Herkku-puhelin
Äitipuolen kanssa toinen erä..
Young Man

Saatuani äitipuolelta kyytiä käyntini kotipuolessa vähenivät lähes olemattomiin. Isä soitteli usein ja pyysi käymään, mutta minulla oli olevinaan aina kiireitä. En vain tohtinut nähdä äitipuoltani, sillä muistot edellisestä kerrasta oli hyvin mielessäni ja toisaalta halu uusintaan oli kova. Päätin kuitenkin uhmata tunteitani ja matkustin kotiin viikonlopuksi. Äitipuoleni kohtaaminen olikin yllättävän kivutonta ja tilanne ei ollutkaan niin kireä kuten olin pelännyt. Katseeni kyllä karkaili rinnoille, joita olin päässyt puristelemaan ja nuolemaan viikkokausia sitten.

Lauantaina aamupalalle äitipuoleni tuli aamutakki yllään. Alta pilkotti valkoinen yöpaita, josta ilmiselvästi näki jotenkuten läpi. Isäni lopetteli jo kahvin juontiaan ja sanoi lähtevänsä kaupungille hoitamaan asioita. En jaksanut lähteä mukaan, vaan jäin lukemaan hesaria pöydän ääreen. Isä lähtikin melkein heti ja jäimme pöytään äitipuoleni kanssa kahdestaan. Lueskelin lehteä rauhassa, kun äitini hypähti pystyyn sanoen - helvetti, olinpas minä kömpelö. Samassa äitipuoleni riisui aamutakkinsa ja hänen yöpaitansa oli yltäpäältä kahvissa. Äitipuoli rupesi kuivaamaan yöpaitansa etumusta paperilla. Silmäni naulautuivat äitipuoleni rintoihin, jotka houkuttelevasti näkyivät kahvin kasteleman yöpaidan läpi..

Nännit pullottivat selvästi ja tunsin kuinka kullini alkoi kovettua.. Äitipuolen stringit myös näkyivät selvästi yöpaidan alta..wow, mikä pakkaus mietin jälleen kerran.. Äitipuoleni istui takaisin pöydän ääreen ja jatkoi kahvinsa juomista mitä sitä kupissa jäljellä oli.. "ai sinä ihailet taas rintojani", äitipuoleni sanoi nähdessään vaivaantunen katseeni.. "jep, ei voi olla katsomatta", vastasin. "no, kai sinun pitää sitten päästä näitä kokeilemaan", äitipuoleni naurahti ja kutsui minut luokseen. Kiersin pöydän ja äitini käänsi samalla tuoliaan pois pöydästä päin.. Tartuin rintoihin käsilläni kiinni ja puristelin niitä kuin teinipoika.."ime niitä poika", äitini vaati.. Suutelin nännejä vuoron perään märän yöpaidan läpi..tai paita oli jo niin liimautunut rintoihin, että tuskin paidan olemassa oloa edes huomasi... Samalla äitini vei kätensä verkkareideni sisään ja nopealla liikkeellä kyrpäni oli housuista ulkona..äitini runkkasi kädellään kyrpääni minun imiessä hänen rintojaan.. Jokainen äitini tekemä liike tuntui uskomattoman hyvältä..olin jo lähes valmis tulemaan..

Samassa äitini työnsi minua pois luotaan ja sanoi, että nyt saat antaa äitipuolellesi kyrpää.. Äitipuoleni meni polvilleen tuolin reunalle nojaten tuolin selkänojaan. Uskomaton perse ajattelin.. "pane mua", äiti vaati.. Menin ihan kiinni ja vedin stringin narut sivuun pillun edestä ja upotin kyrpäni yhtä kyytiä äitini pilluun.. Aaaaah, äiti voihki ilmiselvästi kivusta ja nautinnosta yhtä aikaa.. Työnnyin yhä uudelleen äitipuoleni sisään ja joka työnnöllä äitipuoleni voihkaisi yhtä lujaa... Tuntui uskomattomalta.. Läimäyttelin äitipuoleni pakaroita jatkaessani työntöjä ja pian äitipuoleni voihkinta oli niin kovaa, että varmaan koko kortteli kuuli.. Juuri kun olin laukeamassa, niin äitipuoleni pyysi, että vielä perseeseen..

Menin hämilleni, sillä aiemmin en anaaliin ollut ketään pannut.. Mutta kun kerran äitipuoleni hemaiseva perse oli valmiina edessäni, niin en osannut kieltäytyäkään vaan vedin kyrpäni kosteasta pillusta ja vein terskani toiselle reiälle...upottauduin hitaasti äitipuoleni perseeseen ja se oli uskomattoman tiukka.. Samassa äitipuoleni hieroi toisella kädellään klitoristaan minun työntyen yhä syvemmälle hänen takapuoleensa.. En kestänyt pitkään, muttei onneksi äitikään.. Karjahdin lauetessani syvälle äitipuoleni suoleen ja samassa äitipuoleni kroppa sykähteli selvän orgasmin merkiksi.. Annoin kyrpäni olla vielä hetken äitini sisällä ja hieroin käsilläni äitipuoleni selkää ja lantiota.. Hitaasti vedin kullini äitini perseestä ja kysyin olinko ollut hyvä. "joooh, isääsi olet tullut.." suutelin vielä hetken äitipuoleni rintoja ja sitten lähdin suihkuun uusia kokemuksia rikkaampana..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute