Herkku-puhelin
Diskossa
-

Oli perjantai. Kaupungilla eräässä kunnon bailumestassa oli disko. Puin parhaat päälle ja lähdin bussilla keskustaan.

Kun pääsin perille huomasin, että joukossa on tosi paljon hyvännäköisiä tipuja. Joitakin tunsin vanhoilta kouluajoilta. Mutta silmiini pisti eräs tyttö, Laura. Menin hänen luokseen. Juttelimme jonkin aikaa. Sitten alkoi soimaan hitaat. Menimme tanssimaan. Käteni laskeutuivat hänen upealle takamukselleen ja aloin hiljaa hyväillä sitä.

Hän veti minut biisin loputtua sivummalle. "Mennään meille", hän sanoi. Hän asui aivan diskon vieressä kerrostalossa. Hänen kämppiksensä oli kuulemma poissa koko illan (JES!!!!!!). Menimme hänen huoneeseensa ja kuuntelimme hetken musiikkia.

Hän tuli viereeni istumaan ja sanoi: "Mä oon jokunen kerta nähnyt sut tuolla diskossa ja mulla on aina ollu mieletön himo sua kohti." Sen sanottuaan hän kaatoi minut sängylleen ja alkoi ottaa vaatteita pois. Tein samoin. Kohta olimme alasti ja hänen sängyssään. Pikkuveli oli jo täydessä edustus kunnossa. Nuolin hänen pilluaan kuin viimeistä päivää. Hän halusi olla päällä. Hän ratsasti päälläni ja se tuntui aivan uskomattomalta. Saimme orkut aivan yhtä aikaa. Tämän tapahtuman jälkeen tapailin Lauraa vielä monta kertaa, mutta se on toinen tarina...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute