Herkku-puhelin
Antoisa junamatka
Anne95Dee

Helmikuun loppua elettäessä lähdin reissulle Joensuuhun, missä vanha ystäväni opiskeli ja asusti. Suostuin matkaan hänen kärtettyään miltei koko kuluneen vuoden minua vierailulle. Autolla en raaskinut / uskaltanut lähteä -bensan maksaessa melkoisesti ja toiseksi epävarmana talviajokyvyistäni. Tampereelta junaa vaihdettuani heitin kamani makuuhyttiini, vaihdoin hiukan kevyempään vaatetukseen talviasusteistani. Tarkistelin lopputulosta pienestä peilistä pesualtaan yllä. Farkut, paksu norjalainen villapaita ja vanha Levi's huivi kynittyjen hiusteni peittona (olin juuri aiemmin viikolla kyninyt rastaletit pois päästäni, alkoivat jo kutittaa kipeästi).

Tyytyväisenä ulkoasuuni suorin saman tien ravintolavaunuun. Siellä sitten istuksin hyvän aikaa, lukien iltapäivälehdistä kaiken tarpeellisen mitä elämästä pitää tietää ja siemaillen (ylihintaista) olutta hartaudella. Ihan jokerina päähänpistona avasin vanhan 4deitin hahmoni, ja tekstailin olevani Joensuuhun matkalla, josko sieltä löytyisi seuraa yöelämään ja muutenkin ...

Vastauksia sateli aluksi kovinkin tiuhaan, ja ehdin jo hermostuneena tumpata koko puhelimen äänettömälle etten häiritsisi muita matkustajia ainaisella piipitykselläni. Useimmat olivat tyyliä "anna pillua", mikä kyllä olikin taka-ajatukseni, mutta pitää sitä sentään hiukan mielenkiintoisemmin osata asiansa esittää. Yksi viesteistä herätti kuitenkin mielenkiintoni. Eräs kundi ilmoitteli olevansa kaverinsa kanssa pitkäksi venähtäneellä vapautusreissulla armeijasta, ja olisivat myös Joensuuhun menossa. Ajatus kahdesta sotapojasta alkoi kehittyä mielessäni, ja tekstasimme muutaman kerran edestakaisin.

MINÄ: mitäs tuoreilla sotapojilla on menossa? Taitaa olla melkonen helpotus päästä pois lopulta. Mihinkäs te mua tarvitte?

POJAT: jep ... toista viikkoa oltiin kiinni ennen vapautusta ... paria kaveria oltiin moikkaamassa ja venähti. nyt on jo se itse mielessä ja kassit täynnä ...

MINÄ: pari viikkoa olitte ettekä edes runkannu vai miks on kassit niin täynnä?!? meinaatte kai et mä tyhjennän niitä teille ...

POJAT: suoraan sanoen sitä just ... matkaa kuitenkin on ja makuuhytti niin miksei ... mitäs sanot? kaks karskia urosta, molemmat ajeltuja ja sä? ajellaan sun pillu ja nussitaan koko loppureissu ...posliini on pop!: )

MINÄ: vai karvattomia uroksia ... aika suoraa puhetta on ... olettekos ihan tosissanne, ettette vaan leikillänne? jos olette tosissanne niin katsotaan. tuokaa hiukan evästä mukananne raflavaunu sulkee kohta ja tavataan makuuvaunujen alkupäässä.

Pojat vakuuttivat tulevansa ja sanoivat "evästä" olevan jo laukuissa, ja siitä riittäisi minullekin. Niine hyvineni siis poistuin odottelemaan karuja ja karvattomia uroksiani.

Puolimatkassa pojat sitten nousivat junaan. Kanssani tekstaillut esitteli itsensä Mikeksi ja kaverinsa nimeltään Karri. Tupakit sauhuteltuamme menimme yhtä jalkaa minun makuupaikalleni. Lukkiuduimme visusti hyttiin, ja kiinnitimme "ei saa häiritä" lätkän oveen heti kun poikien liput oli tarkistettu. Ikään kuin se lätkä henkilökuntaa estäisi, mutta kuitenkin. Humalaisimpien matkustajatoverien mökellys kantautui jo iloisesti naapurihyteistä, muttei kuitenkaan häiritsevänä. Joku huudatti mankkaa parin hytin päässä. Korkkasimme viskipullon (Famous Grouse) ja laitoimme siivut.

- Käydäänkös sitten pikkuhiljaa itse asiaan, tokaisin, jo hiukan kärsimättömänä. Pojat olivat aika komeita ilmestyksiä, sänkitukkineen ja nahkatakkeineen. Mikke oli pitkä, melkein kaksimetrinen, ja Karri puolestaan näytti villapuseronsa alla kovinkin treenatulta. Karrilla oli jo oikein mukava parin päivän sänki leuassaan, ja hän selittikin kasvattavansa heti alkajaisiksi parran siinä samalla kun muutkin karvat.

Mikke halusi pitkittää hupia, ja ehdotti että alettaisiin räsypokerilla. Veistimme toiset viskisiivut, ja jaoimme kortit. Peli kesti tosi kauan, mutta viimein olimme kaikki alasti. Kundit kehuivat rintojani, ja naureskelivat toisilleen häpykummullani olevaa kiitorataa sanoen, ettei heillä paljoa raakattavaa jäänytkään. Molemmat kundit olivat tosiaan sanojensa mukaan täysin ajeltuja, kiveksiä myöten. Tämä kuulemma oli tulosta vedonlyönnistä koskien sotilaspassin merkintöjä, ja he olivat hävinneet. Molemmilla näytti olevan vehkeet miestä myöten, Karrilla varsinkin. Katselin nälkäisesti hänen reittään vasten lepäävää herkkumakkaraa. Hytissä alkoi tulla kuuma, lämmitys pelasi ja meitä oli ahtaassa tilassa kolme. Verhojen takana ikkuna alkoi vetää huuruun.

- Tuumasta toimeen siis, sanoi Karri, ja kaivoi lätkälaukustaan partavaahtoa ja pari höylää.

- Ei muuta kuin karvat pois!

Heittäydyin alimmalle vuoteelle ja levitin jalkani, kun Mikke sanoi:

- Ehei ... aletaan hiuksista ... kaikki pois vaan, niin kuin meilläkin!

Myönnyin, sillä eihän päässäni kaksista lettiä ollut. Levitimme pyyheliinan pääni alle, ja pojat alkoivat töihin, yksi kummankin puolen päätäni. Ajo tuntui aika jännältä, ja saatuaan päänahkani paljaaksi, he vihdoin ajelivat alapääni ja vielä kainalonikin.

- Jos nyt kulmakarvat jätettäisiin, he vitsailivat.

- Odottakaa ... sanoin, ja kaivoin omien ehostusvälineitteni joukosta vanhan kunnon Veet karvanpoistajan. - Vedetään vielä tällä niin lähtee loputkin haivenet ...

Varovasti pojat sivelivät voidetta kaljulleni ja pilluni ympärille, ja hetken kuluttua pyyhkivät sen pois. Kokeilin päälakeani, ja olin tosiaan aivan kalju. Niin ylhäältä kuin alhaaltakin. Jalkovälini tuntui oudon paljaalta.

Istuin sängylle ja leivoin tissejäni yhteen silmäillen kundeja alta kulmien.

- Okei, miten aloitetaan ... ?

Karri pinosi tyynyt kaikista punkista alapetille, ja ohjasti minua.

- Makaa selälläsi pää meihin päin. Sitten nostat jalat ylös ja lasket pääsi sängyn yli.

Tein työtä käskettyä, ja kundit tukivat minut tyynyillä kunnon asentoon. Katselin heitä ylösalaisin, kun Karri kiipesi viereeni punkalle ja levitti jalkojani taivuttaen niitä rintojani päin. Mikke astui ylleni tarttuen yläsängyn laitaan. Miken kalu alkoi jo nykiä hänen haaroissaan, kun hän katseli miten Karri levitti ensin häpyhuuliani, ja sitten veti muutaman kerran kevyesti sormellaan vakoani pitkin. Hän nosti sormensa ja näytti sen päässä kiiltelevää kosteutta Mikelle.

- Avaapa nyt kilttinä tyttönä suu ja anna Mikke-sedän tarjota lenkkiä, Karri sanoi, ja kumartui itse nuolemaan pilluani.

Voihkaisin kun kieli löysi klitorikseni ja jäi kutittelemaan sitä. Avasin suuni ammolleen ja nostin päätäni ylöspäin. Mikke taivutti polviaan ja laski puolijäykän kalunsa huulilleni. Livoin kielellä terskaa samalla kun Karrin sormet avasivat jo litimäräksi kastuneen vittuani levälleen ja hänen kielensä porautui kunnolla sisälleni. Mikke hivutti hitaasti herkkutattiaan suuhuni, silmät nautinnosta suljettuna. Hitaasti mutta varmasti kalu upposi juurta myöten kurkkuuni. Mikke ähkäisi, ja tunsin, kuinka kulli paisui täyteen mittaansa suussani. Huuleni venyivät kyrväntyven mukana. Imin posket lommolla ja kieleni vispasi hurjaa tahtiä varren ympäri. Karri lipoi klitoristani, ja samalla levitti mehujani sormellaan pitkin pyllyvakoani. Aloin hikoilla. Mikke aloitti hitaat työnnöt suuhuni. Hänellä oli upea kyrpä, sileä mutta suonikas, ja valtava terska, joka piti esinahkaa hyvin aloillaan takanaan. Kuolaa pursui yli huulieni poskilleni ja leualleni, kun Mikke kiihtyvällä tahdilla veteli paksulla sauvallaan syvälle kurkkuun asti. Karri ujutti sormensa pyllyreikääni, ja vinkaisin, kun hän alkoi nussia persettäni sormellaan samaan tahtiin Miken työntöjen kanssa.

- AAAAAAIIIIIIIIIHHHHHHH ... vittu .... lisää ... ime mua .... tuntuu hyvälle!!!

- Voi vittu ... ime mun munaa ... ota se kurkkuun ...pohjaan asti ...

- Joooo .... anna ... mmmm am mmm mmm mooooooooo .... iiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhh!!!

Hapuilin Karrin kalua käteeni ja aloin runkata häntä hitaasti. Varovasti ihan terskan kärjestä ihan juureen asti. Molemmat kundit ähkivät. Huoneen kiimaa olisi voinut veitsellä leikata. Sitten he irrottautuivat, ja Karri kävi petiin selälleen, pidellen kaluaan sojossa kädellään. Sitten hän tottunein ottein kietaisi kaksi kondomia komeutensa peitoksi.

- Miksi kaks?

- On ollut kauan sitten kun viimeks ... en haluu saada liian pian! Hyppää satulaan!

Kiipesin Karrin päälle, ja polvistuin hajareisin hänen ylleen. Leivoin hikisiä tissejäni samalla kun Mikke auttoi minua kyykkyasentoon. Miken tukiessa kainaloistani levitin reiteni niin ammolleen kuin vain pystyin, ja hitaasti laskeuduin alaspäin, kunnes tunsin kuuman terskan koskettavan limaisia huuliani. Ihan pienin nykivin liikkein laskeuduin Karrin kalulle. Sentti kerrallaan, ja taas ulos. Ja taas hiukan syvemmälle, ja taas ulos. Karri voihki ja puri huultaan, kun lypsin hänen kyrpäänsä sisääni.

- Haluutsä nussia mua? hhhhh ... sano se......pyydä sitäää ....

- Vittu haluun .... anna pillua .... älä kiusaa .... luoja .....VITTU mut on tiukkaaa .....ohhhhhhh

- kato sitä ... liukasta ...HHHHHHHH..... lisää ..... isoa ... kyrpää ... kato ...AIIHHHHH

Viimein armahdin häntä, ja istuin koko painollani mahtimelan liukkaaseen pilluuni. Aloin ratsastuksen, ensin hitaasti keinuen, sitten lisäten nopeutta ja korkeutta johon nostin persettäni. Mikke hyväili pakaroitani ja rintojani, ja antoi lopulta vauhtia tempovalle ratsastukselleni. Laskeuduin Karrin päälle niin että kivikovat nännini pyyhkivät hänen rintakehäänsä ja tunsin hänen kätensä pakaroillani. Karri tarttui pakaroihini ja alkoi hyppyyttää minua nopeammin.

- Pane sitä niin että tuntuu, Karri! Nussi sitä pillua!!

- JOOOOOO .... Lisää ... syvemmällee......lujempaaaa.......AAAAAAAHHHHHIIIIIIIIIIIIIOOOOO!!

- Pompota sitä! Koko mitalta rajusti!!! anna mennä ....huuda Anne!!

Litinä ja läiske täyttivät huoneen, kun liemistäni liukkaat ja kiiltävät reiteni ja pakarani läiskähtivät hänen reisiään vasten. Mikke tarjosi herkkutattiaan jälleen suuhuni, ja hotkaisin sen kerralaa sisään.

- Ime kyrpää ... maista sitä ... ota se syvälle .... ime .....

- MMM MMAMMM OAOAOM MAJMMM... kyrpää ... anna ...

- Sitten on mun vuoro koittaa pillua, Mikke sanoi, ja veti minut pois Karrin päältä.

Mikke istui myös sängylle, nojasi seinään ja veti minut syliinsä. Olin polvillani ikään kuin istumassa hänen sylissään. Mikke nosti minua pakaroista ja levitti niitä, ja Karri kumartui katsomaan lähietäisyydeltä ja aitiopaikalta kun paksu, suonikas syljestä kiiltävä kyrpä työntyi maiskahtaen punoittavaan, märkään vittuun.

- Vittu, tuon äänen kun sais nauhalle! Karri päivitteli Miken alkaessa jyystää.

- Jep ... vittu mikä pillu ... upeen märkä ja tiukka .... kiimasta litinää ....Anne ... vittu sä oot jees ...

- Ikinä kuullu tollasta läiskettä ....jessus...

Hetken kuluttua hän käänsi minut ympäri niin, että olin selin häneen. Mikke levitti reisiäni niin, että kaluaan runkkaileva Karri sai katsella kun kulli liukui sisään ja ulos pillussani. Mikke antoi vauhtia kädet lanteillani, ja temmoin minkä ehdin. Tissini pomppivat kuin kaksi palloa, ja täristen laukesin Miken kyrvälle.

- Lujaa ... lisää ... nyt ... nyt. ....kohta. .. . . ihan ... just . ... . . . .mä saan .... multa TULEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pilluni supisteli ja imi kyrpää sisäänsä. Haukoin henkeä ja lanteeni tärisivät. Sitten he käänsivät minut taas, ilman että Miken sykkivä kulli lähti ulos pillustani. Tuntui ihanalta kundien nostaessa minut ilmaan ja pyöräyttäessä 180 astetta kuuman kyrvän varassa.

Tunsin Karrin sormen hivelevän tiukempaa reikääni.

- Saanko? hän kysyi, hitaasti hieroen anukseni ympäri.

Nyökkäsin, ja katsoessani olkani yli näin, kun hän puristi paksun klimpin liukastetta terskalleen joka helotti tummanpunaisena kortsun läpi. Mikke tarttui lujasti pakaroihini ja levitti niitä. Notkistin selkääni kaarelle ja tunsin kun Mikke imaisi nännini suuhunsa. Vikisin hiljaa kun Karri asetti paksun terskan vasten pyllyreikääni. Sitten, hitaalla, pyörivällä liikkeellä hän ruuvasi kalunsa suoleeni. Puristin Mikkeä kuin hukkuva pelastusrengasta.

- Vittu ... onpa tiukka perse ... onneks on liukasteita ...

- Nussitaanks Annea paljon perseeseen ... tykkäätsä siitä?

- JOOOO ::: TYKKäänn .... nussi mua .... nussi lujaa sun isolla kyrvällä .....pane mua perseeseen .... vittu ... mmmmm m.m.m .m. m........aaaaaahhhhhhhhhhhhahaaaaaaaa .... mä saan taas ..... en kestä enää kauaa .....

Välilihani kiristyi, ja tunsin miten kaksi kyrpää hankasivat toisiaan. Kundit aloittivat villin nussimisen, vuorotahtiin. Karri survoi kyrpänsä syvälle suoleeni, ja samalla Mikke veti omansa miltei kokonaan ulos litisevän märästä pillustani. Ja toisinpäin. Karrin vahvat kourat puristivat pakaroitani, ja Mikke puristeli tissejäni aina välillä imaisten nännit suuhunsa. Täristen laukesin, kiljuen suoraa huutoa.

- IIIHHHHH... orkku ... tulee ... nyt ... nyt .... nyt .... kilttijeesusvoi .... nyt ... orkku ....TULEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHH .... ANNE SAA .... VOIJUMALAVOI ... AAAHHHHHHHHHIIIIIHAAAAAAAHHHHHHHHH!!!!!!!!!

Perseeni supisteli kipeästi, huohotin kuin hengen hädässä posket kuumottaen, ja kuulin Karrin ähkäisevän äänekkäästi, mutta hän ei lopettanut. Sitten Karri vetäytyi suolestani, ja Mikke kiepautti minut petiin selälleni.

- Vittu mikä mimmi! Kato Mikke sen persettä!

- Vittu, Karri kuuntele sitä ... ihan ku jossain pornoleffas oltaisiin ... ikänä kuullut mimmin huutavan noin ....

Tiesin kyllä miltä juuri nussittu perseeni näytti ... ammottava, liukasteita valuva reikä jonka yllä pilluni sykki, vaatien lisää.

Mikke nosti vasemman jalkani pystyyn vasten rintaansa, ja alkoi työnnellä koko mitalla vittuuni. Karri seisoi toinen jalka petissä ja toinen lattialla ja runkkasi kyrpäänsä, josta hän oli vetäissyt kortsut pois. Puristin vasemmalla kädellä tissiäni ja toisella levitin pilluni huulia ja runkkasin itseäni. Miken pitkä kyrpä liukui kiiltävänä huulteni välissä. Laukesin selkä kaarella taas. Mikke vetäisi kullinsa ulos ja veti muutaman runkkausliikkeen ja antoi tulla suoraan vasten limaista pilluani. Mälliä lensi lentämistään, ja sen loputtua Mikke astui taemmas huohottaen.

- Hiero se pillullesi ... näytä Karrille ...

Tein työtä käskettyä. Itsestänikin näytti tavattoman kiimaiselta, kun lämmin sperma levisi sormieni alla ympäri karvatonta häpyäni. Karristakin ilmeisesti tuntui samalta, koska hänen hengityksensä kiihtyi ja huohotus koveni.

- Maista sitä ... Karri komensi yhteen purtujen hampaiden välistä .... kohta saat ....

Työnsin kaksi sormea suuhuni ja imin niihin jäänyttä spermaa. Työnsin kielen ulos ja nuolin ahneesti limaisia sormiani.

- Työnnä spermaiset sormet perseeseesi! Runkkaa itseäsi narttu! Karri huohotti.

Tein työtä käskettyä, kaksi sormea pillussa ja toiset kaksi perseessä, ja se oli liikaa jo Karrillekin. Karjahtaen hän laukesi pitkin kasvojani kuin hevonen. Mälli lensi paksuina, pitkinä ryöppyinä ja sellaisella paineella, että osuessaan minuun sitä roiskahti vielä laajemmin päälleni. Kyrpä senttien päässä silmistäni näin, miten suonet pullistelivat sen kiiltelevällä pinnalla, miten kivekset rypistyivät ja kohosivat vielä aavistuksen ja miten koko valtava kulli nytkähti ampuessaan lastinsa hikiselle iholleni. Sitä tuntui riittävän ja riittävän. Ilmeisesti pojat eivät puhuneet paskaa kiinniolostaan. Olen kerran tosiaan aivan lähietäisyydeltä nähnyt kun hevonen laukeaa, ja siihen ei ollut tästä enää pitkä matka. Näin syrjäsilmällä Miken runkkaavan vielä kaluaan, ja ihan häntä varten hieroin hitaasti koko Karrin lastin kasvoihini ja kaljuun päälakeeni samalla kun hitaasti ensin nuolin Karrin valtavaa terskaa ja sitten hiljakseen otin sen syvälle suuhuni ja nuolin koko komeuden puhtaaksi. Mikke kiihdytti tahtiaan ja pian laukesi hänkin ähkäisten tisseilleni, johon hieroin vielä lämpimän sperman jota hän roiski, sekoittaen sen Karrin tuotteisiin joita valui leualtani alas rinnoille.

Huohottaen makasimme kaikki pitkän tovin sängyllä, kunnes taas jaksoimme puhua ja liikkua. Pojat pukivat kalsarit ja paidat ylleen, minä jouduin odottamaan sperman kuivumista, ennen kuin pyyhkäisin itseni kostealla pyyhkeellä ja tein samoin. Loppumatka meni mukavasti viskin ja riettaiden juttujen seurassa. Pojat uhkasivat vielä paljastaa 4deittiinkin millaista kyytiä sieltä oli mahkut löytää jos tuuri vain kävisi. Joensuussa kaverini tosin ihmetteli kampausvalintaani, kummallista energisyyttäni ja kasvoillani värjyvää saaneen hymyä ...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute