Herkku-puhelin
Yökylässä
Tapsukka

Kello oli jo yksi yöllä ja molempia rupesi nukuttamaan... Siirryimme sinun huoneeseesi ja minä menin patjalle ja sinä omaan sänkyysi, olit tarjonnut nukkumapaikkaa vierestäsi mutta olin kohteliaasti kieltäytynyt kunniasta ja sanonut että patja kelpaa minulle ihan hyvin.

Jutustelimme hetken ja en edes tiedä mitä kaikkea olet kertonut minulle sillä olen nukahtanut aika nopeasti...

Herään kolahdukseen ja katson ympärilleni, ei mitään… Kaikki näyttää olevan niin kuin oli hetki sitten paitsi että sinä tuhiset etkä puhu enää… Katson sinua ja huomaan että et nuku… inahdat hiljaa ja kysyt olenko hereillä. Vastaan hiljaa hymähtämällä että olen hereillä ja kysyn mitä teet. ”Arvaa.. Hmm..” On vastauksesi niin kuin aina kun olimme puhelimessakin.

Nousin istumaan ja katselin sinua, silmäsi olivat kiinni ja suustasi kiihkeiden huokausten välissä kuului hiljaista inahdusta aina silloin tällöin. Minua alkoi kiihottaa ja nousin istumaan sänkysi reunalle, katselin kunnes pyysit minua auttamaan.

Laskin käteni reidellesi, suutelin sinua ja laitoin toisen käteni rinnallesi. Nännisi oli kova ja niin herkullisen näköinen.. Otin nännin suuhuni ja suutelin hiljaa näykkien sitä..

Hiljalleen alkoi toinen käteni kulkea kohti jalkoväliäsi kuumeisesti hamuten sitä ihanaa naisellista häpykumpuasi.. Käteni kohtasi sinun kätesi joka oli puristuneena kiihkon vallassa dildon ympärille.
Liikutit kättäsi hieman hitaammin, ja otin ohjat omiin käsiini.

Otin dildosta kiinni ja aloin liikuttaa sitä ensin hitaasti kiusaten ja sitten hieman nopeammin, samalla hyväillen klitoristasi ja kuunnellen ääntäsi.. Hiljaisia huokauksia ja inahduksia.. Ei mennyt kauaa kun tunsin vartalosi värisevän ja silloin otin dildon ulos sinusta.. Siirryin nuolemaan sinua ja värinä vartalollasi jatkui hieman rajummin.. Ei mennyt kauaa kun laukesit ja sait aivan valtavan orgasmin… jatkoin nuolemistasi kunnes koko orgasmiaalto oli poissa ja sinä olit rauhallinen..

Suutelin sinua ja silitin hiuksiasi, kätesi tuli omaani ja halasin sinua hellästi ja pitkään.. En tiedä kauanko loppujen lopulta olimme siinä kunnes nukahdit ja minä valvoin hiljaa untasi.

Nukahdin pian kuitenkin itsekin ja nukuin kuin lapsi heräämättä mihinkään..
Vieressäsi oli niin ihanaa olla...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute