Herkku-puhelin
Aurinkoloma osa 2
dr Spring

Katselin sinua ja päässäni pyöri todella tuhmia ajatuksia. Lentoemäntä kuitenkin keskeytti haaveiluni kysyen että haluaisimmeko juoda jotain. Hetken keräilin ajatuksiani ja totesin kahvin olevan nyt paikallaan, ja sinä ottaisit luonnollisesti teetä koska et ollut kahvin ystävä. Lentoemo kiitti tilauksesta ja tarjoili ne saman tien.

Siinä juomia nauttiessamme aloimme jutella matkan pituudesta joka oli melkein puoli vuorokautta. Sanoit että et ikinä ollut istunut paikallasi niin montaa tuntia, johan siinä peppu puutuu. Naurahdin ja lupauduin tarvittaessa hieromaan pepun toiminta kuntoon. Hymyilit ja sanoit että muista sitten että lupasit.

Siinä jutellessa meni tunti rattoisasti ja olikin jo ruuan aika. Koneen menu oli tänään spagettia perinteiseen tapaan jauhelihakastikkeella. Se olikin yllättävän hyvää vaikka yleensä koneiden ruuat olivat aika mauttomia.

Ruuan jälkeen tulikin koneessa leffan aika. Leffaksi tälle lennolle olikin valittu jo niin moneen kertaan nähty Forrest Gump. Ennen leffan alkua lentoemo kiersi kyselemässä että kuka tarvitsisi huopaa. Olihan leffan aikana hyvä ottaa vaikka nokoset kun valotkin himmennettäisiin sen ajaksi. Sinä viittasit emolle haluavasi huovan. Tätä en yhtään ihmetellyt ja hetken jo itsekin ajattelin tarvitsevani sellaisen mutta sinä kuiskasit: Rakkaani, sinä et tarvitse huopaa. Hämmästyin mutta laskin käteni, niinpä saimme vaan yhden huovan. Sinä hymyilit vaan leveästi ja sanoit että saat selityksen tuota pikaa.

Leffa alkoi ja osa muista matkustajista oli kääriytynyt huopaan nukkuakseen ja se toinen osa katseli leffa kangasta. Valot oli jo himmennetty ja lentoemokin poistunut tauolle. Laskit huovan päälleni ihan kuin olisit peitellyt minut. Avasin jo suuni kysyäkseni mutta sinä laitoit sormen suuni eteen ja sanoit:hyss.

Siinä hämärässä aloit hivuttaa päätäsi huovan alle. Nyt tajusin jutun juonen. Pian sinun koko yläkroppa oli huovan alla ja kuulin kuinka vetoketju aukesi. Taitavat pienet kätesi kaivoivat kaluni esiin alta aikayksikön ja tunsin kuuman hengityksesi. Upotit kertaheitolla puolijäykän kaluni syvälle suuhusi ja kaluni turposi saman tien täyteen mittaansa. Aloit liikutella päätäsi ja kaluni upposi kerta toisensa jälkeen syvälle nieluusi. Se tuntui niin taivaalliselta. Katselin hermostuneena ympärilleni mutta eihän kukaan huomannut tätä ihanaa tapahtumaa koska osa nukkui ja osa katsoi leffaa. Otit kaluni pois suusta ja runkkasit sitä. Kuulin kuinka puuskutit, eikä ihme koska huovan alla mahtoi olla tosi kuuma. Sitten tein jotain odottamatonta. Kiskaisin huovan pois päältä. Näin hölmistyneen ilmeesi joka nopeasti vaihtui hymyyn. Katsoit minua kiimaisesti ja aloit nuolla kaluni vartta. Olin niin taivaissa ja siihen ei olisi lentokonetta tarvittu. Upotit kalun suuhun takaisin ja runkkasit sitä samalla. Tajusin laukeamiseni olevan lähellä ja avasin suuni varoittaakseni.

Rak.. kerkesin sanomaan mutta suuni tukittiin jälleen. Aloit kiihdyttää tahtia. Kaluni liukui edestakaisin syvälle suuhusi kiihtyvällä tahdilla. Hamusin huovan kulman suuhuni etten huutaisi ääneen. Kiihdytit tahtia entisestään ja tunsin kuinka spermaa alkoi tulla. Imit koko ajan lisää ja nielit spermaa samaa tahtia kun se suuhusi tuli. Olin hiipunut hämärän rajamaille tai tässä tapauksessa taivaan porteille, niin taivaalliselta se tuntui. Nuolit viimeisetkin sperma tipat huolella ja suljit housuni. Nousit ylös ja käperryit kainalooni ja vaikka tiesit vastauksen kuiskasit: Tykkäsitkö? Olin yhtä hymyä ja vastasin: TODELLAKIN!

Annoin sinulle pusun jos toisenkin. Aloin pikkuhiljaa toipumaan äskeisestä ihanuudesta kun kuiskasit: Rakas, mua panettaa. Mun pillu on ihan litimärkä....

JATKUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute