Herkku-puhelin
Yökylässä
Joo

Olin kaverini kanssa jo pitkään suunnitellut, että joku viikonloppu menisin sinne yöksi. Kun tämä viikonloppu viimein koitti olin innoissani. Kaverini äiti oli mukavan näköinen ja noin 35-vuotias.

Kaverini äiti lähti illalla jonnekin juhliin ja me käytimme tilaisuuden hyväksi. Löysimme kaapista vähän siideriä ja kaljaa, jonka seurauksena olimme aika huppelissa. Kaverini sammuikin aika pian ja jäin yksin hereille.

Hetken päästä kuulin oven äänen ja sieltähän kaverini jo tulikin. Hän oli aika huppelissa ja hänellä oli päällään tiukka toppi ja musta minihame, hän oli todella seksikäs. Hän meni pian makuuhuoneeseen ja kohta huusi minutkin sinne.

Kun saavuin huoneeseen niin siellä hän makasi alasti sängyllä hieroen pilluaan. Menin hänen viereensä ja hän tarttui jo isoksi paisuneeseen kaluuni ja alkoi imeä sitä taidokkaasti. Olin laukeamassa kun sanoin että nyt on mun vuoro. ensin työnsin vain yhden sormen hänen pilluunsa ja hän voihkaisi. Kohta pillussa oli jo 3, jopa 5 sormea ja hän vinkui jo kyrpää. käskin hänen kääntyä ympäri ja pyllistää.

Hän teki työtä käskettyä ja kääntyi. työnsin ensin yhden sormen hänen kiinteään peppuunsa.sitten sain työnnettyä ison n. 30-senttisen kyrpäni hänen perseeseen. Hän voihki kun pumppasin hänen kiinteää persettään isolla kyrvälläni. meinasin laueta ja ehdotin että vaihdetaan asentoa hän nousi syliini ja ratsasti kunnes molemmat laukesimme ja lysähdimme alas ja suutelimme vielä minne yletyimme.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute