Herkku-puhelin
Äidin siskon mies
Neitonen vaan

Setäni on pitkä, hoikka, hauska mies. Ihastuin häneen huumorintajun ja samankaltaisuutemme takia, koska hän pitää samoista asioista kanssani, ja tietysti siksi koska pitkätukkaiset miehet ovat himoni kohde.

Setäni on kolmekymppinen, itse olen 18, ja monesti olen kuvitellut viettäväni kiihkeän hetken seksikkään setäni kanssa.

Olin serkkujani vahtimassa kun setäni ja tätini olivat töissä. Oli kuuma kesäinen päivä ja parivuotiaat serkkuni väsähtivät nopeasti. Laitoinkin heidät pian vanhempien lähdön jälkeen nukkumaan.

Puolilta päivin istuin telkkarin ääressä, katselin taivaskanavilta elokuvia sun muuta hauskaa ja ajattelin setäni aina istuvan juuri tällä sohvalla. Jo yksikin ajatus sedästäni kiihotti minua. Vaistomaisesti laskin toisen käteni rinnalleni ja hyväilin sitä hellästi. Suljin silmäni ja huokailin hiljaa.

Säikähdin ääntä takanani. Ulko-ovi kävi, setäni oli tullut takaisin. Hän harppoi olohuoneeseen, painoin sormeni suulleni ja näytin serkkujeni suuntaan. Setä ymmärsi, nyökkäsi ja hiippaili hiljaa sohvan toiselle puolelle.

Vilkaistessaan minua hän huomasi punehtuneet kasvoni. Hän istui viereeni.

-Tääl on kyl kuuma, mut ei nyt ehkä ihan noin kuuma, hän sanoi ja iski silmäänsä. Punastuin ja käänsin katseeni telkkarin ruutua kohti. Halusin kadota, koska tiesin sedän arvanneen mitä olin tekemässä.

Tunsin kosketuksen olallani ja katsoin setääni. Hän hymyili ja tuli lähemmäs. Hengitykseni alkoi hiljaa väristä jännityksestä kun setäni istui aivan kylkeeni kiinni. Katselimme toisiamme ja setä kuiskasi:

-Musta olis kiva tutustuu suhun vähä lähemmin, ku ei olla kauheesti oltu tekemisissä toistemme kans aikoihi.

-Niin olis mustaki, vastasin ja punastuin. Setä otti kädestäni kiinni ja vei yläkertaan. Makuuhuoneessa istuuduin sängyn reunalle kun setä lukitsi oven. Katselin häntä kun hän istuutui viereeni.

-Sulla on niin kauniit kasvot, ja upee vartalo, setä kähisi korvaani sivellen poskiani ja niskaani käsillään. Hän painoi huulensa omiani vasten ja suuteli kiihkeästi. Hänen kokenut kielensä kiemurteli omallani, kuin olisi suudellut minua joskus aikaisemminkin. Tunsin hänen kätensä nousevan kylkiäni pitkin vetäen tiukkaa paitaani pois. Paidan alta paljastuivat mustien pitsirintsikoiden peittämät rintani.

-Sähän oot kasvanu upeeks naiseks, setäni sanoi katsellessaan ylävartaloani. Näin himon kiiluvan hänen silmissään. Setä istuutui keskelle sänkyä ja veti minut hajareisin syliinsä. Lyhyt hameeni nousi ja setä saattoi nähdä jo hieman kostuneet pikkarini. Hän katsoi minua ja iski silmää. Saatoin jo haistaa kosteuteni. Setä kietoi kätensä ympärilleni ja veti minut itseään vasten. Hän avasi rintsikoiden hakaset ja veti ne olkaimista vetäen pois. Nännini olivat jo hieman kovettuneet.

Setä painoi kätensä toiselle rinnalleni ja puristeli, pyöritteli, leipoi sitä kiihkeästi. Sitten hän nipisteli ja pyöritteli peukalollaan nänniäni samalla ottaen toisestakin rinnastani kiinni. Suljin silmäni ja huokailin ääneen. Setä naurahti ja päästi rinnoistani irti.

-Sun tissit on tosi upeet. Saisinks mä vähä maistella niitä? setä kysyi. Nyökkäsin ja setä painoi minut selälleni sängylle. Hän kumartui ylleni ja tarttui kädellään toiseen rintaani ja alkoi maistella toista. Hänen kielensä kiemurteli ihollani, kierteli nännini ympärillä ja lipoi sitä maiskutellen ja äännellen hieman. Toinenkin rintani sai saman käsittelyn.

Sitten setäni polvistui jalkojeni luokse. Hänen kätensä juoksivat hameeni alle ja vetivät pikkarini pois. Setä katseli niitä, jalkoväliosa kiilteli kosteudesta. Setä haisteli sitä.

-Mmm, sä tuoksut naiselle! Mä haluun sua... setä kähisi ja kumartui suutelemaan huuliani. Samalla hän juoksutti kättään pitkin jalkaani ja veti sen kauemmaksi toisesta. Sitten tunsin viileiden sormien kipuavan ylös sisäreittäni aina karvoitukselleni asti. Sedän käsi hyväili häpykumpuani ja huulet omiani, sitten kaulaani, rintojani, vatsaani ja lopulta hänen päänsä katosi hameeni alle.

-Jumankauta sulla on seksikäs pillu, setä huudahti hameeni alta. Kädet vetivät jalkojani erilleen, sormet levittivät häpyhuuliani. Kohta tunsin kielen ja sormien sivelevän pilluani. Olin aivan litimärkä, setä lipoi kosteuttani ja mumisi itsekseen kuinka hyvälle maistuin. Kohta liukui sormi hitaasti sisälläni kielen kiusatessa klitoristani. Tärisin ja voihkin ääneen. Setä levitti jalkojani lisää ja työnsi toisen sormen sisääni. Hätkähdin hieman mutta sedän ihana kieli sai minut rauhoittumaan. Pitkien lipaisujen jälkeen setä nousi jalkojeni välistä ja riisui itsensä.

Suuri, kova kalu seisoi tanassa setäni jalkojen välissä. Ojensin käteni sitä kohti ja hyväilin sitä hitaasti puristaen sitä välillä. Tunsin kuinka elin alkoi sykkiä kättäni vasten. Setä huokaili. Nousin polvilleni, kostutin sormeni nesteissäni ja sivelin sedän terskaa samalla katsoen häntä koko ajan silmiin. Sedän pää taipui taakse ja hän päästi pitkän huokauksen. Sitten hän otti käteni pois kalultaan ja painoi minut selälleni.

Setä levitti jalkojani nostaen niitä polvitaipeistani. Setä oli polvillaan edessäni ja painoi kalunsa pään pilluani vasten. Sitten hän päästi jalkani putoamaan ja kumartui ylleni. Kalun sykkivä varsi hankasi pilluani osuen klitorikseeni. Tärisin ja voihkin, setä katseli minua hymyillen leveästi. Sitten hän vei kalunsa kärjen oikealle kohdalle ja painoi sisään. Huusin.

Setä työnteli itseään sisääni, koko ajan kovempaa ja syvemmälle. Huohotin ja voihkin ääneen, tarrasin setään kiinni.

-Sun pillus on niin tiukka! Vittu sä tunnut hyvälle, setä huohotti korvaani. Kuulin kuinka märkä pilluni litisi sedän nussiessa minua.

-Tuu, setä sanoi ja nousi päältäni. Hän nosti minut syliinsä ja painoi seinää vasten työntyen syvälle sisääni. Selkäni ja lantioni hakkasi seinää vasten sedän pannessa litimärkää pilluani sykkivällä kyrvällään. Voihkin ja huohotin, anelin setää naimaan kovempaa.

Sitten minut nakattiin sängylle. Setä nosti peppuni ylös, siveli pilluani sormillaan ja työntyi takaapäin märkänä litisevään pilluuni. Hän vei kätensä alleni, toinen pääsi hieromaan vittuani, toinen rintojani. Sedän sormet vatkasivat klitoristani samalla kun hän nussi minua. Tärisin ja voihkin kovaan ääneen tulevani kohta.

Setä käänsi minut ympäri, tarttui polvitaipeisiini ja piti jalkojani levitettyinä ilmassa. Pilluni täyttyi sykkivästä kyrvästä ja setä nussi minua kuin viimeistä päivää. Välistä huomasin hänen tuijottavan nussimisen tahdissa heiluvia rintojani, imeskeli niitä välillä. Saatoin nähdä kuinka sedän iso kyrpä tunki tiukkaan pilluuni uudestaan ja uudestaan. Huusin ääneen.

Setä päästi jalkani alas, painoi lantionsa omaani vasten ja sanoi haluavansa tulla sisääni. Sitten hän nytkytti itseään minua vasten, kalun juuri hieroi klitoristani ja tunsin tulevani. Pidätin hengitystäni ja tykyttävä pilluni puristeli sedän kyrpää kovaa. Laukesimme yhtä aikaa, tunsin kuinka sedän kuuma lasti purkautui pilluuni. Setä makasi huohottaen päälläni.

-Sä oot tosi ihana, setä kuiskasi. Sitten nousimme ylös, pukeuduimme ja menimme alas. Setä nappasi takkinsa, meni eteiseen ja huikkasi vielä:

-Toivottavasti tää ei ollu viiminen kerta.

Hymyilin ja setä iski silmää. Se ei TODELLAKAAN tullut olemaan viimeinen kerta!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute