Herkku-puhelin
Äitipuoli kylässä
Young man

Viikonloppu loppui aikanaan, pakkasin tavarat ja palasin kotiin Helsinkiin. Lauantain aamupano äitipuoleni kanssa palasi arkena usein mieleeni. Mikäs muu se nuoren miehen mielessä pyörisi kuin seksi, jos sen suoraan sanoo. Meni jälleen tovi etten ollut kotipuoleen yhteyksissä, kunnes yksi kaunis iltapäivä ovikelloni yllättäen soi. Menin avaamaan ovea muina miehinä ja oven takana seisoikin äitipuoleni, Kirsi nimeltään muuten. Kirsi sanoi tulleensa pääkaupunkiin työmatkalle ja ilta oli vapaa ohjelmasta, joten päätti tulla poikaa moikkaamaan. Isäkin oli pyytänyt Kirsiä käymään katsomassa mitä pojalleen oikein kuului.

"Tule ihmeessä sisään", sanoin Kirsille ja yritin parhaani mukaan heittää lattialla lojuvia vaatteitani yhteen kasaan. Asuntoni oli kyllä tilava kaksio, mutta silti muistutti erehdyttävän paljon opiskelijapojan poikamiesboksia, vaikka olinkin lähempänä kolmeakymppiä oleva työssä käyvä sinkkumies. Eikä Kirsikään tosiaan ollut minua kuin about 10 vuotta vanhempi, vaikka isäni kanssa sattui styylaavankin. No, eipä se minua koskaan ollut haitannut. Päinvastoin kaksi kertaa Kirsiltä kyydit saaneena suht pieni ikäeromme oli vain plussaa..

"Sinun asunto on ihan mukava, vaikka hivenen naisen kosketusta kaipaisikin", Kirsi kommentoi asuntoani. "Joo, kyllähän tässä yksin asuu" vastasin ja kaivoin kahvipakettia kaapista. "Juothan kahvia, jos keitän", kysyin Kirsiltä. "Kyllähän se kahvi aina maistuu. Varsinkin kunnon päiväkahvit", Kirsi vastasi vienosti hymyillen. Kirsi olikin oikein hienosti pukeutunut, istui sohvalla lyhyessä hameessa ja jakkutakissaan. Jalassa näkyi olevan mustat sukat ja takin alla valkea kauluspaita. Viimeisen päälle bisnesnaiselta näytti, ajattelin. "Taitaa olla kunnon bisnekset kyseessä, kun noin viimeisen päälle olet pukeutunut?", heitin Kirsille kysymyksen ilmaan. "Joo, tosi isot bisnekset kyseessä.

No ei tosiaan..heh..kunhan pistin vähän parempaa päälle pariin asiakastilaisuuteen. Kiva olla välillä huoliteltu", Kirsi vastasi. Kirsin huoliteltu olemus kyllä kolahti minuun kuin nyrkki silmään. "mun puolesta voisit pukeutua aina noin, näytät tosi sexyltä", vastasin kokeillen kepillä jäätä. "Ai voisin vai? Saisinko sun punttiin vibaa?", Kirsi heitti takaisin välittämättä yhtään siitä, että hänen miehensä poikahan minä olin.. "Joo, minuun uppoaa kuin puukko voihin, kun nainen pukeutuu tyylikkäästi", sanoin Kirsille ja katsoin häntä flirttailevasti.. No, kahvi valmistuikin siinä samassa ja istuuduimme pöydän ääreen kahvin juontiin..

"Muistatkos viime kerran kotona käydessäsi, kun kaatelin kahvit rinnoille..", Kirsi kysyi sopivasti kesken kahvin juonnin. "Miten voisin unohtaa..", vastasin samalla katselen Kirsiä toivoen, jospa tilanne toistuisi. "Minulla oli takapuoli viikon kipeä sen jälkeen. Aikamoista kyytiä annoit", Kirsi sanoi. "Annoin vai, sepäs hyvä. Tietää saaneensa", vastasin ja hymyilin. Kirsi jatkoi: "nyt ei vain passaa kaataa kahvia, on nimittäin uudet rintsikat alla.. Haluat varmastikin nähdä ne..?". "Totta kai haluan", vastasin pala kurkussa.. Kirsi nousi seisomaan, heitti jakkutakin päältään ja aloitti avaamaan paitansa nappeja alhaalta ylöspäin.. Kirsin tiukka vatsa näkyi avautuvan paidan alta, kunnes rintsikoiden alareuna lukitsi katseeni.. vielä pari nappia ja paita oli auki.. Kirsi veti paitaa sivulle hitaasti paljastaen uudet rintaliivit sentti sentiltä.. "Eikös olekin seksikkäät rintsikat", Kirsi kysyi.. "On todellakin..", jälleen kakistellen sain sanotuksi. Rintsikat olivat mustaa satiinia, joissa kuppien yläosassa oli pitsiä. Rintsikat korostivat erittäin hyvin Kirsin muodokkaita rintoja. "Sulla on kyllä huippu kroppa", sanoin. "Kiva että tykkäät. Ostin myös uudet pikkuhousut", Kirsi sanoi ja veti hameensa sivusta vetoketjun auki. Hame tipahti nilkkoihin.. Kirsillä oli jalassaan mustat stay-upit, mustat sukkanauhaliivit ja mustat tangat, jotka olivat osittain läpinäkyvät. "Wow", sanoin Kirsille.."olet uskomaton pakkaus".

"..hmm, luuletko että strippaan sinulle ilman vastapalvelusta. Haluan nähdä kun runkkaat", Kirsi sanoi yllättäen. "Mitä..?", sanoin hämilläni.. "Niin, haluan nähdä kun runkkaat minua katsoessasi.. minulla on vielä täällä tällainen lelu..", Kirsi sanoi ja kaivoi sohvan vieressä olleesta käsilaukustaan hieromasauvan.. Wow, mietin mielessäni ja avasin farkkujeni nappeja.. kyrpäni oli jo valmiiksi kovana, joten vedin kalsarit sen verran alas, että kullini pääsi vapaaksi koko miehuuteensa. Istuin sohvalla ja tartuin kulliini.. Kirsi istuutui sohvaani vastapäätä olevalle nojatuolille ja liikutteli hieromasauvaa vatsallaan..

"No, runkkaa sitä", Kirsi vaati. "okei..", vastasin ja aloitin runkkaamaan kovaa kyrpääni.. "noin sitä pitää poikani" Kirsi sanoi ja kuljetti kätensä haaroihinsa. Kirsi hyväili pilluaan pikkuhousujen päältä ja sormet pyörivät selvästi klitoriksen päällä.. toisessa kädessään Kirsillä oli sauva, mutta vielä Kirsi ei sitä käyttänyt.. "runkkaa lujempaa", Kirsi vaati ja minä tein työtä käskettyä. Kullini oli todella kovana ja tuntui liiankin hyvältä.. Kirsin sormet pyörivät yhä nopeammin pikkuhousujensa päällä, kunnes sormet vaelsivat pikkuhousujen sisälle pyhimpään.. Näytti todella kiihottavalta, kun Kirsin sormet liikkuivat pikkuhousujen sisällä..Selvästi sormi upposi jo pilluunkin välillä.. Kirsi katsoi vastavuoroisesti runkkaamistani.. kuinka kädelläni runkkasin kovaa kaluani.. "älä vielä laukea", Kirsi sanoi ja levitti jalkojaan.. Kirsi veti sormillaan pikkuhousujaan pillunsa edestä ja vei hieromasauvan pillunsa huulille. Hitaasti mutta varmasti sauva upposi sentti sentiltä Kirsin pilluun.. Näytti todella kiihottavalta ja runkkasin kulliani yhä kovempaa.. Kirsi antoi sauvan työntyä yhä uudestaan syvemmälle pilluunsa..

..näytti liian hyvältä ollakseen totta.. nousin sohvalta ja kävelin Kirsin luokse. "Nyt saat Kirsi oikeata kyrpää", sanoin Kirsille.. "Niin sitä pitää poika", Kirsi sanoi ja veti sauvan pillustaan.. Kirsi makasi puoli-istuvassa asennossa tuolilla ja hänen jalkansa olivat käsinojien yli. Työnsin Kirsiä polvitaipeista taaksepäin niin, että Kirsi pystyi nostamaan jalkansa olkapäilleni.. Asettelin terskan pään Kirsin pillulle ja tunsin kuinka kostea Kirsi jo oli. Upotin terskani Kirsin pilluun ja työnnyin sentti sentiltä sisälle.. "aah, anna kyrpää", Kirsi vaati.. Kirsin pillu tuntui todella hyvältä.. työnnyin yhä uudelleen Kirsin pilluun.. "oma huorani, tuntuuko hyvälle", sanoin Kirsille..."tuntuu..aaah.. lisää..". Vedin kyrpäni Kirsin pillusta ja sanoin: "Ei Kirsi. Nyt saat olla mun oma pikku huorani..". "Wow, tästä mä pidän", Kirsi sanoi..

"Mene lattialle polvillesi eteeni ja ime kyrpääni..", sanoin käskevästi. Kirsi teki työtä käskettyä ja laskeutui polvilleen.. Kirsi näytti hemaisevan hyvältä katsoessaan lattialta minua.. Kirsi tarttui sormillaan kyrpäni varteen ja imi kyrpääni minkä ehti.. välillä Kirsi pyöritteli kieltään terskani ympärillä.. "Nuole lutka kovempaa", käskytin Kirsiä ja Kirsi teki työtä käskettyä.. Kullini upposi Kirsin suuhun yhä uudelleen ja uudelleen.. Olin jo todella lähellä, joten oli vuoro antaa Kirsille nautintoa.. "Mene Kirsi kontallesi", komensin tällä kertaa ja Kirsi meni kontalleen eteeni. Kirsi näytti hemaisevalta sukkanauhoissaan ja mustissa rintsikoissaan. Rinnat roikkuivat kutsuvasti.."Mitä mä nyt teen?", Kirsi kysyi. "Et mitään pieni lutkani.. Nyt saat kyytiä", vastasin.. Menin Kirsin taakse ja läimäytin kämmenellä Kirsin pakaraa.. "Aiiih", Kirsi huusi.. "Niin sitä pitää huorani", vastasin ja löin uudestaan.. ja uudestaan..

"Aih...aaah...aih..aih..", Kirsi voihki selvästi nauttien tilanteesta..."Nyt on Kirsin aika saada taas kyrpää", sanoin ja vedin Kirsin läpimärät pikkuhousut pois.. Otin Kirsin lantiosta kiinni ja upotin kyrpäni kerralla syvälle Kirsin kosteaan pilluun.. Kirsi voihki yhtä aikaa kivusta ja nautinnosta.. Työnnyin yhä uudestaan Kirsin sisään ja Kirsi köyristi selkäänsä saaden minusta kaiken mahdollisen irti.. Läimäytin joka työnnöllä Kirsin pakaroita ja Kirsi tuntui nauttivan..."kovempaa...aaaah...vielä..", Kirsi vaati.. Joka työntöni tuntui huipulta.. Myös Kirsi voihki jo siihen malliin, että hän oli saamassa..

Itsekin olin lähellä ja annoin koko lastin tulla Kirsin sisälle.. Samassa Kirsikin näytti saavan mahtavan orgasmin.. Hetken annoin kullini olla vielä sisällä Kirsin lämpimässä pillussa ja sitten vedin sen hitaasti ulos.. Jäimme lattialle hetkeksi makaamaan. "Olipas se taas kyytiä", Kirsi sanoi ja antoi minulle pusun. "Joo, oli. tule vain useammin tekemään bisnestä Helsinkiin", sanoin vastaukseksi...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute