Herkku-puhelin
Cheerleader näyttää taitonsa 3
Goalkeeper

Toisen rakastelukerran jälkeen cheerleader ei enää kadonnut jäljettömiin. Tapailimme toisiamme tiiviisti parin kuukauden ajan. En oikein voinut käsittää sitä, että seurustelin naisen kanssa, josta olin vuosia haaveillut ja jota pidin seksikkäimpänä naisena, jonka tunsin. Ja vielä tuollainen peto sängyssä. Hänestä oli äkkiä tullut ihmeellinen pihtari, joka käyttäytyi kuin neitsyyttään varjeleva pikkutyttö. Olimme olleet useasti sängyssä viime aikoina ja olin päässyt upeaan vireeseen, kun Jaana oli rauhallisesti noussut ylös, pukenut vaatteet päälle ja poistunut. Joskus olin ollut aivan laukeamisen partaalla, joskus hän vain kiusasi minua suukottelemalla ja strippaamalla minulle, vaikka ei ollut aikomustakaan tyydyttää minua. Toisaalta nautin tuosta pelistä, mutta se myös ärsytti minua suuresti.

Viime kerralla, joka oli jo seitsemäs kerta, hän oli tehdä minut hulluksi. Haluni olivat niin kovat, että oli vaikea enää pidätellä. Mainitsin tästä hänelle, mutta vastaukseksi sain vain pirullisen hymyn ja sanat: "Sinun täytyy ansaita jokainen kerta".

Olimme viettäneet mukavan ravintolaillan, tanssineet ja suudelleet kiihkeästi tanssilattialla. Lähdimme Jaanan asunnolle. Menin hänen perässään sisälle, kuten monesti ennenkin. Päätin, etten enää antaisi hänen lopettaa kesken. Tänään rakasteltaisiin minun määräämässä tahdissa. Tyttö meni kylpyhuoneeseen ja oli siellä piinallisen kauan. Lopulta hän astui eteeni ja näin hänet suihkun raikkaana pyyhe ympärillään. Cheerleader ei ollut näkevinään minua ja tein jo lähtöä sanaakaan sanomatta. Taas samanlainen ilta. Kaipa en ollut taaskaan ansainnut häntä. Jos hän ei ollut yhtään kiinnostunut, niin enhän minä häntä väkisin voi ottaa.

Olin jo avaamassa ovea, kun kuulin Jaanan äänen takaani:

- Minne olet menossa? Eikö kiinnosta jäädä?

Samalla hän tuli taakseni ja tarrasi kovakouraisesti kiinni kaluuni. Voihkaisin ja olin heti valmiina. Käännyin ja aloitimme kiihkeän suutelun. Hän riisui minut alasti ja pudotin hänen pyyhkeen lattialle. Kostea ja lämmin keho painautui vartaloani vasten ja tunsin hänen otteissaan jälleen samaa kiihkoa kuin kahdella ensimmäisellä kerralla.

Jaana ohjasi minut makuuhuoneeseen ja kaaduimme sängylle. Pyörähdin hänen päällensä ja suutelin hänen ihania ja täyteläisiä rintoja. Nuolin hänen kosteaa pillua pitkään ja Jaana oli jo orgasmin partaalla. Lopetin, sillä en halunnut hänen tulevan vielä ja siirryin suutelemaan häntä huulille. Cheerleader pyöräytti minut allensa ja alkoi nuolla kaluani. Hän oli siinä hommassa tosi taitava. Tunsin painetta alavatsassani ja orgasmi oli aivan tulollaan Jaanan pehmeiden huulien ja liukkaan kielen tehdessä töitä kaluni pinnalla. Luulin jo, että hän ottaisi lastini suuhunsa. Kerran hän oli lopettanut juuri tässä kohdassa ja jättänyt minut aivan orgasmin partaalle, enkä ollut voinut sille mitään. Nopeasti hän vetäytyi ja tuli taas päälleni koko painollaan.

- Mitähän minä tekisin sinulle... Miten olisi pieni seikkailu? Pitkä ja kiihottava esileikki, jossa olet täysin minun armoillani. Paljon rohkeampaa kuin aiemmin. Kukaan aiemmista poikaystävistäni ei ole kestänyt sitä käsittelyä loppuun asti. Sinä voisit sen kestääkin. Uskallatko? hän kysyi.

- Sinä et tänään päätä tuollaisista asioista, sanoin, vaikka hän saikin minut puheillaan äärimmäisen kiihottuneeksi.

Keskityin ja sain työnnettyä Jaanan alleni, vaikka hän yritti pistää vastaan. Hän katsoi minua silmiin hätääntyneen näköisenä ja yritti rimpuilla irti.

Työnnyin hänen sisään ja aloin naida häntä kovaa. Suutelin samalla Jaanan kaulaa ja pidin hänen käsiään patjaa vasten. Jaana alistui kohtaloonsa ja makasi allani ihmeen rauhallisena. Muistin, että Jaanan yöpöydän laatikossa oli huiveja, joilla hän oli kerran sitonut minut kiinni ja jättänyt yksin sängylle makaamaan lähes tunniksi. Luulin silloin, että se oli jälleen yksi hänen leikeistään, mutta lopulta hän oli päästänyt minut irti ja käskenyt lähteä pois.

Kurotin kättäni ja avasin yöpöydän laatikon. Pidin Jaanan kättä kyynärpäälläni patjaa vasten eikä hän päässyt yrityksestä huolimatta irti. Vedin pari huivia esille ja katsoin häntä. Työnsin tytön käden sängynpäätyä vasten. Jaana rimpuili niin kovasti vastaan etten onnistunut sitomisessa.

- Älä vastustele. Nyt saat maistaa omaa lääkettäsi, sanoin.

- Älä luule. Et sinä pysty minua sitomaan. Minä olen meistä kahdesta se, joka hallitsee sitomisen.

Sain lopulta hänen kätensä aloilleen ja aloin tehdä solmua tytön ranteen päälle, kun tapahtui jotain odottamatonta. Keskittymiseni herpaantui. Tunsin hänen jalat pakaroitani vasten ja tiukan käden puristuksen toisen ranteeni ympärillä. Hetkessä huomasin makaavani selälläni. Cheerleader istui kaluni päälle ja piti vuorostaan käsiäni tiukasti patjaa vasten. Huokasin ja manailin. Uskomaton tyttö. Hän suuteli minua rajusti huulille jopa vähän hampaillaan purren ja halusi selvästi näyttää ettei häntä määräiltäisi. Kaluni oli syvällä hänen sisällään. Orgasmi oli aivan lähellä ja aloin voihkia ja nauttia tuon ihmeellisen naisen antamasta kyydistä. Jaana oli tällä kertaa aivan liian kiihottunut, jotta olisi voinut lopettaa naimisen kesken ja näin kuinka hän nautti koko vartalollaan kivikovasta kalustani.

Jaana otti paremman asennon ja kiihdytti tahtia. Hän piti käsiäni tiukasti patjaa vasten. Sieppasin hänen heiluvan rinnan suuhuni ja imin sitä rajusti. Tunsin kuinka sperma lähti liikkeelle sisältäni ja laukesin Jaanan sisään. Huusimme molemmat äänekkäästi. Jaana oli jälleen ollut se, joka päätti, milloin minun oli aika saada vartaloa järisyttävä orgasmi. Kahden kuukauden odotus oli päättynyt.

Cheerleader päästi käteni vapaaksi ja otti molemmin käsin kiinni kasvoistani.

- Hyvä yritys, hän sanoi hymyillen.

- Miksi et anna koskaan minun naida sinua?

Hän toi huulensa lähes kiinni omiini ja kuiskasi:

- Minä en ole tavallinen tyttö. Ole kärsivällinen, niin ehkä joskus, kun olen kouluttanut sinua tarpeeksi. Me olemme vasta ensimmäisessä erässä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute