Herkku-puhelin
Ei mitään seksiä???
Bill?

Se oli sellainen tyypillinen perjantainen ravintolareissu. Olin lähtenyt liikenteeseen parin kaverini kanssa ja tarkoituksena oli ihan vain juoda olutta valomerkkiin asti ja samalla turista joutavia.

Jossain vaiheessa seuraamme oli päätynyt ehkä noin 20-vuotias tyttö. Heidiksi itsensä esitellyt typykkä oli oikein mukavan näköinen. Kroppa vaikutti sopusuhtaiselta ja erityisesti pitkä tumma tukka kiinnitti huomioni. Minä kun en noista blondeista niin syty.

Siinä sitten jo tuli valomerkki ja aloimme kavereideni kanssa suunnitella jatkoille lähtöä. Päätimme suunnistaa minun asunnolleni ja Heidikin uskaltautui tulemaan mukaan. Narikassa vaatteita jonotellessa Heidi vielä totesi minulle että "kyseeseen eikä sitten tule mitään seksiä."

Päästyämme menestyksellä yksiölleni, kaivoin jääkaapista neljä siideripulloa ja tarjosin koko porukalle ja pistin musiikkia soimaan. Istuin sängylle ja aloin ryystämään siideriä kun Heidi istuutui viereeni tutkittuani asuntoni. Hän kävikin suoraan käsiksi housujeni vetoketjuun, kaivoi esille kaluni ja alkoi nuolla sitä edestakaisin ja kaluni alkoi heti jäykistyä. Kaverini huomasivat mitä oli tapahtumassa ja totesivat nolona että "me tästä lähdemmekin, moi" ja poistuivat pikaisesti paikalta.

Kaluni paisui Heidin suun käsittelyssä nopeasti täyteen mittaansa. Heidi taisikin olla melkoinen syvä kurkku. Hän otti vaivatta lähes koko kaluni kerralla suuhunsa ja nai minua suullaan syvin työnnöin. Tässä vaiheessa minulla kävi mielessäni Heidin aikaisempi vannottaminen, "ei sitten mitään seksiä". No, jos Bill Clintonin mielestä suuseksi ei ollut seksiä, niin eihän tässä vielä mitään väärää ollut tapahtumassa.

Heidi veti housut kokonaan jalastani samalla kun itse heitin paitani pois päältä. Heidi jatkoi suullaan syvällistä kullini käsittelyä. Hän imi kaluani posket lommollaan koko varren pituudelta, nostellen päätään ylös ja alas. Samalla hän alkoi hyväillä käsillään pallejani. Välillä Heidi keskittyi lipomaan kielellä terskaani ja jatkoi taas imemistä.

Minusta alkoi tuntua jo liian hyvältä kun Heidi lopetti oraalisen nautintoni ja heitti pikaisesti omat vaatteensa pois. Heidi pisti minut makaamaan selälleen sängylleni ja kävi hajareisin päälleni. Nyt vasta tajusin, mimmoiset herkkurinnat Heidillä oli. Kouraisin rinnat käteeni ja totesin ne juuri suuriin käsiini sopivaksi. Enempi onkin turhaa.

Heidi nousi kaluni päälle ja laskeutui hitaasti istumaan kuumaan satulaani. Heidin pillu oli jo ihan märkä mutta todella tiukka. Melkein jo pelotti tuon herkullisen kostean pillun voimakas puristu, ettei vain tyttö menisi rikki. Heidi kuiskaisi "oijoi miten se on iso" ja vastasin "ei, kun sinä olet erityisen tiukka". Lopulta Heidi sai koko kalunsa sisääni ja hän istui hetken siinä lävistettynä ennen kuin alkoi ratsastaa kiduttavan hitaasti. Kaluni tuntui olevan koko ajan räjähdyspisteessä, niin tiukka oli tuon nuoren naisen pillun puristus. Tarrasin Heidiä pepusta joka näytti todella kiihottavalta kapean vyötärön ansiosta.

Tässä vaiheessa mieleeni tuli että tällainen varmaan mahtui jo melko tarkalleen seksin määritelmään myös Bill Clintonin isännöidessä Valkoisessa talossa. Mitä lie sitten Heidin seksi jos tämä ei sitä ollut. Ajatukset jostakin entisestä ameriikan presidentistä häipyivät kuitenkin hyvin pian kun Heidi aloitti päälläni rytmikkään ratsastuksen. Heidi kiihdytti vauhtia. Pillun nesteet litisivät kaluni soutaessa tuossa uskomattoman tiukassa vaossa. Heidi uikutti ja kumartui minuun päin. Heidin herkkumelonit hytkyivät rintaani vasten antaessani hänellä käsilläni lisää vauhtia perseestä puristellen.

Vaan ei tuota tiukkaa menoa voinut kauaa kestää ja alun huolellisen suihin oton avustamana laukeamiseni olikin jo lähellä. Siinä vaiheessa tuli mieleen että kortsu olisi ollut varmaan kova sana ja totesin että "aijaijaijaijaijaaaaii, minä kyllä tulen kohta". Heidin vielä kiihdytti lisää vauhtia ja huohotti hengästyneenä "anna tulla vaan" ja se oli viimeinen pisara, paitsi niitä toisia pisaroita oli tulossa kohta lisää Heidin pillun perukoille... Painoin Heidin istumaan tiukasti itseäni vasten kun kullini alkoi sykkimään kuumaa lastiaan hänen sisäänsä. Orgasmini oli niin voimakas että nytkyin itsekin kullini tahtiin kunnes viimeinenkin pisara oli syöksynyt Heidin pillun perukoille.

Heidi lyyhistyi päälleni, ja huulemme yhtyivät kiimaiseen suudelmaan samalla kun itsekseni mietin, mitähän tämän tytön seksi mahtoi olla, jos pääsi tällaisen käsittelyn kohteeksi silloin, kun "seksi ei tule kysymykseen."

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute