Herkku-puhelin
Äitipuoli II
Pete19

Isä oli lähtenyt jälleen jonnekin pikkuveljeni kanssa ja sanoi viipyvänsä muutaman tunnin. Olimme Arjan kanssa kahdestaan. Riisuin itseni alasti ja menin Arjan luo keittiöön. Hän oli leipomispuuhissa. Suutelin Arjaa, joka ei laittanut ollenkaan vastaan. – Mulla on leipominen kesken, Arja sanoi. – Tai ehkä voisin keksiä parempaa käyttöä lopulle taikinalle, hän jatkoi. Arja kaapaisi taikinaa sormiinsa ja veteli sitä munakarvoihini sekä hiuksiini. Ja sitten vielä persvakoon. – Odotahan, hän sanoi. Hän haki olohuoneen pöydältä saman tussin, jolla olin piirrellyt häneen. Nyt oli tiedossa sama minulle. Arja piirsi sydämiä ympäri vartaloani aina pakaroista vatsaani ja käsivarsiini. Pian olinkin sydämien peittämä. Arjan laittaessa tussin pois aloin suutelemaan häntä ja puristelemaan hänen pakaroitaan. – Odota, lähetän yhden tekstarin, Arja sanoi. Hän näpytteli jotain lyhyesti. Sitten pääsin uudelleen hänen kimppuun. – Arvaa minkä olen aina halunnut nähdä? sanoin Arjalle. – No? – Sen kun nainen pissaa housuihinsa.

- Tässäkö? Arja kysyi. – Kyllä ja heti. Siirryin kontalleni, jotta voisin seurata tapahtumaa. Arjalla oli jalassa tiukat valkoiset farkut, joten ”olosuhteet” olivat hyvät. Arja aloitti varovasti ja housuihin ilmestyi vain pieni tumma piste. Sitten hanat aukesivat kunnolla ja Pian pissaa valui jo reisiäkin pitkin. Näky oli upea. Nousin ja aloin nostamaan Arjan paitaa pois. Raivattuani punaiset rintsikat tieltä pääsin hyväilemään noita ihania soikeita nännejä. Aloin avaamaan vyötä, kun ovikello soi. – Mene avaamaan, Arja sanoi. – Hä??!! Tämän näköisenä? ihmettelin. – Mene nyt, luota minuun, Arja rauhoitteli. Menin ulko-ovelle ja hieman pohdittuani päätin avata oven. Oven takana oli Arjan ystävä ja naapurimme Kirsi. Hän ei ihmeemmin tuntunut yllättyvän, vaikka oven avasi taikinalla ja tussilla tuhrattu alaston nuori mies. Kirsi astui peremmälle. Älysin heti, että Arja kutsui hänet tekstarilla. Arja tuli eteiseen alasti. – Tulehan poika, hän sanoi minulle. Hän talutti minut vessaan, jossa hän käski minun istua lattialle seinää vasten. Siitä hän nosti käteni ylös ja teippasi ne kiinni putkiin. Lisäksi hän teippasi suuni.

Sitten hän pyysi Kirsin vessaan. Kirsi oli Arjan kanssa samoja ikiä ja hänellä oli tummat hiukset. Yllättäen tytöt suutelivat toisiaan ja Arja alkoi riisua Kirsiä. Pian minullekin paljastui Kirsin pienet rinnat ja pimppi, jonka ympärille oli jätetty kaistale pitkää ajelematonta karvaa. Arja hieroi Kirsin pakaroita nuolessaan tämän rintoja ahneesti. Vähitellen tytöt siirtyivät tyhjään kylpyammeeseen jonka reunalle Arja jäi istumaan Kirsin nuollessa tämän pillua. Näytti, että he ovat tehneet tämän aikaisemminkin.

Munani alkoi olla tapissaan katseltuani tyttöjen touhuja, kun he vuorotellen nuoleskelivat toisiaan. Tosin he eivät olleen huomaavinaan minua. Voi kunpa saisin nyt käteni irti ja pääsisin käsiksi munaani. Arja läheni orgasmia Kirsin tehdessä töitä armotta hänen vitullaan. Arja pyöritti vielä hetken sormeaan Kirsin pillussa, jotta tämäkin saisi.

Arja nousi ja tuli eteeni. Hän huomasi seisovan kullini ja kyykistyi selkä minuun päin. Munani upposi vaikeuksitta hänen suurten kosteiden häpyhuulien väliin. Arjan ei tarvinnut monesti liikauttaa lantiotaan, kun notkea spermani valui kaluni vartta osan jäädessä Arjan sisään. Arja ja nousi ylös ja näin kuinka ilmeisen runsaat mällini valui hänen reisiään. Hän kysyi Kirsiltä haluaisiko hän hyötyä minusta. Kirsi pyysi saada jäädä kahden kanssani. Arja poistuikin vessasta. – Missä vitussa oot onnistunu sotkemaan ittes noin? hän kysyi. Katsoin häntä hieman pelokkaana. Hän tunnusteli varpaillaan lattialla makaavaa elintäni. Sitten hän astui sen päälle seuraten ilmettäni. – Tuntuuko hienolta? Kyllä joo, ois tehnyt mieli vastata, vaan kun ei voinut. – No sotketaan nyt sitten vähän vielä lisää, Kirsi sanoi.

Hän otti kaapista huulipunaa. Hän kyykistyi värjäämään kaluani punaiseksi. Itse keskistyin ihailemaan hänen avointa vittua. Sitten hän nosti puikon huulilleni ja värjäsi nekin. Lopuksi hän töherteli ympäri kehoani. Kirsi pani punan pois ja tuli eteeni. – Tämän olen halunnut tehdä, hän sanoi ivallisesti. Hän levitti hieman jalkojaan ja siirsi lannettaan eteen. Ihailin hänen kirkkaanpunaista pillua suoraan edessäni, kunnes paineikas ja leveä pissasuihku lensi päälleni ja pitkin kaakeliseiniä. Ennen lähtöään Kirsi vielä potkaisi kevyesti palleilleni.

Hetken kuluttua Arja tuli vapauttamaan minut jonka jälkeen vielä rakastelimme suihkussa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute