalun pillunhuulille.

Nainen makasi vatsallaan pöydällä voipuneena mutta työnsi lantiotaan kohti miehen kalua. Kova kalu työntyi hitaasti sisään ja mies voihkaisi tyytyväisesti.

Kun kalu kostui naisen nesteistä, mies alkoi naida nopeammin. Mies huohotti ja mutisi matalasti työntöjen tahdissa. Nainen liikutti lantiotaan vasten miestä samaan tahtiin työntöjen tahdissa.

Välillä mies työnsi pitkiä työntöjä, välillä pyöritti lantiota antaen kalun tutkia joka pillun sopukan. Sitten miehen hengitys alkoi kiihtyä ja muutaman pitkän työnnön päätteeksi hän veti kalunsa pillusta.

Sperma roiskui naisen pyllyn päälle. Mies hieroi kaluaan vasten pyllyrakoa ja uudet spermaryöpyt levisivät pitkin pyllyä.

Mies ohjasi uudelleen kalun pilluun ja työnsi kalun pohjaan saakka. Sykkien se purki viimeiset spermatipat syvälle naisen sisään.

Hitaasti mies veti puolijäykän kalunsa naisen pillusta ja veti henkeä nojaten samalla pöytään.

"No?", kysyi nainen

"Mitä?"

"Sait minut lämpimäksi uudelleen, joten..."

"Joten?"

"Nuole", nainen hymyili ja työnsi lantiotaan miestä vasten.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute