Herkku-puhelin
Ei kovin kaunista
jippiii

Täst on jo jonkin aikaa. Olin kuskina tavalliseen tapaan perjantai-iltana. Sattui sitten niin illan mittaan että eräs ei niin kovin kaunis nainen kysyi että voisinko nakata hänet ja hänen serkkupoikansa kotiin paikallisesta yökerhosta... No "herrasmiehenä" tietty suostuin ja vein ensin poikasen kotiin, sen jälkeen kun hän jäi kyydistä tämä neitokainen kysyi että voisinko ajella vielä vähänaikaa sivummalla et voitais jutella.

Siinä puhelimme niitä näitä kunnes neito ehdotti että menisimme katselemaan satamaan jos sattuisi veneilijöitä näkymään. No siihen aikaan ei yleensä veneilijöitä näy ja muutenkin ne oli syksyllä aika vähissä. Mietin ensin et mitä VIT*** mut sit tietysti menimme.

Rannassa myös toki juttelimme aika kauan niitä näitä. Mietin siinä sitten että prkl ku vaimoki jo nukkumassa. ( molemmat oltiin tuohon aikaan 18 nykyään vähän vanhempia ) Tuli siinä juttelun lomassa mieleen laulu kyseisestä neidosta " on sillä hampaat hevosen " ;)

Sit kun aikaa oli kulunu tarpeeks neito sanoi että kun ei ole saanu vähään aikaan ku erosin jätkäkaverista jo vuos sitte. Tuumin siihe että en voi asiaa pahemmin auttaa, vaikka tosin pikkuveikka oli jo heränny talviunilta. Siinä sit se tunki kuskin penkille ja työnsi kielen melkein kurkkuperiin ja säpsähdin vähän. Se sit peräänty ja pyyteli anteeks.

Seuraavaksi huomasin kuinka olin aukaisemassa tytön vyötä. Nyt kiima oli päässy jo valloilleen joten se oli menoa. Laitoin käden housuin ja tunnustelin hieman, sieltä löytyi jotain märkää, ja todella karvaista.. ensin vähän pelästyin et tämä ei todella ole mitn lasten katsottavaa. Mut sitten taas kyrpä kuiskasi " reikä se on leivässäki ".

Sanoin et haluan naida sitä. Neito sanoi et ei voida meille mennä ku porukat on kotona. Kysyi ohimennen et mennäänkö teille? Ajatus houkutteli muuten mutta vaimo sit nukku jo kotona niin ei onnistu. Ehdotin et naidaan tässä ja nyt konepellin päällä. Siinä autossa ku istuttiin ni tuntu menevän koko homma ohi. mut yhtäkkiä se aukas mun housut, laski niit vähä alas ja rupes ottaa suihi. Mulla nyt ei hirveän iso ole mut se sano et se haluu sen kokonaan...

Tuumin et eikait siinä, alussa tuntu oleva vähä räpeltämistä. Sit noustii autosta, mentiin keulaan ja laitoin neidon makaamaan konepellin päälle. Otin housut vähä alemmas, polviin, nostin jalat olkapäille ja työnsin vehkeen suoraan märkään ja aivan helv**** tiukkaan pilluun. Yllätyin suuresti. Aluksi hitaasti työnnyin sisään ja Tiina huusi yhtäkkiä et vittu nai ny kunnolla ja lujaa. No mikäpä siinä, työtä käskettyä.

En ollut iha noin tiukkaan tottunu joten jo 5 min sisää lasti lähti liikkeelle ja se painui suoraan kiimaiseen vittuun. Tiina kysyi et loppuko jo vai kelpaakos lisää? Ajattelin et no ei seisokki oo viel laskenu joten käänsin sen sit mahallee ja jalat maaha ja työnnyin takaapäin. Nyt se rupes jo huutaa täyttä kurkkuu mut eihä toi ny haittaa, 500 m keskustasta.. kuka kuulis? ;) Tuntu aluks vähä vaikeelta ku kyrpä aristeli. Mut sitte rupesin taas pumppaamaan täydeltä laidalta ja tyttö huus ku syötävä! Ikinä oo parempii kyytei saanu ku autoni konepellillä, karvanen se kyl oli ja ruma ku rullatuoli, mut pimppi sil oli kohillaa.

Tästä johtuu et naidaa vielki ku nähdää. Aina ku tyttö käy kotona. Eksoottisin mis ollaa jotain tehty ni mun työpaikan pakkaustilois, just ku paikka menee kii ni sillo.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute