Herkku-puhelin
Aurinkoloma osa 1
dr Spring

Marraskuun pakkanen oli pureva ja varmaankin jälleen ennätys kylmä talvi. Onneksi edessä oli viikon loma aurinko rannalla. Olimme olleet kaukaa viisaita varanneet loman jo alku keväästä säästäen monta euroa heti varanneen etuna.

Matkalle lähdön aamuna totesimme kumpikin nukkuneemme huonosti koska matka jännitti. Kimpsut ja kampsut mukana saavuimme bussille mikä veisi meidät kentälle. Bussi olikin suhteellisen täynnä mutta saimme vierekkäiset paikat. Kumpaakin väsytti joten bussi matkan voisi hyvin nukkua koska matka kentälle kestäisi melkein kaksi tuntia.

Havahduin kun kuulin kuljettajan kuuluttavan että olisimme perillä ja mitenkä pääsisimme lähtö selvitykseen. Kumpikin meistä oli nukkunut makeasti koko matkan ja nyt olo tuntui paljon virkeämmältä.

Ulos bussista, matkatavarat mukaan ja sisälle terminaaliin. Löysimme helposti selvitykseen joka onneksi toimi ripeästi. Samoin passin tarkastuksessakaan ei kauaa mennyt ja pian olimmekin jo koneessa.

Paikkamme oli koneen takaosassa ja kone näköjään tuli aika täyteen. Oma rauha oli sinänsä koska paikkamme olivat koneen toisessa reunassa ikkunan vieressä. Tässä koneessa oli ainoastaan kaksi paikkaa vierekkäin, olivat paikat sitten ikkunan vieressä tai keskellä.

Kone lähti rullaamaan kiitorataa ja pian se olikin jo ilmassa. Viimein alkoi jännitys ja hermostuneisuus hävitä, olihan tämä ensimmäinen matkamme. Vihdoinkin yhdessä matkalla sanoin ja annoin sinulle suudelman johon vastasit halukkaasti.

Vasta nyt katselin tarkemmin pukeutumistasi. Olit laittanut lyhyen seksikkään hameen sekä topin verhoamaan täydellisiä rintojasi. Tulessa sinulla olikin ollut pitkä talvitakki joka tämän seksikkään ilmestyksen oli peittänyt enkä kotona jotenkin edes ollut huomannut koska matka pyöri mielessä. Nyt takki oli poissa ja en voinut muuta kun tuijottaa lumoutuneena. Olit maailman seksikkäin ilmestys vaikka olisit verhoutunut jätesäkkiin.

JATKUU....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute