Herkku-puhelin
Äitipuoli III
Pete19

Edellisistä häslingeistä oli kulunut jokunen viikko ja Arjan ja minun välillä oli ollut vähän hiljaisempaa. Nyt meille tarjoutui mahtava tilaisuus, kun Isä lähtisi pikkuveljen kanssa eläinpuistoon. Arjalla on paha eläinallergia, joten Isän olisi mentävä yksin veljen kanssa. Ehdotin Arjalle, että voisimme mennä mökillemme siksi päiväksi. Isä tulisi pikkuveljen kanssa sinne vasta seuraavana päivänä. Olin aivan hervoton nuo pari päivää ja pelkäsin koko ajan, että isälle tulee jotain menoa, että hän pääsekään eläinpuistoon. Kaikki meni niin kuin pitikin ja olimme lauantaiaamuna matkalla mökillemme Arjan kanssa. Matkalla suunnitelmissamme oli poiketa pienen kylän markkinoilla.

Vähän ennen kuin saavuimme markkinoiden liepeille kysyin Arjalta, että muistaako hän erästä parin viikon takaista vetoa, jonka hän oli hävinnyt. – Joo, miten niin, hän vastasi. Selitin, että nyt hänen on aika suorittaa tehtävä, jonka lupasin teettää. Ajoimme automme parkkiin ja annoin Arjalle muovipussin ja sanoin, että nämä ylle, ja ainoastaan nämä. Arja otti pussin ja vilkaisi sinne. – Vaihda tuolla puskassa, lisäsin. Arja poistui parkkipaikan reunapuskaan. Minä jäin autolle. Parkkipaikalle saapui useita autoja. Jopa toivoin, että joku ihmisistä menisi puskaan, missä Arja olisi ilmeisen vähissä pukeissa. Pian Arja nousi puskasta ja hän oli pukeutunut antamiini farkkuminihameeseen ja valkoisiin lappubikineihin. Lappubikinit peittivät vaivoin nuo suuret nänninpihat. Eikä varastosta löytämäni minihamekaan ollut mikään liian pitkä. Tarkistin vielä, että Arja ei ollut jättänyt pikkuhousuja. Kurkistettuani havaitsin vain täysin ajelemattoman tussun.

Lähdimme markkinoille ihmisten sekaan. Jätin Arjaan muutaman metrin ”turvavälin” jos vaikka joku sattuisi tuntemaan. Arja kulki väen tungoksessa varovaisen häpeänä. Monen miehen pää kääntyi, mutta ilmeisesti kukaan ei huomannut, mitä hameen helman alla oli. Kiersimme alueen ja palasimme autolle. – Ei kannata vaihtaa vaatteita, sanoin Arjalle. Lähdimme autolla kohti mökkiämme. Hikisen kuumassa autossa alkoi leijua minun nenääni hyvä tuoksu. Se oli Arjan pillun tuoksu. Suljin ilmastoinnin, jotta pystyin nauttimaan siitä täysillä.

Mökkimme tai oikeastaan kesäpaikkamme on rintamamiestalo joka on syrjäisessä paikassa joen varressa. Pihapiirissä on talon lisäksi varasto, kasvimaata ja saunarakennus. Saavuimme mökille ja Arja oli menossa kasvimaalle, joka oli hieman kauempana talosta. Kerroin tulevani kanssa. Heitin paidan pois ja jätin shortsit jalkaan. Arjan seistessä kasvimaan reunalla menin hänen luokseen ja pudotin bikinit ja hameen. – Näin on parempi. Arjan polvistuttua kitkemään otin käsiini multaa ja hieroin sitä Arjan selkään ja hiuksiin. Sitten takaapäin hänen rinnoilleen. Lopulta kaadoin Arjan maahan ja hieroin multaa hänen karvaiseen tussuunsa. Pian alkoi kuulua auton hurinaa. – Voi helvetti, Arja sanoi hädissään katsellen piiloa aukealta pellolta. – Mene tuohon, sanoin näyttäen matalaa ojaa, joka meni pellon poikki. Auto oli jo tulollaan metsästä pellonreunaan ja potkin maata ojaan selälleen asettuneen Arjan päälle. Auto pysähtyi pellon reunaan, noin kymmenen metrin päähän.

Kävelin autolle, jotta tulija ei nousisi autosta. Tulija oli lähistöllä asuva Tarja, viisikymppinen Arjan ystävä. - Ajattelin lähteä kysymään, että saunottaisko Arjan kanssa tänä iltana, Tarja sanoi. Selitin, että Arja lähti lenkille, mutta kyllä se kävisi. Samalla huomasin, että Arjan toinen jalka näkyi ojasta. – Ai hitsi, tais jäädä vesikattila kiehumaan sanoin, jotta saisin Tarjan lähtemään. – No tulen seitsemältä, Tarja huusi käynnistäessään autoa. Hän käänsi auton ja lähti.

Menin Arjan luo. Nostin hänet ojasta. Tässä vaiheessa, kun näin Arjan mullasta harmaana mietin, että mitä, jos Tarja olisikin nähnyt hänet tuollaisena. No Arja jatkoi kitkemistä ja minä poistuin talolle. Vähän ajan kuluttua Arja tuli ja hän näytti joltain peikolta auringon kuivattua mullan hänen iholle, hiuksiin ja karvoitukseen. Kaivoin laukustani partahöylän ja annoin sen Arjalle. Arja otti höylän ja sanomatta sanaakaan lähti kohti jokea.

Arjan palattua joelta tilanne rauhoittui ja vetäydyimme omiin puuhiimme. Illemmalla kävin lämmittämässä saunan. Hieman ennen kuin aavistin Tarjan tulevan menin Arjan luo ja käskin hänen riisuuntua. Otin jo legendaksi muodostuneen tussin ja aloin piirtelemään sillä Arjan vartalolle. – Hei, ei nyt, kun Tarjakin tulee ja… Jatkoin vain piirtämistä. Rajasin nuo nänninpihat, jotka olivat suuret kuin Sahara. Piirsin ruutukuviota nänninpihoille ja siitä Arja nautti, vaikka yrittikin vielä sanallisesti estellä tekemisiäni. Lopulta rinnat olivat kauttaaltaan ”koristeltu” ruutukuviolla. Siirryin alemmas juuri paljaaksi ajetulle hävylle. Piirtelin sydämiä ja muita mukavia asioita pitkin häpykumpua ja alavatsaa.

Auton hurina lopetti tekemiseni. Vilkaisin ikkunasta ja totesin, että tulija oli Tarja. Hän oli ottanut mukaansa miniänsä Jennan. Arja veti ylleen kesämekon, pelkän kesämekon ja meni ulos. Naisten keskustellessa pihamaalla poistuin takaovesta ja livahdin saunalle. Olimme sopineet Arjan kanssa, että piiloudun pukuhuoneen kaappiin. Olin tehnyt kaappiin pieniä virityksiä, jotta pystyisin katselemaan pukuhuoneen elämää. Nyt vielä tilanteessa oli ikään kuin extrana reilu parikymppinen Jenna, joka oli kuvan kaunis ja muodokas tyttö. Menin kaappiin ja jäin odottamaan naisten saapumista.

Pian alkoi kuulua puhetta ja naiset astuivat sisään. Tarja istui penkille ja heitti nuorekkaan toppinsa pois paljastaen isoja rintojaan peittävät punaiset rintsikat. Jenna oli rivakampi ja ehti näyttämään luonnottoman vaaleat herkkutissinsä. Sitten Tarja ehti jo heittämään pois kesähameen ja alkoi pudottaa punaisia pikkuhousuja, joiden alta paljastui ajelematon pillu. Vihdoin Jennakin sai housut ja ministringit pois ja paljasti lyhytkarvaisen pillunsa. Arja ei ollut tehnyt vielä mitään, mutta lopulta hän riisui kesämekkonsa ja siinä hänen vaatteensa olikin. Tarjan lause jäi kesken hänen katseensa kiinnityttyä Arjan vartalolla komeileviin piirroksiini. Kangerrellen hän jatkoi lauseensa loppuun Arjan johdatellessa naiset saunaan. ”Tulin ulos kaapista” ja otin Jennan stringit ja ihmettelin noin pienen vaatekappaleen tarpeellisuutta.

Naiset viettivät saunassa aikaa ja odottelin heidän seuraavaa siirtoa. Lopulta naiset päättivät lähteä uimaan. Poistuin nopeasti pukuhuoneesta ja suorastaan hyppäsin joenrantapusikkoon. Tarja ja Arja olivat alasti Jennan ollessa kietoutuneena pyyhkeeseen. Arja ja Tarja laskivat joelle Jennan suunnatessa ulkovessaan. Voi kuinka olisikaan hienoa päästä tuonne vessaan. Seurattuani katseella Jennan matkaa vessaan käänsin pään rantaan päin ja mitä näinkään. Tarja ja Arja suutelivat toisiaan kiihkeästi. Samalla Arja nosti kätensä Tarjan rinnoille alkaen puristelemaan noita hiukan riipahtavia meijereitä. Voi helvetti, että vielä Tarjankin kanssa, ajattelin ja yritin pysytellä matalana.

Arjaa näkemiseni ei varmaankaan haittaa, mutta Tarjasta en tiennyt. Olin kuitenkin sen verran lähellä naisia, että näin suht tarkasti heidän tekemisensä. – Hei jos Jenna näkee, Tarja sanoi huolestuneella, mutta jo kiihottuneella äänellä. – Sehän meni vessaan, Arja sanoi ja siirtyi näykkimään jo Tarjan karvatussua. Tarja vilkuili olkansa yli saunalle päin voihkiessaan yhä kiihkeämmin. Arja ohjasi väkisin Tarjan istumaan joen penkereelle. Ja mikä parasta, Tarjan jalkoväli osoitti suoraan minua kohti. Tarjan nojatessa käsiensä varaan hän avasi riettaasti jalkansa ja voi mahotonta, mikä lehmänpillu Tarjalla olikaan. Arja levitti sitä sormillaan ja venytti häpyhuulia sivuille. Näytti, että koko jalkoväli aukeaisi. Arja lipoi Tarjaa kuin kissa.

Huomasin Jennan saapuvan vessasta. Hän huomasi saunan nurkalla seistessään naisten puuhat. Arjan nuoleskellessa Tarjaa Jenna vetäytyi hieman nurkan taakse ja näin, kuinka hänen pyyhkeensä tipahti maahan. Hän vei sormensa varovasti avatulle jalkovälilleen. Harmittavasti Jenna jäi hieman katveeseen enkä nähnyt tarkasti hänen tekemisiään.

– Ihan oikeesti, mennään saunalle, ettei Jenna epäile mitään, Tarja sanoi. Harmistuin tilanteesta. Naiset nousivat saunalle ja Jenna astui nurkan takaa pokkana pyyhe päällä. Tarjalla oli vatsassaan Arjan vartalosta liuennutta tussiväriä.

Kaikki painelivat saunaan. Päätin jäädä ulos odottelemaan, ja pian naiset tulivatkin jo vaatteet yllä saunasta. Olin mennyt jo sisälle taloon. Harmistuin todella, kun Arja tuli kertomaan että hän lähtisi Tarjan mukaan, kun hän kaipaa seuraa joutuessaan olemaan loppuillan yksin kotona. Totta kai tiesin, mitä tuo seura olisi, mutta myönnyin nöyrästi. Odotin myöhään yöhön, kunnes nukahdin keittiön pöytään. Aamulla heräsin isän kopistellessa ulko-ovella. Säntäsin makuuhuoneeseen, jossa näin Arjan nukkuvan. Voi miten paljon meiltä menikään yhteistä aikaa hukkaan…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute