Herkku-puhelin
Yön jälkeen
Patse

No, olisi ollut herätessäni ihanaa löytää sinut viereltäni.. kädet ja jalat kahleissa, suukapula pitämässä sinut hiljaisena. Katsoisit anovasti silmiini kunnes käskisin katseesi maahan, ja tarttuisin hiuksiisi ja ohjaisin pääsi syliini, ottaisin suukapulan pois ja toteaisin että suusi tarvitsee verenkiertoa ja samalla painaisin puolikovan kaluni suuhusi ja alkaisin työnnellä voimakkaasti päätäsi yhä kiihtyvällä rytmillä noin nartun suu saa liikettä. Nostaisin pääsi ylös ja käskisin hakea vyöremmin jonka hakisitkin hiukan vaivalloisesti liikkuen ja pelonsekaisesti.

Anelit ettei heti aamulla jäisit seisomaan alastomana eteeni katseeni mittaillessa sinua, kunnes tempaisen sinut poikittain syliini ja sidon käsi kahleesi selän taa, hivelen paljaita pakaroitasi samalla kertoen kuinka alhainen narttu olet ja että ainut tehtäväsi on nautinnon Herrallesi tuottaminen... kunnes annan ensimmäisen iskun, johon parahdat, jatkan piiskaamista hiukan koventaen kunnes yrität kiemurrella ja rukoilet että saat tyydyttää herraasi. Levitätkin kiltisti jalkasi käskystäni ja käteni löytääkin kostean jalkojesi välin. Sitten otan pöydältä anustapin ja leikin sillä klitasii hieroen välillä hiukan sisään kunnes levitän pakarasi ja survon sen perseeseesi sinun voihkiessa. komennan sinut selälleen ja kiinnitän kätesi ylös ja nostan jalkasi niin levälleen kun saat ja sidon nekin jolloin olet aivan avuttomana. Tutkin suutasi puristelen kovakouraisesti rintojasi ja nännejäsi laitan nipistimet niihin, hivelen reisiesi sisäpintaa ja annan käteni levitellä ja tutkia vittuasi jonne työnnän ison sauvan aivan syvälle asti ja laitan neljä ketjuissa olevaa nipistintä häpyhuuliisi, niin että ne pitävät sauvan sisälläsi... ja sen pois tulemisen paine sattuu huulissasi. Nouse päällesi ja työnnä kaluni suuhusi ja alan naida suutasi pitkin vedoin kunnes välillä työnnyn pitkäksi aikaa aivan kurkkuusi asti.

Nousen sivullesi kiemurrellessasi ja laitan suukapulan takaisin, otan käteeni piiskan jota katselet pelon sekaisin tuntein. Kunnes tunnet ensimmäisen iskun täysin tarjolla olevassa vitussasi, voihkaiset kivusta ja jatkan piiskaamistasi reisilläsi pakaroillasi aina palaten vittusi pingotetuille häpyhuulille... Kunnes kipu ja kiima saavat silmäsi kostumaan ja vartalosi vapisemaan jolloin otan anustapin pois nosta jalkasi olkapäilleni ja aloitan narttuni nussimisen, tahtia vaihtaen ja nauttien kiimaisesta pikku nartustani, kunnes saamme yhtä aikaa..... Sitten saatkin mennä valmistamaan alasti reiät hellinä aamiaista ja meinaan viettää koti-illan kunnes?

Olet juuri tullut suihkusta ja rentoudut sohvalla maaten, kun yllättäen kuulet ovelta määrätietoisen koputuksen. Sieltä saapuu herrasi laukku mukanaan. Tiedät heti, että rauhallinen löhöily saa nyt tylyn lopun. Sinut komennetaan riisuutumaan alasti ja istumaan vuoteen reunalle. Saat ranteisiisi ja nilkkoihisi kahleet, sekä vyötäisillesi vyön. Sitten saat asettua vuoteelle selällesi ja saat pari tyynyä takamuksesi alle. Kätesi sidotaan kiinni pääsi taakse, etkä kykene niitä liikuttamaan. Sitten vyötäisillesi olevaan vyöhön kiinnitetään naru ja vedetään tiukalle vuoteen jalkopäähän kiinni. Sitten nilkoistasi vedetään naru, joka pakottaa jalkasi taakse ja ylöspäin.

Näin olet irstaasti avuttomana, jalat reippaasti levällään ja suojaton alapääsi kuin tarjottimella. Näet kuinka herrasi tutkii vittuasi ja levittelee sitä samalla. Sitten silmäsi sidotaan ja olet vailla mitään näköhavaintoja, etkä osaa arvata, mitä seuraavaksi tapahtuu. Kuulet kuinka herrasi touhuilee huoneessa. Sitten tunnet nipistyksen nännissäsi eli nipistimen ja sama toiseen nänniin. Sitten yllättäen suojattomaan vittuusi napsahtaa isku, toinen, kolmas etkä saa jalkojasi yhteen. Sitten iskuja tulee rintoihin ja taas suojattomaan alapäähän. Viimein kun tuntuu, ettet kestä enempää, iskut loppuvat. Sitten hetken kuluttua tunnet painetta peppureiälläsi ja tunnet kuinka sinne työntyy jotain. Tunnet sen olevan anustapin, mutta ei siinä kaikki, sillä pian tuntuu jotain outoa. Se onkin pumpattava anustappi jonka tunnet suurenevan sisälläsi, kun herrasi pumppaa sitä isommaksi ja isommaksi. Viimein tunnet valtavan paineen takapuolessasi ja anustappi istuu tiukasti sinussa.

Sitten seuraa lisää piiskaniskuja alapäähäsi ja rintoihisi. Välillä herrasi ottaa nipistimet nänneistäsi ja niiden irrottaminen sattuu vielä enemmän kuin kiinnittäminen konsanaan. Sitten saat useita nipistimiä häpyhuuliisi yhä lisää ja lisää, kunnes niitä on koko alapääsi täynnä. Sitten tunnet, kuinka rintojesi ympärille kierretään köyttä joka saa veren pakkautumaan niihin. Kun molemmat rinnat on köytetty kireälle, nänneihin kiinnitetään taas nipistimet. Sitten herrasi tutkii nipistimiä alapäässäsi, kourii niitä venyttelee häpyhuuliasi. Muutamien piiskan iskujen jälkeen alkaa kivulias nipistimien poisto ja äännähdät joka kerta, kun herrasi vetää nipistimen pois.

Myöskin turvonneista nänneistäsi poistetaan viimeksi nipistimet. Sitten herrasi tutkii vittuasi, joka on aivan märkä. Mutta kaipaat selvästikin vielä piiskaa, jota saat sitten oikein kunnolla takamukselle pillulle ja rinnoille. Tunnet pakottavan tunteen myöskin pepussasi, jota anustappi yhä venyttää äärimmilleen. Sitten herrasi työntää kalunsa suuhusi jota joudut imemään. Lopuksi herrasi siirtyy levitettyjen reisiesi väliin ja nai sinua anustapin yhä ollessa pepussasi. Välillä herrasi vetäytyy punaiseksi piiskatusta pillustasi ja saat lisää iskuja. Sitten sinua jälleen naidaan, kunnes herrasi on saanut orgasmin. Seuraavaksi tunnet kuinka anustappi sisälläsi pienenee ja se! vedetään sinusta ulos. Se, kuinka kuuliainen olet ollut ratkaisee sen, joudutko vielä nuolemaan anustapin.

Tämän tilanteen jälkeen herrasi kuuluu taasen touhuavan jotain ja sitten tunnet jotain vitullasi. Sinne työntyy jotain suurta, mutta pehmeää. Sitten saat dildoa sisääsi oikein olan takaa ja kiemurtelet sekä riuhdot kiimasi kourissa. Tunnet kuinka orgasmi toisensa jälkeen ravistelee vartaloasi, mutta herrasi ei anna lepoa vaan jatkaa armotta. Lopuksi saat vielä kiitokseksi kunnolla piiskaa, kunnes herrasi menee suihkuun jättäen sinut haarat irstaasti evällään vuoteelle. Kun herrasi viimein saapuu, hän haluaa vielä naida sinua molempiin arkoihin reikiisi. Nyt hän kestää pitkään ja nai sinua oikein antaumuksella. :)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute